Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
kösz

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
HBD!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
még nem.....nem tudni mi lesz vele....folyamatos megfigyelés alatt van....nyáron még Albiol megígérte neki, hogy visszaadja a mezszámát, mikor visszatér...úgyhogy még van egy icipici remény....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem, beteg szabin van. Õ még szeretne egyszer játszani, sajnos sok reményt nem fûzök hozzá.

REAL MADRID

Fabio Capello
tényleg, de la red vissza is vonult végül?

LasDen
A Marca szerint Mourinho projektjének egyik pillére lehet az utánpótlás, melyért az edzõ részérõl Karankra lesz a felelõs. Az elmúlt hetekben sokat töltött az ifik és a vezetõk társaságában, nagyon sok információt gyûjtött össze, és elsõként az elõszezont a csapattal végzõket szeretné kiválogatni.

ennek azér örülök....bár ez akkor lett volna jó, mikor Parejo, Mata, Soldado, De la Red vagy Callejónék voltak a csapatban....lehet hogy vele sokkal jobbak lettek volna....bár Mata azér odabasz 😄

LasDen
nom nom nom nom....nem is lenne rossz 😄

Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

1 nappal vagy idõsebb XD
BSZ! <#puszis>

REAL MADRID

robotnyk
hbd2u
LasDen
kösszönnöm......😄

robotnyk
Mallenco bemutatót ad a debil spanyol bíráskodásból a német-szerb meccsen.
jajjj tényleg, LasDen HBD 😄DDDD
Voyager5
AVI - 704x400 - 881 MB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.megaupload.com/?d=CDI313FT

LasDennek BSZ!
kazai21
Az AS szerint az Inter vezetõsége tegnap tárgyalt Benítezzel a keretrõl, s Maicont már távozóként kezelték ("Muszáj õt eladnunk."). Maicon a BL-döntõ után megígérte Mourinhónak, hogy követi õt Madridba. A tréner biztos a játékos érkezésében, tudja, hogy csupán idõ kérdése.

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Bronzetti: "Maicon? A Madrid vinné, az Inter adná, a játékos menne. A piaci ár feletti összeget vár Moratti. Maicon képzett, de nem csak ez teszi az árat. Már nem gyerek. Meg kell fizetni, de nem túlfizetni. Van alternatívája a Madridnak, de idõvel meg fogják oldani az ügyet."

Mesterhármas

REAL MADRID

Oncsi
33.perc Higu góóól😊 Végre már!(Y)(ARG-DK 2-0)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

srácok vki nemtud adni egy direkt linket az öreg milan VS öreg real meccsrõl?:S szívesen megnézném nah...
Oziris666
Dehogy volt a Sevillában jobboldali!

akkor csak jól emlékszek én 😄
Tévedés, azt mondta hogy középen jobban szeret játszani, de azért szívesen van a szélen is mivel akkor biztos helye van a válogatott kezdõjében.

REAL MADRID

Lcapitant
majd átrakják a bal szélre 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

attól még szerintem középen jobb volt és gólerõsebb is
miilann04
már a sevillában is jobszélsõ volt, elõször a válogatottban erõltették be középre, majd néhányszor a realban is, de millió+1szer lenyilatkozta, hogy jobban szeret a szélen játszani, és azért van nem 1 eléggé meggondolatlan megoldása, én nyugodtabb is vagyok, amikor nem középen van hanem a szélen, fõleg ha figyelembe vesszük, hogy mennyire technikás és milyen jól tudja segíteni a támadásokat.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ramos középen milliószor jobb volt, anno azóta sem értem Schustert, hogy mér kellett kirakni jobbszélre
miilann04
remélem nézte mourinho a spanyol meccset, ramos jobbszélen játszott és kb mom volt, hülyeség lenne beerõltetni középre, amikor ott van pepe és albiol.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
En meg azon rohogok mar napok ota, hogy mindenki sir a vuvuzela miatt. Nem telik el 10 post, hogy valaki ne sirna miatta. Engem pl abszolut nem idegesit, sot szerintem poen.
Pedig a megoldas teljesen trivialis: mute 😄. A kommentarok szinvonala amugyis a 0 fele kozelit.
A masik siras meg a meccsek "szinvonala" miatt van. Nemertem, mindenki golozont var vagy mi? 😄
Eleinte eleg gagyi volt ez teny, de mar voltak egesz jo meccsek is. Ez a Honduras-Chile is jo volt szerintem.
A nagy valogatottaktol eleve nemvarok tul sokat, eleg huzos szezonok voltak, van par serult is, es a kapitanyok is eleg erdekesen valogattak iden. Ennek ellenere leirni sem szabad oket. Volt aki pl. azt irta, hogy a Nemetek a csoportot sem elik tul.. Hat lol.
Lcapitant
szerda, 13:20 - A Corriere dello Sport szerint a klub visszalépett Aleksandar Kolarov ügyében, mivel a Lazio elnöke a Real Madrid által túlzónak vélt 25 millió eurót vár a játékosért. A lap hozzáteszi, hogy mindez csak taktikázás lehet, mivel Kolarovval teljes a megállapodás, szeretne jönni és Mourinho is várja.

roppant érdekesek ezek a hírek...

azért Ramost eladni úgysem fogjuk, ha meg igen akkor b*meg a vezetõség

Voyager5
szerda, 13:55 - A Marca szerint továbbra sincs kizárva, hogy fiatal játékosok részt vesznek Di Maria ügyében, viszont hosszan elnyúlik az üzlet, mert mindegyikükkel külön kell megállapodni. Mai állás szerint Marcos Alonso és Rodrigo kölcsön szerzõdhet a Benficához, míg Alipio végleg.

szerda, 09:56 - A Marca szerint Di Maria annak ellenére a Madridot választotta, hogy jobb ajánlatokat is kapott: évi 2 millió eurót fog keresni, ami Dudek, Granero és Pepe mellett a legalacsonyabb. Sergio Canales évi 1 milliós szerzõdést kap, viszont a fejlõdésének megfelelõen ez az összeg emelkedhet.

2010.06.15.
21:14 Az AS szerint jelenleg szünetelnek a tárgyalások Angel Di Maria ügyében, mert Luis Filipe Vieira, a Benfica elnöke vasárnapig Macaóban tartózkodik. A hírek szerint amint hazatért, újraindulnak az egyeztetések, és végre pontot lehet tenni az átigazolásra.
megették õket

Gyerekek mivan azzal a hirrel h a Real orvosai kimentek africaba Di Maria orvosi vizsgálatára? Nem értek oda vagy...? 😄

nekem ott az tetszik, hogy napi szinten beírnak páran, hogy ez meg ez a meccs milesz? gondolom fogadni akar, csak nem ért hozzá 😄
Voyager5
😄
Olvass VB2010 topikot, na az buntet neha.
mindig lesznek új divatok
Csabesz6
Mivan, ellepik a hulyék a topikot?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

A katalán El Mundo Deportivo szerint a Real Madrid elnöksége rituálisan felgyújthatná a Bernabeut és elzavarhatnák az összes játékost, ezáltal megszüntetvén a klubot, hogy a következõ 120 évben a Barcelon legyen a spanyol bajnok. -.-
A katalán ... hablablabla ... 😊

REAL MADRID

kazai21
A katalán El Mundo Deportivo szerint a Romának nagy szüksége van bevételre, ezért 35-40 millió euróért hajlandók lennének elengedni De Rossit a Madridhoz. A lap szerint Gerrard emlegetése ellenére is tisztában vannak azzal az olaszok, hogy Mourinho De Rossit szeretné Alonso párjának.

palinho96
bocsi, hogy lenyultam a nick logód, de nagyon bejön!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Fabio Capello
a gólpontkom hírértékében kb. egyenlõ a blikkel, szóval kamu 😄

palinho96
nem sajnos nem kamu!
"A chealsea 35-40 millió eurót fizetne a Spanyol, Real klasszisáért (A nõk kedvecéért) Sergio Ramosért!" Közölte a Hétfõt számában a Goal.com

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Lcapitant
huh, meglepõdtem én is. sztem is lassúnak tûnt, de kellemesen csalódtam benne 😊

azonnal levették volna a lábáról a cipõt😄DXDD

\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

palinho96
Tegnao a Portugál Elefántcsonpart (Cote'd Ivone)meccsen Ronaldo PICIT megküldte a labdát, de sajna nem akadt be! 106 km/h-ás sebességgel csapódott be a labda!
Ha ott lettek volna a magyar zsaruk... x) mennyire büntették volna????

kazai21
Érdekesség, hogy eddig Gonzalo Higuaíné a vébé második leggyorsabb sprintje. A Real Madrid játékosa 30,93 km/h-s sebességet ért el, amit eddig csak a nigériai Ovine múl felül, aki 31,1 km/h-s sebességgel mozgott a pályán.

Én pedig azt vettem észre és az volt Higuval a bajom,hogy lassú volt,hát rosszul "állapítottam" meg😄

majd Mourinho megneveli
Ernesto Bronzetti azokra a hírekre reagált, miszerint a Real Madrid 13 milliót és Drenthét ajánlja a Fiorentinának Vargasért: "Drenthe helyzete nagyon egyszerû. A Real Madrid nem akarja õt eladni. Innentõl kezdve minden csak az újságírók fantáziálása."
/madridista/

Drenthe pokoli jó játékos lehetne ha valaki fejben rendbe tenné.

REAL MADRID