Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem, annyira jó nézni ahogy Jesé és Modrics játszik, hogy azt el sem hiszem.

ja, jó a hangulat.
a beintett 11-es utáni visszajátszásoknál azért látszott, hogy a kapus a labdán túl azért kapcsolatba került a JEsé gyerek vádlijával is. szerintem túlzás volt az a sárga.

Karim meg pont most villan, amikor nem kéne neki! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Ultrák odateszik magukat.

banok
COPA DEL REY
21.30 Real Madrid-Osasuna
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about44.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

horpeti
Igen, látom. Mostanában ritkábban néztem ide is, nem volt nagy történés, azért nem figyeltem. A mairól én is lemaradtok, mert pont nem érek rá. 😄

UPC Direct + T-Home IPTV kombó van itthon. DIGI-bõl csak tányéros lenne elérhetõ, azzal meg anno voltak olyan negatív tapasztalatok ex-csajéknál. hogy az életben nem köttetném be... meg ahogy látom szeretik kiszedni az adókat a csomagból...

szomferi
naaaa, ne szidd a digit... a te hibád, hogy nem tudod õket nézni 😄 (én se vagyok digis, Invitel kábelünk van, szerencsére náluk is van)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

bannert nézd meg. ott áll feketén-fehéren! (a tegnapit a Barca-ra értettem, ha már tetszetõsnek nyilvánítottad a játékukat.)
amúgy, mivel a kocsog DIDZSI adja ezért én is innen szoktam általában értesülni róla... úgyhogy este stream + sopcast!

horpeti
Ma is meccs van????
Vazzeg... 😄

aszongyák Heszé kezdeni fog mámma!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
En meg szimplan nem is gondoltam,h.meccs van,csak lattam masnap az eredmenyt. Pedig ra is ertem volna. 😊
Na majd legkozelebb. 😛

DIGI-n még elcsípheted a mai meccsük második félidejét. 😄

egyébként ez a hétfõ esti nálam is egy döglött idõpont volt... délutáni sörözés miatt kb 25 percnyi játékidõt átaludtam. mondjuk a végére a Ronaldo sorozatra felébredtem. /a második gólja elõtti meg nem adott góljánál ugye õ nem volt lesen?/

LasDen
soká lesz az az a baj..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egervári?
nem tudom amúgy. azt sem, hogy egyes nagyágyúknak meddig van élõ szerzõdése, meg azt sem, hogy közülük ki lenne alkalmas.
lehet, hogy az öreg rágózó skótot kéne felvenni nyugdíj mellett félállásban. a tatának szerintem még most 72 évesen is lenne 1-2-3 jó éve.
de majd Perec beakasztja a horogra a hitelkártyát és kifog megint valami nagynevût, akivel megint nem lesz az igazi...

horpeti
Én legutóbb (több, mint 1 hónapja) Barca meccset néztem, és élveztem. 😄
Végre nem csak a tiki taka megy, hanem frissült a játék a korábbiakhoz képest. Neymar meg szimpi, és Messi se volt. 😄
Azóta nem is néztem meccset, tegnap belenéztem az ismétlésbe, csak sajnos már tudtam az eredményt. 😄

Valahogy most én is elvesztettem a fonalat, nincs az a kitörõ lelkesedés a meccsnézésre, meglátom Benzemát, és elkezdem szidni egész meccsen. Ennek igy nem sok értelme. 😄

SLICK
aztán megnézel egyet és elmegy tõle a kedved

SLICK
az a baj, ha szerencsénk is lenne és elküldenék szezon végén, akkor kit kellene helyette igazolni? De aki tényleg komoly kvalitású edzõ és akár BL esélyesek is lennénk?

LasDen
en meg 2,5 hónapja nem tudok megnézni egy meccset sem és hiányzik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ezt a szezont már úgy is kitölti...
én sem csípem egyébként (és ez a Madridhoz való szerzõdése elõtt is így volt.)
JEsét meg tényleg most kéne bevetni. látva Benzema teljesítménybeli ingadozását szerintem õ is tudja, h itt az idõ a bizonyításra. és valljuk meg elég jó képességû kölyök. a kondival sincs gond, szerintem a 90+perc nem csapná földhöz. /meg Karim is elgondolkodhatna/
a múltkori Fiesta-ban pont arról volt szó, hogy a legjobb döntés számára (Jesé) az lenne, ha elszerzõdne... (gondolom a Farkas Norbert arra gondolt, hogy máshol lényegesen több szerep jutna neki...)
de hát ez van. Nem vagyunk mi Áncselottik...

SLICK
végülis ki hogyan érzi... Mondom én nem bírok végignézni egy meccset sem és szerencsére nem bántam meg, mert csak felbasztam volna magam. Mourinho stabilabb csapatot rakott össze ennyi idõ alatt.
Mondom nálam az El Clasicón látott balfaszkodás borította ki a bilit, amíg érdemi változás nem lesz a csapatnál ez nem is fog változni.

LasDen
en meg mindig elhamarkodottnak érzem ezt. majd tavasszal kiderül. elõbb nincs értelme váltani.

SLICK
azért az kurva idegesítõ, hogy még mindig labilis a csapat, tehát még csak egy félidõt se tud normálisan végigjátszani, hanem mondjuk csak X percet 1 félidõben. Minden csapat nehéz ennek a Madridnak, ami valljuk be elég gáz és nem akarom lenézni egyik csapatot sem. De ilyen kerettel simán hozni kéne a meccseket és nem kellene ennyit görcsölni.
Be kell látni az olasz nem alkalmas erre a kispadra...

így bizony. az olasznak nem csak csereként kéne bevetni a Rodriguez gyereket.

SLICK
na meg egy normális edzõvel

LasDen
a középpálya szorul a legkevésbé erõsítésre. ennek a keretnek egy stabilan jó csatarral simán BL-t kéne nyernie...

6unn3r
Hát nem az, hogy Modric elég jól játszik, hanem elsõ számú motorja lett a csapatnak. Elképesztõ mennyiséget fut, a pálya minden részén feltûnik. Védekezik, irányít, támad. Én szerintem tökéletesen pótolni tudja Özilt. Nem hittem, hogy ennyire sikerül neki majd beilleszkednie. Isco egyelõre elbújhat mögötte.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

SLICK
Én is szivesen látnám itt, csak az a baj annyira szoros a keret ilyen téren, hogy lehet itt se jutna elég lehetõséghez. Ugye Isco mint irányító már ott van, Modricról azt olvasom, hogy jól játszik mostanság (nem nézek meccseket, így nem tudom ez igaz-e), szóval Modric is tud irányító szerepben lenni, bár ha jól tudom visszavont irányító + védekezõ poszton van jelenleg, õt tuti nem adják el amíg jó formában van. Akkor Xabi Alonso szintén. Ott van Illara is meg Casemiro, meg Khedira még. Sajnos Casemirot tuti eladjuk aminek nem örülök, mert nagy potenciál van benne. Illara még tanulhat Xabitól. Khedirát remélem szintén eladjuk idény végén.
Akkor szélen meg ott van Bale, ha egészséges akkor Matának esélye sincs bekerülni oda sem. Szóval ennyi a gáz..
Vkp posztra meg mivel telítettség van Pogba se fog jönni a Juvéból sajnos, pedig nagyon jó játékos lesz még belõle is.

Csatár kell Benzema helyett... Moratával meg nem tudni mi lesz, õ meg állítólag nem elég jó? Amúgy Jesének kellene mostmár kezdenie Benzema helyett, hagy szokja a mély vizet. Nyáron lesz itt bõséges játékosmozgás...

shala
Xabi hosszabbított. Örömteli hír ez számomra, kedvelem a „vén” rókát.

non potest pluere aeternum

én annak nagyon nem örülnék. kell az a cigányképû a csapatba a higanymozgásával meg a precíz beadásaival illetve a váratlan löbbölt passzaival.

shala
de inkább annak örülnék ha Maria menne 😄

shala
Én nagyon szeretem Mata játékát.

SLICK
Ti örülnétek ha Mata jönne?

asztakurva... mindig megdöbbenek ezeken a statisztikákon.
szép nagy kerek szám! rúgjon még minimum 1x ennyit...

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REAL MADRID

SLICK
igen, konkrétan volt pár helyzetünk és annyi. A PSG támadott jobban és veszélyesebben, bár az érthetõ is volt azzal a kerettel. Annyit játszottunk amennyit feltétlen kellett. Gondolom nem kockáztattak sérülést meg hasonlókat

errõl faszán lemaradtam. jól látom Jesé volt a gólszerzõ?

horpeti
A lenyeg,hogy Benzema rajtavan. 😄

6unn3r
15:45 DigiSport 1

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

beteeeg! 😄

REALista
Faszom tegnap óta folyamatosan ez jár a fejembe...:d

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
<#banplz><#banplz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
boldog Karácsonyt nektek is

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 😊

REAL MADRID

horpeti
Ja, az volt a slusz poén, amikor Ronaldot is feltartotta. 😄
Szánalmas. És még igy is nyerünk... 😛

a nagyik csak a buszhoz tudnak futni, de abban az esetben Husszein Boltot megszégyenítõ módon! 😄

Khedira-ról van valami hír? mikorra épül fel?

Firerock
Mondjuk Benzemánál lehet hogy Nagyanyám is hasznosabb lenne,mert legalább nem rohanna be Ronaldo elé amikor az vezeti a labdát a kapu felé...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Benzema mai teljesítményével kapcsolatban ismét megnyilvánult a kommentátor /nem tudom, mi a neve, de úgy rémlik, hogy a múltkor is õ szólt be vele kapcsolatban - jogosan./

Jesé-rõl csak azt tudom mondani, mint mindig... játszatni kellene. nem becserélgetni. igaz ez a mai gól hatalmas kapushiba miatt volt... de ettõl függetlenül szerintem pl. Benzemát felülmúlná.

Firerock
Ramost minek erõltetjük???? Meccsek óta borzasztóan játszik,ostoba szabálytalanságokat csinál,kiállíttattja magát...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"