Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és akkor Kaká padozik majd, mert hát ugye pont az õ posztjára jönne vissza?
legalábbis az Inter játékosaként...

REAL MADRID

Sneijder sztem simán visszajöhetne. kurvajó indításokat meg passzokat adott az összes meccsen legalábbis az Inter játékosaként...

Argentín válogatottban Higuain végzi el a szögletet <#vigyor3>

REAL MADRID

LasDen
A De Telegraaf szerint José Mourinho egyik célja, hogy visszahozza a Real Madridhoz Wesley Sneijdert. A holland középpályás a BL-döntõ után ezzel kapcsolatban elmondta: "Visszatérni Madridba? Minden lehetséges, de én nem beszéltem errõl Mourinhóval."

nem kell visszahozni....ne a múltból táplálkozzunk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
2 kinéz neki.....de hogy 3...nem bánnám én se...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én már annak is örülnék ha 3 évig lenne egy állandó edzõnk 😄

REAL MADRID

ha jön muri akkor 3 éven belül nyertek bajnokságot meg bl-t is...

Jééézus, milyen cirkusz megy itt a semmin -.-
Lcapitant
😄
a szurkolókért is sokat kapnánk 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Adjuk el a faszba az egész csapatot szerintem <#idiota>

Lcapitant
hát azért Robinho elég jól játszott Madridban sztem, neki elege lett a "Ronaldo ügybõl" azt elment. én sajnáltam

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
jaja biztos azért felejtett el focizni aztán. vagy nem.. az is lehet hogy kiszívták az energiáját a mars lakók mint anno a space jamben <#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

DONGUBA
De Huntelar is ott baszta el hogy elment madridba.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rockynhooo
De mintha ilyen karrier elbaszások máshol nem lennének 😄 Kvarezsma és társai... meg mintha Huntelaar olyan jol tolná a Milánba 😄 kismillio példát lehetne találni de felesleges ezen vitázni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Ez van ezek hibák voltak, mégha nem is értek egyet mindegyikkel.
Ezekbõl tanulni kéne a vezetõségnek. Mi szurkolók nemtehetünk mást, csak szurkolunk tovább a csapatnak és bizakodunk a jövõt illetõen.
limperatore
jaja, nyilván nem az egész karrierjére gondoltam, csak a realos idõszakra

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
szerintem csak arra céloztak,hogy például Robben,Sneijder,és VdV is elszart 1-2 évet a karrierjébõl,sõt,VdV amióta Real játékos sehol sincs...megérdemelne végre egy jó csapatot,például a Chelseabe kezdõ lehetne,Lámpás mellett

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
fasza, hogy fel tudjátok sorolni a real keretét, csak kár hogy az említett játékosok 90%-a vagy nálunk vagy következõ klubjában jól játszott, ergo nem "rontotta el a karrierjét"

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
én Robinho-t is ide venném,hiba volt megvenni olyan fiatalon,és fizikailag nullán...

Na elég lesz már ebbõl a hülyeségbõl.

REAL MADRID

Camelia
Van Nistelroy

hedonist
Te elég setét vagy néha ecsém...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DONGUBA
BEKEM😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
jó, de gondolom úgy értette hogy amíg a Realban játszottak.

amúgy Sneijder, Robben, VdV, Huntelaar 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
Woodgate és Metzelder végig sérült volt....semmi haszna nem volt a csapatnak belõle...bár ki tudja mennyire az orvosok hibája 😄
Owen....van benne valami...😄
Samuel??? ne viccelj...most nyert BL-t 😄

Fabio Capello
lál.

Egyébként nem bántásból, de pl. Owen, Samuel, Metzelder, Woodgate

kazai21
Miért rontaná el?😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

😄
miilann04
tényleg nem szeretnélek megsérteni, szóval inkább csak arra kérnélek, hogy ne írj ide többet.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

limperatore
1-(c.ronaldo; higuain) <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
<#vigyor3>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
mutass valakit aki elrontotta a karrierjét a madridban???

mert aval rontsa el h Madridba jon?
limperatore
mert minek rontsa el õ is a karrierjét?

DONGUBA
Mert az interjerol van szo azert.

bakkerman
miért olyan hihetetlen,hogy Maicon megy Madridba JM-el?

Az biztos nem fog megtortenni.

REAL MADRID

DONGUBA
Mekkora lenne visszahozna J.M- Etoot😊

kazai21
Na majd meglátjuk..😊

Lcapitant
ezt már sokan mondták.... majd lesz vhogy

limperatore
és akkor mivan?

kazai21
Az tegnap volt..

limperatore
Tegnap nyilatkozta a drukkereknek hogy nem megy el

kazai21
A Madrid már meg is kezdte a tárgyalásokat Maicon ügyében, aki hamarosan csatlakozhat a Real Madrid keretéhez. Az Inter 30 millió eurót kér a brazil futballistáért cserébe

horpeti
Én nem félek, Mourinho ki fogja hozni a csapatból, amit lehet, az erõsségeire építve. Az Inter egyik nagy erõssége a védelem, és fegyelem, arra lehetett építeni. A Madrid erõssége nem az. Tehát nem arra fog. Majd meglátjuk, én bizakodom. 😊

horpeti
"Márpedig nekem nagyon úgy tûnik hogy Mourinho abban a pillanatban elõrántja a 10 emberrel védekezõ taktikát amint egy olyan csapattal kerül szembe aki ellen már nem tud mit kezdeni a csapata"

Remélhetõleg nem sok ilyen csapat lesz. 😊)

A Barca vs. Inter a Nou Campban pl. tipikusan ilyen volt.

De a Barca vs. Madrid lehet nem ilyen lesz. 😊

más edzõkkel még eddig se jutottak el...

Voyager5
ahajólvan
Camelia
Márpedig nekem nagyon úgy tûnik hogy Mourinho abban a pillanatban elõrántja a 10 emberrel védekezõ taktikát amint egy olyan csapattal kerül szembe aki ellen már nem tud mit kezdeni a csapata. És nagyon ritkán jön ki a lépés úgy hogy ki lehet húzni ezzel a taktikával. A Barca ellen éppenhogy úszták meg a visszavágót pedig két gólos elõnyrõl indultak. Ha nem dumálják rá a bírót hogy érvénytelenítse a második gólt akkor tegnap a Barca játszott volna a München ellen. Amikor még a Chelsea edzõje volt bukott már egy nagyot ezzel a taktikával. Most is éppenhogy jött be. Pengeélen táncol egyfolytában és ez nem éppen az edzõi megfontoltságát tükrözi.
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy Mourinho a nagy csapatok ellen csak a bunkerfocit ismeri. Ami pedig egy orosz rulett. Vagy bejön vagy nem. És mázli kell ahhoz hogy bejöjjön, plusz egy erõn felül teljesítõ védelem. Erre a taktikára majd egy El Clasicón nemigazán építhet.
De hát meglátjuk majd mit fog kezdeni a Madriddal. Ne legyen igazam.