Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
„Ambiciózusnak gondolom Florentino Pérez projektjét, elnökként megvalósította a legfontosabb sportszakmai változásokat, felépített egy csodálatos sportvárost, pénzt fektetett egy fantasztikus csapat létrehozásába, azonban nem õ az, aki pályára lép. Szerintem én képes vagyok BL-t nyerni a Real Madriddal, valamint én akarok lenni az elsõ, aki a három elit bajnokságban is bajnoki címet szerez”
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
megjegyzem, a divatdrukkerek nekem nagyon, de nagyon nem hiányoznak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
(<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
#acm
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Jobbulást neki
REAL MADRID
Mi szídjuk a Realt??Inkább te szídod az egész olasz focit.Capello szerintem normálisan leírta a véleményét Di Mariaról, aztán meg a játékosárakról, amiben szerintem igaza is van.
Erre jön egy ilyen " te kegyetlenül buta vagy" hozzászólás, és még az a rossz aki leírta a véleményét.Igen, sokaknak nem szimpi amit a Real/Man.City csinál, mert gusztustalan.Az meg, hogy más csapat nem teheti meg azt, hogy eszetlen összegeket költ és lenyúl minden sztárt, az meg megint más dolog.De szerencsére nem minden a pénz...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem hiszem el 😞
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
van igazad, amúgy én nem szidtam a realt, csak annyit mondtam hogy rossz irányba viszi a futballt...és igen a milan nem tudja jelenleg azt megcsinálni mint a real hogy akármennyit képes adni egy játékosért inkább olcsó(ingyen😄) játékosokat igazol vagy tehetségeket hoz fel az ifibõl...egyébként ha az idei évet nézzük, ugyan ott van a 2 csapat, nem nyert egyik sem semmit😞
elég hiteles oldal a transfermarkt,és ami ott van,az az értéke,ami szerintem teljesen reális,mert fiatal,portugál bajnok,felnõtt válogatott,így reálisan,belekalkulálva,hogy elõtte a jövõ,így IS maximum(!!!) a dupláját adnám érte,ha én lennék egy klub tulajdonosa...:S a 40 milla nagyon sok pénz,egy "majdjólesz" játékosért...persze no flame 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
igen, KURVASOK a 40 millió (mint ahogy õ is leírta #56534-ben is és #56543-ban is egyébként....), de egyszerûen már késõ "gondolkozni", nincs szélsõjátékunk, õ pedig jó szélsõ, teljesen függetlenül maradona véleményétõl, aki egyébként se bírok, és a mellékelt ábrát tekintve nem valami nagy jós
ez van, el kell fogadni, ha nem vesszük meg 40-ért, megveszi más ugyanennyiért (esetleg arab tulajdonban lévõ csapat, lásd man city, akik pár éve még Casillast is ki akarták lopni tõlünk, és részben miattuk is kellett EGY MILLIÁRD EURÓS kivásárlási árat tenni pl. C. Ronaldora, hogy leálljanak a hülyeségeikkel), attól nem fognak lejjebb menni az árak, ha egy csapat leáll, azt meg egyiken se gondolhatjátok, hogy majd az arabok nem szórják ki a pénzt az ablakon azért, mert bociszemekkel nézünk rájuk
ráadásul nem a ti pénzeteket költik se a realnál, se a barcánál, de amúgy se csak õk vitték fel az árakat
elhiszem, hogy a milannak jók a 40 éves átlagéletkorú játékosok, és azokhoz könnyû olcsóbban hozzájutni, mert nálatok úgyis az nyer, aki a bírókra többet költ, de nekünk nem
napok óta megy az értelmetlen fröcsögés meg a real szapulása a topikban, lassan tényleg be lehetne fejezni
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ráadásképpen olyasvalakirõl beszélünk, aki a Rosarióban 2 idény alatt összesen alig harminc meccsen lépett pályára és négy gólt szerzett, tehát még azt sem mondhatjuk, hogy agyon volt tömve meccstapasztalattal, és jeleskedik a gólszerzésben - csatár létére! (Bár tény hogy ez megosztott, van aki balszélsõnek tartja, van aki csatárnak, nézõpont kérdése).
Lényeg ami lényeg, elmebeteg áron adták el a kvalitása és eredményességéhez képest. Az egyetlen ami emeli az árát, az a játékstílusa, és persze az a tény, hogy kedvenc Maradonánk a mennybe emeli - mert hát ha maradona azt mondja hogy õ egy félisten, akkor az úgy is van, ugyebár. Nem is tudom hányszor hallottam ezt az évek során: Tevez, Messi, di María, Gago, Lavezzi, Banega, stb stb stb.
Persze nyilván közrejátszik az is, hogy mostanában a nagy pénzes klubokra mindenki úgy tekint mint egy bankautomata, bemondasz egy árat, aztán vagy igen vagy nem. És a frenetikus elnökötöket ismerve inkább kipenget plusz 30 millát, mindhogy gondolkozzon...
na mind1 hf
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amugy kis adalék, a mu 44millát ajánlott érte.
quaresmanak pedig örülnék is, teljesen korrekt játékos, jót tenne neki a spanyol bajnokság, nem olyan mint az olasz hogy a 90bõl 80 percet neki is a saját 16osa elõtt kell védekeznie. és ha már volt szó itt arról, hogy a real mekkora herpderp karriergyilkos csapat, az inter meg quaresma karrierjét törte kettõbe-háromba. nem baj legalább lenyomták az árát.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
viszont mostmár valóban kaká játszik ott, padon így is egy vdv ül, úgyhogy tényleg nem kéne vissza, bármilyen jó szezont is futott.
más:
A TFM nevû portugál rádióállomás szerint a Real Madrid mindenben megegyezett Di María szerzõdtetését illetõen, így az argentin hamarosan csatlakozik Mourinho csapatához. A forrás szerint a válogatott játékos 40 millió eurójába kerül a Madridnak, de mind ez, mind az információ többi része kétségbe vonható.
Real Madrid have put pen to paper on a €40 million deal for Benfica winger Angel di Maria, according to radio station TSF.
sztem nagyon jó igazolás lenne, ráadásul posztra, de ez a 40millió eurós ár még real viszonylatban is eléggé elrugaszkodott.
amugy ma gólt lõtt kanadának, az argentinok végül 5-0ra nyertek.