Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új csapat nem kellene?
Mindig azt csináljuk nem megy veszünk új edzõt meg új csapatot és évek óta nem megy igazán. Capello alatt láttam valamit még ha nem is szép játékot de küzdeni akarást és össze is jött a dolog.
Na 2:2 végre
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Mi equipo favorito: Real Madrid
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
Amúgy kicsit arrébb löket a bírót Ramos😄xD
#53092: Ugyan az csak a színe más.xD
Nekem is Veloci IC van ami eddig volt neki,múltkor nekem is majd nem ki ment a bokám😮
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
<#wow2>#wow2>
REAL MADRID
Mert amikor én voltam ott majd megfagytunk😮
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
REAL MADRID
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Diarra, CR, Granero, Drenthe, Raúl, Benzema.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
wow...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De röhöghetsz rajta...
(mellesleg a DVSC-bõl a PSV-be igazolni is ugyanakkora ugrás volt a karrierjében, fõleg hogy egybõl bedobták a mélyvízbe..)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||