Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó kis futbalista, csak hát....
mondjuk a hétvégén vdv jól kezdett, remélem képes lesz szervezni a játékot
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
/madridista/
<#wow2>#wow2>
REAL MADRID
Leszarják az ilyent mostmár, ahogy azt is ha megáll a rugó(mint Ronaldo)
vagy ha berohannak...
„Ember vagyok, én is követhetek el hibákat, ösztönös mozdulat volt – utalt Ronaldo piros lapot érõ szabálytalanságára. – Már bocsánatot kértem csapattársaimtól."
Mi equipo favorito: Real Madrid
amin vitatkozni lehet az maximum a 11es jogossága, de a bíró megadta, innentõl kezdve az se téma.
engem inkább az zavar hogy mielõtt cr megkapta a második sárgáját az egyik almería védõ nyakonbaszta (ugyebár nem véletlenül rugott utána..) de se sárga se semmi?! hogyvanezkéremszépen..
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
azt már "nem látták" persze, hogy a lövés pillanatában két Almeria játékos is bentállt már, plusz a kapusuk sem a vonalon állt. -.-
amugy sztem vmi félrefordítás játszhat közre, sztem inkább napi 300 lehet az. bár a 3000-t is elhiszem, csak az valahogy olyan embertelen mennyiség.
Megcsinálhatja, de mi a francnak. Nem a kockás hasért, az biztos, max. erõnlét. 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amugy nagyon tetszett a mérközés!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Tarkon vágta CR-t,ennyit ér a bíró.,következõ meccstõl is eltiltva ez fantasztikus.-.-
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
REAL MADRID
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID