Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sérülés: Ágyéksérülés
Idõpont: 2009.12.01.
Idõtartam: bizonytalan
remek...😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
ebbõl mennyi lehet igaz?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
18:44 Valdano: "Csalódott vagyok a vereség miatt, de elégedett vagyok a csapat hozzáállásával. Remek meccset játszottunk, nagyon merész és bátor tervezéssel. Pellegrini bizonyította, megfelel az igényeknek: ambiciózus, bátor, mer kockáztatni és tiszteli ezt a mezt, ahogy azt kell."
2009.11.30.
18:40 Valdano: "Nem mindenki tud úgy játszani a Camp Nouban, mint ahogy tettük azt mi, sõt azt gondolom, az elmúlt években ezt senki nem tette meg. Nem igaz, hogy a második félidõre visszaestünk volna fizikálisan, a probléma a szorongás volt. Megfeledkeztünk a futball néhány alapvetõ szabályáról."
2009.11.30.
18:34 Amalio Moratalla (szakíró): "A Madrid valami sokkal többet nyert Barcelonában, mint három pont. Három ponttal kevesebb, elvesztett elsõ hely, de visszanyert arculat, hitelesség és önbecsülés. Ezek legalább oly fontosak, mint a gólok és az eredményesség. A Madrid most jobban "elsõ", mint szombaton."
2009.11.30.
18:28 Piqué: "A pályán senkit nem láttam tüntetni. Test-test elleni küzdelem volt, habár miután megnéztem a televízióban, megértem hogy vannak kérdések. Cristiano a világ egyik legjobb játékosa, a Madridot pedig egy remek csapatnak látom, és mindannyian tudtuk, hogy ellenük szenvedni fogunk."
Én személy szerint ezen úriemberek szavaival jellemezném a meccset, mivel én is hasonlóan értékelem.
Marcelot alapjában jó döntésnek éreztem, kellett egy olyan játékos a baloldalra, aki tud támadni, de vissza tud zárni, ha kell, mert ugye egyszerre megindul Alves és Messi, ott bajok vannak. Utána viszont szerintem is be kellett volna mondjuk hozni VDV-t helyette, de nem emiatt nem sikerült pontokat szereznünk ellenük. És szerintem mindkét szûrõnk jól teljesített fõleg a feladat nagyságát nézve, Xabi is és Lass eléggé le volt terhelve a védekezéssel, érthetõ, hogy annyit nem tudtak elõre játszani. Meg emlékszem én még olyanra, hogy Higu elcsúszott egy szögletnél, de ettõl most nem lesz valaki rosszabb játékos.
Amúgy a meccs a spanyol védõk show-mûsora volt, Puyol, Piqué, Ramos elképesztõek voltak, de Albiolra se lehetett semmi panasz. Ha Ramos mindig így játszana a szélen, senki nem kívánná be középre.
Bátor fiú...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Real Madrid GY:68 D:30 V:61 G:262
FC Barcelona GY:61 D:30 V:68 G:243
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
végülis van benne valami 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. félidõ gyengére sikerült, Marcelo helyett jó lenne valaki, nem tudom, hogy így mennyire hasznos, de nem nagyon.
A triplázás élménye: megfizethetetlen. Van amit nem lehet pénzért megvenni,minden másra ott a Master Card.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
unom a károgást, amit sokan minden meccs elõtt/közben/után mûvelnek -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1 hiba, 1 gól. Sajnos van még hova fejlõdnünk, de legalább már látszik a javulás.
Xabi Alonso pedig egy jó ideig ne kezdjen, borzalmas amit mûvel. Realban egy El Clasicón aki ilyen szögleteket rúg az mehet gyepet igazgatni
a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Barcelonában ez nem egy rossz teljesítmény
Pipitát szerintem nem kell szidni, 1. félidõben õ volt legelöl, szétforgácsolták a védõk. Marcelo volt a meccs legrosszabbja, Puyol-Piqué páros meg a legjobbja
Alonsot is békén kéne már hagyni. azt nagyon utálom, amikor valaki nem látja meg a mezõnyjátékot. most is alig volt rossz passza, ráadásul õ ütközött a legtöbbet!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID