Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
most más klubnál igazolnak egy edzõt elmondja mi az elképzelése és úgy adnak pénzt igazolni. tudatosan építenek mint pl Hoffi,angol,olasz klubok stb..stb..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

robotnyk
06/07et ne nézzük, i lol'd.
a 06/07-et szerintem hagyjuk,mert ahhoz kellett egy nagyon hullámzó Barca,egy alibizõ dinnye,Eto'o+Messi sérülékenysége,+ az uccsó meccsen a sirból jött vissza a Madrid!!
#52299: lehet,hogy majd C.Roni fogja húzni a Realt,de most kihagyott 3 meccset sorozatban,és a 3 meccs alatt rúgtak 2 gólt...2 vereség,1 döntetlen egy harmatfosch Gijon ellen szal ha õ nincs,akkor bajba lehettek
#52302: pontosan,nézd meg Angliát,ott az edzõk/managerek igazolnak,õk tárgyalnak,õk mondják meg ki kell nekik,az elnök/tulaj meg csak a pénzt adja,semmi beleszólása nincs a felállásba

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

akkor is igazam van te kis.........😛😄

Matthew Prosac
mondjuk ebben van valami. itt a játékosokhoz igazolnak egy edzõt, nem az edzõhöz játékosokat...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Darthmushroom
Itt a real-nál szerintem a gondolkodás mondom kéne változtatni h ne az elnök irányítsa a csapatott hanem az edzõ, és az edzõ is úgy ahogy õ szeretné. ne az elnök döntse el h kit szeretne látni hanem az edzõ. így akármilyen edzõt hoznak ide ez lesz a baj h nem tud mit csinálni nem az õ csapata hanem az elnöké. azzal meg ha félévente edzõt váltanak megint nem lesznek elõrébb.1-2évet be kéne áldozni csapatépítésre egy jó edzõvel akinek van elképzelése milyen csapat lesz jó.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
Az AS szavazóinak 68 százaléka szerint Florentino Péreznek el kellene bocsátania Pellegrinit. A szavazás természetesen nemrég indult, de már több, mint 35 ezer voks érkezett a honlapon.

jajj nekem....ha má itt van hadd csinájja....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem mondtál újat, én is így gondolom <#wink>
Matthew Prosac
Ezt a Madridot ilyen kerettel már most leírni pont ugyanolyan, mint a Madrid játékosainak tegnapi hozzáállása az Alcorcon elleni mérkõzéshez:
elhamarkodott alulbecslés. Ezt a Barcásoknak üzenem. Most szép kerek a világ, van min röhögni, de addig örüljetek, amíg a Madrid magára nem talál, mert onnantól gyalu lesz.
C-Ronaldo kezében a karmesteri pálcával. Emlékezzetek szavaimra 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vagy talán 2006/07 2007/08
Voyager5
2002-2003mas szezon nyilvan kimaradt az eletedbol.
miilann04
rohattbutákvagytok. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ngeri
fel is teszem😊

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

akkor viszont igazad van, így értem
imádom az ilyen önjelölt megmondó embereket, tedd fel a házatokat is az elcalssicora, ha ennyire biztos vagy, nagyot fogsz kaszálni...
csak mondtam,ha MOST lenne Capello,csak lemaradt

Ngeri
nem erõsködök csak tényeket közlök elvakult madrisitákkal😊
hogy nov 29.én lelkileg ne legyen nagy trauma feldolgozni még egy kiadós verést

báttyó02
inkább tolj a logodba még egy interes címert is :-<#wink>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

_AS😄F_:SDF_:SADfasdfsd

itt szerintem leírtad magad mindenki elõtt...
erõsködj inkább az el classico topikban
Ngeri
na ez az amitõl nem kell félni.. ez a kocka nem fordul...
ez a real barca b-nek felel meg

mi az, hogy mi? mi itt az sg-s közösség? hát ne haragudj már, de hülyeséget beszélsz, olvass vissza a nyári hsz-okig

el vagy tévedve
Lehet menni át El Clásico topikba vitatkozni.

REAL MADRID

horpeti
Lehet így van, én nem emlékszem.
Múltkor spec. Milán topikban is megdícsértem a csapatot. 😊)

nagy a pofád az a baj... aztán majd ha fordul a kocka, kíváncsi leszek rád...
horpeti
De lehet, hogy más reál szúrkolók ezt teszik, viszont akkor azokat kell lehúzni. itt SGn nem nagyon látok a reál topikban pl. Barca lehúzó embereket. Ha igen, akkor azoknak kell szólnia az ellentámadásnak. De azok szintén meg is érdemlik!! 😊

Ngeri
Hisz 2-6nál is mi volt.Meccs elõtt emlékszem volt a nagy beszólásotok,utána meg nem tudtatok milyen mélyre bújni.

horpeti
Jah.. mondjuk akkor itt a tévedés. Én speciel sehol sem verem a nyálam, hogy milyen jó a csapat, de az tény, hogy ugyanúgy, mint évekkel ezelõtt, mindig bizakodom. De sajnos én is látom, hogy a nagy nevek egyelõre csak bizakodásra adnak okot. 😊

Ngeri
Nem, nem erröl van szó hanem arról minden nyáron amikor igazoltok nagy neveket, mindenki behülyít titeket, hogy itt az esély meg minden, ti nagy lelkesedéssel minden fórumon kiveritek magatokat ,hogy igen világ legjobb csapata....és ilyenkor meg elbújtok a bokrok mögé

horpeti
Ja, no meg nem a rivális csapatot húznád le, és szídnád ott, ahol tudod, meg röhögnéd ki, hanem a saját csapatodért szurkolnál.

Ha akkora nulla a Reál, akkor nem is kell vele foglalkozni, hiszen nem rivális. 😄

figy, ha érdekel, leírom privátban, de ez szerintem erõteljesen a magánügyem
horpeti
Ebbõl látszik, hogy a Te csapatszereteted a hulladék, nem a csapat, amit szeretnek az emberek. Ha tényleg szeretnél bármilyen csapatot, akkor nem kérdeznél ilyeneket. 😊

Capellonak Perez fütyült? wtf?
horpeti
Azért az eddig elképzelhetetlen rotálási rendszer sejtetett valami jót, hogy nem mindig ugyanazok mennek fel.. Egyébként ezt a kupa meccset kivéve nem volt olyan gáz a csapat, mint amennyire most mindenki mondja.

De tény, hogy a tegnapi meccs egy olyan mind taktika, mind morális baklövés volt, hogy ez bizony a kupába kerülhet. Ha nincs ekkora ellenfél lenézés, és lebecsülés akkor nem ez lett volna. Attól még, hogy kb. B csapat állt ki, lehetett volna több játékot mutatni, elég gáz, hogy aki lehetõséghez jutott, nem akart bizonyítani.

Elsõ figyelmeztetés <#felkialtas>

REAL MADRID

csak az a baj,hogy nálatok gyakorlatilag akárki az edzõ,legyen az Pellegrini,Capello akárki csak egy BÁB,aki úgy táncol(úgy állítja össze a csapatot,azokat játszatja) ahogy Perez fütyül! Hiába szart se csinál Kaká,Albiol semmivel se jobb mint Metzelder,amit Benzema csinált eddig azt tudná egy kis tulzással Bueno,vagy akár Saviola(csak ugye õt elüldözték...),de mégis csak pénzbe van benne Pereznek,meg a hitelezõinek,ergó muszáj játszatni a soros edzõnek...és amíg a név alapján áll össze a "csapat",és nem forma,vagy elhivatottság alapján,addig a Real nem fog kupákat nyerni...Barca szurkerként ezt nem piszkálódásból mondom,ha meg valakit megsértettem elnézést 😊

horpeti
Kb. olyan érzésem volt, hogy leszarja, mi van a pályán. Gondolja magában: "hát ez van, szopunk, nembaj, este beverek egy sört, aztán majd holnap mondok valamit"... 😄

takarodj <#boxer>
grat... <#levele>
nem arról van szó, hogy üvöltözni kell ahhoz, hogy nyerjen a csapat, hanem arról, hogy ilyen moslék "játékot" is fapofával végignéz, te pedig nem errõl beszéltél, ne keverd már a szezont a fazonnal 😄
megvolt az eheti okosságod is, köszönjük...
nézd meg a Real Madrid filmet és talán megérted, hogy ki miért szereti a csapatot
Ramox
Téma volt tegnap este hogy Pelle csak ül és ásítozik. Így is lehet jól csinálni a dolgokat,lásd: Hiddink 😊 Igaz, Õ ÚGY rendezte a dolgokat meccsek elõtt hogy meccse ár csak a gyõzelmet kellett végignéznie. Egy verség volt a 2x meccs alatt, de lényeg a lényeg, nem kell ahoz az oldalvonalnál üvöltözni hogy nyerjen a csapat. Azért neki sem lehet könnyû... egy csapatot kell alkotnia minden felõl összevásárolt sztárokból, ez mindennél nehezebb. Nem lehet könnyû dolga....

atiiisanevem
hát nem tudom, én a real-t már nagyon régóta szeretem, nem érdekel ki jött ki ment. a csapatot szeretem😊

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

semmit nem fog nyerni ebben az évben a real az tuti a kupa darab szégyen.

realt csak a sztárok miatt szeretik.

atiiisanevem
ebben egyet értek. a real most nem egy csapat. a real jelenleg egyénekbõl áll, amivel nem fogják sokra vinni <#shakehead> Del Bosque-t nem szabadott volna leváltani, amióta nincs, csak botladozik a real

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

kas123
Raul: "We will not give up. We play each other again in two weeks, when we have a chance to remedy the situation."

hát hajrá

Voyager5
Nagy bajok vannak nalunk<#szomoru1>. Habar igazandibol sejtettem elore, hogy ez lesz megint Perez bacsinak koszonhetoen.
Ezek a sracok (1-2 kiveteltol eltekintve) fel sem fogjak, hogy milyen mezt huznak magukra, hogy miert jatszanak. Szepen elaudizgatnak, meg pozolnak a kameraknak mint vmi nyomorult celebek.
Mindezek tetejebe van egy olyan edzonk aki 11 vagy mennyi meccs alatt, annyit sem tudott elerni, hogy valami tudatossag legyen a jatekunkban.
Kivancsi vagyok, mikor fogja fel valamelyik csokornyakkendos idiota, hogy CSAPATOT KELL EPITENI! Ha ramegy egy teljes szezon akkoris.
Kell egy NORMALIS edzo aki nem ilyen impotens mint ez a Pelle, aki vegre gatyabarazza az egesz bagazst, es aki minimalisan 3 szezont ul a kispadon. Siratom Del Bosquet es foleg Fabio Capellot <#szomoru1><#szomoru1>
LasDen
Goal.comon már vannak hírek, hogy Pellenek 2 meccse van rendbehozni a dolgokat......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Utóbbi rémlik, az is majdnem megvolt. Akkor meglepõdtem, hogy így is tud játszani a csapat, de nem volt elég..
Hát ismét lehet bizonyítani, most azért több esély van. Talán a Bernabeuban majd nem fog úgy szaladgálni az ellenfél. 😄

Oncsi
vagy 6-1re kaptunk ki és 4-0ra gyõztünk itthon?(most megakadtam:S)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Pár éve volt amikor Zaragozában kikaptunk 6-0ra és itthon ynertünk 5-0ra...de sajnos nem volt elég...talán most😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC