Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
sok góllal kellene nyernünk, hogy a csoportelsõség megmaradjon. Remélem a Marseille is nyer.

Bandee1987
van is amguy már stream a digisporton, 4 meccs, 4 külön fül, ebbõl 3 kommentár nélkül, csak a jel beadva 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Vagy Veetle. Minõség szintén pazar.

REAL MADRID

Bandee1987
digisport.hu-n regeljetek, elvileg ott lesz netes stream, amit msot látok az baromi jó minõség és nem akad.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Én is....

LasDen
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Alonso; Marcelo, Kaká, Raúl és Higuaín.

3-4 gólt látnék szívessen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
Ez furcsa, illene egy olyan szabály hogy az edzésen/meccsen semmilyen ékszernek minõsülõ(gumi karkötõ, szerencse piros cérna mint Zidannál)dolog ne lehessen a játékosokon, edzõkön.

hedonist
ha foci mellett néhas bement volna a suliba is lehet,h ezek elkerülhetõek volnának😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

csak jó lenne róla egy videó 😄DDDDDD

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

ha egy 100 forintos szigszalaggal leragasztja,már nem esik ki 😄
banok
a mai BL meccseteket a tv nem adja. streamek az oldalamon.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
de bazmeg hogy lehet ilyen hülye....ha már muszáj hogy fülbevaló legyen rajta az edézsen is, akkor legalább ne egy 5000000-ssel....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Royston Drenthe a Real Madrid tegnapi edzése után mintegy fél órán át kereste fülbevalóját a valdebebasi sportpályán, miután véletlenül elvesztette. A holland egyébként 6 ezer euróért vásárolta az ékszert, így érthetõ, ha különösen nagy becsben tartja. Végül nem találta meg...
/madridista/

Azért ezt most elképzeltem, ahogy a holland négykézláb keresi az ékszert a pályán 😄DDD

REAL MADRID

kazai21
Köszi😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Neten hol lehet majd nézni a meccset?😊

hedonist
márha Lassanara gondolsz, elfelejtettem hirtelen,h 2 van, egyébként visszavontam.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Diarra nem gyõzött meg?😄 a hátán viszi a sztárokat! ember sztem ne gondolkozz a focin csak nézd😄

látom nem érzed a bolhafasznyi iróniát 😄
Semmi baj! Inkább LASS ÉS XABI játszon ha már 2 védekezõvel játszunk! GAGO&M.DIARRA sem gyözött meg h már arról beszélünk 😞!

Nem is mondtam, h Benzema játszon!

hedonist
Raúl jobb formában van jelenleg mint Benzema.szerintem.

Xabi hetek óta nem találja a helyét a csapatban, lehet, hogy a válogatottban jó volt, de madridban lóf*szt sem csinál, de tényleg igazad van, bocsánat, hogy észre mertem venni...
Ami azt illeti, láttam már ezt a 11-et a pályán!

Mond azt Hogy Pele 1 hülye, mielött nekem irogatsz! 😄

SLICK
amit kiemeltem azzal egyrészt az a baj, hogy Xabi kezd, másrészt pedig megint 2 szûrõ...

akkor nem tudom, hogy te néztél-e mostanában Real meccset
"Raúl kissé többet tett a madridért" Ez mind igaz, de ne ezért szerepeljen hanem a jelenlegi formája alapján!

Amugy szerintem nincs semmi baj a kezdõvel!

kazai21
Drenthe sztem maradhat nem rossz

LasDen
Az olasz sajtó szerint a Fiorentina tárgyal a Real Madrid vezetõségével Gago hat hónapos kölcsönjátékáról opcióval. A Zenit Szentpétervár érdeklõdik Metzelder iránt. A Tuttosport szerint a Juve 6 millió eurót ajánlhat Drenthéért. A Real Madriddal kapcsolatos hírek után a Sevilla azonnal meg akarja hosszabbítani Perotti szerzõdését

Gago mehet...Metzelder mehet...Drenthe mehet....valami értelmesebb jöhetne helyettük....

Elvileg fél órát játszhat.

REAL MADRID

hedonist
Raúl kissé többet tett a madridért, úgyh nem is értem mirõl beszélsz..

Ronaldoról valami hír? Zürich ellen tényleg játszik már?

nem , Raúllal semmi baj nincs, azért van kiemelve, mert Xabi megint kezdeni fog...
mi a probléma ezzel? Lass kell Xabi mellé, ez tény. a kis francia a legjobb középpályásunk szinte. ha a Raúlosra gondolsz[ nyilván nem,mert nem az van kiemelve] akkor egyetértek 😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

SLICK
A Racing Santander elleni kezdõcsapathoz képest több változást is eszközölni fog Pellegrini a Zürich ellen. Az eltiltott Ramos és a sérült Albiol visszatér a védelembe; a középpályán Xabi párja ismét Lass lesz, Benzema helyett pedig Raúl kap lehetõséget.

a kurva életbe már, erre nem lehet mást mondani...

Utánpótlás csapatok ismét leszerepeltek:

RM Castilla - Real Oviedo 0-1
A Castilla 16. a bajnokságban.
Arganda - Real Madrid C 2-1
A "C" csapat 14. a bajnokságban.
/madridista/

REAL MADRID

LasDen
de ahhoz elõbb nem kéne lesérülni és akkor még játszhatna is....

miilann04
bocs a dupláért

2009.11.17.
Van Nistelrooy: "Szeretnék játszani. Még nem beszéltem Pellegrinivel, mivel az adaptáció idõszakában vagyok. De ha ez megtörtént, akkor beszélni fogok vele. Ha nem játszhatok, akkor januárban távozni fogok. Az a célom, hogy Hollandiával ott legyek a vb-n. Ez nem lehetséges, ha nem lendülök újra formába."

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
ja

miilann04
a 2008as eb után lemondta, de vissza akar térni

Rockynhooo
válogatottságot már rég lemondta nem ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
ráadásul benítez kuytöt még csak nem is csatárnak játszatja, mellesleg rvn-ek szerintem nem tenne jó ha a poolba menne, fõleg azután hogy már megjárta a mu-t, ráadásul rvn-nek meccs kell, le is nyilatkozta hogy a vb-keretbe szeretne kerülni, na most ha torres felépül semmi esélye nincs a játékra a poolban, itt meg pellegrini folyamatos rotálása miatt akár a benzema-higuaín-raul hármas mellett is kezdõbe kerülhet, esetleg bl-ben juthat szerephez, ott mindig jól jön a rutin 😉
szoval ha elmegy vmi kisebb csapatba/közép csapatba kéne mennie ahol tényleg folyamatos játékhoz jutna, akár marad spanyolhonban, akár megy angliába

LasDen
nem sokat játszott me megin sérült....

igen erre céloztam, Torres kidõlt, Voroninnak meg nagyon nem megy, Némethet ugye kölcsönadták, szóval maradt ott Ngog meg mögötte Kuyt játszik, Ruud meg nálunk eddig nem sok lehetõséget kapott, szóval logikus, hogy összehozták õket, nem hiszem hogy olyan nagy valóságtartalma lenne, bár kitudja
tesó07
Ez azért jó, mert az utóbbi idõkben egyáltalán nem volt csúcsformában a csapat és még így is vezetjük a tabellát, a csapatjáték ettõl csak jobb lehet majd, meg hát Ronaldo is visszatér, úgyhogy nem lesz itt probléma.

RMCF

vas, 15:57 - A Real Madrid a megszerezhetõ 33 pontból 28-at gyûjtött be, vezeti a tabellát, 27 lõtt góllal második a csapat, 8 kapott góljával pedig vezet. Hazai pályán 6/6 gyõzelem, ebbõl 4 kapott gól nélkül, 18-4-es gólarány. 17 éve nem volt ilyen jó szezonkezdet (akkor 11 meccsen 10 gyõzelem és 1 döntetlen). (Madridista)

Ez azért biztató <#wink>

miilann04
nem nálunk van csatárhiány hanem a poolnál, azért vinnék rvnt

Perez inkább visszavásárolja Negredo-t.

REAL MADRID

banok
és persze gondolom Szalai így sem kerül szóba

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

most viszont csatárhiány van