Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Ezt kb 8 éve le lehetne írni minden szezon közben, és attól tartok sokáig így fog még menni...nem vagyok pesszimista, REALISTA vagyok, mielõtt valaki mondaná😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Voyager5
Na majd kiderül mi lesz.
Jövõ héten szerintem már majd jönnek a hírek.
Perez nem szokott sokat tökölni, és ez amúgy pozitívum.
LasDen
a sok pont nem teljesen a madrid (és a barca is) érdeme...a bajnokság egy nagy núdli....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja ez a real nagyon jó. utóbbi pár évben ennyi pontot nem is szereztek mint most,egy tök új csapattal hiszen rengeteg játékosnak kellett beilleszkedni. Ha az elsõ évben ilyenre képesek voltak akkor jövõre is ilyen jók tuti lesznek hanem mégjobbak 😊
blben meg nyolcaddntõn túl fognak lépni hiszen egyszer minden rossz széria megszakad és egy ilyen kaliberû csapattól mostmár elvárhatjuk h siman a negyeddöntõbe lépjen (minimum)
horpeti
Azért kell idõ a csapatépítéshez, Murinhoval is.
Én olyan csapatot akarok látni, aki nem 1 évig lesz jó, hanem pl. MOSTANTÓL éveken át meghatározó lesz.
Ez az év arra jó volt, hogy jelezte, hogy ez egy sokkal jobb Madrid, mint a korábbiak. A következõnél még több pozitív változásra számítok. Ha JM lesz, és nem lesz a kulcsemberekben óriási változás, már az elõzõ idény összeszokását felhasználva lehetne még jobban javulni...

Örülnék Murinhonak nagyon. 😊 Szeretem a déli mentalitását. 😊

LasDen
nemtom....nincs rá okom???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miért vagy ennyire pesszimista?
interrõl ki gondolta h bl döntõig fog menetelni? 35 éve nem játszott döntõt most meg igen és kivel? JM_val.A real meg lehet veretlenül érné ezt el ,mert a keret az vmi oltári erõs...
egyértelmû h most mindkét lába milánóban van 😄
azért durva h ilyen kijelentést mert tenni ," hogy egy nap a Real Madridot is edzeni fogom."
mivan ha nem számítanak a szolgálataira?<#gonosz1>
LasDen
tökmindegy hogy kijön....JM se tudna jövõre Bl-t nyerni....ebbe biztos vagyok....és akkor õt is kirúgnák....

bakkerman
ezt lelehet úgyis egyszerûsíteni,hogyha az Interrel most BL-t nyer,akkor megy Madridba,ha nem nyer,akkor marad.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
José Mourinho:
"Azok a pletykák, miszerint a fél lábam Madridban, a fél lábam pedig Milánóban van, hamisak. Az igaz, hogy egy nap a Real Madridot is edzeni fogom. Voltam edzõ egy kiváló angol együttesnél, most egy remek olasz klubnál vagyok, s egy spanyol topcsapat is elõttem áll."
----
Akkor ez szerintem eldõlt, már csak az a kérdés, hogy idén avagy jövõre jön.
Voyager5
Csak jövõre? 😄
Na írják alá azt a szerzõdést és akkor talán megnyugodhatunk.
miilann04
Az elmúlt hetek pletykái után Valdano kiment a tegnapi edzésre, és személyesen nyugtatta meg Higuaínt, hogy jövõre is számítanak rá. A klubvezetõség szombaton nem búcsúztatta el Metzelderhez hasonlóan Dudeket, aki várhatóan még egy évre hosszabbít a Real Madriddal.

<#eljen> and <#eljen>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Casillas
én kérek elnézést

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
ó és helguerat meg csak úgy kihagyod

limperatore
és mi az a nálatok? mu milan barca? 😄 jövõre már bayern is?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Casillas
...de ha már mindenképp neveket akar, Raúl, Guti, Casillas, esetleg Ramost is idesorolhatjuk jelenbõl, közelmúltban elmúlt évekbõl aki már TÉNYLEG megöregedett, és nem 22 éves volt, Michel Salgado, RC, Hierro, Redondo, Morientes is majdnem 10 évig, Zidane már nem volt fiatal mikor idejött, de itt is maradt pályafutása végéig...

Casillas
és azt még nem is említettétek, hogy szerinte Messi már megöregedett, így hajlott hátú 22 évesként <#idiota>

annyit írtál, hogy nem beszélünk róla -> gondolom azért, mert nincs, egy szóval se írtad oda, hogy mert kevés :\
LasDen
belehet jönni ide és lehet is írni...elõtted sokan képesek voltak rá és senki nem is kezelte õket istenkáromlónak ('mindenki madridista, csak még nem tudja' 😄)
amúgy meg nem szent a topik....😄

have a nice day, brada....

DONGUBA
Nem ezt irtam....hanem hogy hany?DE HAGYJUK NEM IS ERTEM VALAKI HOGY MER BEJONNI A SZENT MADRID TOPICBA ES IRNI IDE.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nálunk is maradt azért, mondjuk nem sok, de maradt
LasDen
amíg a barca önzõ módon magának tartotat meg a játékosokat, addig a madrid az egész ligának termeli a sajátnevelésû játékosokat....minden csapatba találsz legalább egyet 😄

ja hogy szerinted a Realban nincs saját nevelésû játékos?
miilann04
eleve mi köze van annak hogy EDDIG hány olyan játékos volt aki itt öregedett meg és annak hogy ronaldo lenyilatkozta, hogy õ itt szeretné befejezni a pályafutását? szerintem semmi, az meg no comment hogy nevetségesnek nevezed a nyilatkozatát.

Csabesz6
Mert zöldségeket beszélsz, és rossz helyen teszed mindezt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DONGUBA
Na es miert is?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
A játékostársak elbúcsúztatták Christoph Metzeldert a híres madridi étteremben, az Asador Donostiarrában.
A kedves olvasók figyelmébe ajánljuk az étterem weblapját, ahol igazi ritkaságnak számító fényképek találhatóak a galériában.

végre elmegy ez a kórház huszár...

miilann04
már bocs de te vagy a nevetséges 😊

DONGUBA
Messi,Puyol,Valdes,Iniesta,Xavi.stb es nem majomkodok csak nevetseges volt ez a cr nyilatkozat.
Sajat nevelesrol ugye nem beszelunk nalatok?😄

miilann04
eleve nem tudom minek kellett idejönni és majomkodni, nem csak kettõ ilyen volt, de amugy a barcaba se öregedtek meg túl sokan 😉

Casillas
attól még te se gondolod komolyan hogy nálatok marad, remélem 😊

Jól van már, most mit húzod fel magad? Média kavarja a dolgokat.

REAL MADRID

limperatore
tnap meg kijelentette h nem állt szóba semmilyen klubbal, inter.it-n

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
Huha ket ember😄DDDDDD

horpeti
Casillas és Ramos is öregszik szépen... 😄 De hál istennek csak lassan.

DONGUBA
Hat az utobbi evekben nem sokan oregedtek meg a madridban😊

horpeti
Ja.. Ez rémlett.
De ha aláírna, akkor is megvehetnék gondolom. 😄D

ha most járna le, már január óta tárgyalhatott volna más klubokkal
miilann04
ha higuaín nem kapna új szerzõdést, akkor ingyen vihetnék, 3 év mulva, ugyanis a szerzõdés csak akkor jár le.
most csak fizu emelést szeretne.

horpeti
Ha Higu nem kapna új szerzõdést, ingyen vihetnék? 😄DD
Sanszos, hogy nem így lesz.

miilann04
cr mourinhoról

Cristiano Ronaldo: "Honfitársak vagyunk, és jól kijövök Mourinhóval. A sikerei magukért beszélnek. A gyõztes ember jó ember. A sikerek nem maguktól jönnek. Megtisztelõ lenne egy nap a klub kapitányának lenni. Az az igazság, hogy szívesen vonulnék vissza a Real Madridból."

<#gonosz1><#gonosz1>
mivel kb 2hónapja még az ellenkezõjét mondta, ezért örülök ennek a nyilatkozatnak, de azért mostmár igazan eldönthetné.. persze van még 5 év hátra a szerzõdésébõl, addig vszeg sok minden fog változni, de jó hogy most így gondolja 😊

Maradona lehet, hogy ki fogja tenni Higut a vb keretbõl, 7 csatárt nevezett, azokból 4-5-be szerelmes...

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

LasDen
sokról nem marad le...😄

Voyager5
Nemtudom most, hogy mennyi gólt rúgtak mennyi meccsen, de van egy olyan érzésem, hogy Benzema jobban teljesített még a sérülése ellenére is.
Ja, de Benzema se csinált többet már nem azért 😄

REAL MADRID

Voyager5
ja.. de Henry aki egész évben semmit se csinált, csak bekezezte õket a VB-re, az bezzeg megy 😄
Benzema kimaradt a VB keretbõl.

REAL MADRID

LasDen
védõként 0...középpályára meg van más...