Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 'pool-ban védekezéskor õ irányította a csapatot, itt meg a tipikus szürke eminenciás szerepét kéne eljátszania, persze, hogy nem megy neki
teljesen össze van zavarodva, ez szerintem a lövésein is látszik
a csatárkettõsünk meg el-el tûnik 15 percekre. addig ez nem gond, ha góllal, vagy ziccerrel vetetik észre magukat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
végülis...taláb Higu most jobb lesz mint a héten....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
igen, az elsõ szerelésig.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hú, de emlékszem még 2007-re, amikor a Mallorca elleni meccsen is ment a kavarás, mert nem akarták elengedni a válogatottól Robinhot meg Diarrát asszem, de ott végül játszhattak, és hát jól tették, az a meccs örök emlék marad, fõleg, hogy a Champs-ben néztük végig, aki ott volt, gondolom tisztán emlékszik 😄
Bátor fiú...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Carlos Queiroz: "Nevezni fogom Cristianót, és remélem, hogy néhány perc erejéig segíteni fog minket a pályán." Mindezt azután mondta el a szövetségi kapitány, hogy a játékos tegnap ismét futóedzésen vett részt. A portugál lapok szerint a Real Madrid nyeri az egyelõre teljesen átláthatatlan "háborút".
/madridista/
REAL MADRID
Bátor fiú...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EgQ7c6ioTig&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EgQ7c6ioTig&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Bátor fiú...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Ha jól tudom mostanában akarják felülvizsgálni/megváltoztatni ezt a jogszabályt. A média meg paráztat, hogy az összes sztár akkor elmegy Spanyolországból máshova focizni. lol<#idiota>#idiota>
szerk.:
Megnéztem neked, hajnalban 2:45-kor lesz a Sport 2-n és reggel 7:30-tól a Sport 1-en.
Bátor fiú...
Én is erre gondoltam, hogy úgy rendezik a rehabját, hogy a Barca ellen már játszhasson, de tényleg csak akkor játsszon, ha 100%-os, nem biztos, hogy megérné egy esetleges Barca elleni gyõzelem megint jó sok kihagyást nála. Bár, ha úgy játszunk, mint a Milan ellen az elsõ félidõben, akkor jó lesz 😄
Bátor fiú...
REAL MADRID
REAL MADRID
Bátor fiú...
REAL MADRID
Bátor fiú...