Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azér nem véletlen sírok rendes szélsõért x éve, silvában van minden reményem most
REAL MADRID
REAL MADRID
Ezt azért nagyon sajnálom 😞 Hiányozni fog nagyon a válogatottból
Azért, hogy Sneijder csókolgatta az inter címert a mezén, elég szép üzenet volt.
/madridista/
<#szomoru1>#szomoru1>
REAL MADRID
az ázsiai turnéról meg még ki kérik mourinho véleményét, szal eléggé biztosak az érkezésében <#gonosz1>#gonosz1> vagy ha nem akkor elégg fura lenne hogy egy másik csapat edzõje mondja meg hogy kivel és hol játszunk edzõ meccseket <#gonosz1>#gonosz1>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
szóval akkor õõ, izé, õõõ <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Mi equipo favorito: Real Madrid
#56396: Muszáj valamit kezdeni a védelemmel csak én Arbeloát sajnálnám ha csak padon ülne..
ez e
I met God. She's black
Más:
A madridi székhelyû Marca sportlap exkluzív riportban számolt be arról, hogy José Mourinho rövidesen leül a Real Madrid kispadjára. A portugál szakember állítólag három évre ír alá a Bernabéuban, és évi 10 millió eurót keres majd.
forrás
A Marca nevû spanyol sportlap két részbõl álló exkluzív interjút készített José Mourinhóval, melynek elsõ része szerdán már olvasható volt honlapunkon, most pedig a nagy érdeklõdésre való tekintettel a második rész is elérhetõ, lényegében vágatlan formában. Az elsõ részben a szakmai kérdések kerültek terítékre, most pedig kicsit közelebbrõl is megismerhetjük „The Special One-t”, a Real Madrid kispadjának elsõszámú várományosát. Eduardo Inda és Luis F. Royo interjúja.
Forrás:Madridista.hu
I met God. She's black
Nem lenne rossz😊
neked senki nem osztott lapot...maradj csak a fekete péternél...
😞
REAL MADRID
Ahogy elképzelném a jövõ évi csapatot:
Kapusok: Casillas, Dudek, Adan
Védõk: Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Arbeloa, Garay, + középre (vagy egy saját nevelés pl. Gary vagy vmi kisebb spanyol csapatból vkit, aki cserének tökéletes), és egy bal szélsõ
Középpályások: Lassana Diarra, Xabi Alonso, Mahamadou Diarra, CR (bár Ribérynek jobban örültem volna a Jobb oldali kp poszton), Kaká, David Silva (ugye Ribéry inkább JOKP, csak a bal szélsõ posztot ráerõltették, így mivel igazi bal szélsõ kell Silva marad), Guti (maradhatna még egy évet), Granero, és még ismételten két szélsõ aki stabil szintet tudna hozni és a padot is elviselné.
Csatárok: Raúl, Benzema, Higuaín és egy saját nevelés.
De ha el is küldik akkor most kivételesen igazuk van, mert aki látta az összes Madrid meccset az nehezen tudna különbséget tenni az elsõ és az utolsó közt, holott egy szezon azért elment.
Pellegrinivel szerintem max a ligára vagyunk jók, ott is csak akkor ha a Barcelona kicsit szarabb évet fog ki.
a real vezetése a szar hiszen elküldenek egy olyan edzõt akivel rekord pontszámot értek el,és ezt nem egy összeért csapattal hanem egy tök újjal tették szóval én tényleg nem értem ezeket a fejeseket 😄
Tevez jó játékos, de nálam jelenleg tulképp végigdpadozná a szezont.
Maicon meg jobb hátvéd, és a poszton a világ egyik legjobbja, de ugyanez elmondható Ramosról is 😄.
A védelem bal része a lyukas szvsz, középsõ védõink szerintem jók.