Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
azt úgysem tudják:p
szucsy89
azért az elsõ félidõ után 2-3gólt vártam 😄

bár ha Ronaldo belövi az elején, akkor teljesen másképp alakul a meccs ez tuti...Marcelo hihetetlen hogy mennyire nem Real szintû játékos...ha Kakán múlik 2-0 a madridnak, Ronaldonak valamint Marcelonak tiszta gólpasszt adott..
Jó a meccs, remélem 2. félidõre nem álmosan jövünk ki, mint azt általában szoktuk.

REAL MADRID

jól játszunk.
Marcelo viszont szerintem kurva gyenge, mindenképp lehoznám

SLICK
Inzaghi leseinek számát akarják megdönteni ma?

SLICK
kicsit eldurvult a meccs, minden esetre nem rossz

Ez sárga? 😄 Akkor a többi mi volt?

REAL MADRID

ennyi kihagyott helyzet megfogja magát bosszulni, DE ne legyen igazam :S

SLICK
mi az isten faszáért nem lehet kapásból ellõni az ta nyomorult labdát? Balra jött Marcelonak.

limperatore
áá miket hagynak ki...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

BAA kimaradt :S

REAL MADRID

tudtam választani köszi szépen mindenkinek😊
Hala Madrid

SLICK
most muszáj, nem szabad szégyenbe maradni

most tényleg jól látom, hogy idén elõször focizik a csapat? 😮
Letámadásoknál eléggé gyenge a védelem.

REAL MADRID

ÁÁ Pedig ez szép volt

REAL MADRID

REALista
HALA MADRID!Gyõzni kell!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hala Madrid! <#worship>

REAL MADRID

SLICK
apa kezõdik ^^ HALA MADRID!!!!!!!!!!

kas123
hajrá 😊

LasDen
A végtelenbe és tovább!!!! HALA madrid 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha ennyibõl nem tudsz választani... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen

hello, streamet vki tud adni?

Csabesz6
Na, Hala Madrid!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

limperatore
meg egyértelmû hogy õ a legjobb játékos

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
talán mert a tavalyi szezonban fosta a gólokat és egyenletes kiváló teljesítményt nyújtott?

LasDen
REAL MADRID: Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Alonso; Marcelo, Kaká, Ronaldo és Higuaín.

BARCELONA: Valdes; Alves, Pique, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Messi, Iniesta és Henry.

jó lesz ez....érzem én 😄

kazai21
De nem is értem,hogy miért õ kapná...

Mi equipo favorito: Real Madrid

I3andy
Az egy dolog, hogy a Barcelona csak egy klasszikus szûrõvel fog játszani (Yaya Touré személyében), de elõtte a Xavi-Iniesta páros fog szerepelni. Nálunk éppen ezért kell a Lass-Alonso duónak játszania, hogy ki tudják kapcsolni a csapat eszét. Kaká valamivel elõrébb játszik majd, így rá csak az irányítás feladata hárul. De ehhez a két szélsõnknek, és fõleg Marcelonak folyamatosan vissza kell zárnia, illetve már az ellenfél területén támadnia a labdás játékost, hogy a Barca villámgyors kontráit hárítani tudják. Nagyon összeszedetten kell játszani, az hogy ne passzoljanak szét minket, és ne egy hatossal kelljen hazamenni. Én bizakodó vagyok, és 1 gólos gyõzelmere számítok

Voyager5
Aranylabdát idén valószínûleg Messi kapja, más kérdés, hogy egybõl kettétörhetné és egyik felét Xavinak, a másikat pedig Iniestának adhatná..

Az pedig nem igazán mérvadó, hogy ki a legdrágább játékos jelenleg.
Mendieta például sosem volt jobb Ronaldonál (a Brazil Ronaldonál).
Vagy akár se Kaka, se CR sem jobb Zidane-nál, pedig drágábbak voltak...

A mai meccsrõl pedig: kulcsfontosságú lenne kikapcsolni az említett 2 Barca középpályást, ezért kell szerintem is a 2 szûrõ. Egy X-el baromira elégedett lennék.
kazai21
22 éves?😮

#52926: Mondjuk a romák tényleg gyorsan futnak.<#idiota>

LasDen
Messi 22 éves és õ pályázik az idei aranylabdára a legesélyesebbként....😄

SLICK
egyértelmûen CR, Ibra jóval lomhább

kazai21
Szerintem Ronaldo többet ért el,mint Messi pl Ronaldo 24 éves és már aranylabdás...
Meg,hogy õ a világ legdrágább játékosa!

Jah és amúgy szerintetek CR vagy Ibra a gyorsabb,mert itt vitatkozok haverral,hogy CR sokkal gyorsabb?!

SLICK
na akkor várom a ti véleményeteket okoskák -.-

😄DDDD

REAL MADRID

Rockynhooo
Ez aztán az indok <#ticking>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
beszész má megin hülyeségeket....

SLICK
azért egy vezér kell egy ilyen presztizsû meccsre.
Barca se két szûrõvel játszik, akkor mi miért tennénk? Lass bõven elég erre.

Rockynhooo
most kelleni is fog a két szûrõ.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
aztá mé??? neki se megy úgy....szóval szerintem jogos....

SLICK
megint két szûrõ... Raúl meg nem kezd egy El Clasicón? Röhej.

LasDen
Pellegrini döntésének értelmében Cristiano Ronaldo a kezdõcsapatban fog helyet kapni, Karim Benzema ellenben csak a padon kezdi az összecsapást. A Real Madrid félhivatalos kezdõcsapata tehát: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Xabi, Cristiano, Kaká, Marcelo, Higuaín.

végülis Higu valamivel jobb formában van....

ez meg kész 😄

Casillas
ugyan már, 3-1-re nyerünk

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
ez azért (is) baromság, mert pl. teniszben (igen tudom, ott nem olyan folyamatos a játék blablabla egyéb szokásos kifogások) is csak a nagy bajnokságokban van sólyomszem, mégse sír senki

Vivimos por ti, vence por nosotros.

robotnyk
remélem legalább az x meglesz ma, gyõzelemben nem nagyon reménykedem
LasDen
Albioltól sem lenne rossz ilyeneket látni 😄