Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Bármennyire is nem szeretem Mourinhot-t és az Intert, de igazad van.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
én azért örülök, mert õ talán több lehetõséget kap 1 évnél...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
amiért én örülök, hogy jön a "chosen one":

biztos vagyok benne, hogy olyan szerzõdést írt alá, amiben benne foglaltatik, hogy nem verheti bele a nyálát a vezetõség a munkájába! az fog játszani, akinek játszania kell. azt fogjuk igazolni (és nem nyár végén, szezonkezdet elõtt 2 nappal...), akit kell. azt fogjuk megnyeri, amit kell! (persze nem azonnal)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerintem ha pár játékosnak nem fekszik esetleg a bunkerfoci akkor küldjük el azokat, mivel Mourinho jó taktikát tud összerakni... Sõt egyáltalán nem biztos, hogy védekezõ focit fog játszatni Mourinho (szerintem jól ismeri õ a madridi játékosokat).

Egyébként a Madrid meccsei kurvára élvezhetõek csak az a nagy helyzet, hogy amikor nem gólzáporos meccs kéne mindkét félrõl akkor csak nézünk, hogy mivan... Barcanak nem tudunk beküldeni 4 meg 5 gólt... max 2-3at de ahhoz nagyon-nagy taktikai változtatás kéne szerintem, meg egy normális védelem. elhiszem hogy izgalmas meg vicces meg "spanyol" az amikor berúgnak 1-2 gólt nekünk 1. félidõben és utána virul a fejünk hogy utána belövünk 5-6 gólt nekik... ez kurvára elmegy liga meccsben meg tét nélküli meccseken de BL csoportmeccseken meg kupákon ez nem túl nyerõ taktika...

WuFraZselic
LOL, azért ez elég szánalmas, 2 meccs alapján leírni egy edzõt. gondolom a Te általad jó edzõnek tartott valaki a Camp Nouban, emberhátrányba, BL-döntõ kapujában támadna, vagy épp BL-döntõbe eszetlenül rohamozna.

az Inter szerintem tegnap is sokkal szebben játszott, mint a Bayern, és sokkal több veszélyes helyzetet dolgozott ki, a 16os vonalnál védekezõ Eto'oval, Sneijderrel együtt. ezek szerint elég szerencsések voltak, elég sok gólt találtak mostanában. ha meg egy csapat tökéletesen védekezik (mert tegnap ezt láthattuk), azzal nem értem mi a probléma, Barcelonában valóban öltük a focit, basztuk ki a labdát amerre állt a játékos, de tegnap errõl szó sem volt...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Voyager5
Nem értem miért paráztok ettõl. Tudja õ jól, hogy ez a fajta stílus nem fekszik a Madridnak, és soha nem is fog.
Mikor a Chelseat irányította akkor sem bekkelte végig a meccseket 10 emberrel.
Képes igazodni egy-egy nemzet futballkultúrájához, ezért is tartom õt az egyik legjobbnak.
Még el se kezdte a munkát de már megy a rinyálás.

REAL MADRID

Casillas
de hát a Portoval egyáltalán nem, meg a Chelseavel se igazán ezt játszotta, ne vegyétek már olyan biztosra, hogy átmegyünk bunkerfociba attól, hogy idejön

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Camelia
Ez a Mourinho féle játékstílus nem tudom mennyire fog feküdni a Madridnak. Én személy szerint nem örülnék ha belõlük is olyan csapat válna mint amilyen az Inter. Eddig kifejezetten élveztem a Real meccseit, mert annak ellenére hogy idén sem mutattak fel egyetlen trófeát sem azért többnyire nézhetõ, jó kis meccseket hoztak. Na már most amit az Inter produkált a BL-ben az -hatékonyság ide vagy oda- számomra a nézhetetlen kategóriába tartozik. Kifejezetten irritáló ez a tipikus olaszos "kaparjunk be egy gólt aztán mindenki védekezzen" címû történet. Nem mindig van kéznél egy olyan védelem mint az Interé, és ha idõközben derül ki hogy ez a madridi védelemnek nem kóser akkor aztán lehet majd gyorsan új taktika után nézni. Meg új edzõ után is.
A másik meg hogy, el nem tudom képzelni, hogy olyan játékosok akiknek a vérében van a góllövés mint pl C.Ronaldo, Higuain vagy Kaká mit fognak hozzá szólni hogy a meccs 90%-ában a saját tizenhatosuk elött kell tobzódniuk tizedmagukkal együtt és védeni a kaput, kvázi védõt játszva visszafogni magukat a góllövésben. Egy olasz focin nevelkedett játékossal ezt el lehet játszani -aki egyébként is csak akkor hajlandó gólt lõni ha nagyon muszáj-, de egy C.Ronaldoval már nem hinném. Szóval bárki bármit mondd, szerintem nem úgy van az hogy majd jön Mourinho aztán csak ráhúzza a jól bevált tutisémát az éppen aktuálisan irányított csapatára.

horpeti
Az a jó, amikor megunja Ramos, és CBbõl elindul. Nemrég volt egy ilyen gólja is. 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
jah évek óta egy normális bal bekk kellene :S

ironia rulz

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csak 4 😊

REAL MADRID

I3andy
Diarra-nak és Gago-nak nagyon kifelé áll a léca a csapatból, és 2 vkp-val neki kezdeni a szezonnak, úgy hogy valszeg két vkp-val kezdünk öngyilkosság.

Amúgy én sem szeretném Maicont, mert ott van Arbeloa, aki faszán le tudja hozni az az oldalt. Inkább bal bunkónak kéne megszerezni valakit.

Rockynhooo
Jó ötlet. Úgysincs VKP-nk.

I3andy
Szerintem meg jön Maicon, Ramos és Albiol lesz belül, Pepe meg felmegy vkp-nak

Rockynhooo
igen az elég kemény lenne hogy Maicon szélen mellette Ramos 😊 csak tényleg Pepe és Albiol ott vannak középre. Személy szerint én Ramost jobban is szeretem jobb szélen mert elég sok támadáshoz felfut meg besegít és vissza is ér.

Mehetne igen, mert Mourinho állítólag ott számít rá. Csak Pepe és Albiol se padra való.

REAL MADRID

Voyager5
már régóta középen van 😄
Pellegrini egyik "zseniális" húzásának köszönhetõen 😄DDDDD
WuFraZselic
szerintem simán mehetne középre Ramos 😊 de remélem marad jobbszélen, ergo Maicon is marad Milánóban 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem szeretem Maicon-t, jó játékos valóban de idegesitõ amikor gondol egyet jobb szélrõl rálövi kapura és 30m-el mellé megy. És ezt többször is egy meccsen.

REAL MADRID

SLICK
nem mondtam hogy jobb, ahogy írták is alig van különbség, ergó nem kell õ ide...

miilann04
evra bal szélsõ

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
szerintem egy Sergio Ramos és Maicon közt nem nagyon lehet különbséget tenni... mindketten top5ös jobbszélsõk szerintem. Ide sorolnám még Dani Alvest és Evrat.

WuFraZselic
na ki ne találd a végén, hogy jobb jobbszélsõtök van 😄

Voyager5
pont ezt akartam írni 😄
SLICK
ezt pár játékostól már láthattuk, és mi lett a vége? 😊 Bár valóban jobb lenne, ha nála így is maradna amit mutattott

Maicon: "A legjobbakat kívánjuk Mourinhónak, megérdemli. Én az Interben maradok, szerzõdésem van. Mindenesetre ha az edzõ megkérne, hogy kövessem, elõször az elnököt kellene megkérdezni arról, elengedne-e."

WuFraZselic
számotokra 0:51tõl érdekes, én nem tudom elképzelni, hogy távozzon

Voyager5
Úgynéz ki, akkor az edzõkérdés eldõlni látszik.
Én személy szerint örülök nagyon, mert végre egy olyan edzõ ülhet a padra aki oda való. Ráadásul az egyik kedvencem.
És akkor most elkezdek imádkozni, hogy Perez valóban tanult a hibáiból, és végre a háttérbe húzódik.
LasDen
rápattant....amúgy meg kurvajó védõ....de én se akasztom magam a fogasra ha nem jön...😄

Maicont még most sem értem, tegnap is kezezett egyet a 16-oson belül, dehát ha szerelmes belé, akkor jöjjön 😄
LasDen
José Mourinho miután aláírja szerzõdését elõször a brazil Maicont fogja szerzõdtetni. A brazil lesz a fõvárosi együttes elsõ nyári igazolása, 20-25 millió euróért. Õt követheti De Rossi, vagy ha az olasz nem jön össze, akkor Steven Gerrard.

nem sok esélyt látok rá, hogy Moratti 25-ért elengedje....De Rossi?? Gerrard??? ne má....Van egy Lass aki simán van olyan jó mint De Rossi....Gerrard meg már túlkoros...😄

szabii98
sztem ez a legszebb😊)(fõleg fifa 09ben mikor a Barca ellen vezetsz 5-2re a Madriddal valami gyönyörû 😄DDDDD)

I met God. She's black

nembaj azért nézhetem pozitívan a dolgokat nem?😛😄DD

\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

LasDen
valószínû...😄 vannak a Bernabeunál szebb stadionok....Giuseppe Meazza, Albert stadion, Maracana....😄

szerintem meg elcsodálkozott h milyen szép a Bernabeu😊 és itt döbbent rá h Madridban kell folytatnia😛😄D

\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

LasDen
középsõn olyan mintha megszállta volna valami 😄

utolsó képen a székeken hogy letakarták már a címereket 😄

LasDen
de talán nem kéne mindent a BL gyõzelem alá rendelni....

Grove4
Jól mondta Hajdú B. , akik 2002 óta kizúgnak elég hamar a BL- bõl,azok nem válogathatnak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lcapitant
ha csak ezen múlik, Perez megoldja 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
nah ez gyorsan ment...nem gondoltam hogy ilyen gyorsan dönt...😄 maicon leigazolása nem lesz egy könnyû meló....

Fabio Capello
Ne feledkezz meg arról, hogy Milito például mindig is kontrakirály volt, 60-70%-ban rá alapultak a kontrák 😊

horpeti
Jaja, Hajrá José! 😄 És Grat a BLhez.

Valaki lentebb szídta az Inter játékot. Amit láttam az, hogy egy jó védekezésbõl villámgyors kontra 2-3 emberrel, vagy 4gyel. Na most ha az Inter meg tudta csinálni hatékonyan, akkor Kaka, C. Roni, Higu is meg tudja, sõt ennél sokkal jobban. Persze a védelem kérdés lesz. 😄

Idén is volt nem egy olyan meccs, ahol kontrára nyomtuk, és Roni megindult. A villámgyors rövidpasszos játéka nagyon tetszett az Internek! És a Madridnak is vannak hasonló kvalitású játékosai, talán ez a csapatnak is jobban tetszik. Persze Bunker ellen a felállós foci kell, de az Inter = Mourinho abban is jó volt az olasz bajnokságban (nyomni kell 1x úgyis gól).

Nagyon várom már a köv. idényt, és remélem hogy nem egy egyszezonos edzõelküldõs lesz. Ha meg mindent megnyerünk, legalább volt egy jó idényünk, ahogy látszik, edzõ nélkül nincs játék, tehát amíg van, addig örüljünk. 😊

És még van elõtte egy vb.. 😊

Oncsi
Mourinho: „Az elnökünk fantasztikus. Nem könnyû edzõt váltani a scudetto megnyerés után, mint ahogy én is kockáztattam. Megnyertem mindent, amit meg lehetett nyerni, és ha úgy döntök, ahogy most azt gondolom, akkor valami olyat keresek magamnak, ami új kihívást jelent. Két különbözõ klubbal nyertem BL-t, én akarok lenni az elsõ edzõ, akinek három csapattal is sikerül ez.”

Remélem így lesz José😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
nem vagyok az állandó edzõcserélgetés híve, de ennek a cserének nagyon örülök. egyszerûen Pellegrini nem tudott felnõni a feladathoz. annyira elveszett volt a padon, mint Queiroz.
nem az eredmény volt gyenge, amit elért, hanem a játék minõsége (nem a szépfoci/bunkerfocira gondolok, hanem hogy mennyi meccset ellötyögtünk, vagy csak bemákoltunk) egyszerûen szégyen volt idén, ahhoz képest, hogy egy ilyen keretnek még összeszokottság nélkül is több jó meccset kellett volna produkálnia.

meglepett amúgy, hogy ilyen hamar eldõlt a kérdés. nagyon bízom abban, hogy Mourinhoval sikerül olyan fiatalokat is bezsákolni, akiktõl nem kell azonnal csodát várni, de nem is kell 30 milliókat kipengetni értük.

most optimista vagyok, és bízom benne, hogy végre elég idõt adunk egy minõségi edzõnek. ha ez így lesz, azt hiszem, hogy 2012-13as szezonra már nem csak a nevünk miatt kell velünk számolni a BL-ben, mint esélyes. azért merek így elõre tervezni, mert az, hogy Perezék behúztak egy ennyire erõs személyiségû edzõt, talán bizonyíték arra, hogy végre nem csak egy akárkit akarnak a padra, aki pályára küld 11 embert abból a keretbõl, amit õk alakítanak ki.
LasCar16
na ha vele sem nyertek címeket akkor rajtatok semmilyen pénz nem segíthet 😄

#acm

miilann04
FRISS - José Mourinho megerõsítette Madridba igazolását

vas, 00:06 - Az Inter gyõzelmét hozó BL-döntõ után José Mourinho bejelentette, hogy a Real Madridban folytatja edzõi pályafutását, és elhagyja az Inter csapatát.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

BREAKING NEWS: I Am Leaving Inter - Jose Mourinho

REAL MADRID