81624
-
#79579 -
#79578 pedig nem mindegy hogy peti vagy pöttyi -
#79577 Legkevésbé sem tartom fontosnak, de kösz. :) -
#79576 még mindig Athletic vagy Atlético...:D -
#79575 Legrosszabbkor. Én már előre rosszul érzem magam, hogy ha pályán lesz, akkor minden percben azt kell nézni, mikor szakad szét akár egy sprinttől. Ez igy gáz. Remélhetőleg nem lesz ennyire para a helyzet.
Izomszakadás.. és 1-2 hét után már játék... ahh. -
#79574 Fasza...:S
Szerintem a kupadöntőt kár erőltetni, a BL-t meg ahogy érzi... -
#79573 nem nagy teljesítmény?
ha már nem nagy teljesítményről beszélünk az inkább a mi bl címünk, mert riválisunk 1 db nem volt, ellenben az atletico a spanyol liga 2 urával tudta felvenni sikeresen a versenyt, és bejutott a cl legjobb 4-be elképesztő mérleggel és kiütve onnan azt a barcát aki így az utóbbi 3-4 évbe stabilian európa legjobb 4 csapata között volt.
nem nagy teljesítmény az ha pl a bayern vagy a real bejut az elődöntőbe majd kiesik, lényegébe a minimum elvárás.
Az atleticonál azért nem egy minimumról beszélünk. -
#79572 Hát két éve is szoros meccset játszottunk szerintem idén is így lesz.Jobb lett volna ha a döntőben futunk össze és egy meccsen dől el a dolog de mindegy.Szerintem amúgy kifejezetten jó nekünk hogy a Bayern tartja mindenki a favoritnak, mi csak jól jöhetünk ki ebből... -
#79571 jó azt lehet is
de még se fog nekik összejönni semmi
szerintem a bajnokság se és a bl se -
#79570 Én az Athletico teljesitményét nagyra tartom. Meg az elszántságot és odaadást. Bárcsak fele annyi lelkesedés lenne a Realban... :( -
#79569 én nem sajnálom le őket
csak egyszerűen nem tartom nagy teljesítmények amit eddig csináltak
tuti, hogy ennek a párharcnak a győztese nyeri meg a bl-t -
#79568 ilyenkor van az hogy a legjobban lesajnált csapat húzza be:D -
#79567 hm...
nagy párharc lesz
aki innen bejut a a döntőbe az nyeri a bl-t idén
ezt érzem kb. 99%ra
az atleticot és a cselszkíjt nem tudom komolyan venni (sorry a fanoktól) -
#79566 Nem sok esélyt látok, ha CR nem épül fel. Inkább hagyja ki a kupadöntőt, meg minden meccset addig és drótozzák össze valahogy, de amúgy... Ja és Balenek is fel kell kötnie a gatyát. -
#79565 És azt se felejtsük el, hogy egy VB is vár rá, ahol ő a válogatott húzóembere. Kockáztatni nem fog az biztos. Szóval szerintem is már csak a BL-re meg a VB-re tartalékol. -
#79564 Ez oda vissza igaz. Sőt, ez igaz minden támadó focit játszó csapatra. Vagyis nagyon remélem, hogy a Real nem a BVB visszavágós "óvatos" focit fogja játszani, hanem támadni fog. És akkor ebből egy istentelenül nagy és élvezetes párharc lehet. Legalábbis bízom benne, hogy mindkét részről nagyszerű futballt láthatunk majd. -
#79563 Cé ha választani kell, akkor a bajnokságot és a fostalicska kupát beáldozza a BL-ért. Ha ezeket ki kell hagynia, hogy ott lehessen az elődöntőkön, akkor kihagyja... -
Pukkka #79562 Holnap tuti nem játszik, a CdR kétséges. Ez alapján nem venném biztosra, hogy játszani fog. -
#79561 de az is tény, hogy a 3 csapat közül talán a real játéka fekszik a legjobban a pep féle bayernnek.:D -
#79560 és abból egy biztos döntős :D -
Monoton #79559 Megjegyzem a bohócliga 4 csapattal (8 közül) még mindig ott van az európai porondon ;) -
#79558 De az vagy, mert ha megnézed a München mérkőzéseit, akkor láthatod, hogy bőven van gyenge pontjuk nekik is. Legfőképpen Pep. Játékoskeretet tekintve pedig nem hiszem, hogy túl nagy különbséget lehetne tenni a két együttes között. -
#79557 nem vagyok pesszimista csak az idei teljesítményünket elnézve még annyi esélyt sem látok mint Mourinhoval. -
#79556 nélküle? miért nélküle? az elődöntőre felépül már -
#79555 aki BL-t akar nyerni, annak a Bayernt is le kell tudnia győzni. Ilyen egyszerű. Ettől függetlenül a Bayern a párharc favoritja. És sajna a sorsolás sem volt kedvező, mert egyből odahaza van a kezdés. És szerintem idegenbe megin kifognak szopni a drága ifjak... -
#79554 Imádom az ilyen pesszimista hozzászólásokat. Minek nézel egyáltalán focit? -
Pukkka #79553 Drukkoltam, hogy így legyen. A a Bayernt meg tudjuk verni CR nélkül, akkor a döntőbe már nem lehet gond. -
#79552 na megkaptuk a legerősebb csapatot, hát csoda kell hogy továbbjussunk -
zsotesz #79551 megkaptuk a bayern-t -
pacclacc #79550 Modric: "Mindig azt mondjuk, hogy tanulnunk kell a hibáinkból de úgy látszik sosem gondoljuk komolyan..." -
#79549 azért Lewa tegnap mindent csinált csak jól nem játszott. Azt rúgta, akit éppen ért :D -
Pukkka #79548 Pedig nem kell sok ész, hogy realizáld, hogy még a kezdő sem ez lett volna. -
#79547 szerintem csak annyival voltatok jobbak, hogy a kinti meccsen nem játszahtott lewa.
lewa majdhogynem olyan szinten meghatározó a dortmund játékába mint cr a reáléba.
ég és föld aközött a különbség mikor ilyen obamayák és csíberek szerencsétlenkednek elől akik semmit nem tudnak a játékhoz hozzátenni vagy ha lewa akire fel lehet rúgni a labdákat,hihetetlen hasznos az összjátékba és helyzeteit is elég nagy magabiztonsággal értékesíteni szokta.
lewáwavl 1 gólt mindenképp bekotort volna a dortmund kint és akkor máris más az összkép.
Igazából kétlem hogy a real mást játszott volna egy 3-1-es győzelem után mint most. -
#79546 voltak azért csak egyrészt nálatok játszott a benzema faktor, ha meg véletlen benzema faktor nem működött akkor a dortmundnál ott volt a hummels faktor. -
#79545 a 3. cserét Carlo már a lehetséges hosszabbításra tartogatta. Akkor jött volna C... -
#79544 Na igen.
Amúgy az a durva hogy tavaly pont ugyanilyen meccset játszottunk a Dortmunddal csak akkor mi futottunk az eredmény után most meg ők, de végül mindkétszer az a csapat jutott tovább aki az első meccsen előnyre tett szert... -
#79543 az ellentábornak mindig az utolsó meccs a mérvadó... De velük nem kell foglalkozni, mert olyan buták mint a segg :)
Viszont a tegnapi produkció után ha kizúgtunk volna, az abszolút jogos lett volna, viszont volt egy odavágó is, amin hengereltünk. -
Pukkka #79542 Azért attól agyfaszt kapok, hogy a sok 2bites most azzal fröcsög, hogy a Dortmund megérdemelte volna a tovább jutást, és hogy a Madrid szerencsével ment tovább.
Könyörgöm, egy hete kaptak hármat, és még kellett volna rúgniuk kettőt.
-
#79541 Én csak az utolsó 30 percre értem haza, de evés közben megállt a villa a tányér és szám között, mert nem hittem el, amit láttam. Az oké, hogy nem erőltetik a gólt és óvatosabban játszanak - bár látható volt tegnap is, hogy ez a beállunk védekezni taktika majdhogynem egyenlő a halállal - de a világhíres madridi kontrák sehol se voltak, pedig vagy 3-szor is megindulhattak volna igen kedvező helyzetben, csak amatőr szinten elbénázták. Na azért kellett volna CR-t vagy 20 percre behozni, mert ha valaki mestere a kontrának, akkor az ő. Nem is csodálom, hogy majd megőrült a padon. -
Pukkka #79540 Hát nálam tuti nem =D Azon szerintem még szarás közben is nyakkendő van.
Viccet félretéve, erre a kérdésedre szerintem Carlon kívül senki nem tudja a válszt.