Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Kivancsi vagyok mi lesz ebbol a sok kamuhirbol 😄
Kezdodhetne mar a szezon, rohadt kivancsi vagyok. Valahogy most ez a VB sem mozgat.
Oncsi
LApértesülések szerint MU 20 millát adna VdV-ért,Jó ár lenne érte,de tavasszal nyújtott produkciója alapján nem adnám el,plussz ha megint ne adj isten sérüléshullám lesz (KAká),akkor igazán jó lenne egy tavaszi Vdv.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

A Real Madrid a Sevilla ászát is csábítja, Mourinho kérésére! A hírek szerint Jesus Navas már arra vár, hogy ügynöke mindenben megállapodjon a királyi klubbal. Jose Jesus Mesas menedzser szerint jól alakulnak a dolgok. A 3-szoros spanyol válogatott játékos 2003 óta játszott a Sevillában, ahol 196 bajnoki mérkõzésen 17 gólt jegyzett.
miilann04
én sem szeretem az õrült költekezést és a túl drágán vásárolt játékosokat, de ha nem szállunk be legalább egy kis licittel, akkor megmarad a pénzünk, ami szép és jó, csakhogy a pénz nem tud focizni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Florentino Perez: "Nem fogunk tárgyalni. Megtettük az ajánlatainkat és egy pennyt sem fogunk rajtuk emelni. Ha valóban léteznek õrült ajánlatok más kluboktól, akkor fogadják el. Ha két héten belül nem adják el õket, akkor lecsapunk rájuk. Nem fogunk beszállni ebbe a játékba."
/madridista/

<#eljen> Ez az, csak keményen. Kõkeményen. <#gonosz1>

REAL MADRID

Grove4
Vagy Ballackkal csalja Perez a feleségét,aki meg Cole-lal hetyeg,de Cole meg szerelmes Ballackba közben.<#idiota><#idiota>

NaOFFOFF

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

miilann04
rasszista és amiatt. nem amúgy nem.. igazából csak túlköltekezési mániája van.

Oncsi
Balllack ha ingyen jönne aláirhatna 1+1 évet gondolom,Gerrard meg csak 30 milla de mondjuk 3 év..Perez ugysem nyugszik😄 de mi van a magánéletével? Cole-lal csalja Perezt a felesége?😄

Grove4
Milyen magánéleti problémái vannak Pereznek?Akar róla beszélni?<#idiota><#idiota><#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

miilann04
inkább jöjjön ballack ingyen, mint gerrard 30milláért.
pont ugyanakkora szükség van mindkettõre.

Érdekesség, hogy a Manchester City akár évi 6 millió eurót is adott volna Higuaínnak, ami a Real Madridnál megemelt fizetésének is közel a duplája. A játékos azonban mindenáron a spanyol együttesben szeretett volna maradni, így nem csavarta el a fejét a komoly ajánlat. <#eljen>

A goal.com szerint José Mourinho arra kérte a klub vezetõségét, hogy szerzõdtessék Ashley Cole-t a Chelsea-tõl. Az angol balhátvéd elvágyódik, így elméletileg könnyebb lenne megszerezni. Perez egyébként a magánéleti problémái miatt (is) kicsit óvakodik a leigazolásától.

persze, egy 34 éves erõteljes középpályásra van szükség 😊
Oncsi
HA nem jönnek be az eredetileg tervezett igazolások egy része ,akkor Ballack ingyen?😊

bakkerman
csak 100 ???? múltkor 140-150 milliókkal dobálóztak a hírportálok 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oncsi
Ha az eddig cikkek sokaságából indulunk ki ,akkor Maicon,Gerrard,Di Maria,Kolarov jön hozzánk😊 Igy lenne egy durva védelmünk,egy komoly balszél játékunk,egy komoly támadosorunk. Vki már említette,de nekem is olyan lesz Benzema mintha most érkezett volna.

Ez nem igaz 😊

REAL MADRID

LasDen
én se tartom olyan nagy számnak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
kövezni fognak sokan de Steve az akinél azt éreztem mindig is hogy nagy a hájp... vannak kurva jó meccsei de számomra nem akkora durranás az ürge.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

egy durva hír 😄 csak erõs idegzetûek olvassák el!

Világrekordért kerülhet Wayne Rooney a Real Madridhoz! A hírek szerint Florentino Perez 100 millió eurós ajánlatot küldött a Manchester United 24 éves játékosáért! A királyi klub vezetése bízik benne, hogy legkésõbb a vb végéig nyélbe üthetik az üzletet.
LasDen
A Marca szerint Gerrardot eddig csak a hírhedten kemény Benítez tartotta vissza, ám távoztával elhárult egy akadály, s a klub már a vételárát is megszabta: 30 millió euró. A Real Madrid nem szeretné elnyújtani a tárgyalást, mert stratégiai igazolásnak tartják az angol középpályást.

30 misi??? minden évéért 1 milla???? ilyen korban én nem adnék érte ennyit....jó persze Zidanet is ilyen korban hoztuk, de nálam Zizou és Gerrard nem egy kategória....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
😄DD Azért az elég menõ hogy lesz Kakának egy Steve Gerrard nevü cseréje , avagy fordítva 😄

José Mourinho Rooney mellett Gerrardot is Madridban akarja tudni! A hírek szerint a Liverpool 30 éves kapiánya, Steven Gerrard érkezésére most nagy esély van. A vörösöknél most nagy káosz uralkodik, s szeretne új impulzusokat kapni. Ezt most a portugál mestertõl a Real Madridnál egészen biztosan meg fogja kapni.

foci24...
Hát majd megtanulsz ha érdekel <#idiota>

REAL MADRID

Lcapitant
gondolom lesz magyar is, mert nem tudok spanyolul... :S

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
A mai napon a Santiago Bernabéu Stadion sajtótermében mutatták be Raul életrajzi könyvét, amely a „Raul, az értékek diadala” címet viseli.

tuti be fogom szerezni. kíváncsi vagyok mi pénz.

horpeti
Pont ennyi a napi kamat. 😄 Mondjuk én is gondolkodnék.. 😄

Lcapitant
ja perez napi zsebpénze

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Amugy 5M euro = 1,384,471,936 HUF, asszem en is szarakodnek rajta 😄
(Tudom, h mas leptek de akkoris 😛)
Voyager5
Szerintem ha Perez ment volna Romaba, akkor mar be is mutattak volna a jatekost 😄DDDD
Maskor meg azzal jottok hogy milyen sokat adunk egy jatekosert. Azert 5 milla az 5 milla, meg Pereznek is 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
hát ja simán vehetne le a kártyájáról , csak lehet nincs ott otp 😄

bakkerman
úgy bírom ezeket az "5 millión vitatkozunk" dolgokat,ha már Perez elutazik Rómába az ügye miatt,akkor nemér meg pluszba 5 misit? 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lcapitant
már oda is igazolt! 😄

Voyager5
Csak nehogy a Rayo Vallecano lecsapjon ra 😄DDDDDD
Madridban sok csapat van 😄

REAL MADRID

Voyager5
Az AS szerint 15M eurót ajánlottunk Kolarovért, de a Lazio 20-at akar.

Maicon pedig azt nyilatkozta az AS-nek, hogy Madridban akar játszani.
kellene 😄
SLICK
nekem csak ez tetszik a mezbõl 😄

szabii98
egy párat örökbe fogadnék x)

I met God. She's black

Jó ez a font

REAL MADRID

miilann04

Köszi szépen! 😊
Megy a HTML házimba! 😛

REAL MADRID

Új Real Madrid mezrõl tudna valaki beszúrni képet? Fontos lenne 😊

Oncsi
Maicon😊

horpeti
Jaja, fogtam a fejem rendesen. 😊 Mourinhoval ilyet remélhetõleg nem fogunk látni többet! 😊)

Lcapitant
😄 az nem volt semmi, de a mi védelmünk is "kegyetlen" dolgokat csinált a szezon vége felé

horpeti
Én csak a Barca TVt nézem. <#idiota><#beka2>

Van Arsenal, MU tv is. 😊

REAL MADRID

horpeti
Angol bajnokságot nem követem, amióta csak chelsea, meg liverpool TV van.. 😞 😄