Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Bár valahol igazad van: marketing és sportpolitika. Sajnos
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ami kiborító, hogy az év csapatába, befért Ramox, Xavi, Alves, Messi..
Ez a poén része. A komoly részét már leirtam, nehogy már azon agyaljatok, ki érdemelte volna meg jobban. Mert az nem számit.
Én örülök CRnek, még azt is megkockáztatom, hogy innentõl szárnyalni fog a szezonja, felszabadultabb lesz. 😄
Ha Robben nincs, azt könnyebbn túl tudjuk élni, hamarabb tudjuk pótolni. Ribéry ha hiányzik, teljesen más, lassabb a játékunk, számomra, és minden Bayern-fan számára Rib sokkal fontosabb láncszem. Ezt nem lehet leírni, minden Bayern meccset nézni kell, és ez abszolút kitûnik Elég megnézni az idei mutatóját, egész évben 180(!!!) gólhelyzetet alakított ki!
CR és Messi ebben a tekintetben pl messze elmaradnak. 1 valamiben jobbak, és az a gól. Csakhogy Rib középpályás, még szép hogy nem fogja zsákszámra lõni a gólokat, abszolút nem is rá játszanak, ellenben a 2 elõbb említettel.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Komolyan nem kiakasztani akarok akárkit is, de ez a Ribéry dolog nekem komolyan picit furcsa volt elejétõl fogva.
Miért épp Ribéry? Persze, fantasztikus szezonja volt, de ennyi erõvel szerintem Robben is lehetett volna.
Nem volt semmi CR reakciója, azt hiszem a Messivel való rivalizálás és a közvélemény váltakozó megítélése vele kapcsolatban itt ütközött ki rajta elõször nyilvánosan, elég katarktikus volt.
Egyébként azt is látni lehetett - szerintem - hogy ez az "én vagyok a király" attitûd legalább annyira pajzs neki, mint arrogancia. Mikor kiment a színpadra, még a szokásos flegmázós mosolyát tette fel, aztán, hát mindenki láthatta. Én személy szerint remélem, hogy még egyet meg fog tudni nyerni.
az én véleményem az, hogy kb azóta jelentéktelen ez a díj, mikor 2006-ban Cananvaro kapta meg Zidane helyett. Na meg ugye azóta illett volna már megnyernie Sneijdernek, Iniestának vagy akár Xavinak is... És most Riberynek, függetlenül attól, hogy egy gép volt C. Ronaldo, de a címek tekintetében Ribery többet tett le az asztalra és õ is csapata legjobbja volt. Én neki adtam volna.
De nem volt esélye a világbajnokságot nyerõ Xavinak sem pl, és már neki se lesz stb...
Szóval igazából egy szurkolónak pláne nem kéne annyira komolyan venni a dijat (se mást), hogy ennyire kikészüljön tõle, sportértéke nem sok van.
Mind a hárman elég nagy sportértékkel birnak, és tisztelni kell õket. Persze mindenki másnak szurkol, és az jól is van igy.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
inkább ásd el magad jó mélyre
Gratula CR-nek, megérdemelte, de amiatt, mert sokszor Messit helyezték elõtérbe az utóbbi években, pedig õ is dolgozott legalább annyit.
Azonban ebben az évben Ribéry érdemelte volna.
De ne válaszolj, mert nem szeretném, ha forgatnád a kést egy ellendrukker szivében. 😛
Frankenstein komolyan azt hitte, hogy esélyes?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ennyit tudok "modani" arról a fos gömbrõl: http://wowimg.zamimg.com/hearthhead/sounds/VO_CS2_088_Play_01.mp3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem egyébként van egy olyan teóriám, hogy Iker depressziós lett. Na nem a tinicsajok "depis" módján, hanem komolyan. Vagy ha nem is errõl van szó, akkor is van valami, ami miatt megtörtént a 1,5 év, ami mögötte van. Majd egyszer remélem megtudjuk az igazat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de Pepének örülök. szépen megfejelte azt a labdát!
3 pont a differencia gyerekek! tessék örülni!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Persze az Athleticonak szurkoltam, mint esélytelenebbnek, meg hogy izgisebb legyen a bajnokság, meg megérdemlik, az utolsó 5 percben meg a döntetlennek (ha már addig kihúzták). 😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
bár általában ezek a nagyon beharangozott rangadók soha nem váltják be a hozzájuk fûzött reményeket... /kivéve, ha válogatott meccsen Ibra és CR7 a pályán van.../
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
non potest pluere aeternum
Most akkor szar ez a csapat vagy nem szar? Sokan akik semlegesek, azt mondják inkább Barca - Atletico párharc lesz/van a bajnokságban. Idén nem néztem olyan sok meccset, nem tudom eldönteni mennyire jó ez a Real Madrid. Valaki aki folyamatosan követi valami érvelés/vélemény a jó vagy rossz mellett? Én nem tudom eldönteni annyiból amit láttam idáig.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ezt a képet nagyon elkapták 😄