Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Csak teszteltem a google új képkeresõ/megjelenítõ funkcióját és ott találtam a nénit. Egyébként sokkal jobb így képet keresni/nézegetni 😛
Am. 7 kérdõjel 😄
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID

REAL MADRID
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
remélem lesz 2-3 jó szezonja ott is!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Annyi a változás, hogy mostantól célzottan Schalke07 (😛) meccseket nézek majd, nem pedig Serie A-t mondjuk.
ha nincs a kezdõbe akkor meg nem nézitek... csak egy ember miatt nézni egy egész meccset amit nem is szeretek sztem durva dolog
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tudtam, h megfog történni, mégis távoli volt, most meg 1ik napról a másikra..
Azthiszem összes Schalke meccset nézem az idényben, holott Bundesligat sem nagyon szoktam.
És basszus biztos vagyok benne, hogy BLben összefogunk kerülni velük..
<#rinya>#rinya>
Ez kész röhej😄DDD
José Mourinho: "David Luiz? Egy olyan védõ, aki hamarosan berobban az európai labdarúgás élvonalába. Folynak tárgyalások, de megfizethetetlen az ára. Carvalho? Az egyik legjobb védõ a világon, mindig mondtam. Ahogy múltak az évek, mostanra ért be igazán a játéka, meglátjuk, hogy mi fog történni..."
Na legyen már valami:/
Mi equipo favorito: Real Madrid
Még a héten megveheti a Chelsea válogatott védõjét a Real Madrid! A 32 éves Ricardo Carvalhot José Mourinho csábít a királyi klubhoz. A hírek szerint a megbízható játékos vételára 6 millió euró lesz. Jelentések szerint legkésõbb a hét végéig aláírhat a portugál játékos a gárdához.
----
Más megoldás nem lévén a brazil védõt venné meg a Real Madrid! Korábban már kútba esett a portugál Ricardo Carvalho és az olasz Giorgio Chiellini megszerzése, sõt utóbbi esetben a szerb Nemanja Vidics leigazolása is. Most a Benfica hátvédje, David Luiz a legújabb kiszemelt. A sokoldalú játékost akár szélsõ hátvédként is használhatja majd a királyi klub vezetése.
sporthíradóról.:
A Benfica 40 millió euróban határozta meg David Luiz árát, és nem hajlandó alább adni az igényeit. A Chelsea-t és a Manchester Cityt a hírek szerint ez sem tántorítja el, és mindenképpen leigazolnák a brazil hátvédet.
----
A Real Madridból igazolt a Bolton Wanderers! A 19 éves Marcos Alonso Mendoza két év után hagyta el végleg az együttest. A Madridban született játékos 28 alkalommal kapott lehetõséget a Castillában, sõt tavasszal 1 bajnokin az elsõ csapatban is pályára lépett.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
am meg csak egy szám,nem mind1 ki kapja?:S
a leglényegesebb a játékosok a pályán,aztán h ki milyen számot visel az mellékes...
REAL MADRID
Am. akkor én már Higuainnak adnám <#vigyor4>#vigyor4>
REAL MADRID
REAL MADRID
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Visz jópár ifit is Mourinho.
Jó lenne ha valamelyikük kikupálódna a kezei alatt.
REAL MADRID
fasza lenne...ha meg nem vál be, akkor még ott van a téli átig...
ennyi...ti meg találjátok ki itt a fasságaitokat 😄
Remélem 2-3 év múlva visszavesszük. Addig fejlõdik még nagyon sokat, sztem jókis védõ válhat belõle