Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
3-4 gólt látnék szívessen....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
/madridista/
Azért ezt most elképzeltem, ahogy a holland négykézláb keresi az ékszert a pályán 😄DDD
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Mond azt Hogy Pele 1 hülye, mielött nekem irogatsz! 😄
Amugy szerintem nincs semmi baj a kezdõvel!
Gago mehet...Metzelder mehet...Drenthe mehet....valami értelmesebb jöhetne helyettük....
REAL MADRID
Ronaldoról valami hír? Zürich ellen tényleg játszik már?
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
a kurva életbe már, erre nem lehet mást mondani...
RM Castilla - Real Oviedo 0-1
A Castilla 16. a bajnokságban.
Arganda - Real Madrid C 2-1
A "C" csapat 14. a bajnokságban.
/madridista/
REAL MADRID
2009.11.17.
Van Nistelrooy: "Szeretnék játszani. Még nem beszéltem Pellegrinivel, mivel az adaptáció idõszakában vagyok. De ha ez megtörtént, akkor beszélni fogok vele. Ha nem játszhatok, akkor januárban távozni fogok. Az a célom, hogy Hollandiával ott legyek a vb-n. Ez nem lehetséges, ha nem lendülök újra formába."
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
szoval ha elmegy vmi kisebb csapatba/közép csapatba kéne mennie ahol tényleg folyamatos játékhoz jutna, akár marad spanyolhonban, akár megy angliába
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
RMCF
Ez azért biztató <#wink>#wink>
REAL MADRID