Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
és mivel lenne jobb ha megint új edzõ
új csapat nem kellene?
Mindig azt csináljuk nem megy veszünk új edzõt meg új csapatot és évek óta nem megy igazán. Capello alatt láttam valamit még ha nem is szép játékot de küzdeni akarást és össze is jött a dolog.

Na 2:2 végre

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sztem nem pörögtünk fel, védelmi hiba az Almerianal, ezt hasznaltuk ki.

REAL MADRID

kazai21
ezaz😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
miért csak akkor kezdenek megint felpörögni ha baj van?
Ezt nem lehet csinálni

Az Aranyember belõtte <#worship><#worship>

REAL MADRID

Pontrúgásból majdnem gól <#wow2>

REAL MADRID

kazai21
Hát ennél rosszabb nem lehet,mintha megátkozná õket a második félidõre...

Aha és ki jönne a helyére ...

REAL MADRID

kazai21
Pellegríni elmehetne már........

OMG Pepe hogy megette a cselt :S

REAL MADRID

eddig nagyon lekvár a második félidõ...
SLICK
Pellegrini egy fos és a játékosok is. Hiába intenek nyugalomra mindenkit a nyilatkozatokkal ez a mentalitás egy hoki.

Na most akkor kemp lesz az Almeria oldalon amit még a világ nem látott.

REAL MADRID

kazai21
<#shakehead>

indeed / vicc vicc vicc

REAL MADRID

gabi89
1:2 ???

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

robotnyk
lúzerek vagyunk, lúzerek, tökmindegy mi lesz a vége.
Kínomban már röhögök, NEM tudom miért jövünk ki a második félidõre teljesen más mentalitással. És már jópár meccs óta ez megy. :S

REAL MADRID

gabi89
1:1 :S

SLICK
na végre már!! Még 10-et kérek

SLICK
jók voltunk a Barca ellen is csak a helyzetkihasználás hiányzott

kazai21
Barca ellen miért nem lehetett volna így össze játszani?!!

Amúgy kicsit arrébb löket a bírót Ramos😄xD

#53092: Ugyan az csak a színe más.xD

Nekem is Veloci IC van ami eddig volt neki,múltkor nekem is majd nem ki ment a bokám😮

WuFraZselic
nekimentetek az Almeirának szépen 😊 így tovább 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
egyébként durván bekezdtünk. Csak pontosabbnak kellene lenni.

de kurva jól játszunk eddig

SLICK
hátha ebben nem megy ki a bokája <#idiota>

kazai21
Na CR-nek új csukája van😮

SLICK
cr mint csatár :|
Nem értem ezt a Pellegrinit, vannak érdekes ötletei.

WuFraZselic
nyerjetek nekem! 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Garay, Arbeloa; Xabi Alonso, Granero, Marcelo; Van der Vaart; Higuaín és Cristiano Ronaldo.

<#wow2>

REAL MADRID

kazai21
Legalább tõdõgyuszit kapnak a barcások (remélem..)

Mert amikor én voltam ott majd megfagytunk😮

Rockynhooo
szerintem nyerünk. Barca meg x-elni fog Lákorunnyában 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Jó kis álom😄

úgy imádom az ilyen kérdéseket... tudod mi várható? vagy nyerünk, vagy döntetlen, de még az is lehet, hogy kikapunk...
Mai meccsre mi várható ??? lefog X-ellni a csapat ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

SLICK
álmodozni jó 😄
Ha mást nem, akkor FIFA-ban játszok kedvem szerint <#idiota>

Minek írsz olyat amirõl biztosan tudod hogy nem lesz? 😄

REAL MADRID

SLICK
kezdõnek várok egy ilyet:
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Diarra, CR, Granero, Drenthe, Raúl, Benzema.

Oncsi
Az Almería elleni keret: Casillas és Dudek; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol és Garay; Diarra, Gago, Drenthe, Xabi Alonso, Granero és Van der Vaart; Raúl, Benzema, Cristiano Ronaldo és Higuaín. Kimaradt: Guti, Van Nistelrooy, Kaká, Metzelder (sérülés), Lass (eltiltás).

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

kazai21
ejha 17 évesen.<#eljen>

LasDen
A Juvenil A 17 éves játékosa, Pablo Sarabia már több mérkõzést játszott a C csapatban, a tanórák miatt viszont még nem léphetett pályára a Castillában. A klub vezetõsége a héten elérte, hogy a 13 óra utáni órákat késõbb látogathassa, így hétfõn már a Castillával fog edzeni, a hétvégén pedig bemutatkozhat.

wow...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Hát lehet beválna de majd meglátjuk😄

Különc
Szerintem jó helyen van, gólokat lõ, gólpasszokat ad, játszik. Madridban ez nem biztos hogy mindhárom teljesül.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kazai21
Én meg írtam is rá választ,hogy szerintem büszkének kéne lennünk...

neked sem esett most ez le igazán, nagyon örülök, hogy Balázs szóba került, mert remekül játszik a PSV-ben és a Realba is beférne Marcelo vagy Drenthe helyett, ha tudná produkálni a Hollandiában mutatott teljesítményét itt is...
Jéééézusom, tudod mi az, hogy irónia?<#zavart2>
Különc
Õ azon röhögött, mert én azt írtam hogy szerintem nem lenne jó ötlet Dzsudzsáknak Madridba igazolni

kazai21
Hát azért nem sok magyar volt a nagy csapatban,és szerintem erre legyünk büszkék,hogy a kedvenc külföldi csapatunkba van még egy magyar aki nem is játszik rosszul.

De röhöghetsz rajta...

Különc
Szeretem a Madridot, de aki odament, jópáran voltak akiknek nem tett jót... Röhögj tovább

Matthew Prosac
szerintem aki jó játékos, és méltó egy fényes karierre, az bárhol feltalálja magát - ha épp egy Real leigazolja, akkor is be tudja bizonyítani, hogy helye van a kezdõben, mert jó játékos. Tökmindegy honnan érkezik...
(mellesleg a DVSC-bõl a PSV-be igazolni is ugyanakkora ugrás volt a karrierjében, fõleg hogy egybõl bedobták a mélyvízbe..)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||