Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ma este számíthatunk ilyen megoldásokra ^^

LasDen
Michael Platini: "Vezessük be a videóbírót? Ez egy rossz megoldás. A nagy meccsek járnak a fejünkben, de vajon egy Feröer-szigetek-Andorra találkozón is lehetne 20 kamera? Mindenki számára egyenlõ normákat kell kidolgoznunk. A videóbíró minden bizonnyal látta volna Henry írek elleni kezezését is."

ez csak kifogás kcsg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
Én azért mondom jobbnak ronaldo-t, mert mondjuk,h kb egyenlõen jók labdakezelésben, talán gyorsaságban is, bár sztem ronaldo picit gyorsabb, messi csak pici ezért ugy tunhet,h gyorsabb,de ronaldo hosszabb lábaival ugyan arra a pörgésre képes szóval.., és sztem az dönt,h ronaldo magasabb erõsebb, õt azért nem lehet, úgy lenyomni, mint messit. Ezt azzal lehet alátámasztani,h a chelsea kemény pressing játékában meg sem tudott mozdulni messi, ronaldo meg anno azért igen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
igen, ez azért fura,h ennyien így gondolják...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
én inkább aszondanám, hogy egál...mindketten ugyanolyan eredményesek voltak...satöbbi satöbbi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
loáál még,hogy Messi jobb,mint CR haggyuk már😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

lol tényleg 😄
robotnyk
Arbeloánál Albiol képe van...
LasDen
Jáccá elõre...

pff...Casillasról milyen kép van má 😄 de xavi se rossz 😄

LasDen

miilann04
A Real Madrid Barcelona elleni kerete: Casillas, Dudek; Ramos, Arbeloa, Garay, Pepe, Albiol, Drenthe; Alonso, Lass, Granero, Diarra, Van der Vaart, Kaká, Marcelo; Benzema, Raúl, Higuaín és Ronaldo.

jó lesz nyerni...😄 - a szerk.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
A Real Madrid Barcelona elleni kerete: Casillas, Dudek; Ramos, Arbeloa, Garay, Pepe, Albiol, Drenthe; Alonso, Lass, Granero, Diarra, Van der Vaart, Kaká, Marcelo; Benzema, Raúl, Higuaín és Ronaldo.

jó lenne nyerni...😄

hedonist
nem csoda, csak egy csapat játszott igazán😊

LasDen
én arra már nem emléxem 😄 csak a spanyolok maradtak meg 😄

hedonist
Metzelderrõl: "aztán hirtelenjébe felépült és végig játszotta az EB-t - már ameddig jutottak..." 😄😄D😄😄 beszarok, végül is csak döntõig😄

Xavéron felröhögtem XD
LasDen
jó...hülye vagyok 😄szóval ezt na 😄

LasDen
csak saját felelõsségre...😞D

LasDen
Azok után, hogy Sergio Ramos tegnap idõ elõtt elhagyta a Real Madrid edzését, az andalúz védõ ma már teljes értékû munkát tudott végezni csapattársaival. Továbbra is sérült ugyanakkor Van Nistelrooy, Albiol, Guti és Metzelder is, így értelem szerûen valamennyiük játéka kérdéses vasárnap.

nah ezaz...RvN hosszabb idõre képtelen felépülni...míg Metzelder szerintem már nem is akar majd a VB-re mint legutóbb is....

LasDen
Jó hír a Barca számára, hogy Abidal és Yaya Touré is meggyógyultak (az új influenzát kapták el). A mai tréningen Alves, Ibrahimovic és Messi kisebb sérülés miatt tornateremben edzettek, de szinte biztos, hogy szerepelhetnek a Real Madrid ellen. A katalánok egyetlen hiányzója jelenleg Gaby Milito.

nah gondoltam 😄 hallottam hogy valakik ellen játszott fél órát...de úgy látszik sok is volt neki....nem baj...majd 2-3 év múlva bevethetõ lesz...

ez meg a másik 😄 neki nem olyan nagy megterhelés a 6000 euro
zaki
jaj szegény, egynapi fizuját elvesztette... majd holnap vesz egy másikat

ProGabe
ésakkoraszongyahogy lehet koncentrálni a vasárnapra. remélem nem sérülnek le edésen túl sokan, csak mondjuk úgy öten^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Nah, hát vége. Végigtámadtuk a meccset, miközben a Zürich szervezetten védekezett.
Szépen játszottak a srácok és nyomtak is elég rendesen.
A végén volt egy nagy VdV meg egy CR helyzet, úgygondolom, ha több meccs lett volna bennük (illetve nincs a sérülés) akkor mindkettõ bevágja.
A Milan X-elt a Marseillel, úgyhogy 10 ponttal vezetjük a tabellát.
kazai21
Szerintem ahogy fel ment CR kicsit felpörgött a játék😊

Nah nem baj jó ez az 1:0-ás gyõzelem,végülis a Zürich Védekezõ felfogásba játszott...

Mi equipo favorito: Real Madrid

100%-os helyzetet fölé lõtte.

REAL MADRID

A sok gól elmaradt de a játék nekem tetszett..

Na zsír, megvan a gyõzelem a Milan meg leixelt.

REAL MADRID

SLICK
na mi történt?

OMG VdV!!

REAL MADRID

SLICK
kösz az infókat, ebbõl ismétlés lesz majd vagy torrent...

ProGabe
ha valamelyik felrúgja CR-t, én megindulok Zürich felé egy konyhakéssel 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem semmi ahogy kempel a Zürich 😊

RM:

FCZ:

REAL MADRID

Te mûvész 😄

REAL MADRID

ProGabe

ProGabe
jól! fõleg Higu

70% Time of Possession 30%

REAL MADRID

Burdi
vki majd 1 linket a gólról? 😛

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Nem rossz, fõleg mi játszunk a Zürich csak kirúgja a labdát. A befejezések lehetnének pontosabbak is, de úgy hogy az ellen 11 emberrel kempel nehéz gólt lõni.

REAL MADRID

sopcast-hez találtam istencsászár linket 😮
de a gólról pont lemaradtam :S
SLICK
Ti legalább tudjátok nézni. Nekem fosadék mobil netem van, amit wifirõl fogok pedig meg mégszarabb. Amúgy jól játszunk?

Már nálam is, de elõbb volt egy kis offline .D Én meg pánikba estem 😛

REAL MADRID

robotnyk
a veetleös? nálam jó...
PFFf és el is ment a stream, gondolom Zurich drukker csinálta 😄D

REAL MADRID

ProGabe
Pipita! <#worship> Kaka-nak kettõ jár <#worship><#worship> 😊

Szép 😊

Pipitaaaa, már ideje volt 😊

REAL MADRID

szép lövés😊

LasDen
ebbõl megin olyan meccs nézés lesz, hogy ihalycsuhaly....

hala Madrid!

REAL MADRID