Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

81' 1-0

REAL MADRID

Köszönöm istenem!

SLICK
ez a bíró meg egy vak gyökér, mindig is utáltam

Én a taktikáját sem értem 😄

Pl ma is minek kezdtünk 2 vkp-al.

REAL MADRID

gabi89
Gago megint eladta érdemes volt fent hagyni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

horpeti
ejj, 75. perc és 0-0.. így már elszálltunk. 😞

vdV-nak mióta beállt, jobbra húz a lába, bárki volt balon üresen, szóval kicsit érthetõ ez a szándék
Ezzel most azt érte el hogy a bal oldalon fogunk inkább támadni.

REAL MADRID

hááát nemes egyszerûséggel ki lehet jelenteni, hogy nem az ellenfél jó, hanem mi vagyunk sz*rok
gabi89
Sosem értettem Pellegrini cseréit :S
Akármi van mindig úgy cserél mintha tegnap éjjel megálmodta volna kit kell lehozni és akármi van úgy cserélünk ha indokolt ha nem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
a szurkolók is :|
de bazz lehozza Lass-t aki megint a belét kihajtotta, holott Gago alig csinált valamit a szabálytalanságokon kívül.
Ez a hajó elment gyerekek

eltemette már az egész csapatot 😄
KOmmentátorbácsi temeti Pellegrinit.

REAL MADRID

SLICK
hát régen nem hajtottunk így... De a pontatlanság az a végén csúnyán megbosszulhatja magát.
Elõbb-utóbb valakinek elpattan az agya, ez szokott lenni ilyenkor. 😞
Egyébként idegenben legalább 1 gólt kellett volna szerezni, akkor kisebb lenne a teher. Végülis akkor csak 3 gólt kellene szerezni :|

miilann04
detto
legalabbis végképp nagy szégyen lenne ha kétszer 90perc alatt sem tudnánk gólt lõni egy harmadosztályú csapat ellen.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

gabi89
hát nem
Én már annak is örülni fogok ha rúgunk egy gólt és nyerünk. Továbbjutni már esélytelen (szinte)

Már kapkodnak a játékosok. Az sosem jó :S

REAL MADRID

gabi89
Ha nem is mondták akkor is marketing tudod. (nekem úgy rémlik,hogy a Real és a Barca összes bajnoki meccsét adják vagy valami ilyesmi volt ennyi erõvel a BL –t sem adják …😉
Nem hangzott volna jól,hogy minden meccset adunk kivéve a kupameccseket.

SLICK
akkor lehet én nem hallottam :|

SLICK
vagy ha nem is az elsõ 15 percben de az elsõ félidõben mindenképpen kellett volna.

Na újabb kapufa közben...

miilann04
úgy reklámozták hogy a real madrid összes bajnoki meccsét

BAzz 😮

REAL MADRID

SLICK
amikor reklámozták úgy harangozták be, hogy az összes meccset és nem említették elõtte a "bajnoki" jelzõt.

És majd egy mellõzött VdV ment meg minket? :| Hát csodát ma már nem várok...

kapufa ...

REAL MADRID

gabi89
hát ilyen nincs 😞

miilann04
egy gól kellett volna az elsõ 15percben, innen már csak kozmetikázás lenne

kas123
VdV...ne csak nézz, LÁSS is! -.-'

Egy gól kellene, sztem az megfogná az ellent.

REAL MADRID

LasDen
a sporttv a bajnokikat garantálta....a kupa máskérdés....plusz mostanában nem sok babér termett a kupában.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
de legalább észhez tértek a portugáloknál....visszaengedték ronaldot madridba....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
épp írni akartam, hogy ez is évek óta nem megy. Pontrúgásaink rendre gyengék és irgalmatlan kevés volt gólveszélyes. Pedig ez lehetne most az egyik lehetõség ha már rendre szögletre mentenek.

#52675: Én meg eleve azt, hogy miért az SK adja? Ha már a Sport 1-2 leadja a meccsinket akkor ezt is kéne...

ProGabe
komolyan mondom, egyetlen szava sem volt értékelhetõ

még ha jóhiszemûen áll hozzá az ember, akkor is simán beleköthet. mondom, mindenbe! ez az ember tehetségtelen, fogyatékos, beszédhibás, és még sok minden más is. persze nekünk magyaroknak tökéletesen megfelel...

ja, a csapat meg kapja be -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most már jöhetne egy gól -.- Egyébként miért nem tudunk normális szögletet beadni? :S

REAL MADRID

én csak azt nem értem, hogy lehet OKJ-s betelefonálósjáték-vezetõ vizsgával meccseket kommentálni? meg egyáltalán, barca drukker közvetít Real meccset? 😄
SLICK
õ már elkönyvelte, hogy otthon is kikapunk... De most komolyan, ez egy akkora pózer, hogy a fuga hulljon ki!

TÚLvilági petike már megint okoskodik
SLICK
én ezt nem tehetem meg, sajnos mobil netem van :c

kas123
10 perc után arra jutottam hogy neten folytatom a mérkõzés nézését.

gabi89
xD

Vajon meddig bírják ezt ? Mert a másik térfélen még nem igen jártak 😄

SLICK
na köcsög Világi hiányzott estére... Nem jutunk tovább, az is miatta lesz. Meg a SK miatt

gabi89
Nistelrooy majdnem

kas123
Nah hajrá 😊

szerintem csak mentegetõzik kínjában
LasDen
Ezaz ember beteg....össze-vissza beszél....furcsa 😄

Oncsi
THX

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Menyus489
Rojadirectán, vagy itt nézz majd körbe, én személyesen ajánlom, hogy a TVUPlayert szedjed le, és nézzed a GolTV-n majd, ott nagyon bírom a kommentátorokat, fõleg a skót Ray Hudsont, nagy figura 😄

Bátor fiú...

STREAM

csak, hogy észrevehetõ legyen, ha esetleg kell másnak is
Oncsi
Streamet tudna valaki linkelni,elment az SK-m :S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Ha már ott tartunk, szerintem 3-1 re nyerünk! Tudom h ez nem továbbjutás, de ezt látom reálisnak!

hmmmmmmm akkor talán tovább is jutnhat?😄 ez erõs keretnek bizonyul