Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Jó kép!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A nyert címekrõl sose szólt.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Ennek a forumnak is hozza a forgalmat,egy csomo hsz lett belole😊

DasIsFuck
szerintem arról, hogy jó pénzt lehet belõle csinálni az újságoknak meg egyéb média mágnásoknak..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
Ha nem a jó teljesítményekrõl, nyert címekrõl szól ez a díj, akkor még is mirõl? 😄

Bár valahol igazad van: marketing és sportpolitika. Sajnos

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

horpeti
Az ugyanaz,mint az aranylabda. Tavaly viccesebb volt😉

Ez szép és jó, de ez a díj nem errõl szól, ezért nem lett Iniesta sem aranylabdás. Azért amit te felsoroltál, már megkapta idén a díját.
Ami kiborító, hogy az év csapatába, befért Ramox, Xavi, Alves, Messi..

horpeti
Hiába, ha az aranylabda szavazók a spanyol bajnokságot nézik. 😊
Ez a poén része. A komoly részét már leirtam, nehogy már azon agyaljatok, ki érdemelte volna meg jobban. Mert az nem számit.
Én örülök CRnek, még azt is megkockáztatom, hogy innentõl szárnyalni fog a szezonja, felszabadultabb lesz. 😄

Mor3llo
Értsétek már meg, Robben egy kiváló, hatalmas játékos, akinek rendkívül fontos góljai, gólpasszai, megmozdulásai vannak, egy fontos láncszeme a csapatnak. DE!
Ha Robben nincs, azt könnyebbn túl tudjuk élni, hamarabb tudjuk pótolni. Ribéry ha hiányzik, teljesen más, lassabb a játékunk, számomra, és minden Bayern-fan számára Rib sokkal fontosabb láncszem. Ezt nem lehet leírni, minden Bayern meccset nézni kell, és ez abszolút kitûnik Elég megnézni az idei mutatóját, egész évben 180(!!!) gólhelyzetet alakított ki!
CR és Messi ebben a tekintetben pl messze elmaradnak. 1 valamiben jobbak, és az a gól. Csakhogy Rib középpályás, még szép hogy nem fogja zsákszámra lõni a gólokat, abszolút nem is rá játszanak, ellenben a 2 elõbb említettel.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szerintem nem kérdés, hogy megérdemelte CR.

Komolyan nem kiakasztani akarok akárkit is, de ez a Ribéry dolog nekem komolyan picit furcsa volt elejétõl fogva.
Miért épp Ribéry? Persze, fantasztikus szezonja volt, de ennyi erõvel szerintem Robben is lehetett volna.
Nem volt semmi CR reakciója, azt hiszem a Messivel való rivalizálás és a közvélemény váltakozó megítélése vele kapcsolatban itt ütközött ki rajta elõször nyilvánosan, elég katarktikus volt.
Egyébként azt is látni lehetett - szerintem - hogy ez az "én vagyok a király" attitûd legalább annyira pajzs neki, mint arrogancia. Mikor kiment a színpadra, még a szokásos flegmázós mosolyát tette fel, aztán, hát mindenki láthatta. Én személy szerint remélem, hogy még egyet meg fog tudni nyerni.
SLICK
Az aranylabdához:

az én véleményem az, hogy kb azóta jelentéktelen ez a díj, mikor 2006-ban Cananvaro kapta meg Zidane helyett. Na meg ugye azóta illett volna már megnyernie Sneijdernek, Iniestának vagy akár Xavinak is... És most Riberynek, függetlenül attól, hogy egy gép volt C. Ronaldo, de a címek tekintetében Ribery többet tett le az asztalra és õ is csapata legjobbja volt. Én neki adtam volna.

SLICK
nem kell ide a flém! Köszi!

Haters Gonna Hate

Effe88
Riberynek már nem lesz esélye nyerni, ez lett volna az õ éve.Ez van. az ilyen életmûdíj meg kit érdekel. Õt biztos nem.
De nem volt esélye a világbajnokságot nyerõ Xavinak sem pl, és már neki se lesz stb...

horpeti
Ribery is fog kapni majd 1-2 év múlva. Ez az egész úgyis csak szinház, FIFA és Lobby érdekek döntenek (még tuti csalnak is). Nem lett volna fair, hogy megint Messi kapja Ronaldo elõtt, mert az nagy felháborodást keltett volna, hiszen Ronaldo még nagyobb marketing sztár, mint Messi. Azonban Ribery még nem elég nagy, hogy ebbe beleszóljon. Talán ha lecseng a Messi/Ronaldo, akkor... Bár lehet akkor már lesznek újabb csillagok felkelõben.

Szóval igazából egy szurkolónak pláne nem kéne annyira komolyan venni a dijat (se mást), hogy ennyire kikészüljön tõle, sportértéke nem sok van.
Mind a hárman elég nagy sportértékkel birnak, és tisztelni kell õket. Persze mindenki másnak szurkol, és az jól is van igy.

6unn3r
A baj az, hogy mindketten megengedtek magatoknak ilyen stílust egy nyílt fórumon és egyikõtöknek sem sikerül odáig gondolkodnia, hogy nem reagál a másik személyeskedõ és nevetséges sértegetéseire. Pedig közös nyelvet beszéltek: labdarúgás.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Mor3llo
komolyan ezzel viccelõdsz te szerencsétlen? most kívánnék valamit a gyerekednek, hogy történjen vele valami 2 éves korában, de nem teszem.
inkább ásd el magad jó mélyre

Gratula CR-nek, megérdemelte, de amiatt, mert sokszor Messit helyezték elõtérbe az utóbbi években, pedig õ is dolgozott legalább annyit.

Azonban ebben az évben Ribéry érdemelte volna.

horpeti
Melyikre gondoltál? 😊 Nem tudom, hogy Effe milyen drukker. 😛
De ne válaszolj, mert nem szeretném, ha forgatnád a kést egy ellendrukker szivében. 😛

na! ennyi!
Frankenstein komolyan azt hitte, hogy esélyes?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

horpeti
A "csúcson" - 10 éven át. 😄

horpeti
Sajnálom nagyon a dolgot, de nagyon jó éveken és karrieren van túl. Igazából olyan érzésem van, hogy õ is a többiekkel ment, a régi korosztály Madridával. Bár még csapattag, de már nincs ott. Mint amikor Raúl és a többiek mentek el. De nagyon jó volt õt látni a csúcson.

ProGabe
Na végre!

Ennyit tudok "modani" arról a fos gömbrõl: http://wowimg.zamimg.com/hearthhead/sounds/VO_CS2_088_Play_01.mp3

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Nekem egyébként van egy olyan teóriám, hogy Iker depressziós lett. Na nem a tinicsajok "depis" módján, hanem komolyan. Vagy ha nem is errõl van szó, akkor is van valami, ami miatt megtörtént a 1,5 év, ami mögötte van. Majd egyszer remélem megtudjuk az igazat.

bizony. jó nagy szar meccs volt. CR kihagyott mindent. még azt is, amit nem lehet...
de Pepének örülök. szépen megfejelte azt a labdát!
3 pont a differencia gyerekek! tessék örülni!

Hasonló idõpocsékló FOS meccs volt, mint a barca meccse. Egy ideje a spanyol bajnokság egyenlõ egy raklap **** 😄

szomferi
ekkora húgyfos meccset... <#shakehead>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REALista
Ennyi helyzetet elbaszni...

horpeti
Én csak egy jó meccset akartam látni. 😊
Persze az Athleticonak szurkoltam, mint esélytelenebbnek, meg hogy izgisebb legyen a bajnokság, meg megérdemlik, az utolsó 5 percben meg a döntetlennek (ha már addig kihúzták). 😄

Firerock
Én nem tudtam nem az Atleticonak szurkolni... 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

horpeti
Jó meccs volt, nekem tetszett, "semleges" nézõként. 😊

bizony. jól jött ez az X. /a meccs 1 kalap ....t nem ért./
bár általában ezek a nagyon beharangozott rangadók soha nem váltják be a hozzájuk fûzött reményeket... /kivéve, ha válogatott meccsen Ibra és CR7 a pályán van.../

REALista
Na az Atletico 0:0-át játszott a Barcával úgyhogy holnap kötelezõ a gyõzelem...

Firerock
"Állapot : hibás" :ASDASDASDs

szomferi
jaj 😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

shala
Szerintem jó a csapat, nagy benne a potenciál, csak nem tudnak hosszú idõn keresztül jól játszani. Nagyon változó a forma.

non potest pluere aeternum

horpeti
Szerintem szar,de rutinbol hozza a dobogot es akar a masodik helyet is. Meg erosen fugg a motivaciotol is. Ha akarnak,tudnak. 😊

Rockynhooo
Egy elég egyszerû, ám mégis fogós kérdés következik, kicsit alpári módon 😄
Most akkor szar ez a csapat vagy nem szar? Sokan akik semlegesek, azt mondják inkább Barca - Atletico párharc lesz/van a bajnokságban. Idén nem néztem olyan sok meccset, nem tudom eldönteni mennyire jó ez a Real Madrid. Valaki aki folyamatosan követi valami érvelés/vélemény a jó vagy rossz mellett? Én nem tudom eldönteni annyiból amit láttam idáig.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szomferi
ja, ezt láttam is még régen

ezt a képet nagyon elkapták 😄

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szomferi

Firerock
Hosszútávú! Ma jelentették be.

Azt lehet tudni, hogy az Ultrák csak erre a meccsre jöttek vissza, vagy hosszabb távra szól a megegyezés? Májusba megyek ki meccset nézni, jó lenne élõben hallani/látni õket.

szomferi
mit védett Cé 😄😄😄

Firerock
Na mostmeg megsérül. Fantasztikus... Remélem csak húzódás

CR rugóiról azért sokat elmondanak, h mikor földre vitte benzemát a térde kb vállmagasságban volt. az állat! 😄

szomferi
tyûûûûû, ha ez beakadt volna, elég fika gól lett volna 😄

Firerock
Jesé miért ült a kispadon eddig? 1 perc a kispadon is óriási pazarlás...

szomferi
heszéééééééé