Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
jaja, Drogba is örült a gólpasszának a pool ellen az idény végén! <#beka2>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
voltak megingásai, hibái, de összességében nagyon jó védõ és jól csinálta a feladatát...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oziris666
Hát nemtom de szerintem Albiol se váltotta meg a világot így az elsõ évében...

horpeti
Szerintem Higany és Ronaldo nagyon örülne Gerrard halálpontos és erõs gólpasszainak, amikkel futhatnak.. 😄
Persze más is képes erre a csapatban, de irányító sose árt. Bár jó lenne, ha Kaka irányítanak, de Kaka nem a gurigatós, inkább õt is indítsák, meg játsszon össze vkivel. 😊

LasDen
A portugál O Jogo szerint a Real Madrid megtette az ajánlatát Angel Di Mariáért: 30 millió euró és Royston Drenthe játékjoga. A hírek szerint Jorge Mendes többek között azért van még mindig Madridban, mert Di Maria képviselõjeként is tárgyal a Real vezetõségével.

beszarás ez a Jorge Mendes??? van olyan játékos a világon, akinek nem õ a menedzsere????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja és õ játékszervezõ TKP, olyan gurigázgatós, mint Lampard, nem pedig balszélsõ
Gerrard ebben a szezonban már nagyon nem azt nyújtotta, mint tavaly, olyan Owen effektus lenne ez...
LasDen
who the hell is Maichon??? 😄

Oncsi
Miért jön Gerrard? Mourinho irányítani, védekezni és labdát szerezni képes játékost kért. Megromlott a viszonya az edzõvel, aki végül maradni fog (Alonso esete). A Liverpoolnak komoly adósságai vannak. Steven Gerrard az ázsiai piac egyik nagy kedvence, így Pereznek is tetszik.

Így Pereznek is tetszik😄DD
Gondolom vmi ilyen felállásra számithatunk akkor: CAsillas-Maichon,Ramos,Pepe,Arbeola(MArcelo)-Xabi,KAká,Gerard-balszélsõ-HIgany(Benzema),CR ....Jobbszél Maichoné lesz igy felsleges Silva,Di MAria akkor vszinû balra...Albiol padon meg sztem luxus....

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

miilann04
ja, csak navas még posztra is kurvára felesleges. amúgy meg hiába ér di maría ~20 millát, ha kell a benficának és megakarják tartani nem fogják eladni 20milláért. ha szerencsénk van és a mancity/mu nem licitálja fel az árát akkor talán 30ért elhozhatjuk, de sztem többe fog kerülni. 35 körülire tippelném :\

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Navas jó, de nem ilyen 30-40 milláér...bár ez ugyanúgy vonatkozik Angyal Máriára is....én max 20 milliót adnék értük...😄

miilann04
A Sevilla legalább 40 millió eurót kér érte, és az edzõ is inkább Di Mariát részesíti elõnyben.

úgy. di maríát akarom. MOST. gyerünk hajrá. igazoljuk le.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
- Az El Correo de Andalucía szerint Florentino Perez már tájékoztatta Jesus Navas képviselõit arról, hogy rövidesen tárgyalásokat kezd a Sevilla vezetõségével. Az elsõ ajánlat a hírek szerint 30 millió euró lehet, ami pont a fele a spanyol szélsõ kivásárlási árának.

30 milla??? az nem kevés...kevesebbnek gondoltam...akkor már inkább Silva v Mária....

Voyager5
<#vigyor2>

Úgynézki, a preseason Írország helyett az USA-ban lesz. (Los Angeles vagy Boston) Mourinho megakarja változtatni.
Csabesz6
HBD innen is, csak hogy én se maradjak ki az utálatos "köszi mindenki" bõl😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
SLICK
hbd Robo

robotnyk
10q mindenkinek.
HBD robotnyk

kazai21
HBD<#vigyor3>

Mi equipo favorito: Real Madrid

ProGabe
höbödö! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Akkor ezzel valszeg búcsúztatja félig... Mondjuk a jövõ Madridja épül perpill. És Raúl mentalitására szükség van. Viszont Higu és Ronaldo gólokra is. 😊

Lcapitant
Florentino Perez: "Raúl engem mindig Di Stefanóra fog emlékeztetni, mert emberként és sportolóként is példát mutat. Mindent megtett a klubért a pályán és azon kívül. Szebbé tette a klub mezét. Raúl a Real Madrid. Köszönjük azokat az éveket, melyeket nekünk áldozott."
azért még ne múltban...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
én is, kíváncsi leszek mit "mûvel" a csapattal 😄
majd lesz vhogy, de Lass remélem játszhat majd! <#worship><#worship>

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Jaja. Basszus annyira várom már az elsõ meccset Murinhoval... De még sokat kell várni. :S

Lcapitant
egyetértek, de ne kavarjunk! hosszabbít 😄, bizonyít 😄 és kész!

horpeti
Lehet az új szerzõdésben még durvítottak rajta. 😊 Mondjuk teljesen mindegy, mit írnak oda, ha most nem állapodnak meg, és el akarna menni, akkor sem 150 milláért vitték volna.. Nem is értem, ez mire vonatkozik. 😊

Lcapitant

Kivasarlasi arara azert kivancsi vagyok.

REAL MADRID

Lcapitant
Boldog születésnapot Robotnyk!

Lcapitant
én sem adnék neki egyelõre többet, majd szépen fokozatosan. idén nagyon ment neki, kivéve a nagy meccseken. reméljük jövõre ott is ontja a gólokat

horpeti
Szerencsére már a 3 milla sem az éhenhalok kategória, tehát ha tényleg jó sportember, és játékos (és az), akkor nem a pénz az elsõ. Inkább tárgyalják mindig újra és emeljék "kicsit", az jelenti a folyamatos fejlõdést. Adhatnának neki már most rekordfizut, de lehet pszichológiailag így mindenkinek jobb, megvannak a lépcsõk. 😊)

Voyager5
En is keveslem.
Ez azt jelzi, hogy elkotelezett a klub iranyaba. Pont az ilyen jatekosokra volna szuksegunk fiatal is, elkotelezett is, es jol is jatszik.
Siman megerdemelne azt az 5-6 milkot. De szerintem ujrafogjak ezt targyalni 1-2 even belul.
hbd!
Én most is keveslem ezt a pénzt, ahhoz képest amennyit más keres.

REAL MADRID

horpeti
6 évre hosszabbítás komoly!
Ha töretlenül fejlõdik, akkor majd jövõre úgyis újratárgyalják, mert 6 milla kell. 😄

robotnyk
10Q!
BSZ Robo!

REAL MADRID

LasDen
hbd robo...😄

Fabio Capello
hbd robotnyk!

hedonist
NA! biztos JM mondta,h el ne engedjék😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
A Marca tényként közli (amit késõbb a játékos apja meg is erõsített), hogy a mai találkozón a felek megállapodtak, így Gonzalo Higuaín szerzõdését 2016-ig meghosszabbítják, a fizetése évi nettó 3 millió euró lesz. . A hivatalos bejelentésre néhány nap múlva kerülhet sor.

Boldogat a HG-nak!

Voyager5
Jorge Valdano és José Angel Sanchez általános igazgatók Mourinho bemutatását követõen találkoztak Higuaín apjával és az ügynökével. A klub tájékoztatta a játékost arról, hogy az új edzõ számol vele, így az eladása fel sem merülhet.
bakkerman
lefordítva így fest: Tisztelem,mert a klub legendája,de játszani nem fog,ezért neki engem tisztelni-e kell 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SLICK
elsõ képet bannernak!!!!

"Azt azonban megígérhetem, hogy a sorsolásnál nem mi fogunk félni, hanem az ellenfél, amely velünk kerül szembe. "

😄DDDD
rettegni fognak xDDD
egyébként jövõre a Wembley-ban lesz a döntõ?
LasDen
- José Mourinho: "Reggel már beszéltem Raúllal. Nem akarom vesztegetni az idõt. A Valdebebasban reggeliztem, Raúl pedig ott edzett... váltottunk néhány szót. A klub történetének a része, így tisztelettel kell iránta lenni. Nem kezelhetem úgy, mint akárkit."

- Csá
- Bõõõ...

kazai21
😄DDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Ezt a manust 😄