Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lcapitant
milyen már gyomorproblémák miatt hagyja ki Lass a vb-t.... kíváncsi lennék milyen gyomorbaja lehet csórónak

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
alig várom, hogy Kim Jong-Hun legyen az edzõ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

majd akit a vb után kicsapnak... 😄
LasDen
amúgy, ha JM mégsem jön, mer a fradi jobban érdekli vagy valami, akkor ki lesz az edzõ??? Benítez??? akkor leteszem a hajam és lefosom a bokám....vagy Bruce Arena??? esetleg Bill Belichick???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
én is ezen gondolkodom most, de hát sajnos ez az eredményes :|

LasDen
bûûû....JM ezt a játékot fogja hozni, ha jön??? mer ez annyira nem élvezetes....na mindegy....

Na ja 😊
azér nem véletlen sírok rendes szélsõért x éve, silvában van minden reményem most

Persze hozzáteszem rendre jobb oldalon játszott ami nem az õ posztja.

REAL MADRID

pontosan. lehet itt játékostemetõzni jobbra balra, Sneijer lófaszt nem alakított, nem is hiányzik.

SLICK
rosszkor jött a sérülése, állítom, jó lett volna õ még. Jobb mint VdV.

Persze, de érted Sneijder fele annyit nem mutatott itt amit most az Interben.

REAL MADRID

SLICK
akkor mégsem kamu az a sérülés?
Ezt azért nagyon sajnálom 😞 Hiányozni fog nagyon a válogatottból

SLICK
Nem tudom milyen fricska kell még Pereznek, hogy észhez térjen...
Azért, hogy Sneijder csókolgatta az inter címert a mezén, elég szép üzenet volt.

Lassana Diarra, a Real Madrid és a francia válogatott középpályása gyomorbántalmai miatt kénytelen kihagyni a dél-afrikai világbajnokságot.
/madridista/

<#szomoru1>

REAL MADRID

LasDen
máskor is volt már ilyen...szomorú, de ez van....majd 20 év múlva...

SLICK
tiszta gáz, hogy nem Madrid játszik a saját stadionjában. Szokatlan :c

LasDen
jééé....a bernabeu...😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
csak a Madrid -.-

szabii98
Bayern vagy Inter?Kár hogy nincs Madrid meccs=(

I met God. She's black

miilann04
aug 2-9 írországban edzõtábor, gondolom ott játszunk vmi dublin fc-vel
az ázsiai turnéról meg még ki kérik mourinho véleményét, szal eléggé biztosak az érkezésében <#gonosz1> vagy ha nem akkor elégg fura lenne hogy egy másik csapat edzõje mondja meg hogy kivel és hol játszunk edzõ meccseket <#gonosz1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
gondolom valamikor július végén lesz ázsiában meccsünk, mert a vb nem fárasztotta ki õket eléggé...😄

ProGabe
jah, inkább beszéljünk a következõ meccsünkrõl

szóval akkor õõ, izé, õõõ <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Én csak félek 😊 Mivel Ribery nem jön, így még nagyobb hülyének kéne lenni ahhoz, hogy eladják, de Silva és Di Maria is elég ok az aggodalomra. Csak azért, mert így is sokan vannak az akörüli posztra... De akkor nem is gondolom rá. 😊

Rockynhooo
jah vagy Murinnyó topiknak 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lcapitant
mért menne el Kaká? nem annyira hülyék remélem. meg Õ sem akar elmenni...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

nem igazán értem, hogy mi ebben a poén...
horpeti
Majd elválik. Remélem, hogy Kaka marad. 😊

Cabell
Nem akarjuk a felsõbbek nemes beleegyezésével ezt a topikot egy "Átigazolások 2" névre átkeresztelni?😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kazai21
Hát nem tudom,hogy most meg-e veszi tényleg Silvát és Di Mariát mert mindkettõ szélsõ..

Mi equipo favorito: Real Madrid

horpeti
Murinho viszont lehet erõsebb védelmet akarna, így azon is sok múlik, hogy milyen felfogásban leszünk a pályán. Meg ki lesz az edzõ. 😄

horpeti
Mondjuk Marcelo helyett inkább Kaka szintû játékos legyen, aki jobban lát a pályán. Egyébként meg luxus lenne 4 kemény védõ, a La ligában simán mehet fel a 2 szélsõ, és akkor meg jobb, ha támadóbb szellemûek (Arbeola vs. Marcelo)

horpeti
Maicon, Ramos, Pepe, Arbeola.
Marcelo meg középpálya.. 😊

kazai21
Jó lenne ha Marcelo megtanulna védekezni normálisan és akkor nem lenne baj..

#56396: Muszáj valamit kezdeni a védelemmel csak én Arbeloát sajnálnám ha csak padon ülne..

horpeti
Már várom. 😊

szabii98
Utolsó forrás:
ez e

I met God. She's black

szabii98
Aleksandr Kolarov megy a Madridba?😊
Más:
A madridi székhelyû Marca sportlap exkluzív riportban számolt be arról, hogy José Mourinho rövidesen leül a Real Madrid kispadjára. A portugál szakember állítólag három évre ír alá a Bernabéuban, és évi 10 millió eurót keres majd.
forrás
A Marca nevû spanyol sportlap két részbõl álló exkluzív interjút készített José Mourinhóval, melynek elsõ része szerdán már olvasható volt honlapunkon, most pedig a nagy érdeklõdésre való tekintettel a második rész is elérhetõ, lényegében vágatlan formában. Az elsõ részben a szakmai kérdések kerültek terítékre, most pedig kicsit közelebbrõl is megismerhetjük „The Special One-t”, a Real Madrid kispadjának elsõszámú várományosát. Eduardo Inda és Luis F. Royo interjúja.
Forrás:Madridista.hu

I met God. She's black

SLICK
Ja Albiolt meg padozni vettük...

horpeti
Hát valszeg csak bal oldalon támadna az ellenfél, ha van egy csöpp esze. 😄

kazai21
A Marca szerint José Mourinho arra kérte Perezt, hogy igazolja le Maicont, mint a klub legfõbb célpontját. A portugál tréner a védelem közepén számít Sergio Ramosra, míg a baloldalon Marcelóval számol. Így a tervezett védelem: Maicon-Pepe-Ramos-Marcelo.

Nem lenne rossz😊

LasDen
Diego Maradona: "Amikor láttam Pipitát, kérdeztem, hogy már meghosszabbította-e a szerzõdését újabb 10 évre, de õ azt válaszolta, hogy még meg sem keresték. Remélem, hogy higgadt marad, az apja pedig megszerzi a lehetõ legtöbb pénzt, vagy ha nem, akkor eladják 70 millió euróért."

neked senki nem osztott lapot...maradj csak a fekete péternél...

Rockynhooo
saját neveléseket felejtsd el :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
rosszul operáltak vele....

😞

Opare-t is úgy hozták ide hogy majd megváltja a világot. Sokat nem halllani róla.

REAL MADRID

LasDen
pillanatnylag a casillában nincsenek olyan kompetens játékosok akiket megérné felhozni....még padozni sem....3-ad osztályban nem tûnnek ki, akkor sehol....

SLICK
de megint nem megfelelõ embereket...

Ahogy elképzelném a jövõ évi csapatot:

Kapusok: Casillas, Dudek, Adan

Védõk: Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Arbeloa, Garay, + középre (vagy egy saját nevelés pl. Gary vagy vmi kisebb spanyol csapatból vkit, aki cserének tökéletes), és egy bal szélsõ

Középpályások: Lassana Diarra, Xabi Alonso, Mahamadou Diarra, CR (bár Ribérynek jobban örültem volna a Jobb oldali kp poszton), Kaká, David Silva (ugye Ribéry inkább JOKP, csak a bal szélsõ posztot ráerõltették, így mivel igazi bal szélsõ kell Silva marad), Guti (maradhatna még egy évet), Granero, és még ismételten két szélsõ aki stabil szintet tudna hozni és a padot is elviselné.

Csatárok: Raúl, Benzema, Higuaín és egy saját nevelés.

SLICK
végre már valaki aki egyet is ért ez ügyben!

Voyager5
Egyenlõre még nem küldtek el senkit, és egyáltalán nembiztos, hogy elküldik.
De ha el is küldik akkor most kivételesen igazuk van, mert aki látta az összes Madrid meccset az nehezen tudna különbséget tenni az elsõ és az utolsó közt, holott egy szezon azért elment.
Pellegrinivel szerintem max a ligára vagyunk jók, ott is csak akkor ha a Barcelona kicsit szarabb évet fog ki.
inter topicban olvastam egy igazságot.
a real vezetése a szar hiszen elküldenek egy olyan edzõt akivel rekord pontszámot értek el,és ezt nem egy összeért csapattal hanem egy tök újjal tették szóval én tényleg nem értem ezeket a fejeseket 😄
Voyager5
Di Mariat ugyan nem láttam sokat játszani, de amikor láttam akkor bal szélsõ volt, az "hiányposzt" ugyan de nemgondolom létfontosságúnak.
Tevez jó játékos, de nálam jelenleg tulképp végigdpadozná a szezont.
Maicon meg jobb hátvéd, és a poszton a világ egyik legjobbja, de ugyanez elmondható Ramosról is 😄.
A védelem bal része a lyukas szvsz, középsõ védõink szerintem jók.