Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen most jót röhögtem, a PSV-bõl a Realba igazolni aztán igazán nagy hülyeség lenne... 😄
Különc
Hát, õ tudja mi a jó neki végülis

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Voyager5
Ha Dzsudzsákon fog múlni akkor biztos, hogy eligazol ugyanis egyszer valahol azt nyilatkozta, hogy a Real Madrid az álma.
azért nem könnyû még egy magyarnak sem, két "dzs" van benne 😄
robotnyk
majdnem jól írták a nevét.
Különc
Remélem csak a Marca akarja, Dzsudzsák nem, különben rituálisan is otthon megrendezem a temetését. (legalábbis a karrierjéét)

horpeti
Mit akar a Marca Dzsudzsákkal? 😊

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Matthew Prosac
köszönöm mindenkinek aki kitöltötte a kérdõívet, többet nem alkalmatlankodok, csak ha ontopic 😊 bye

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ágyékot írnak mindenhol és úgy néz ki, hogy a Marseille ellem sem játszhat még, egyébként jól is jártunk, mert Szalai pótolta ma a brazilt az edzésen!
Csabesz6
Nem lágyék?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Különc
Nincs kedve

kazai21
<#szomoru1>

Mi equipo favorito: Real Madrid

gabi89
KAKÁ

Sérülés: Ágyéksérülés
Idõpont: 2009.12.01.
Idõtartam: bizonytalan

remek...😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Matthew Prosac
hali, elõre is bocs, kicsit off-os kérésem lenne felétek, de nagyon sokat segítenétek vele, és nem tart tovább 5-10 percnél. Egy szurkolókkal, drukkerekkel kapcsolatos kérdõívet kellene kitölteni, egy kérdés kivételével mindenhol csak X-elgetni kell, név nélkül. A kérdõívet innen lehet leszedni, kitöltés után pedig a [email protected] címre küldjétek el, vagy töltsétek fel valahova, és küldjétek el privátban a linket. Köszi annak aki veszi a fáradságot.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

persze, az egyértelmû, hogy a Castillába mehetne
Különc
Ja, C.Ronaldo lesz a cseréje <#idiota>

Igaz lehet, de biztos nem az elsõ csapatba.

REAL MADRID

szóbahozták Korcsmárt is a csapattal 😄DDDD
ebbõl mennyi lehet igaz?
hedonist
Ekkora parasztokat.. most olvastam...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

robotnyk
nem, mert - nagyon helyesen - nem teszünk panaszt.
Kiványcsi leszek büntetés lessz e!?

robotnyk
amennyiben a féregség a szabad gondolkodás szinonímája.
Voyager5
Amolyan katalán "szabad gondolkodás" <#idiota>
olvastam errõl a lézeres dologról, annyit fûznék hozzá, hogy meccs közben néztem, hogy de idétlen, hogy a kapunál zölden a pofájukba világít a reklámtábla... :\
Menyus489
2009.11.30.
18:44 Valdano: "Csalódott vagyok a vereség miatt, de elégedett vagyok a csapat hozzáállásával. Remek meccset játszottunk, nagyon merész és bátor tervezéssel. Pellegrini bizonyította, megfelel az igényeknek: ambiciózus, bátor, mer kockáztatni és tiszteli ezt a mezt, ahogy azt kell."
2009.11.30.
18:40 Valdano: "Nem mindenki tud úgy játszani a Camp Nouban, mint ahogy tettük azt mi, sõt azt gondolom, az elmúlt években ezt senki nem tette meg. Nem igaz, hogy a második félidõre visszaestünk volna fizikálisan, a probléma a szorongás volt. Megfeledkeztünk a futball néhány alapvetõ szabályáról."
2009.11.30.
18:34 Amalio Moratalla (szakíró): "A Madrid valami sokkal többet nyert Barcelonában, mint három pont. Három ponttal kevesebb, elvesztett elsõ hely, de visszanyert arculat, hitelesség és önbecsülés. Ezek legalább oly fontosak, mint a gólok és az eredményesség. A Madrid most jobban "elsõ", mint szombaton."
2009.11.30.
18:28 Piqué: "A pályán senkit nem láttam tüntetni. Test-test elleni küzdelem volt, habár miután megnéztem a televízióban, megértem hogy vannak kérdések. Cristiano a világ egyik legjobb játékosa, a Madridot pedig egy remek csapatnak látom, és mindannyian tudtuk, hogy ellenük szenvedni fogunk."

Én személy szerint ezen úriemberek szavaival jellemezném a meccset, mivel én is hasonlóan értékelem.
Marcelot alapjában jó döntésnek éreztem, kellett egy olyan játékos a baloldalra, aki tud támadni, de vissza tud zárni, ha kell, mert ugye egyszerre megindul Alves és Messi, ott bajok vannak. Utána viszont szerintem is be kellett volna mondjuk hozni VDV-t helyette, de nem emiatt nem sikerült pontokat szereznünk ellenük. És szerintem mindkét szûrõnk jól teljesített fõleg a feladat nagyságát nézve, Xabi is és Lass eléggé le volt terhelve a védekezéssel, érthetõ, hogy annyit nem tudtak elõre játszani. Meg emlékszem én még olyanra, hogy Higu elcsúszott egy szögletnél, de ettõl most nem lesz valaki rosszabb játékos.

Amúgy a meccs a spanyol védõk show-mûsora volt, Puyol, Piqué, Ramos elképesztõek voltak, de Albiolra se lehetett semmi panasz. Ha Ramos mindig így játszana a szélen, senki nem kívánná be középre.

Bátor fiú...

hedonist
nee, majdnem lefordultam a székrõl! aztán láttam a zárójeles részt😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

eZo
hétfõ, 18:52 - Hajnali kettõ órakor autójával egy sorompónak ütközött Karim Benzema. A francia a hírek szerint 50 km/h-val sem haladt, ezért szerencsére sértetlenül úszta meg az ütközést, ellenben Audi Q7 típusú személygépkocsiján súlyos károk keletkeztek. Benzema épp hazafele tartott, az El Clásicót követõen.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
jééé...ugyanannyi döntetlen van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Még mindig jók vagyunk. 😄

eZo
El Clasico örök mérleg:

Real Madrid GY:68 D:30 V:61 G:262
FC Barcelona GY:61 D:30 V:68 G:243

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
A mérkõzés közben Iniesta és Ronaldo között kisebb szóváltás jött létre. A spanyol játékos így nyilatkozott: "Azt mondta nekem, hogy ne dobjam el magam. Azt válaszoltam, hogy maradjon csöndben, mert nem õ a legmegfelelõbb személy, aki errõl beszélhet."

végülis van benne valami 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Tök vicces, hogy ilyenkor mekkora oltások mennek a topikban. Szerintem akkor is oltana, ha nyertünk volna. Mintha fizetnének neki, hogy szídja a Madridot. Különben nem értem... 😛

2. félidõ gyengére sikerült, Marcelo helyett jó lenne valaki, nem tudom, hogy így mennyire hasznos, de nem nagyon.

felébredtél 😄?

hedonist
Sajnálom srácok, drukkoltam, sztem teljesen egyenrangú fél volt a madrid, pedig jóideje nem megy igazán a szekér, de úgy láttam összeszedták magukat a srácok! kevesen múllott mondjuk, ha ronaldo belövi, ebben a meccsben benne volt bármi.

Csabesz6
Oks, szevasz.

Xabi Alonso: 35 millió euró, Kaká: 67 millió euró, Ronaldo: 95 millió euró.
A triplázás élménye: megfizethetetlen. Van amit nem lehet pénzért megvenni,minden másra ott a Master Card.

Rockynhooo
Helyes. Mondjuk ezzel a meccsel nekem is csak annyi bajom volt hogy Marcelo... meg Arbeloa se volt vmi nagy szám az elsõ félidõben. Xabi pontrugásai lehettek volna jobbak. Pellegrini meg cserélhetett volna jobban és hamarabb.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
francokat. mindenesetre ennyi negatív kritika mellett tényleg megpróbálok optimistán hozzáállni a dolgokhoz

unom a károgást, amit sokan minden meccs elõtt/közben/után mûvelnek -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
optimista, az sosem baj 😄

Rockynhooo
Szerinted sosem kell szégyenkezni és minden a legnagyobb rendben van 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
ERETNEK!

1 hiba, 1 gól. Sajnos van még hova fejlõdnünk, de legalább már látszik a javulás.
Xabi Alonso pedig egy jó ideig ne kezdjen, borzalmas amit mûvel. Realban egy El Clasicón aki ilyen szögleteket rúg az mehet gyepet igazgatni

ProGabe
nem kell szégyenkezni, sõt!

a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Barcelonában ez nem egy rossz teljesítmény

Pipitát szerintem nem kell szidni, 1. félidõben õ volt legelöl, szétforgácsolták a védõk. Marcelo volt a meccs legrosszabbja, Puyol-Piqué páros meg a legjobbja

Alonsot is békén kéne már hagyni. azt nagyon utálom, amikor valaki nem látja meg a mezõnyjátékot. most is alig volt rossz passza, ráadásul õ ütközött a legtöbbet!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én azt nemértettem, hogy mikor ott volt Higu vagy Kaká elõtt egy-egy lehetõség, amit kapura kellett volna tûzni, akkor miért húzták vissza, meg gurították le annak, akire már öten ugrottak
az elsõ félidõvel én ki is egyeznék... 😄

REAL MADRID

Hát sztem Lass meg Xabi nem lennének golokkal kaptunk volna ki...fontos munkát csinalnak a csapatba.