Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Real Madrid - Lyon mérkõzés játékvezetõje a 38 éves Nicola Rizzoli lesz. Az olasz bíró idén négy meccset vezetett a BL-ben. A Serie A-ban több híres botrány résztvevõje volt: tavaly Tottival keveredett konfliktusba; egy Inter-Roma meccsen befújt jogtalan büntetõ miatt majdnem a másodosztályba számûzték.
/madridista/

Akit majdnem számûznek a másodosztályba, az BL meccset hogy vezethet? O.o

REAL MADRID

Rockynhooo
nah az jó lenne. ejj de nagyon kemény lesz :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Guti kezdõ lesz a Lyon ellen - írja címlapján a Marca. A Real Madrid 14-ese Lass Diarra és Van der Vaart oldalán fog helyet kapni a középpályán, egy sorral feljebb pedig Kaká, Cristiano és Higuaín fog szerepelni. Ezzel szemben az AS Granerót írja a kezdõcsapatba, Van der Vaartot pedig csak a padra várja.
/madridista/

4-3-3, hiszem ha látom 😄 Viszont a kontrákra nagyon kell majd figyelni.

REAL MADRID

horpeti
Koncentrációra gondoltam... Anno még év elején volt még egy hír C. Ronival kapcsolatban, hogy õ minden meccset végig akar játszani, mert igenis bírja, de direkt nem hagyják neki, mert bármennyire is azt hiszi, hogy bírja, mentálisan nem lehet egész idényben minden meccsen maxon koncentrálni.

Mondjuk ebben biztos van valami. Ezért kell nagyon erõsnek lenni a végjátékban mentálisan is.
Bízom benne, hogy a Lyon ellen is menni fog, de hát azért nem lesz könnyû.

robotnyk
én azt mondom, hogy fejben éppen hogy nagyon jó, elõtte meg nem volt 1 hétig meccs, szal fizikailag bírni fogják. kérdés, mennyire tudunk majd játszani.
horpeti
Jah, abban bízom, hogy egy ilyen kihajtós meccs után nem valami lötyögõs kiesés lesz. Bár inkább fordítva szokott lenni (BLben hajtás, bajnokságban alvás) - de itt most mindkettõ nagyon fontos, és van annyi a csapatban, hogy menjen mindkettõ. Bár kérdés, hogy mennyire elég a pihenõ a fejeknek is egy ilyen végletekig kimerítõ meccs után. (valszeg izmok bírják, fej kevésbé).

robotnyk
nem sajnálom, hogy egy így sikerült rangadó jött a lyon elõtt, nem valami lötyögés egy kiesõjelölt ellen. legalább ilyen játék kell blben is, hogy legyen esély továbbjutni.
Voyager5
Most, hogy mondod lehet 😄😄
Talan Kohalmi mondta egyik stand-upban , hogy 21-re lapot huztak mikor lakashitel utan meg hitelt vettek fel a felujitasra is 😄. Talan innen ragadt meg bennem.😄
Rockynhooo
de 😄

#54611 jah Ramos elég sok gólt elfejelget 😊

LasDen
azt nem úgy szokták mondani, hogy 19-re lapot húzott??? 😄 hisz 21-re lapot húzni balgaság 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Reg lattam en is ilyen jol focizni a csapatot. Eszmeletlen mit lekuzdottek a sracok, es rohadt igazsagtalan lett volna kikapni.
Xabit sajnalom szerencsetlent, mert o csak menteni akart, gol lett belole, erdekes, hogy Barcanal detto ugyanez volt a szitu Puyolnal.
Casillas viszont rohadtul benezte a szabadot, neha a legjobbak is hibazhatnak..
Higuainon pedig atok ult, maskor 3golt rug fele ennyi helyzetbol, viszont ennek ellenere baromi jol jatszott.
Ramos is formaban van mostansag, valogatottban is betalalt, remelem kitart a joformaja a vb vegeig (hajra Spanyolorszag 😄).
Pellegrini meg egy allat 😄 21-re is lapot huzott tulkepp, mikor lehozta Lass-t meg Arbeloat, es bejott neki, mert VdV is és Guti is nagyon jol jatszott.
Az meg, hogy Rault Kaka helyere hozta be kulon dicseretes, azthittem megint a szokasos Higuain-Raul csere jon, de jonagy baromsag lett volna meglepni, Higuainban vegig benne volt a gol, sot ha jolemlekszem o assistolt tulkepp VdV-nek a dontogolnal.
Szoval nagyon jo meccset jatszottunk, es remelem ezen az uton megyunk tovabb.
robotnyk
szerda, 20:15 sport2
kiütöttél -.-

annyit írtam, hogy ma a sporttv-n 10:30-tól ismételték
Biztos h lesz ismétlés. Vagy ma vagy holnap.

REAL MADRID

LasDen
aha....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
2. kapott? 😊

LasDen
szerintem kellett az 2. gól, hogy a csapat így feltámadjon.....

Valaki adja oda a mecset!!!!!! 😄 😄 fullban

horpeti
Az ellenfél meg nem tudom, milyen formában volt, de az összefoglaló alapján nagyon le volt focizva, és tényleg már jóval elõbb is eldõlhetett volna a mérkõzés.

horpeti
Atyaég!!! Hogy ezt a meccset nem láttam... 5v6 éve nem láttam ilyen Madridot. Cristiano miket mûvelt, meg az egész csapat. 93 percig... Teljesen megérdemelt a gyõzelem, és nagy játék..

Nagyon rég láttam a fiúkat ennyire feltüzelve. Teljesen le a kalappal a nyerni akarás elõtt. Ha ez így megy tovább, akkor úristen (persze a Lyon ellen meg láttunk egy szar meccset).. 😄

C. Ronaldo gól után 0 öröm, sprintel vissza labdával kezdõkörbe...respekt. 😊 De egész csapat elõtt.

Hello balaki veletlenül nem akkarja fel rakni a full mecset netre illetve nem tudja valaki honnan tudnam le szedni?

Rockynhooo
Gago él még? bár nekem annyira nem hiányzik.

robotnyk
még csak az egyik meccset játszottuk le, addig gondolom a gólarány számít :p
horpeti
Ha az számítanak, akkor most miért vagyunk a tabella élén? Csak csak év végén számít az, év közben nem? 😊

XDD

\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

LasDen
olyan mintha csbcszett volna 😄

robotnyk
nem tudom, hogy mit akart Ramos mutatni amúgy a gólja után, van valakinek ötlete?
Voyager5
1. félidõ:

2. félidõ:
na mivel tegnap már túl álmos voltam a képekhez, ezért most pótolom 😄

nem, mert az egymás elleni eredmény számít, nem a gólarány
Voyager5
"match of season" nálam eddig.
Rockynhooo
elsõ félidõ után szartam bele elmentem kocsmázni 😄:|

LasDen
ha ez végig így marad, akkor az el clásico fog dönteni....ami kurva érdekes lesz 😄

SLICK
a tavalyiért azért nem ártana revansot venni

horpeti
Meg most már az X is jó a Barca ellen, ha a gólarányunk jó 😛

horpeti
Mostantól minden meccset 5tel kell nyerni, hogy ne romoljon a gólarány. Mostanában elég jól lõdözgetjük a gólokat, néhány fordulóval ezelõtt még bõven a Barca volt gólarányban is jobb.

LasDen
holtversenyben...szóval mostantól még inkább nem szabad hibázni...😄

horpeti
Húha, jól látom, akkor elsõk vagyunk. 😊 A meccset sajnos nem láttam, de 0-2rõl szép. Barca meg X... 😊

bb jo8

REAL MADRID

LasDen
a 20. században sem az elején volt olyan hatalmas a csapat 😄

megúszhatta volna, de ha nézted a meccset akkor beláthatod, hogy addig elég nagy mázlival tartotta a Sevilla a döntetlent.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

gabi89
Eltörölni a hosszabbítás HAHA
Akkor bárki húzhatná az idõt + a cserék és 3-4perc játékidõ eltûnne...Mennyi értelme is lenne az eltörlésnek ? <#idiota>

Abban egyetértünk ,hogy EDDIG nem olyan sikeres a 21. században a Madrid mint a 20.-ban de hol van még a vége 90év. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
már egy ideje tudhatnád, ha pesszimista vagyok akkor rámcáfolnak <#idiota>

gabi89
Már ne is haragudj de láttad te a meccset mit hajtott a Madrid a második félidõben és milyen szép támadások voltak. Sevilla meg csak védekezett mert be voltak szorítva szóval nem értem ,hogy miért és nem érdemeltünk gyõzelmet...
Slick: Nagyon komoly amiket írtál egyik se jött be xD

"Amúgy ennyi, nagyobb csapatok ellen egy taliga szart nem ér a csapat.
szégyen.
Na majd jövõre, talán............"

Mindig így csináld és meghozod a szerencsénk <#vigyor> mer most sikerült

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bocsi a HÍ hibáért, jó8szakát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt a 21. század dologra térjünk vissza 90 év múlva 😄

REAL MADRID

akkor is 92. perc, ezért kéne eltörölni a hosszabítást😊 megúszhatta volna a Sevilla, kapufák, helyzetek mindig lehetnek ennyi erõvel a Barcelona is megérdemelte volna emberhátrányban a gyõzelmet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

objektívan? szvsz tény, hogy a 20. század legjobb csapata, de a 21. században csak árnyéka önmagának és ebben nincs ellendrukk...hiába a mû C. R, hiába a nem is a legjobbját nyújtó Kaká, hiába Benzema közel sem biztos, h a bajnokságban, BL-ben feljutnak-e a csúcsra!!! nem tudhatjátok...

hát a Sevilla-nak talán 2 kapura lövése volt az egész meccsen, a Madridnak volt kapufája is, úgyhogy örülhet a Sevilla, hogy nem kapott egy hatost.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kapurarúgás 😄

REAL MADRID