Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Jövõ héten szerintem már majd jönnek a hírek.
Perez nem szokott sokat tökölni, és ez amúgy pozitívum.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
blben meg nyolcaddntõn túl fognak lépni hiszen egyszer minden rossz széria megszakad és egy ilyen kaliberû csapattól mostmár elvárhatjuk h siman a negyeddöntõbe lépjen (minimum)
Én olyan csapatot akarok látni, aki nem 1 évig lesz jó, hanem pl. MOSTANTÓL éveken át meghatározó lesz.
Ez az év arra jó volt, hogy jelezte, hogy ez egy sokkal jobb Madrid, mint a korábbiak. A következõnél még több pozitív változásra számítok. Ha JM lesz, és nem lesz a kulcsemberekben óriási változás, már az elõzõ idény összeszokását felhasználva lehetne még jobban javulni...
Örülnék Murinhonak nagyon. 😊 Szeretem a déli mentalitását. 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
interrõl ki gondolta h bl döntõig fog menetelni? 35 éve nem játszott döntõt most meg igen és kivel? JM_val.A real meg lehet veretlenül érné ezt el ,mert a keret az vmi oltári erõs...
azért durva h ilyen kijelentést mert tenni ," hogy egy nap a Real Madridot is edzeni fogom."
mivan ha nem számítanak a szolgálataira?<#gonosz1>#gonosz1>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Azok a pletykák, miszerint a fél lábam Madridban, a fél lábam pedig Milánóban van, hamisak. Az igaz, hogy egy nap a Real Madridot is edzeni fogom. Voltam edzõ egy kiváló angol együttesnél, most egy remek olasz klubnál vagyok, s egy spanyol topcsapat is elõttem áll."
----
Akkor ez szerintem eldõlt, már csak az a kérdés, hogy idén avagy jövõre jön.
<#eljen>#eljen> and <#eljen>#eljen>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Vivimos por ti, vence por nosotros.
amúgy meg nem szent a topik....😄
have a nice day, brada....
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A kedves olvasók figyelmébe ajánljuk az étterem weblapját, ahol igazi ritkaságnak számító fényképek találhatóak a galériában.
végre elmegy ez a kórház huszár...
Sajat nevelesrol ugye nem beszelunk nalatok?😄
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
most csak fizu emelést szeretne.
Cristiano Ronaldo: "Honfitársak vagyunk, és jól kijövök Mourinhóval. A sikerei magukért beszélnek. A gyõztes ember jó ember. A sikerek nem maguktól jönnek. Megtisztelõ lenne egy nap a klub kapitányának lenni. Az az igazság, hogy szívesen vonulnék vissza a Real Madridból."
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
mivel kb 2hónapja még az ellenkezõjét mondta, ezért örülök ennek a nyilatkozatnak, de azért mostmár igazan eldönthetné.. persze van még 5 év hátra a szerzõdésébõl, addig vszeg sok minden fog változni, de jó hogy most így gondolja 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
REAL MADRID
REAL MADRID