Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:Asdasddddddsdsa Április 1 van? 😄 Kész vagyok, az év poénja 😄DDDDDDDD
REAL MADRID
de hát az csak Benzema kivásárlási ára, õt viheti ha gondolja, jó lesz kertésznek <#nemtudom>#nemtudom>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
már évek óta vártam erre, kicsit fura, hogy csak most jutott eszébe valamelyik unatkozó arabnak 😄
vas, 13:00 - Az AS szerint Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk 1 milliárd eurót ajánl a Real Madridért. A sejk képviselõi, Perez és José Angel Sánchez az év elején tárgyalhatnak. Az eladás a klub szabályzata szerint nem lehetséges, de a sejk szeretne módot találni arra, hogy a klub részese legyen.
Meg lófaszt.
Meg lófaszt.
Rooney? _AS:F_SA:FDsadfsd
Atleticos játékos nem kell. Rooney aztán nagyon illene a spanyol ligába meg a Mu minek engedné el egyik vezérét + õ szerintem örök Mu-s marad. Villa meg fasza lenne de akkor megen sok a csatár illetve akkor két csatárral kéne nyomulni 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A Marca mai címlapja szerint az Agüero-Villa-Rooney hármasból kerülhet ki a Real Madrid 2010-es bombaigazolása.
A Marca szerint Kun Agüero elsõszámú csodálója Valdano, aki az új Romariót látja benne. David Villa növelné a hazai játékosok számát; kiváló mutatói vannak a spanyol ligában. Rooney legfõbb támogatója Cristiano Ronaldo, aki szerint "szenzációt okozna Madridban. Ha jönne, csillogni fog a csapatban."
Istenem...
A Marca szerint Kun Agüero elsõszámú csodálója Valdano, aki az új Romariót látja benne. David Villa növelné a hazai játékosok számát; kiváló mutatói vannak a spanyol ligában. Rooney legfõbb támogatója Cristiano Ronaldo, aki szerint "szenzációt okozna Madridban. Ha jönne, csillogni fog a csapatban."
Istenem...
És a reklám? <#szomoru1>#szomoru1> <#nevetes2>#nevetes2>
REAL MADRID
azon gondolkoztam, hogy úgy rémlik, mintha ez mintha katalán lap lenne
"A spanyol El Mundo Deportivo szerint "
kb 3 hete fogtam a kezemben egy el mundo deportivot ... na most az 50 oldalas újságból 30 szólt a Barca focicsapatáról egy olyan 5 a kosárcsapatról másik 5 a Real fikázásáról a köveketkezõ 10be meg minden más sport 😄
kb 3 hete fogtam a kezemben egy el mundo deportivot ... na most az 50 oldalas újságból 30 szólt a Barca focicsapatáról egy olyan 5 a kosárcsapatról másik 5 a Real fikázásáról a köveketkezõ 10be meg minden más sport 😄
nemmondod<#wow2>#wow2>
Nem,de hallottam róla,hogy állítólag azért nem játszik mert beszólt valamit Pellegrininek... Szerinted miért akarják eladni ?:C
Mi equipo favorito: Real Madrid
Személyesen mondta neked?
REAL MADRID
Karim Benzema csütörtök reggel fél 7-kor ismét egy közúti baleset részese volt, ezúttal Reunion szigetén. A hírek teljesen ellentmondanak egymásnak, így nem tudni, hogy okozója vagy szenvedõje volt-e az ütközésnek, illetve még az sem biztos, hogy õ vezetett.
A Confidencial szerint Higuaín és Marcelo is új szerzõdést és fizetésemelést kapnak a közeljövõben. Higuaín 12 millió euróért érkezett, a fizetése mindössze 1,5 millió euró. Marcelo 6 millió euróért érkezett, fizetése 1 millió euró. Marcelo öt, Higuaín hat évre írt alá, 2015-ig vagy 2016-ig hosszabbíthatnak.
A Confidencial szerint Higuaín és Marcelo is új szerzõdést és fizetésemelést kapnak a közeljövõben. Higuaín 12 millió euróért érkezett, a fizetése mindössze 1,5 millió euró. Marcelo 6 millió euróért érkezett, fizetése 1 millió euró. Marcelo öt, Higuaín hat évre írt alá, 2015-ig vagy 2016-ig hosszabbíthatnak.
Kellemes karácsonyi ünnepeket, boldog új évet, szilveszterkor nagyon jó hangulatú estéket, és Real Madrid trófeákban gazdag új évtizedet mindenkinek! 😄 Kezdhetik mondjuk a 09/10-es BL-lel meg bajnoksággal 😄
Karácsonyi ének 😄
Karácsonyi ének 😄
Bátor fiú...
na most Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😄
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
REAL MADRID
még nincs is karácsony 😄
Azert egy Perez szolot megneztem volna 😊
Nem is olyan rossz, de azért a foci jobban megy😊
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!😊
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!😊
Boldog Karácsonyt !
Real Madrid’s 2009 Christmas Song
Real Madrid’s 2009 Christmas Song
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Boldog Karácsonyt minden Madridistának!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Boldog karácsonyt <#worship>#worship>
nem tudom mi bajotok van az uj elnokel!!vegre elvezem a real meccseit az utobbi par evben csak sirni tudtam rajat
Azt hiszem nyilatkozta,hogy ha a szólna neki a Real akkor oda menne fél évre...
semmi értelme nem lett volna robicarlosnak. kiöregedett õ is már, 06-07es szezonban is már igensokszor megetették. óriásivédõvolt,abszolút legenda, akinek így a végére tökéletes a fake brazil bajnokság.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
elvegre nem tudom miert vagyunk el ez a csapat igy jo ahogy van nem kell ide senkik 😄
Felejtsétek már el Robi Carlost, a Corinthiansba igazolt.
REAL MADRID
elvegre Carlost mindenkitol jobban megeri mivel ingyen van 😊)))
Tudna..
Jobban megérné mintha Branislav Ivanovicsot venné meg....
Jobban megérné mintha Branislav Ivanovicsot venné meg....
es gondolod hogy R.Carlos tudna meg a Real szintjen jatszani?