Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a beintett 11-es utáni visszajátszásoknál azért látszott, hogy a kapus a labdán túl azért kapcsolatba került a JEsé gyerek vádlijával is. szerintem túlzás volt az a sárga.
Karim meg pont most villan, amikor nem kéne neki! 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
21.30 Real Madrid-Osasuna
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about44.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
amúgy, mivel a kocsog DIDZSI adja ezért én is innen szoktam általában értesülni róla... úgyhogy este stream + sopcast!
Na majd legkozelebb. 😛
egyébként ez a hétfõ esti nálam is egy döglött idõpont volt... délutáni sörözés miatt kb 25 percnyi játékidõt átaludtam. mondjuk a végére a Ronaldo sorozatra felébredtem. /a második gólja elõtti meg nem adott góljánál ugye õ nem volt lesen?/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem tudom amúgy. azt sem, hogy egyes nagyágyúknak meddig van élõ szerzõdése, meg azt sem, hogy közülük ki lenne alkalmas.
lehet, hogy az öreg rágózó skótot kéne felvenni nyugdíj mellett félállásban. a tatának szerintem még most 72 évesen is lenne 1-2-3 jó éve.
de majd Perec beakasztja a horogra a hitelkártyát és kifog megint valami nagynevût, akivel megint nem lesz az igazi...
Végre nem csak a tiki taka megy, hanem frissült a játék a korábbiakhoz képest. Neymar meg szimpi, és Messi se volt. 😄
Azóta nem is néztem meccset, tegnap belenéztem az ismétlésbe, csak sajnos már tudtam az eredményt. 😄
Valahogy most én is elvesztettem a fonalat, nincs az a kitörõ lelkesedés a meccsnézésre, meglátom Benzemát, és elkezdem szidni egész meccsen. Ennek igy nem sok értelme. 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én sem csípem egyébként (és ez a Madridhoz való szerzõdése elõtt is így volt.)
JEsét meg tényleg most kéne bevetni. látva Benzema teljesítménybeli ingadozását szerintem õ is tudja, h itt az idõ a bizonyításra. és valljuk meg elég jó képességû kölyök. a kondival sincs gond, szerintem a 90+perc nem csapná földhöz. /meg Karim is elgondolkodhatna/
a múltkori Fiesta-ban pont arról volt szó, hogy a legjobb döntés számára (Jesé) az lenne, ha elszerzõdne... (gondolom a Farkas Norbert arra gondolt, hogy máshol lényegesen több szerep jutna neki...)
de hát ez van. Nem vagyunk mi Áncselottik...
Mondom nálam az El Clasicón látott balfaszkodás borította ki a bilit, amíg érdemi változás nem lesz a csapatnál ez nem is fog változni.
Be kell látni az olasz nem alkalmas erre a kispadra...
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Akkor szélen meg ott van Bale, ha egészséges akkor Matának esélye sincs bekerülni oda sem. Szóval ennyi a gáz..
Vkp posztra meg mivel telítettség van Pogba se fog jönni a Juvéból sajnos, pedig nagyon jó játékos lesz még belõle is.
Csatár kell Benzema helyett... Moratával meg nem tudni mi lesz, õ meg állítólag nem elég jó? Amúgy Jesének kellene mostmár kezdenie Benzema helyett, hagy szokja a mély vizet. Nyáron lesz itt bõséges játékosmozgás...
non potest pluere aeternum
szép nagy kerek szám! rúgjon még minimum 1x ennyit...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Szánalmas. És még igy is nyerünk... 😛
Jesé-rõl csak azt tudom mondani, mint mindig... játszatni kellene. nem becserélgetni. igaz ez a mai gól hatalmas kapushiba miatt volt... de ettõl függetlenül szerintem pl. Benzemát felülmúlná.