Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is csak miatta nézek meg pár meccset.

REAL MADRID

Rockynhooo
jah hát én spec csak miatta 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Nálam nem jön be semmi.
😄D

Csak teszteltem a google új képkeresõ/megjelenítõ funkcióját és ott találtam a nénit. Egyébként sokkal jobb így képet keresni/nézegetni 😛

Am. 7 kérdõjel 😄

REAL MADRID

LasDen
6 kérdõjel.....Név? Telefonszám? Lakcím? Szemeszíne? Mellmérete? Kedvence? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

!!!!!!! Miva? 😄

REAL MADRID

???????
Különc
7-es mezt neki

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

REAL MADRID

DaniX14
egy kis vb-s sör..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Lcapitant
Ugye az idei BL-ben is a második kalapban vagyunk? és a Schalke?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
😄 jó ötlet. de tényleg furcsán áll Neki!
remélem lesz 2-3 jó szezonja ott is!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

hívjuk vissza madridba és ha kérdi miért, mondjuk meg neki hogy rosszul áll neki a kék 😄

Lcapitant
hát igen. a kék elég furcsán áll Neki 😄

LasDen
Casinak jól állna....az 1-es meg mehet Karinak....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
De furcsa más mezbe látni😞😞

Mi equipo favorito: Real Madrid

bakkerman
például Benzi,Mami,Higi,vagy Casi? <#ravasz1><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lcapitant

LasDen
haggyuk má ezt 😄 az 5-nek a 9-nek és a 10-nek is kultusza van akkor....az 1-nek is....inkább kapja egy faszjóska a 7-es mezt minthogy ne nyerjünk semmit....

miilann04
a többi válogatott játékos között, akik a következõ napokban csatlakoznak.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
Én megnézek mindenféle meccset. Nálam a TVben sport, euronews, vagy ismeretterjesztõ adás mehet kb. többit nagyívben magasról..
Annyi a változás, hogy mostantól célzottan Schalke07 (😛) meccseket nézek majd, nem pedig Serie A-t mondjuk.
Húúúúú úgy mint dárt védert? 😮

jóvan üljetek le 😄 most raul miatt megnézitek az összes salke meccset?😄DDDDDDDDD LOL
ha nincs a kezdõbe akkor meg nem nézitek... csak egy ember miatt nézni egy egész meccset amit nem is szeretek sztem durva dolog
SLICK
Biztos egy szpesziális ojjektumban, ahol különleges eljárásokkal új Raúlt faragnak belõle.

és Higu hol van? 😞

Rockynhooo
ráállok én is a 04 meccseire az tuti. pedig utálom a bundesligát 😄

Voyager5
fú basszus, minél több info, kép, video jön ki Raul és Schalke kapcsán annál szarabbul érzem magam komolyan.
Tudtam, h megfog történni, mégis távoli volt, most meg 1ik napról a másikra..
Azthiszem összes Schalke meccset nézem az idényben, holott Bundesligat sem nagyon szoktam.
És basszus biztos vagyok benne, hogy BLben összefogunk kerülni velük..
<#rinya>
kazai21
A brit Guardian szerint a Real Madrid legújabb jelöltje a csatárposztra Manuel Adebayor. Az afrikai játékos tavaly 30 millió euróért került a Cityhez, és 31 mérkõzésen 15 gólt lõtt. Az esetleges transzferbe be lehetne vonni Van der Vaartot, akit szívesen leigazolna Roberto Mancini.

Ez kész röhej😄DDD

José Mourinho: "David Luiz? Egy olyan védõ, aki hamarosan berobban az európai labdarúgás élvonalába. Folynak tárgyalások, de megfizethetetlen az ára. Carvalho? Az egyik legjobb védõ a világon, mindig mondtam. Ahogy múltak az évek, mostanra ért be igazán a játéka, meglátjuk, hogy mi fog történni..."

Na legyen már valami:/

mazsolázzatok 😄

Még a héten megveheti a Chelsea válogatott védõjét a Real Madrid! A 32 éves Ricardo Carvalhot José Mourinho csábít a királyi klubhoz. A hírek szerint a megbízható játékos vételára 6 millió euró lesz. Jelentések szerint legkésõbb a hét végéig aláírhat a portugál játékos a gárdához.

----
Más megoldás nem lévén a brazil védõt venné meg a Real Madrid! Korábban már kútba esett a portugál Ricardo Carvalho és az olasz Giorgio Chiellini megszerzése, sõt utóbbi esetben a szerb Nemanja Vidics leigazolása is. Most a Benfica hátvédje, David Luiz a legújabb kiszemelt. A sokoldalú játékost akár szélsõ hátvédként is használhatja majd a királyi klub vezetése.

sporthíradóról.:
A Benfica 40 millió euróban határozta meg David Luiz árát, és nem hajlandó alább adni az igényeit. A Chelsea-t és a Manchester Cityt a hírek szerint ez sem tántorítja el, és mindenképpen leigazolnák a brazil hátvédet.
----
A Real Madridból igazolt a Bolton Wanderers! A 19 éves Marcos Alonso Mendoza két év után hagyta el végleg az együttest. A Madridban született játékos 28 alkalommal kapott lehetõséget a Castillában, sõt tavasszal 1 bajnokin az elsõ csapatban is pályára lépett.
kazai21
<#eljen><#vigyor3>

Rockynhooo
Általában igen , de Madridban a 7es meznek kultusza van 😊

bakkerman

nem a mezét kapja ,csak egy számot 😄DD
am meg csak egy szám,nem mind1 ki kapja?:S
a leglényegesebb a játékosok a pályán,aztán h ki milyen számot visel az mellékes...
Fejeseket ez nem erdekli, csak az hogy akkor most eladnak tobb millió CR7 mezt is <#levele>

REAL MADRID

bakkerman
szerintem se CR fogja kapni a 7-est,már az egész világ megszokta a CR9 nevet,biztos idén nyáron is több ezer(százezer) mezt adnak el 9-es számmal,nem lenne logikus odaadni neki,és szerintem nem is érdemelné meg,1 év játék után,rögtön a klub legendájának a mezét...

Marca is a mez számozással van elfoglalva. <#wow3>

Am. akkor én már Higuainnak adnám <#vigyor4>

REAL MADRID

REAL MADRID

Voyager5
Õk utaznak a "nagyokkal" USA-ba:
(b->j)Morata, Tébar, Álex Fernández, Nacho, Juanfran

kazai21
Az AS szerint José Mourinho azt kérte, hogy Khedira után egy védõ érkezzen, és ne Özilre költsenek 15-20 milliót. A klub stratégiája így megváltozott: próbálják meggyõzni a játékost, hogy 2011-ben ingyen érkezzen Madridba, amiért cserébe a fizetés terén kompenzációt kapna, így mindkét fél jól járna.

Csabesz6
Úgy taknyán tenyerelném azt, aki kitalálta ezt az országok neveit elkorcsosító szlenget (Spanyolbba pl).

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Voyager5
A Real Madrid Los Angelesbe utazó kerete: Dudek, Adán; Pepe, Marcelo, Garay, Drenthe, Nacho; Tébar, Diarra, Lass, Granero, Gago, Álex, Pedro León, Juanfran; Ronaldo, Morata és Benzema. A többi válogatott játékos és Sergio Canales a következõ napokban, Amerikában csatlakozik az edzõtáborhoz.

Visz jópár ifit is Mourinho.
Jó lenne ha valamelyikük kikupálódna a kezei alatt.
Az a baj, hogy nem csak a focisták követik a pénzt! Az egész világ ilyen mostmár...

<#eljen>

REAL MADRID

Voyager5
Utálom sportgézát, de ebben azért van igazság.
LasDen
kedd, 18:18 - A La Sexta szerint a Real Madrid harmadik csatára a nagyokkal edzõ egyik fiatal lesz. Az egyik jelölt Alvaro Morata, aki két éve a Getafétõl érkezett, 18 éves, tavaly a Juvenil A, idén a C csapat játékosa volt. A másik jelölt Joselu, akit a klub tavaly nyáron igazolt a Celta Vigótól, de idén kezdi meg a munkát a klub labdarúgójaként.

fasza lenne...ha meg nem vál be, akkor még ott van a téli átig...

LasDen
Raúl: "Teljesen mindegy, hogy ki viseli a 7-es mezt, a lényeg a Real Madrid címer."

ennyi...ti meg találjátok ki itt a fasságaitokat 😄

Lcapitant
Hivatalos: Marcos Alonso három éves szerzõdést kötött a Bolton együttesével. A játékos ára hivatalosan meg nem erõsített források szerint 2,5 millió euró volt, a Real Madrid pedig a második és a harmadik év végére biztosított visszavásárlási opciót.

Remélem 2-3 év múlva visszavesszük. Addig fejlõdik még nagyon sokat, sztem jókis védõ válhat belõle

horpeti
jah, de valamit írniuk kell. 😄

Szerintem az idei átigazolási szezon az ujságiroknak 1 totális katasztrofa! Semmit sem találnak el, nagy titkolozás van a klubnál, és senki nem sug nekik! Nagy bajban vannak ezek a ...