Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
adja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
SK adja?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

eZo
4 támadóval rohamozunk 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

robotnyk
kedd, 10:34 - A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; Diarra, Lass; Higuaín, Kaká, Raúl és Van Nistelrooy.
hi!
mai kezdõ11 rõl vmi infotok van,? mennyire trtalékcsapat fog játszani?
Voyager5
Szerintem Queirozt még mindig a seggberúgása zaklatja, aztán most jól megpróbál befûteni a volt klubjának/elnökének.<#idiota>
Utálom az ilyen nyomikat, akik nemképesek elviselni ha elvannak küldve utánna meg kinyílik a csipájuk és vagy a médián keresztül fikázzák a klubot (lásd: Sneijder, Robben), vagy megpróbálnak "egyéb eszközöket" bevetni a Madrid ellen, csak azért mert õk durcik.
LasDen
A portugál játékosok képviseletének elnöke: "Queirozt a józan észnek kell vezetnie, mert itt Ronaldo egészségérõl van szó. Az az igazság, hogy Cristiano sérült. Ha ez nem így lenne, akkor játszott volna a Realban. Szeretné segíteni a válogatottat, de az egészsége a legfontosabb, és ezt mindenkinek meg kell értenie."

azé vannak ott normális emberek is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát sokféle maszlagot leirnak az ujságok!

LasDen
ott volt a padon....ez nem elég?? 😄 néha ránézett Pellegrinire...sõt sztem õ volt a felbújtó a kõvel vagy szimplán õ dobta meg 😄

SLICK
hétfõ, 14:28 - A katalán El Mundo Deportivo szerint a Real Madrid vezetõsége elégedetlen Raúl és Guti elmúlt hetekben mutatott munkájával és hozzáállásával. Guti az Alcorcón elleni odavágó után vált kegyvesztetté, míg a hírek szerint Raúl szombati viselkedése szintén kiverte a biztosítékot a klub elöljáróinál.

Raúl mit is csinált?

bár nem sokat adok rá, mert "katalán El Mundo"...

#52642 #52641 ti látjátok jol a helyzetet!

A másik rész meg arrol szol, h itt páran megszoltátok Pellegrinit h nem nagyon irányitja a csapatot a vonal mellõl! Hát most ez meg lett cáfolva!

LasDen
de ilyenekkel ne jáccanak má 😄 egy pillanatra azé megijettem 😄

The People

😄DDDDDDDDDDD

REAL MADRID

miilann04
azta <#wow2>
ha ez igaz...
legjobb játékos jelenleg a csapatban.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen

LasDen
én úgy értelmeztem, hogy ez vicc akar lenni 😄 de ha nem....háát...pff 😄

Csabesz6
Amit most írtál, én azt viccnek fogom fel😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
de buta vagy bazzeg, és akkor még beírsz ilyeneket az aláírásodba... csodálkozol? láttál már pályát? tudod miért van a technikai zóna felfestve a pálya szélén? vagy szerinted idegenben atombunkerbõl kellene nézni a meccset, hátha jön valami paraszt aki megdobál?
jajj baze, most õ a hibás, mert felállt a padról??????
szabadon mozoghat a kijelölt technikai zónában, ne mondd már, hogy õ tehet arról, hogy fejbedoták :\
Most jut eszembe! Pellegrinit nem tudták volna fejbedobni ha ül a padon 😄 Az e kiba..ot Edzõ ur felkelt a padrol h fejbedobják 1 féléglával??? Mekkora hülye 😄

Most hol vannak azok akik szorgalmazták h mutogasson a vonal mellõl?

SLICK
na végre gyõztek õk is

Rudee
A Castilla nyert 4-2-re. Szalai végig pályán volt, de gólt nem szerzett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Casillas
igazából nincs semmi baja, csak direkt nem játszatjuk bajnokikon se, hogy szopassuk a portugál válogatottat, és inkább kikapunk minden második meccsen, ja <#wow3>
fogyatékos banda

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Menyus489
Azóta megtaláltam, azt mondja, hogy kõ volt, de nem volt komoly.

Bátor fiú...

LasDen
az interjúban biztos emonta mivolt...😄

Menyus489
vas, 12:20 - Kovács József élelmiszerbolti eladó szerint Cristiano Ronaldo hazudik mindenkinek, mert õ igazából a Marsról jött karöltve Casillassal és Lassana Diarrával, mert neki azt mondta a józsefvárosi piac jósnõje.

Lassan már tényleg itt tart ez az egész, megy az odamondogatás, csak maga az érintett van csöndben.

Más, még a meccsel kapcsolatos, gondolom ti is láttátok, hogy Pellegrinit valaki megdobta a lelátóról, azt gondoltam akkor, hogy ebbõl nagyobb ügyet fognak keríteni, de eddig semmi. Persze nem disznófej, de akkoris, veszélyes, még jó, hogy nem lett semmi baja, bár akkor már két kalózunk is lett volna 😄 HARRRR

Bátor fiú...

én is pont ezen agyaltam, hogy lassan már a sarki zöldséges is nyilatkozik róla, csak õ maga nem mondja meg, hogy mi a helyzet
robotnyk
kurva jó lenne, ha Ronaldo végre kinyitná a száját, és elmondaná, hogy akkor most tud-e játszani, vagy sem.
miilann04
vas, 08:49 - A Portugál Labdarúgó Szövetség szerint a Real Madrid átveri a válogatott szakembereit Ronaldo sérülését illetõen, s Van Dijk doktor orvosi szakvéleményére sem adnak.

<#wow3>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Menyus489
Persze egyetértek, még így sincs túl nagy formában, de most legalább javult valamit.

Bátor fiú...

Menyus489
Ma szerintem a piros lapig teljesen jól játszott, támadásban is segített, és védekezésben se volt vele probléma, a pirosnál meg mérlegelnie kellett, vagy 1-1 a kapussal, vagy piros és szabad, õ az utóbbit választotta, a szabad kimaradt, aztán viszont arról meg szvsz a többiek tehetnek, hogy az utolsó 10 perc ilyen izgi lett.

Bátor fiú...

ProGabe
hála az idióta szabályoknak, a büntetését a kupameccsen le is tölti, köv. bajnokin már ott lehet, ha még mindig ez a rendszer él

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
Hú bakker itt a végén azért leizzadtam rendesen, pedig 3-0ig király volt minden, de az Atleti ellenünk mindig is ilyen volt, nem szabad leírni õket, és sajnos az utolsó 10 percben védekezésünk nagyon inogott, Pepe kettõt is hibázott, lett is belõle két gól.
Csak kár érte, mert addig meg minden tekintetben felénk dõlt a mérleg nyelve, de lehet a fiúk is azt mondták ez így uncsi, játszunk kicsit a végén 😄

Bátor fiú...

óóó igen, legalább megvan 😄
Aha elég szivroham kozeli a meccs vege.

REAL MADRID

SLICK
:_SA_D:?

közben Casillas bravúr! Húzzuk már ki! Megnyert meccset ne adjunk már ki

miez?

REAL MADRID

SLICK
na bazz. 2 perc alatt 3 gól :| Ennyire ne szarjuk el a végét!

2:3 :S
azért Kakának az a "nesztek b*sszátok meg" fej se semmi 😄DDD

közben Forlán... -.-
SLICK
majdnemhogy oktatunk 10 emberrel is ^^ Raúl majdnem hintett egyet

HAAHAHAHA 😄D

Utolsó elõtti képen azt látjuk ahogy Arbeloa elfújja a labdát Reyes elõl 😛

REAL MADRID

robotnyk
Sergio is back!!! 😄
SLICK
ez is szép volt 3:0

és bazdmeg Ramos piros...
ehh Pellegrinit meg megdobták? :o Mi van itt?

Na Ramos pihenni fog kov meccsen.

REAL MADRID

robotnyk
nem szótam, na. :p
Higuaiiiin <#vigyor3><#alien>

REAL MADRID