Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
yah woll...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
Digisport netes adása ugye mindig aktív így BL meccs idején?Mert ha nem , kimegyek Fateromhoz, nála van digi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

a jo Isten szoljon beloled draga fiam 😄
miilann04
2 vagy 3 gólos gyõzelem, nem kell aggódni

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
sziporkázom...😄 pedig most keltem fel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
ma nagyon elemedbe vagy😄 itt is humor BL topikban is😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
Más a bl és más a bajnokság.

LasDen
remélem elkpajuk....

Rockynhooo
realista 😄

tavaly is nagy fogadkozás h már otthon beverjük a poolt aztán meg nagy szopás 😄 na mind1 majd lesz ami lesz. remélem nem én leszek 6. éve is az akit basztatnak a tárasaságban 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
Gondoljatok a Sevilla elleni meccsre!! Ha elkapják a srácok azt a fonalat nem lesz gond!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
én most optimista vagyok a meccsel kapcsolatban....te meg itt próbálod szétterjeszetni a negatív hullámaidat....hát milyen ember vagy te??? 😄

REALista
Szerintem szép játékkal magabiztos gyõzelemmel továbbmegyünk vagy kiesünk idegenben rúgott góllal.😄
Amugy nem nagyon élem bele magam a továbbjutásba az utobbi évek után...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
szerintem meg az a tipikus nem focizunk semmit csak a nagy fogadkozások , aztán a lyonnal bõven elég lesz h elgurigázunk :\ de ne legyen igazam.

vagy egy 0-0!! de akkor folkotom magam 😄
Voyager5
Erdekes de nekem 2 elkepzelesem van az estevel kapcsolatban:
nagyon kikapunk vagy nagyon elverjuk a Lyont 😄
Rockynhooo
amúgy csak én vagyok pesszimista az estével kapcsolatban ? 😄

SLICK
Marcelo hamar megunta a haját 😄

még 2

Ja 😞

REAL MADRID

REALista
Az ORF is adja a meccset.Amúgy annyira jó hogy a szaros T-home-nál még digitális csomagban sincs egyik csatorna sem...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

eZo
ha valaki írta már akkor boccs, de a digisporton kívül a német sat 1 és élõben adja a meccset !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Casillas
ha továbbjutunk, nekem ok

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Nade ilyen hülyeségeket mondani..
Rosszul kezelik a külföldieket, ja biztos honfitársát Marcelot is igen rosszul kezelik, legtöbb meccset végigjátssza még akkoris ha gyenge.
Kakat meg nemcsodálom, hogy megkérdõjelezik, nemigazán játszik jól és ez nagyjából elmondható az eddigi teljes szezonra.
A válogatottba meg a karakteres játékosok kerülnek be 😄😄😄😄
Akiket a Spanyolok karakteresnek tartanak 😄. Ez a jéghegy csúcsa tényleg.
Del Bosque jól ismeri Rault és tudja, hogy kit hív be, illetve kit nem. Nem kívánságmûsor ez.
LasDen
engem minõsít, hogy egy pillanatra komolyan vettem 😄

csak fáj neki, hogy vissza kellett menni brazilhonba játszani...
banok
A Sat1 is adja holnap a meccseteket

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mindenki másképp emészti meg, hogy elzavarták a csapattól.

REAL MADRID

én a multkor is ezen néztem a digit, meg anno a loki bl meccseit is ezen néztem
Voyager5
Cicinho:
"Amióta Roberto Carlos távozott, a brazilok elveszítették az erejüket. Ez egy tendencia Madridban, hogy rosszul kezelik a külföldieket. Ez történik Kaká esetében is, akit annak ellenére kérdõjeleznek meg, hogy a világ egyik legjobbja. Távoztam, mert néhány spanyol miatt szörnyû volt az öltözõbeli hangulat."

"Raúlnak elõjogai vannak a klubnál. Az a baj, hogy a média mindenrõl tud, ami az öltözõben történik. Ha Ronaldo tett egy nyilatkozatot, akkor Raúl máris beszélt, és elmondta, hogy azért nem játszhat, mert kövér. Ez a Raúl Madrid. A válogatottba a karakteres játékosok kerülnek be. A spanyolok szerint Raúl nem az."

Ez hülye szegény? <#wow3><#fejvakaras>
Sztem Metzelder kezd és õ lesz a nap hõse. Aláíratunk vele egy új 3 éves szerzõdést majd a köv meccsen lesérül 1 évre :|

REAL MADRID

LasDen
A Real Madrid Olympique Lyon elleni kerete: Casillas, Dudek; Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Garay; Diarra, Gago, Lass, Granero, Kaká, Guti, Van der Vaart, Mosquera; Raúl, Cristiano Ronaldo és Higuaín. Xabi Alonso és Marcelo eltiltott, míg Benzema, Pepe és Drenthe sérüléssel bajlódnak.
ilyet szeretnék lássani...
Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Guti, Lass, VdV/Granero, Ronaldo, Káká, Higu....😄

LasDen
nálam 1x vagy 2x...😄

Ez nálam még sose mûködött. Egyik csatorna se 😄

REAL MADRID

horpeti
win7.. 😛 nagyon nem akar összejönni. Nembaj, havernál XP van. 😄

itt biztos lesz... ja és csak xp-vel ajánlott
horpeti
Akkor jó, ha ingyenesen nézhetõ, és nem vág le 5 perc után..

Van digistream.

REAL MADRID

horpeti
digitvm nincs..

Forza Italia
digi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

horpeti
Meccsrõl van már valami ajánlott jó steam? Vagy adja valami "elérhetõ" csatorna?

„A Real Madrid célja nem is lehet más, mint a nagy trófeák megszerzése – nyilatkozta a Casillas. – A mostani szezonban szükségünk van arra, hogy ismét meghatározó együttesként tudjuk megmutatni magunkat Európában. Azt hiszem, ez a minimum. Ehhez nekünk legalább az elõdöntõbe kellene bejutnunk a Bajnokok Ligájában, hogy egyike lehessünk a kontinens legjobb négy alakulatának. A bajnokságban mi mindig az aranyérem megszerzésére vagyunk hivatottak, nekünk vissza kell szereznünk a dominanciánkat."
horpeti
A bírót holnap is meg lehetne verni. 😄

hedonist
Ez miért van, hogy ilyen állatokat eresztenek rá sokszor nagy meccsekre?

kazai21
Cristiano Ronaldo: "Meggyõzõdésem, hogy tovább fogunk jutni. Szombaton lenyûgözõ volt a közönség, és remélem, hogy szerdán is velünk lesznek. Az elsõ meccsen nem rúgtunk gólt, nehéz dolgunk van, de az elsõ perctõl az utolsóig minden lehetségeset meg fogunk tenni. A legjobb formánkat fogjuk mutatni."

Remélem tényleg így lesz😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Tényleg ... Akk szerdán 😄

REAL MADRID

robotnyk
zavarja is õket, az olimpiai szövetség után a fociban van a legnagyobb sportmaffia... mit gondolsz, miért nem vezetik be a gólbírót? talán mert úgy nehezebb lenne elcsalni a meccseket?
LasDen
miér mit tervezel holnapra???? csak mer ugye a meccs szerdán lesz 😄 milyen agresszív lettél 😄

Mind1 holnap így vagy úgy de lesz verés. Vagy Lyon-t vagy a bírót 😄

REAL MADRID

LasDen
gondolom uefa nem nagyon foglalkozott vele....