81624
-
paly90 #79539 nem benitez a pincér?:D -
Pukkka #79538 Tudsz olaszul? Ha igen, kérdezd meg a pincért. -
paly90 #79537 üdv, nem vagyok realos, de egy kérdés
ha casemiro így tud játszani, miért nem játszatják többet??
kis túlzással azt mondanám h neki köszönhető h nem estetek ki -
Pukkka #79536 Ez itt most megint az Olasz elborult agyának köszönhető. Mondm úgy, hogy én azért csipem.
Bale-t a bal oldalon játszani, úgy, hogy Marcelo nincs mögötte netto hülyeség volt. Ettől függetlenül, leszokhatna már a ráviszem 3 emberre szemből baromságairól.
Illaramendi számomra még semmit nem mutatott, és itt most meg is bukott.
Xabi az atletikus gyors csapatok ellen már édes kevés.
Benzemanak nem tudom mi kell ahhoz, hogy zseniként, vagy fogyatékoskét menjen fel a pályára, de ma érezhetően az utóbbi tablettát vette be.
A 11-es nél, Di Mariat allítani a labdához, miközben ott van egy Bale, vagy egy Xabi, szintén felfoghatatlan számomra. Már mikor odaállt mondtam a haveroknak, hogy ez akkor itt kimarad.
Sajnos mentálisan, még mindig nincs kész a csapat, és nem is látom, hogy mitől változna ez. Mou második évében volt olyan érzésem, hogy ez megvolt, azóta nem nagyon.
A pozitívumok,
Modrics ismételten annyit gürizett mint egy ló. Sajnos ütköző embernek kevés, de ez nem is az Ő feladata lenne.
Coentrao nálam alap ember lenne a bal szélen. Iszonyat mennyivel biztosabb védekezésben mint Marcelo. Emellett a Roncival játszik, akkor a támadásokban is jobban tud részt venni. Tökön lövöm magam, ha tényleg eladjuk,
Casemiro-t sokkal többet kell játszani. Nagyon biztató amit mutat még ennyi játszott perc után is. Rajta a kora ellenére is érezhető egy olyan magabiztosság, amit kevés játékoson látni.
És a végére az Isten, Iker.
Ha Ő nincs, ma kizúgtunk volna a picsába.
-
#79535 ezzel a játékkal simán kipottyanunk az elődőntőben... -
#79534 Lerágtam a bőrt a kezemről. Meg se érdemlik, hogy csonkitsam magam. :D
Chelsea-PSG is hasonlóan izgis volt, ott is lerágtam volna a Chelseaért. Ott nagyobb katarzis lett volna.
Kiváncsi leszek, mi lesz a legjobb 4-ben. -
Monoton #79533 A taktika nem megbukott, mert a 433 működik, csak nem olyan mentalitással és felállással kellett volna pályára lépni, hogy ne kapjunk gólt, hanem, hogy lőjünk egyet.
Balet a bal oldalra tenni hülyeség volt, minek kell megbontani azt ami működik jobb oldalon. Xabi amióta hosszabbított egy nulla, lassú, pontatlan. A nagy meccsekre szerintem már kevés, ideje lenne kicsit pihentetni. -
#79532 és egész évben alig játszatja ez a nyomi olasz -
Monoton #79531 Ezt a meccset max Casemiro miatt volt érdemes megnézni pont -
Monoton #79530 -
#79529 egyetlen kibaszott gólt kéne lőni, de még mindig az örökké megbukott szar taktikát toljuk, ráülünk az amúgy is húzós eredményre és nem elég 2 hiba sem ahhoz hogy észbekapjanak.... De meg is érdemeljük ha kifingunk a gecibe -
Monoton #79528 Na jol van ez most mar rohadt idegesito -
bacaelit #79527 ??????????????????????????????? -
#79526 Te nézel meccset? :D
Borzalmas a játék, ennyire durva a kontraszt a hazai és idegen meccs között? Madridban a Dortmund volt beszarva és a Madrid pörgött, most pont forditva. Amúgy komoly hangulat hallatszik Dortmundból , mindenért örjöngenek, nem csodálom, hogy hajtanak. Sajnos 2-0nál még durvább lesz.
Ha 3-0ról kiesik a Madrid, akkor megérdemli. Azért még mindig a Madrid az esélyesebb, főleg, ha talál 1 gólt.
Benzema kiugratás gólhelyzetben elesik a labdában megvan? lol
+ Bale sarkára
+ Maris kihagyja
Jellemző. :) -
#79525 én annyira tudtam hogy ez lesz, egész kibaszott szezonban jellemző volt a hátul passzolgatás... De ekkora balfasz dolgokat a magyar válogatottnál láttam. Szégyen -
Csokiturmix #79524 Mi a szart csinálunk? -
Monoton #79523 Ez komoly, hogy a sajat kapunk elott cicazunk? -
Monoton #79522 Lehet felni a Ramos pirostol. -
#79521 de éreztem hogy marcsa kihagyja.... -
#79520 csak ma kapható, ha érdekel valakit (Realos baseball sapek) -
#79519 Egy dolog vigasztal. Hogy sem az AtMa, sem a Barca nem meggyőző játékkal nyert. Így belefer a szar játék tőlünk is...:D -
#79518 Attól még irhatod. :) -
Monoton #79517 Mar irni akartam, hogy az elso felidoben egy ertelmes tamadasunk nem volt. -
#79516 Na igen inkább pihenjen mint hogy rásérüljön... -
#79515 az már lényegében lefutott meccs, hacsak a védelem nem alkot egy szépet... gondolom az elővigyázatosság a legfontosabb most, mert egy hosszú sérülés nem tenne jót senkinek sem -
Pukkka #79514 Térdével bajlódik. Az esetleges sérülés elkerülése végett pihenteti a pincér. -
#79513 Barca szurkolóként kérdem, hogy ti értitek miért pihenteti Ancelotti Ronaldo-t a hátralévő spanyol bajnokik közül a legnehezebben úgy, hogy következő héten egy már lefutott visszavágót játszotok? -
Monoton #79512 Ez elég sima volt :) -
#79511 Én pont leszarom :D
C nélkül a BB csak gyerek pezsgő lenne -
#79510 Már ketten vagyunk :D -
#79509 Isco:) -
Monoton #79508 Csak en tartom baromsagnak ezt a BBC jelzot? -
Pukkka #79507 Legalább több pénz marad bírót venni. -
#79506 Jövőre lehet, hogy könnyebb dolgotok lesz.Barcelona hit by FIFA transfer ban. -
#79505 Hugh Laurie a Barca Espanyol elleni meccsére reagált a Twitteren (a színész egyébként Fulham szurkoló): "Nem értem, a Barcelona játékosai hogyan tudnak úgy a labdába rúgni, hogy nem törik el a lábuk. Úgy esnek össze, mint a porcelánbabák."
:D:D -
bacaelit #79504 Szerintem jobb szélen vannak gondok! -
Pukkka #79503 Csak azt nem értem még mindig, hogy miért nem Coentrao az alapember bal szélen. Ezerszer biztosabb védekezésben mint Marcelo, és a támadásokban is konstruktívabbnak érzem, mint Marcello-t és a belöbbölt labdáit.
Arról nem is beszélve, hogy Maris is álltalában azon az oldalon rohangál, így sokkal inkább kellene egy biztosabb védő arra a szélre. -
Monoton #79502 Én nem töröltem semmit, más meg nem hiszem, hogy bejön törölgetni. -
#79501 Legnagyobb szám, tolom minden meccs előtt! -
#79500 Na mi rosszat írtam a hszben amiért törölni kellett?