Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Szegény MArcelo,sajnálom😞 megérdemelte volna a VB kerettagságot! Mindig is birtam,egyre jobb formát mutat a MAdridban!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

adja/adta

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

miilann04
hát cr-t 100%, hogy nem adja el a mu.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

kazai21
ja kb.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Casillas
majdnem olyan biztos, minthogy cr-t nem adja el a mu?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Akit érdekel: találtam egy _viszonylag jó_ minõségû összefoglalót a Bilbao elleni meccsrõl.

33 perc - 373 Mb

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://hotfile.com/dl/42082609/da75bad/433-ll100508rmavathehl.hdtv.xvid.avi.rar.html
Remélem marad.

REAL MADRID

Oziris666
Nem csak volt,van is még neki!

miilann04
A Real Madrid vezetõsége "érinthetetlennek" minõsítette Gonzalo Higuaínt, s garantálják, hogy még a vébé elõtt új szerzõdést kap.

akkor ezek szerint meg lehet nyugodni higuaínnal kapcsolatban.

miilann04
látom magam elõtt, ahogy perez olvassa az sg fórumát, majd hirtelen ördögi kacaj tör elõ belõle és ezt a 3 szót mormolja el magának: most kibaszok hedonisttal!

-.-

robotnyk
már csak a vicc kedvéért is legyen Mourinho, hogy bebukjad ezt a kommentet <#idiota>
miilann04
miért olyan biztos ez?

hedonist
Nem lesz JM a Madrid edzõje ez biztos, de Hiddink, ha átvenné a Real-t biztos,h csapatot faragna rövid idõn belül.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
de miért mourinhon kívül, ha egyszer naponta 12szer hozzák velünk szóba, vagy minket vele?! 😄 én most több mint 99%ot adok arra, hogy mourinho lesz az edzõ jövõre és örülnék is neki.
de ha mindenképp mourinhon kívül akkor hiddinkre gondolnék elõször, aztan scolarira.. ott van még capello, de nem hiszem, hogy képes lenne harmadjára is itt edzõsködni, amikor elsõ két alkalommal is sikeresnek mondható év után (bajnoki cím) elküldték..

Gyõzikét 😄
Aha és kit ültetnél le a helyére? (Mourinho-n kívül 😄)

REAL MADRID

miilann04
már a bilbao elleni meccs után is beakartam írni.

pellegrini <#wave>

Voyager5
Szerintetek marad Pelle?
Ha Pelle marad nem veszünk szélsõt.

REAL MADRID

robotnyk
sok mentális baja volt, ezen kívül jobb oldalon jó, és a bal oldalunk lyukas.
LasDen
Jesus Navas: "Úgy érzem, készen állok arra, hogy a Real Madridban játsszak. Perez azt mondta nekem, hogy egy nap a Bernabeuban fogok játszani..."

jó srác, szélsõ...szla annyira rossz választás nem lenne....bár azért kétségeket ébreszt bennem, hogy mindent elhisz Pereznek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
de az anyukám azt mondta, hogy nagyon jól áll....nem hiszek neked....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
a 3. szezont nyomom a Real-lal, az elsõ 2ben mindent nyertem 😄
én kellek nektek! 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

akkor én kellek <#ravasz1>
miilann04
bocs, de vki olyan kell, akin jól áll az öltöny :-c

LasDen
bár fm10-zel nem, de a többivel igen...jöhetek??? 😄

ja tényleg <#gonosz1>

miilann04
na nem bárki! valaki olyan kell aki legalabb 2 szezont lehuzott már fm2010ben! vagy legalabb a fifa10 menedzser módjában.

fos a Real Madrid vezetõsége... pénz van, szar vezetés, jó játékosok, de tönkrebassza az egészet a vezetés. Komolyan, szerintem innen bárki beülhetne Pellegrini meg Perez helyére és esküszöm jobban menne talán minden...

Voyager5
Szerintem Higuain tavozasara lelkiekben felkeszulhetunk 😞
Ha akartak volna akkor mar regen hosszabbitottak volna vele, nemertem minek ez az idohuzas.
De komolyan beszarok, hogy nemkepesek neki kifizetni azt az evi 5 millio eurot vagy mennyit.
Kuranyi meg 6ot keres a Dinamoban majd 😄DDDDDDDDDDDDD
Vicc az egesz.
LasDen
amíg Higuaín itt marad addig felõlem akár gránátvöröskék is lehet a mez 😄

miilann04
ezzel csak annyi a baj, hogy ashley colet 4 évvel ezelõtt kellet volna leigazolni, nem most amikor már 30 éves..

Lcapitant
hétfõ, 16:26 - Az angol lapokban ismét megjelentek olyan hírek, hogy Ashley Cole a Real Madridba tart. A balhátvéd már a Chelsea-nél is együtt dolgozott Mourinhóval, s a hírek szerint a Madridba érkezõ portugál tréner elsõ kérései között lehet...

ez érdekes lehet

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

miilann04
pedig akkor minden hazai meccsünkön ott ülhetne a vip páholyban a király maga 😊

Én azt mondom addig minden jo amig nem a Burger King a mezszponzor 😄

REAL MADRID

jóak, az idei kapusmez-mintás hazaihoz képest fényévekkel... 😄
eZo
<#eljen>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

miilann04
igen, rémlik már valami.
csak mondjuk ez a folyamatos spanyolosítás nem ezt mutatja. persze nincs ellenemre félreértés ne essék.

#56041: a jövõévi mezrõl lekerül az ESB logó :C

robotnyk
nem a spanyolokkal van baja, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy a Real nemzetközi "márkanév" maradjon. legalábbis valami ilyesmi szövegre emlékszem.
bakkerman
én sem értem,idén azért jóval több a spanyol játékos nálatok,mint korábban,ha Silva,és Canales is jövõre a keret tagja lesz,akkor csak erõsödik a vonal! én eltudnék képzelni egy olyan menzt,aminek a gallérján,vagy az ujjánál lehetne egy kis spanyol zászló 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

REAL MADRID

miilann04
Megbízhatóként számon tartott források szerint két komoly változtatás lesz a jövõ évi mezen: mind a fehér, mind pedig a fekete mezen zöld szegély jelenik meg, míg a baloldali címerbõl "sugarak" indulnak, mint a napból. Perez filozófiájának megfelelõen nem lesz spanyol zászló.

érdekesen hangzik, de azért örülök hogy beszereztem egyet az idei mezbõl 😊
amugy nem értem mi ez a perez filozofiájának megfelelõen nem lesz spanyol zászló, amikor tavaly is igazolt egy csomó spanyolt(xabi,arbeloa,albiol+granero visszahozatala) és emellett sorra adta el a nem spanyol játékosokat, elsõsorban a hollandokat ugyebár.
és idén is ilyen játékosokat hoznak velünk szoba mint david silva, jesús navas, stb. canalest meg már le is igazoltuk.

Lcapitant
akkor ti meg adjátok el Messit, sokat kapnátok érte 😄
de most komolyan kár lenne érte

bakkerman
transfermarkt.de szerint 32m€ az értéke Higany-nak,így ha eladná Perez azért nem kis summát kapna! mondjuk õ az az ember,aki inkább venni szeret,mint eladni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lcapitant
hát azért így sem rossz a csatársor. ameddig a pályán elvannak együtt addig ok. na rem Higu azért aláírja a szerzõdését, kár lenne érte.

Voyager5
Egyertelmu, hogy nem csipik egymast.
Valakinek rendbe kene szedni oket, mert ha raereznenek egymas jatekara, meg nem onzoznek el a dolgokat, akkor eszmeletlen csatarparosunk lehetne.

Kozben Guti allitolag mar el is bucsuzott a Bernabeu kozonsegetol, es a Galatasarayjal ir ala 2 eves szerzodest.

forras (nemtudom mennyire hiteles)
Oncsi
Azért Ramos és Benzema góljánál Cé odafutott egybõl örülni, ellenben Higu góljánál környéken sem láttam...ez igy nem jó😞

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hedonist
az biztos látod! Raúlt tudom,h istenként tisztelik, állandóan bombázzák a csapatot,h Raúlt akarják látni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!