Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Ottvan Lass Diarra akkor 😄
LasDen
attakker midifilter....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Jaaaaaa,de S.Canales nem csatár? Racing Santanderben ott csatár volt úgy emlékszem de akkor lehet rosszul emlékszem😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

WuFraZselic
azért, mert egy új edzõnek egy új bajnokságba jól jön, ha egy olyan ember is van vele, akivel korábban már dolgozott, és már megtanulta a játékfilozófiáját, ez is csak egy csapat hasznára válna

nem véletlen akarta 2 éve Lampardot, Carvalhot, Drogbát az Interhez vinni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
Kannalesz és Sierra Pedro León középpályások....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
A Marca mai száma szerint Mourinho nem szeretné, ha Raúl eligazolna. Amennyiben a kapitány távozik, úgy a Bayern München játékosát, Mario Gomezt szerezné meg a helyére, akiért Van der Vaartot adhatja a klub.

De hát már ott van csatárnak P.León,K.Benzama,G.Higuanín,S.Canales és még C.Ronaldo is bevethetõ csatárnak...

hedonist
Leigazolta õket? nem, igazolt 2 fiatal tehetséget? igen, attól még, mert a klub esetleg érdeklõdött értük, nem biztos,h Mourinho is. szerencsére..bízzatok benne, nála nincs jobb perpill.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Mourinho: "Di Maria drága volt, de egy 20-21 éves srác, akiben nagy potenciál van. Lassan elhagyjuk a klub jól ismert filozófiáját, kész játékosok helyett fejlõdõképes, nagy jövõ elõtt álló labdarúgókat igazolunk."

Akkor mi a rákért akarja/akarta idehozni Gerrardot, Maicont? 😄

A Real Madrid ma délutáni edzésén már a csapattal dolgozott Pedro Leon, az együttes legfrissebb igazolása. Mourinho a második edzést zárt kapuk mögött tartotta; az elsõn nagyon sokat beszélt és minden hibát javított.

Ez akkor gyors volt 😄
Utolsó képnél nem is olaszokra gondolt hanem a Franciákra :S

LasDen
Kurva hosszú lesz ez a szezon...

Nap képe 😄DD

REAL MADRID

LasDen
nem is rossz ötlet 😄

Csinálj egy Real Madrid képregényt 😄

REAL MADRID

horpeti
Mármint utolsó, mert látom 4 van. 😄

horpeti
3. kép: "Hát kellett ez nekem???" 😛P 😄D

LasDen
2. kép:

'Így akarjátok majd elõadni a hattyúk tavát? Szánalmas...egyszerûen szánalmas!'

3. kép:

'YOU! are doin' it wrong!!!'

Uccsó:

'Bazmeg...eszed mint a portásé...még hogy Olaszország vb-esélyes volt...bazmeg...ez kész'

bakkerman
nem volt célom konfliktust kelteni,mint látod voyager szépen reagált is rá,amire én is reagáltam,offense nélkül. amióta itt forumozok az sg-n,azóta heti szinten szoktam írkálni azért ide is,és ha jól tudom,eddig még senkit nem sértettem meg,vagy vesztem össze más fórumozóval!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kazai21
1,2: Mit keresek én itt?!
3: Héé azt azonnal vedd le!
4: Ó faszom te mi hülye vagy😄

😄DDD

Voyager5
lool, utolsó az magaslabda😄DD
Dinikém, alkothatsz 😄

kazai21
😄D

LasDen
Perez: 'Ez meg valami akármi'
Pedro: 'Kurva szép mitmondjak'

Voyager5

LasDen
2. kép:

Benzema - 'Ha nem fogok eleget játszani, akkor letépem a fejed, te kis portugál pöcs'

kazai21
Na remélem csak úgy szórni fogja a gólokat😄

focista... égõ lenne ha dekázni se tudna :/
csak,hogy helyben maradjunk 😄
Getafe-Real 2-4 xD

egyébként meg Jose már anno a Chelseaba is igazolni akarta...

hát én nem hallottam még róla,de hát ha azt mondja h jó pléja akkor bíztos az 😄
Nagyon tudja a dekázást 😄

REAL MADRID

Voyager5
De cserébe kapott olyan menõ mini-Bernabeu szobrot vagy mit 😄DD
De gáz el sem olvasta a szerzõdést, hipp-hopp alairta a 3 oldalt. Kozben meg eladta a lelket Pereznek 😄

REAL MADRID

Ja azt en is lattam 😄 DE sztem mindjart jon ki parat dekazni. Most mutattak a goljait, ha nem gyenge a srac 😄

REAL MADRID

Voyager5
Azthittem kimegy dekázgat 1et öltönyben 😄

De jó volt, az oldalon jobb szélen mentek ezek a facebook hozzászólások, egyszercsak vki beírt egy ilyet: "leszarom" 😄DDDDDDDDDDDDD
Oziris666
Annyit tuti fog mint Fabregas a barcába😄

elsõ képen elég hulladék formát ölt Muri 😄
kazai21
<#vigyor3>

Azt az egyet nem értem,hogy Granerot miért nem adták el?:/

Voyager5
Mourinho megtartotta az elsõ public edzését:

miilann04
mi a fasznak jársz ide állandóan konfliktust kelteni?
barcas vagy, ott van neked a barca topik
amugy meg egy keret 25 játékosból áll, nem lehet mindenki kezdõ, kellenek jól használható, rotálható cserejátékosok is (ami tavaly nem igazan volt, legalabbis pellegrini nem igazan élt vele)

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Tegnap De la Red is kint volt az edzõközpontban, de edzést továbbra sem végezhet.

😞

Voyager5
Régen volt, hogy olvastam azt a fórumot, aztán mikor egyszer a röhögéstõl félrenyeltem a whiskyt akkor úgy döntöttem, hogy hanyagolni fogom.
LasDen
madridistán megy ám a vita....valakiknek nem tetszik, hogy nem sztárokat hanem játékosokat igazolunk...másik oldalon meg akik egyetértenek ezzel és átlátják mi is készül itt 😄

robotnyk
tetszik, hogy a 10es van a számlapon csak 😊
bakkerman
okok 😊

Voyager5
Majd a szezon végén visszatérünk rá.
bakkerman
fog is játszani,vagy csak úgy vette Perez edzésekre,hogy kihordja a labdákat,meg az ásványvizet a pályára?

Mi az, hogy semmibe venni? Szerintem már elöbb is meg lehetett volna azt lépni h tovább lép! Sok játékos megérdemelte volna azt a tiszteletet mint Raul! Raul menni akar, nem kell rá semmit mondani csak annyit, hogy Sok sikert neki!

SLICK
Természetesen nem úgy értettem, hogy elhajtották, csak azért valahol így "semmibe venni". Akkor is kell õ a csapatba, nélküle nem lenne igazi a Madrid. Állítom ha a középpálya megszórná labdákkal, tuti rámolná a gólokat mint a picsa.

soha nem hallottam róla :/
Guti-t kise bírom állni! a legutáltabb top10es pléják közt van 😄
Voyager5
Holnap 12:30kor mutatják be, és 6 évre ír alá.