Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
Jó, lehet az orosz maffiával én se mernék ujjat húzni 😄

Bátor fiú...

Rockynhooo
kivéve a Rubin Kázányt <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Menyus489
Ott azért már évek óta kb ugyanazokkal az arcokkal játszik, megvan az összhang, itt egy teljesen új csapatba, szisztémába, emberek közé kell beilleszkednie, és mivel az õ posztjához jó összhang kell, érthetõ, hogy az nehezebb.

Cristiano remélhetõleg jövõhétre fölépül, Barca ellen meg egészséges lesz, izgis lesz ez a Barca elleni meccs, de még ha ki is kapunk, Pellegrinit szerintem nem szabadna amiatt elküldeni. Ez a Barca jelenleg bármelyik csapatot a világon képes megverni.

Bátor fiú...

SLICK
nálunk bezzeg nem megy neki -.-

Spain <1 - 0> Argentina
16' <1 - 0> X. Alonso

<#nezze>

REAL MADRID

kazai21
Ez már vicc..

Nem hiszem,hogy Raúlt elengednék,csak ha befejezi a pályafutását..

Mi equipo favorito: Real Madrid

Matthew Prosac
Rooney nem Ronaldo. Egy angol nagyon is tudja értékelni, hogy a Unitedben játszik. Szóval õ felejtõ, de szerintem mindkét csapat jobban jár ha õ nem megy oda. Sztem a BBVA nem neki való, nem feküdne a hasának Spanyolhon..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
Rooneytnem csak hülyeség, de pofátlanság is lenne elhozni. Amúgy is kamu hír szal még rágódni is felesleges ezen.
Lass meg nem hinném, hogy elmenne. Szurkolók szeretik nem fújolnak rá, nem hinném, hogy boldogtalan lenne.

Oncsi
Érdekes😊 Rooney nagy fogás lenne tény😊 de várjunk még ezekkel...

Azt halottam Benítez kivánságlistáján van télen VdV és Lass ...
Lass a csapat motorja nem szabad elengedni SOHA,egyik legjobb vételünk volt mostanában.!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
Fabregas lenne Kaká cseréje <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Javi Garcíanak meg úgy látszik bejött a benfica 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabi89
Ritka sok marhaságot hordtak össze 😄
Elõször is Gutiból nem kérnek Milanoban másodszor kétlem ,hogy Raúl jövõre már nem lenne a csapatban.
Akik meg nyáron jönnének hát Fabregast úgy se adja az Arsenal (tudom van az a pénz...de akkor se lesz könnyû)
Meg ilyenkor találgatnak a jövõ nyárról hááát már alapból érdekes.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Voyager5
Viccnek is rossz
Voyager5
De most Gutival mivan amugy?
Azert pihenozik, mert beszolt Pellegrininek?
WuFraZselic
akkor meg végképp :ASDAFASF 😄
amúgy vélhetõen jah, Mourinho nem igazol(tat)na 33 éves játékost, de maga a hír már szánalmas.hu

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tegnap TÚLvilági petike mondta ezt, de aztmondta, hogy mourinhonak nem kell
WuFraZselic
Nov. 11. 08:24 -MILANO- A tegnapi nap feldobott pletyka a Real Madrid játékosával Gutival volt kapcsolatos. A hírek szerint Guti felhívta a barátját Wesley Sneijdert hogy járjon el az érdekében Massimo Morattinál.

:ASDASDAF ez nagyon fájt 😄
nem viszik az újságot? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
de jó lett volna, ha még focizik pár évet nálunk, meg a válogatottban is 😞

banok
gondolom a francia válogatottal készül a szombati pótselejtezõre.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grat! gondolom Benzemát azért nem nevezte a chilei,hogy nyugodtan ki tudja tolni ps3-on az MW2-t...más indokot nagyon nem tudok 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

vele fogsz passzolgatni a téren? 😄
LasDen
kedd, 22:23 - A Corinthians bejelentette, hogy szóbeli megállapodást kötöttek a Real Madrid korábbi klasszis védõjével, Roberto Carlosszal.

kedd, 23.45 - László Dénes bejelentette, hogy leszarja a Corinthians szóbeli megállapodását és leigazolta Roberto Carlost 2 zacskó szotyié. Így ezekután RC azonnal átigazol és õ lesz helyi kemény srác.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mintha az MLSZ lenne... 😄
robotnyk
trükkös dezsõ.
miilann04
kedd, 22:08 - A Real Madrid edzõi stábja nem nevezte Ramost az Alcorcón elleni visszavágóra, mivel a hétvégi eltiltását ily módon akarták letölteni. A Fegyelmi Bizottság azonban kivételesen csak holnap ül össze, és erre a Real Madridot is figyelmeztették. Ramos így a Santander ellen kell, hogy letöltse a büntetését.

<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

te nem tudod elkerülni ezt a topikot?
amikor lass lejött szerintem akkor eldõlt, hogy manuelnek mennie kell.
Nagyon béget a real gépezet...
AZ A SOK PÉNZ.....

Nem hiszem.

REAL MADRID

SLICK
na kiváncsi vagyok a holnapi nyilatkozatokra.
Fejhullás lesz-e?

Jaja nekem is az jönne be.

REAL MADRID

SLICK
egyértelmûen az utolsó a helyes megoldás

Amugy idehoztuk Kakát, hopgy majd lesz egy jó iranyitonk, de eddig nem igazan valt be. ÉN ugy gonndolom vagy Xabi iranyitson es lenne ertelme hogy a palyan van. (2 vkp rendszerben) VAgy 1 vkp al alljunk fel es Kaká játszon középen.

REAL MADRID

na tessék nézni most a SK-ot, most fog mindenki elélvezni, mert a kedvenc csapatuk játszik
SLICK
máskor legalább "kapura lõtt"
De mindegy ezt mi szartuk el, lebecsültük az ellenfelet.
De legalább látszott, hogy tudunk hajtani, ha kell. Minden meccsen elvárnám, akkor talán nem lenne pofáraesés. Bár ehhez kellene a normális helyzetkihasználás.
Na majd jövõre!

Gago nem teljesitett rosszabbul mint atlagban az egesz csapat. MAx Lass-t es Kakát lehetne kiemelni, ja es Vdv-t.

REAL MADRID

SLICK
Gago egy valamit elért azért: nem hívják be a válogatottba

Lolz majdnem ellengol.

REAL MADRID

Pepe tizenharmadszor is megszellõztette a kockás hasát... :\
SLICK
hát ez nem okos ötlet :c

Sportklubbon nézi a csapata meccsét.

REAL MADRID

SLICK
Benzema amúgy hol van? Gago helyett jöhetne. Nem lenne már mindegy hány emberrel támadunk?

miilann04
eddig is az volt 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Most jon majd hogy az ellen jatekosainak percenkent lesznek nagy fajdalmai

REAL MADRID

SLICK
hát örök rejtély eleve a 2 vkp-s taktika
és hinnyemár vdv gól :c

ProGabe
nem értem mi ez a nagy csodálkozás, én már megmondtam 2 hete, mi a helyzet 😊 :\

"ProGabe - VIP 2005. 02. 15. óta regisztrált VIP fórumozó 2009. okt. 27. 23:52 | privát | galéria | válasz erre | #52226
ha 180 percig tartott volna ez a meccs, akkor sem lõttünk volna gólt. kellenek az ilyenek is, jó kis hideg zuhany

mindenesetre megvan a heti szenzáció, a csapból is ez fog folyni"

szerk: na, úgy látszik csak arra vártak, hogy ne nézzem azt a szenvedést. nem is nézem tovább, lehet lövünk még 5-öt^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
na 1:0 már csak 3kell ,hogy legalább hosszabítás legyen. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

na hogy baszom a lelküket már végre