Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
úgy látszik a barca és a real játékosai is jól szétcsapták magukat szilveszterkor 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
de legalább nem lépett meg a barca (nézzük a jobbik oldalát)...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

jószarvolt
ProGabe
mintha le sem ment volna ez a forduló...

ennyi hibával nem lehet játszani. vagy rosszkor, vagy rosszul, vagy rossznak passzoltak a játékosok

szar meccs vót, na

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tipikus Újévi meccs.

REAL MADRID

Lcapitant
majd az el clásicon

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
ezt a gyalázatot. Bár az egész forduló egy szar volt. Még egy ilyen esélyünk nem lesz befogni a Barcát...

szerintem ha holnap reggelig jatszananak akkor se lenne gol!
shala
egy golt szenvedjunk mar be :X

non potest pluere aeternum

kazai21
Ronaldo sincs igazán formába:S

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
ez egy nagy fos, vdv-vel az élen! Adják már el a picsába, hát nem igaz nem veszik észre, hogy nagyon nem illik ide...

most kivételen Benzema helyett Ronaldo nem kapta meg a büntetõt 😄
én is :S

elalszok :S

REAL MADRID

Matthew Prosac
majd egy Pandiani gól felélénkíti 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
elég langyi a meccs...

I3andy
Ha kell valakinek, sport1 stream: link

shala
kineztem az ablakon es lattam a hoesesben hogy ronaldo ma kettot rug

non potest pluere aeternum

kazai21
Hala Real!!!

Igaz 😄

kazai21
Hát mondjuk úgy emlékszem,hogy régebben még pimaszkodott a szurkolókkal😊

Hát figyelj sztem a Madridiak sokkal intelligensebbek ennél, mint hogy kiirkáljanak ilyeneket...

Hala Madrid!! Gyõzni kell!!!
(mellékesen vki streamet tudna adni?)

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; S. Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Lass, Alonso, Van der Vaart, Marcelo; Higuaín és Ronaldo.

Legalább Benzama is játszana😞

kazai21
CR ezért is majd szemtelenkedni fog ha rúgnak gólt😊
De majd akkor mi lesz ha Osasuna látogat Madridba😉

vas, 20:00 - A Real Madrid megérkezett a Reyno de Navarra stadionba. A pamplonai szurkolók "d*gölj meg Cristiano!" bekiabálásokkal fogadták a királyi együttest. A Madrid forró estére számíthat, annak ellenére is, hogy Pamplonában nagyon hideg idõjárás uralkodik./Madridista/

Igazán Baráti<#levele>

De hamarosan megváltozik az adózási rendszer. (vagy már meg is változott)
Így már nem lesz annyira vonzó a spanyol liga.

REAL MADRID

Matthew Prosac
persze, innen már tiszta a dolog, mi magyarok aztán nagyon jól tudjuk mennyire nem mindegy h mekkorák az adóterhek -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

azért nem mindegy, hogy a felét, vagy a negyedét veszik el a heti 120-150 ezer euródnak 😄
Matthew Prosac
ma is okosabb lettem, errõl nem is tudtam! 😮
kösz a cikket! <#eljen> (mindenféle irónia nélkül!)

ezt is csak én találtam ki, jó aláírom, hogy minden focista úgy van vele, hogy ha a Real hívja, akkor nem lehet nemet mondani, de fontosabb a pénz, mint ahogy a MU-nak is fontosabb a pénz :\
ja hát persze, hogy nem a pénzrõl... én vagyok a hülye, elnézést -.-
Matthew Prosac
ez nem a pénzrõl szól, Manchesterben is fossá keresték magukat. ezek szerint nemigazán értetted a párhuzamot 😄

mi meg arról nem tehetünk hogy pénzért "elkurvultak" 😄
Matthew Prosac
ha-ha. egyikõjüket sem akartuk eladni, csak épp nem tehetünk róla, hogy a játékosok számára a Real Madrid a futballvilág "PamelaAndersonja"...

kazai21
Na az jó lenne😊

ProGabe
holnap befoghatjuk a Barcat! szép évkezdet lenne 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
tisztában vagyok vele, hogy a fociban rengeteget számít a pénz. De ez akkor is rontja a klub hírnevét, és mégis ki akarja azt hallgatni állandóan, hogy "persze a Real csak ennyit tud, megvesz mindenkit, saját játékosokat meg nem bír kinevelni". Jó lenne, ha a végre nem mindennek az anyagi oldalát néznék Perezék. Igazán példát lehet venni végre az angol klubokról.

banok
mi az, hogy pofátlanság? Ez kõ kemény üzlet. Akinek nem tetszik azt menjen sakkozni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kazai21
Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Garay, Albiol, Arbeloa; Lass, Alonso; Van der Vaart, Marcelo, Ronaldo és Higuaín.

Jó hír:

A Real Madrid vezetõsége a Valencia elleni mérkõzést követõen fellebbezett Sergio Ramos sárga lapja miatt, s a felvételek igazolták, hogy a játékos nem ért kézzel a labdába. A büntetést tehát eltörölték, Ramosnak jelenleg négy sárga lapja van, így pályára léphet holnap este az Osasuna ellen.

SLICK
ez is igaz, de valahol te is tudod, hogy ez már tényleg túl van a pofátlanság határán.
Amúgy ez a hír is kacsa, szal kár ezen rágódni.

"másrészt meg pofátlanság is lenne (ismét) lenyúlni a United egyik ikonját."

egyiket sem volt kötelezõ eladni...
Voyager5
az..
Egyrészt baromság is lenne idehozni (ennyi pénzért meg pláne), másrészt meg pofátlanság is lenne (ismét) lenyúlni a United egyik ikonját.
Fabio Capello
Primera División: újév napján edzett a Real, Szalai is az elsõ keretnél

Szalai Ádám is együtt edzett a Real Madrid felnõttcsapatának labdarúgóival a 2010-es év elsõ gyakorlásán.
A klub fiókcsapatának számító Castillából a magyar támadó mellett Pedro Mosquerát hívták fel a nagyok közé.

Ruud van Nistelrooy és Guti nem készült a többiekkel, a két játékos konditermi edzést tartott.

------------

hmmm.... 😄

kazai21
Egy jó hír😊 Vagy is félig meddig...

A Real Madrid jelenleg is tartó edzésén a várakozásoknak megfelelõen Van der Vaart és Kaká is teljes értékû munkát végez, így játszhatnak az Osasuna ellen. Pepe, Nistelrooy és Guti továbbra is sérült.

kazai21
A Real Madrid orvosai holnap délelõtt újabb teszteknek vetik alá Kakát, és ha sikeresen teljesít, akkor játszhat az Osasuna ellen. Nistelrooy, Guti és Pepe sérülés, Diarra az ANK, Sergio Ramos pedig eltiltás miatt nem léphet pályára.

Voyager5
lol tényleg 😄. Szóval vasárnap lesz.😊
sok volt a pezsgõ
kazai21
Amúgy tényleg Vasárnap lesz😊

miilann04
úgy tudom, hogy a meccs vasárnap lesz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

kazai21
Jó lenne megint egy 6:0-ás gyõzelem😊

De az még jobb lenne ha holnap a Barca kikapna..