Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
TKP volt, igazi csatárból jelenleg 3 van. A többi ilyen "ott is tudna játszani" megoldás.
kazai21
Hát ha kidõl valamelyik csatárunk vagy rossz formába van ott van végül is CR.És szerintem Canales is tudna játszani csatárt Racing santanderbe az volt nem?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lcapitant
jó oké, de a végén meg a csatársorunk lesz kevés, ami ugyebár az elmúlt években túl hosszú volt

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Hát Guti megy és valamelyik Diarra is de lehet mindkettõ és Granero is megy kölcsönbe valahova..

WuFraZselic
igen, a marca szerint =DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lcapitant
Spanyol hírek szerint a Real Madrid szakmai stábja jóváhagyta Özil leigazolását. A Werder nem hosszabbított a játékossal, aki kérte az ügynökét, hogy csak spanyol ajánlatokat hallgasson meg. A hírek szerint a németek 16 millió eurót kérnek a játékosért, amit a Real Madrid sokall.

oké, de nem lesz túl sok középpályás?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
ez a foci már a pénzrõl szól

ja hát ez mibõl indult ki?:S van 1-2 klub aki megteheti a milliók dobálását azt egybõl nagy árat kér az eladó a klubtól...
pl. real,city 😄
reméljük bevezetik azt is,hogy csak a klub saját költségvetésébõl tudjanak vásárolni...(sõt én még ezt is maximálizálnám igy nem lenne az,hogy pl a real kitermeli a játékosok reklámaiból a zsetont mig egy aston villa ezt nem tehetné meg 😄
kazai21
jaja😊

Lcapitant
szóval Maicon már jönne.

ProGabe
pont ezért tart ott az átig. piac, ahol

eleve kurva magas összegnél kezdenek el tárgyalni és az megy egyre feljebb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jövõre lehet roszabb formában lesz és nem jön sehogyse mert lemondanak róla 😄
kazai21
Szerintem is oda adhatná érte a 30 millát mert Khedira lehet,hogy csak jövõre jön de akkor ingyen...

pffffffff mert a realnak az 5 milla olyan sok :Sszánalom xD
bár az inter lehet azért nem is elégszik meg a 25 millával mivel ha nagyon fontos nekik Maicon akkor kifizetik a kért összeget! No meg volt jó pár magas átig. költsége a realnak szóval.
kazai21
A Marca szerint Maicon arra kérte a Real Madrid vezetõségét, hogy ne kezdjenek "B" tervek létrehozásába, mert biztos abban, hogy az Inter el fogja engedni. A játékos most már személyesen kérné az olasz klub vezetõit, hogy hagyják átigazolni. Az Inter 30 millió eurót kér, míg Perez nem adna 25-nél többet.

Különc
Ramos mellett/mögött jobbra az elsõ csaj nagyon Rihannára hajaz, ritkán mondok ilyet, de azt szívesen "megtámogatnám" <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

REAL MADRID

Lcapitant
lool 😄 Mourinho biztosra megy

LasDen
Egy elismert kenyai sámán: "Egy közvetítõn keresztül titkos helyen találkoztam José Mourinhóval. Azt kérte, hogy legyen sikeres az új munkahelyén. Azt mondta, hogy egy nehéz etap elõtt áll Madridban, s szeretné elnyerni a munkatársak tiszteletét." Mourinho július elején nyaralt Kenyában a családjával.

haggyad má...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

te a chelseabõl kit küldenél el?
Aha, és te kinek az alregje vagy?

REAL MADRID

Már megszokhattad hogy bejönnek ebbe a topicba és osztják az észt. Ez nem újkeletû dolog. Régebben csak a barcások jöttek, most már mindenki.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

WuFraZselic
"kisebb klubban vagy a Milanban "<#idiota><#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csak szerintem vicces, hogy egy Chelsea-s (szeretem a Chelseat is, de negyedannyira mint a Madridot) osztja ki a Madridosokat hogy hogy szeressék és miért a Real Madridot. No offense, de ez kicsit faszság mert én se járok át a Chelsea topikba, hogy hogyan és miért szurkoljanak a Chelseanek

tudom, hogy te vagy itt az ügyeletes megmondóember, de ne te döntsd már el, hogy másoknak mit kellene gondolnia
LasDen
nem értem, de mindegy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
"szerintem meg mehet..." ezen és ehhez hasonló kijelentéseid iránti nem tetszésemet akartam kinyílvánítani.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
ja és ne akard megmondani, hogy kinek szurkoljak.....Raúl==Real

LasDen
1. én a klubot szeretem és nem egyes játékosokat....tisztelek mindenki madridban (kivéve Gutit és Metzeldert (de õk már elhúztak innen) és a herélt orvosokat)
2. nem értelek....mikor mondtam olyat, hogy nem tisztelem Raúlt?? 10 éve imádom ezt a klubot...10 éve figyelhetem Raúlt....gyöngyörû szezonjai voltak, de azok már a múlté...nem lehet abba kapaszkodni....részemrõl a Raúl aki 20 gólt rúgott egy idényben már nincs....33 éves...folyamatos játékot kisebb klubban vagy a Milanban kaphatna....én azt mondom menjen, ha nem vállalja azt a szerepkört ami JM ajánlott neki....ennyi...

hedonist
de nagy lett az arcod mostanság.

LasDen, elég egyértelmûen neked szólt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

nem tudott már kibe belekötni 😄
Különc
Ilyen fizuért én is mosolyognék egész nap <#vigyor2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kazai21
Mourinhóról az edzõközpont dolgozói: "Lenyûgözõ személyiség. Reggel mindenkinek mosolyogva köszön. Eleinte kicsit óvatosak voltunk az elképzeltek miatt, de egyik edzõ sem volt ilyen. Mindent át akar látni, csendes és szuperaprólékos. A Valdebebas már alkalmazkodott. Szükség volt egy ilyen 180 fokos fordulatra."

😊😊

LasDen
ez most nekem szólt??? 😄

hedonist
Ha valaki nem tiszteli Raúlt az ne is szeresse a Realt...

limperatore
olasz csapatok még is mindig megverik a realt 😊))))))))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
hát kékkel jobban mutatna

<#mf2>

REAL MADRID

Voyager5
Nekem ez #FF00FF 😄DDDDD
LasDen

Ez magenta 😄

REAL MADRID

Voyager5
Nemtudom, honnan szedték ezt a borzasztó rózsaszín színt, de nemrémlik, hogy valami logón lenne.
A la gazetta weblapján van ilyesmi szín, lehet onnan 😄D
kazai21
😄DD

Casillas
illik hozzájuk 😄D

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
A Serie-A-s szarabb 1 körrel 😄
LasDen
ronda...

Voyager5
Még nem sorsoltak. De úgyemlékszem hogy lassan már kéne (Júli közepe-vége).

Az elsõ meccs mindenesetre aug 28.-án lesz.

A feljutók amúgy: Real Sociedad, Hercules CF, Levante.

A hivatalos labda pedig ilyen lesz:
mikor derül ki h kik lesznek a real hazai bajnoki ellenfelei?
mert kiváncsi vok,hogy a barcát pl. mikor kapják...
LasDen
'Perez leszopott...tssss'