Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Következõ meccs:
Osasuna - Real Madrid

2010.január 3. szombat 21:00 Sport1

A keretbõl elvileg mindenki Pellegrini rendelkezésére áll kivéve Pepe (sérülés) illetve Mahamadou Diarra (Afrikai Nemzetek Kupája).

Reméljük ott folytatják a srácok, ahol tavaly abbahagyták 😉
kazai21
Hát úgy volt,hogy Vasárnap pályára lép nem?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Kaká elkezdte az edzéseket, de nem tudni, mikor tér vissza

Kaká, a Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása egyhónapos szünet után ismét edzhetett.

A 27 éves brazil futballista, aki november 29-e, az FC Barcelona elleni csúcsrangadó óta ágyéksérülése miatt nem játszhatott, könnyítetett tréningen vett részt.

A fõvárosi klub egyelõre nem közölte, mikor veti harcba az aranylabdás futballistát.

Van Nistelrooy szabadon tárgyalhat a jövõjérõl

A spanyol Marca napilap beszámolója szerint Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid támadója szabadon tárgyalhat jövõjérõl az iránta érdeklõdõ klubokkal.

A holland csatár szerzõdése 2010 júniusának végén lejár, és a „királyi gárda" vezetõi nem szeretnék meghosszabbítani a játékos kontraktusát.

A Marca úgy tudja, hogy a Liverpool szeretné megszerezni Van Nistelrooyt, aki Fernando Torres helyettese lenne az angol együttesnél.
kazai21
Nesterovic az ügynökén keresztül felajánlotta magát a Real Madridnak. A klub Reyes és Spiegel sérülése miatt centerhiányban szenved, így a sportvezetés már tanulmányozza a lehetõségeket. A 33 éves szlovén játékos a Torontóban játszik, 213 centi magas. A probléma a magas fizetése és a sérülékenysége.

Nem is tudom mit gondolt😄

Boldog Új Évet!

REAL MADRID

Sziasztok,Boldog új évet mindenkinek !!!!!!!!!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Lcapitant
Boldog Új Évet!!!!
Hala Madrid!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
Madridi Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!

Voyager5
Boldog Új Évet madridisták!
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Lcapitant
jaja, olvasta, de most általánosságba beszéltem

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

miilann04
A Real Madrid mai edzésére kilátogat Valdano és Pardeza. Az általános igazgató a klub nevében sikeres új esztendõt kíván a játékosoknak. Bejelenti továbbá, hogy nem igazolnak télen Pepe sérülése miatt, hanem bíznak Albiol, Garay és Metzelder játékában. Ezt követõen Valdano a média képviselõinek interjút ad.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Lcapitant
az a baj a csapatnál, hogy ha valaki megsérül, akkor egybõl igazoljunk.
kérdem én, minek? vannak tartalékcsapatok, onnan is felrakhatnának játékosokat, meg ott vannak a cserék. ez így szerintem nem a legjobb megoldás. 1-1 igazolás belefér, de ha nem jönnek az eredmények, IGAZOLJUNK! :S

kazai21
Nincs vele semmi baj,nem jutott sok játék lehetõséghez de amikor játszott bizonyított😊

nem értem, hogy mi bajod van vele :\ nem hozta a legjobb formáját de azért teljesített egy bizonyos szintet
Voyager5
Benzema már most is k..(imondottan) jó. Remélem jövõre Pellegrini többet játszatja. Ha Pipitával jól megfogják érteni egymást akkor aztán...
horpeti
jah.. azóta 1x nyerik meg az aranylabdát.. persze, mindig valakit sztárolni kell, mindig mást. 😄

kazai21
Hát de úgy nézd,hogy pár év múlva nagyon jó csatár lesz Etonál is így volt Realnak nem kellett onnan azt hiszem ment Mallorcara ott erõsödött és a Barca meg vette ott meg õ volt a legjobb csatár...

Hát az idei Benzemáért böven meg éri vidic

kazai21
Mondjuk Vidic nem lenne rosz,de Benzamaért nem érné meg:S

SLICK
mi a fasznak védõ? Ott van Garay, meg Metzelder is. Igaz Metzelder nem stabil. Meg inkább hozzák fel a fiatalokat és õket építsék be.
Igazolni bal szélre kell valakit.

kazai21
Jó lenne ha igaz lenne:

A ran.de szerint a Real Madrid még nem kapta meg az Arjen Robben eladásából származó 25 millió eurót. Ennek az oka, hogy egyféle letét arra, hogy a nyáron Ribery a spanyolokhoz igazol további 20-25 millió euróért. A szerzõdés értelmében máshová nem igazolhat, ha pedig marad, akkor a Bayern kifizeti a 25 milliót.

Ezt meg soha:

Angol értesülések szerint a Manchester United 30 millió font alatt nem engedi el Nemanja Vidicet. Az angol klub azonban beleegyezne abba, hogy a szerb játékost adják a Real Madrid francia csatáráért, Karim Benzemáért. A Manchester United vezetõi egyébként már keresik a valószínûleg távozó Vidic utódját.

Waczkor
Nagyot tévedtem:
Marco van Basten 88-89 és 92,
Michel Platini 83-84-85,
Johann Cruyff 73-74,
Kevin Keegan 78-79,
Karl-Heinz Rummenigge 80-81.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Voltak akiket 2x is megválasztottak,de nem egymást követõ években,illetve nem rémlik,hogy lenne ilyen.
Ronaldo ha jól emlékszem mikor interes volt,akkor is õ lett,meg tán realosként is 2002 körül talán.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

horpeti
Volt példa amúgy az elmúlt idõszakban, hogy valaki többször is aranylabdás lett? Nekem nem rémlik... sok jó játékos van, minden évben újat akarnak avatni... 😊

SLICK
Zidane-nál úgyse lesz jobb senki ^^

kazai21
Cristiano Ronaldo: "Idén vagy jövõre, de vissza fogom szerezni az Aranylabdát. Az a célom, hogy a futballtörténelem legjobb játékosa legyek. Rendben van a bokám és ha nem lennének a Real Madrid orvosai, akkor nem lenne ilyen jó. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz szükség operációra."

horpeti
Fú, jó lenne, ha összebarátkozna a többiekkel, megindulna valami társadalmi élet... 😄

horpeti
Óriási. 😄

horpeti
Nagyon nagy, a kisgyerek pont ugyanúgy mozgott, meg állt be. 😄
Azért mekkora öröm volt a gyerekeknek. 😄

kazai21
Tegnap olvastam én is,meglepõdtem,hogy ilyen gyors volt😊

Voyager5
Karim Benzema: "Most már az összes társammal tudok beszélgetni. Megértem a spanyol nyelvet és azokat az utasításokat is, melyeket az edzõmtõl kapok. Készen állok 2010 nagy kihívásaira."

Elég gyorsan megtanult spanyolul 😄. Ha ilyen gyorsan tanul akkor nekiállhatna autóvezetési órákat is venni 😄
kazai21
Ramoson röhögtem😊xD

kazai21
kedd, 13:55 - Kaká a mai edzést követõen a Valdebebas gyepén maradt, s önkéntes alapon gyakorlatokat végzett a labdával, szlalomozott és kapura lõtt. A játékos igyekszik mindent megtenni azért, hogy vasárnap pályára léphessen. A riportereknek úgy nyilatkozott: "Már nem fáj semmi, jól vagyok."

barcások csinálták, de azért röhögtem egy sort 😄DD

Kamu, hogy a Real arab kézbe kerül!

Néhány spanyol lapban bombaként robbant a hír: Mansour sejk, a Manchester City tulajdonosa egymilliárd fontért megveszi a Real Madridot. A hír azonban nem több egy egyszerû kacsánál: a Real Madrid közleményben tudatta, hogy bár Florentino Perez és a sejk baráti kapcsolatot ápol, nem lesz arab hatalomátvétel a királyi gárdában.

Néhány spanyol lap már tudni vélte, hogy Mansour sejk az újesztendõ elsõ napjaiban találkozik a Real-elnökkel, hogy nyélbe üssék a történelmi üzletet, de csupán annyi történt, hogy egy-két élénk fantáziájú hispán zsurnaliszta megpróbálta feldobni az izgalmakban nem igazán bõvelkedõ uborkaszezont.

A sejk minden alapot és hitelességet nélkülözõ pletykának nevezte az információt, a Real Madrid pedig közleményt adott ki:
„A Real Madrid elnöke hosszú évek óta kiváló barátságot ápol Mansour bin Zayed Al Nahyannal. Õfelsége mindig nagy tisztelettel tekintett klubunkra, és azzal is tisztában van, hogy a Real Madridban a tagok a tulajdonosok.”

Ahhoz, hogy az arabok megvehessék a Realt, elõször a klubnak mûködési formát kellene váltania, ráadásul az UEFA szabályozása tiltja, hogy egy tulajdonos két, kupaporondon szereplõ csapatot is mûködtessen.
akkor inkább Hamburgban akarj...
jaj nem a te hozaszolasodhoz akartam irni hanem egyel feljebb 😄😄😄
kazai21
Ki nem?😄 xD

az anyat enis a Realba akarok jatszani 😊))
Voyager5
Az AS nevû spanyol sportnapilap is beszámol róla, hogy Sylvie van der Vaart került a német FHM magazin januári címlapjára. A hölgy Rafael Van der Vaart felesége.

kazai21
Végre valami jó hír😊

miilann04
Jó hírek érkeztek Brazíliából: Kaká felépült a sérülésébõl! A téli szünetben is folyamatosan edzett Brazíliában, ma tér vissza Spanyolországba. Az elsõ útja a Sanitas klinikára vezet, ahol reményei szerint felépültnek diagnosztizálják. Ma már szeretne a többiekkel dolgozni, vasárnap pedig pályára lépne.

<#taps>!

hedonist
lol az a grundfoci😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
do it

ProGabe
kéne nyitni egy "Real Madrid Fan Club - az idióta katalán, angol és amerikai szennylapok hülye cikkei" nevû topikot, akkor nem kéne ide bemásolgatni ezeket^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szerintem kar kombinalni barmit, a Marca szerint a real nem vesz senkit a telen
kazai21
Már megint megy a variálás:

"vas, 22:58 - A The Sun szerint a Real Madrid érdeklõdik a Newcastle védõje, Fabricio Coloccini iránt. A 28 éves argentin védõ hosszú éveket töltött a spanyol ligában, éppen ezért tapasztalt játékos; az ára 10 millió eurónál nem több, játszhat a BL-ben, és motivációja is van, hiszen szeretne ott lenni a vb-n."

robotnyk
spanyoloknál az holnap lesz, szal a holnapi hírekkel vigyázni :p