Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
biztos vagyok benne, hogy olyan szerzõdést írt alá, amiben benne foglaltatik, hogy nem verheti bele a nyálát a vezetõség a munkájába! az fog játszani, akinek játszania kell. azt fogjuk igazolni (és nem nyár végén, szezonkezdet elõtt 2 nappal...), akit kell. azt fogjuk megnyeri, amit kell! (persze nem azonnal)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként a Madrid meccsei kurvára élvezhetõek csak az a nagy helyzet, hogy amikor nem gólzáporos meccs kéne mindkét félrõl akkor csak nézünk, hogy mivan... Barcanak nem tudunk beküldeni 4 meg 5 gólt... max 2-3at de ahhoz nagyon-nagy taktikai változtatás kéne szerintem, meg egy normális védelem. elhiszem hogy izgalmas meg vicces meg "spanyol" az amikor berúgnak 1-2 gólt nekünk 1. félidõben és utána virul a fejünk hogy utána belövünk 5-6 gólt nekik... ez kurvára elmegy liga meccsben meg tét nélküli meccseken de BL csoportmeccseken meg kupákon ez nem túl nyerõ taktika...
az Inter szerintem tegnap is sokkal szebben játszott, mint a Bayern, és sokkal több veszélyes helyzetet dolgozott ki, a 16os vonalnál védekezõ Eto'oval, Sneijderrel együtt. ezek szerint elég szerencsések voltak, elég sok gólt találtak mostanában. ha meg egy csapat tökéletesen védekezik (mert tegnap ezt láthattuk), azzal nem értem mi a probléma, Barcelonában valóban öltük a focit, basztuk ki a labdát amerre állt a játékos, de tegnap errõl szó sem volt...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mikor a Chelseat irányította akkor sem bekkelte végig a meccseket 10 emberrel.
Képes igazodni egy-egy nemzet futballkultúrájához, ezért is tartom õt az egyik legjobbnak.
REAL MADRID
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A másik meg hogy, el nem tudom képzelni, hogy olyan játékosok akiknek a vérében van a góllövés mint pl C.Ronaldo, Higuain vagy Kaká mit fognak hozzá szólni hogy a meccs 90%-ában a saját tizenhatosuk elött kell tobzódniuk tizedmagukkal együtt és védeni a kaput, kvázi védõt játszva visszafogni magukat a góllövésben. Egy olasz focin nevelkedett játékossal ezt el lehet játszani -aki egyébként is csak akkor hajlandó gólt lõni ha nagyon muszáj-, de egy C.Ronaldoval már nem hinném. Szóval bárki bármit mondd, szerintem nem úgy van az hogy majd jön Mourinho aztán csak ráhúzza a jól bevált tutisémát az éppen aktuálisan irányított csapatára.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ironia rulz
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Amúgy én sem szeretném Maicont, mert ott van Arbeloa, aki faszán le tudja hozni az az oldalt. Inkább bal bunkónak kéne megszerezni valakit.
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
Én személy szerint örülök nagyon, mert végre egy olyan edzõ ülhet a padra aki oda való. Ráadásul az egyik kedvencem.
És akkor most elkezdek imádkozni, hogy Perez valóban tanult a hibáiból, és végre a háttérbe húzódik.
nem sok esélyt látok rá, hogy Moratti 25-ért elengedje....De Rossi?? Gerrard??? ne má....Van egy Lass aki simán van olyan jó mint De Rossi....Gerrard meg már túlkoros...😄
I met God. She's black
\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)
\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Valaki lentebb szídta az Inter játékot. Amit láttam az, hogy egy jó védekezésbõl villámgyors kontra 2-3 emberrel, vagy 4gyel. Na most ha az Inter meg tudta csinálni hatékonyan, akkor Kaka, C. Roni, Higu is meg tudja, sõt ennél sokkal jobban. Persze a védelem kérdés lesz. 😄
Idén is volt nem egy olyan meccs, ahol kontrára nyomtuk, és Roni megindult. A villámgyors rövidpasszos játéka nagyon tetszett az Internek! És a Madridnak is vannak hasonló kvalitású játékosai, talán ez a csapatnak is jobban tetszik. Persze Bunker ellen a felállós foci kell, de az Inter = Mourinho abban is jó volt az olasz bajnokságban (nyomni kell 1x úgyis gól).
Nagyon várom már a köv. idényt, és remélem hogy nem egy egyszezonos edzõelküldõs lesz. Ha meg mindent megnyerünk, legalább volt egy jó idényünk, ahogy látszik, edzõ nélkül nincs játék, tehát amíg van, addig örüljünk. 😊
És még van elõtte egy vb.. 😊
Remélem így lesz José😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
nem az eredmény volt gyenge, amit elért, hanem a játék minõsége (nem a szépfoci/bunkerfocira gondolok, hanem hogy mennyi meccset ellötyögtünk, vagy csak bemákoltunk) egyszerûen szégyen volt idén, ahhoz képest, hogy egy ilyen keretnek még összeszokottság nélkül is több jó meccset kellett volna produkálnia.
meglepett amúgy, hogy ilyen hamar eldõlt a kérdés. nagyon bízom abban, hogy Mourinhoval sikerül olyan fiatalokat is bezsákolni, akiktõl nem kell azonnal csodát várni, de nem is kell 30 milliókat kipengetni értük.
most optimista vagyok, és bízom benne, hogy végre elég idõt adunk egy minõségi edzõnek. ha ez így lesz, azt hiszem, hogy 2012-13as szezonra már nem csak a nevünk miatt kell velünk számolni a BL-ben, mint esélyes. azért merek így elõre tervezni, mert az, hogy Perezék behúztak egy ennyire erõs személyiségû edzõt, talán bizonyíték arra, hogy végre nem csak egy akárkit akarnak a padra, aki pályára küld 11 embert abból a keretbõl, amit õk alakítanak ki.
vas, 00:06 - Az Inter gyõzelmét hozó BL-döntõ után José Mourinho bejelentette, hogy a Real Madridban folytatja edzõi pályafutását, és elhagyja az Inter csapatát.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID