Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID

Voyager5
Respect Raulnak tényleg, de ha lehetõség is lenne mez visszavonultatásra, és lehetne nevezni 1-99-ig, még akkor sem 😊
ProGabe
tipikus spanyol baromság 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
nem, a spanyoloknál ez a szabály.
nem, mert 1-tõl 25-ig kell kosztani, kötelezõen elõ van írva, a Sevilla Puerta mezét akarta visszavonultatni, nem engedték

34-esben max az ifi-keretbõl felhozott játékos játszhat, akit nem kell nevezni a bajnokságba
"1-25-ig lehet játékosokat nevezni....akkor nem megengedhetõ hogy 1 játékos minusz legyen csak mert tiszteljük.....e"

és nem kaphat a 25 játékosból egy 34es mezt?
baszki, asztem leigazoltunk valakit, mert volt 28 új üzenet, ehelyett olyan hülyeségen megy a vita, amit eleve nem is lehet megtenni a spanyol bajnokságban, nem lehet visszavonultatni mezszámot, volt már belõle vita, de a szövetség így döntött és pont
lehetne ez a banner
mellé írni hogy: New Real Madrid!

ProGabe
télleg, új banner lesz-e?

vagyis a videók ki lesznek cserélve? a jobb oldalin még Pelle-bácsi van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nyugi VICE 😄DD

Monoton

Elég sok hülyeséget beszéltek látom 😄

REAL MADRID

nem vicces hogy egy szaros mezen vitatkozunk?

kazai21
Hát de már mondták ha Raúl elmegy akkor Ronaldo kapja a 7es mezt..

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
itt nem arról van szó hogy kinek adnám.....nekem tök mindegy...nem a szám a lényeg....felõlem akár Casillasnak is adhatnák...
1-25-ig lehet játékosokat nevezni....akkor nem megengedhetõ hogy 1 játékos minusz legyen csak mert tiszteljük.....ennyi erõvel akkor Puskás, Di Stefano, Sanchez után is vissza lehetett volna vonultatni a mezeket....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
baresi sem mégsem adjak senkinek a 6-ost a milánnál.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
asszem Maldini sem halt meg....

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Az egy dolog hogy Raúl nagy alakja a Real Madridnak, de személy szerint szerintem Õ se várná el azt, hogy a 7es mezt visszavonultassák... Amúgy akkor szoktak egy számot visszavonultatni egy idõre ha az illetõ elhunyt.

LasDen
nem értem....de itt nincs ilyen, mint az NBA-ben hogy mez visszavonultatás....igen õ volt a csapat lelke....de akkor sokan másoknál is kellett volna ez korábban...és akkor nem lennének mezszámaink....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Akkor nem szokták oda adni már senkinek ha a játékost meghalt én úgy tudom...

#57516: CR...Megérdemli...

hedonist
Miért te kinek adnád...?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
mért ne lehetne? kötelezõ valakinek odaadni?...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
De írták is ha Raúl elmegy Ronaldo kapja mert még érvényben van a CR7 "márka"...

hedonist
egyelõre ebbõl a keretbõl max. ronald érdemelné meg a 7-est, de hát õ már nem fogja azt megkapni marketing okokból ugye.

talán mert a legrégebben real játékos?a real lelke?
LasDen
miért??? milyen alapon nem adnád oda....nem értem.....

Lcapitant
de még az sem biztos h elmegy. majd utána alakul, de 1 évig én nem adnám oda.

LasDen
ugye nem gondolod komolyan??? 25 játékost lehet nevezni....nincs olyan csapat ki megngedhetné azt a luxust, hogy tiszteeltbõl senki nem viseli a 7-t...Raúl elõtt is voltak már olyanok, akik a 7-t hordták....és utána is lesznek.....az ilyen hülyeségeket úgy nem bírom....

Lcapitant
remélem egy ideig nem kapja meg senki a 7-est

én örülök annak, hogy játszani fog nem kell padoznia. õ ahhoz "túl jó" hogy padozzon

értem
akkor pedig aki igazán madridista az meg örülne a távozásának valamilyen szinten
õ még szeretne játszani. szívében örökre madridista lesz, de ezek szerint játéklehetõséget keres amit RM-ben nem kap meg

ja sok értelme van rault a padon látni :S
egyébként meg öreg! lejárt az ideje,és ez a gond h ezt sokan nem fogják fel.
Schalkéban legalább új erõre kapna...

de am nem az volt,hogy innen megy nyugdíjba?vagyis na visszavonul
kazai21
A Real Madrid délelõtti edzésén 11 játékos és 7 fiatal jelent meg. Mourinho növelte az intenzitást, vegyesen fizikai és labdás gyakorlatokat végeztek a játékosok. Pedro Leon láthatóan nagyon aktív volt, s az edzés végi mérkõzésen (4-4) egy biciklicselt követõen adott Fran Ricónak kihagyhatatlan gólpasszt.

😊😊

Granero: "Minden edzõnek saját stílusa van. Másfél napot töltöttünk Mourinhóval, de már letette a bélyegét. Az edzései nem hosszúak, de intenzívek. Nagyon örülünk annak, hogy sok a labdás gyakorlat. A játékosokhoz közel áll, mindig azt akarja, hogy javuljál, korrigálja a hibáinkat.

Remélem sokat fog javulni a játékunk,tudjuk szépen járatni a labdát,védelem össze szedett lesz stb...

bakkerman
jól járna a Schalkéval,ha végülis odaigazolna,én meg elõlegeznék itt és most neki 10 gólt 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
szerintem meg mehet...

Voyager5
Ja én nem temetem õt amúgy. Jó lenne ha maradna, viszont mivel egyik kedvencem ezért szar a padon látni, de az meg igaz, hogy nem játszott jól.
Nem kapott sok lehetõséget, meg amikor kapott akkor ilyen 10-15 perceket 3-0-s állásnál 😄, de azért voltak meccsek ahol sokat játszott, és ott sem volt meggyõzõ.
LasDen
végülis 😄

11-9-5-7
azért az is több, mint idén... 😄
LasDen
2003-2007 között nem hinném, hogy szórta....

mikor nem szórta? 😄 minden szezon elõtt a többség itt eltemeti a fórumon, aztán meccseket nyer meg a csapatnak...
Voyager5
Július 26.-ig nyaral, azt mondta utána jelenti be, hogy mi lesz a szitu jövõ szezonban.

Nyilván van egy seggkinyalós ajánlata a Schalke04-tól, de valószínûleg kevesebb fizuért, viszont stabil kezdõ lehetne, indulnak BLben...
Bundesliga sem az a szar bajnokság, mint ahogy azt páran vizionálják.
Ha játszani akar akkor menni fog ez tuti.

Itt meg maradhatna kb. egész szezonban a padon, vagy mint tavaly 10-10 percekre beállna. Persze azt is eltudom képzelni, hogy újra formába jönne és szórná a gólokat.
Lcapitant
csak valószínû volt, még semmi konkrétum nem volt sztem

de bazz 2 hete nem arrólvolt szó,hogy Raul már a Schalke játékosa?
kazai21
Szerintem meg egy egyszerû 4-4-2.

Voyager5
Higuain szerintem jobb lesz mint tavaly. Mourinho valahogy tuti kiirtja belõle a nagy meccseken lévõ parát.

Arra is kíváncsi leszek, hogy 2 csatár vagy 1 csatár lesz. De úgy tippelem, hogy 1. Gondolom 4-2-3-1 lesz.
SLICK
nagy meccseken, még mindig kell bizonyítania...

kazai21
Ott lesz Higuaín szerintem szórnia fogja a gólokat mert a VB-n is elég szép teljesítményt nyújtott annak ellenére,hogy Németek elég szépen kiejtették õket...És szerintem Benzamanak is itt az esély,hogy bizonyítson JM-nek😊😊
Mondjuk Higuaín eddig is szórta a gólokat de remélem most többet fog lõni😊

SLICK
na ja, csak ezért meg felesleges igazolni valakit. Egy ifi jöhet még tartaléknak és azzal meg is lenne a 4 csatár. Egy esetleges sérüléshullámban nem árt ha van ennyi.

Voyager5
Amúgy ha elmegy Raul akkor érdekes lesz, mert tulképp 2 csatárral kell végigtolni a szezont.
Lcapitant
persze Gomez, akkor már inkább egy tizenéves fiatal a tartalékból.