Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Guti+Quaresma= végre megint bajnok lesz a Besiktas?!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Remélem holnap is lesz Maiconos hír 😄.
Ez már olyan mint a reggeli kávé: nem lehet élni nélküle.
A Real Madrid ma délután hivatalosan tagadta az olasz sajtó értesüléseit, miszerint megállapodtak volna az Interrel Maicon ügyében. "A két együttes álláspontja között jelenleg nagy távolság van."
/madridista/

REAL MADRID

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Internazionale elfogadta a Real Madrid ajánlatát Maiconért, így a brazil védõ augusztustól újra együtt dolgozhat José Mourinhóval, aki két évig edzõje volt Milánóban. A Corriere della Sera azt is tudni véli, hogy a spanyol csapat 28 millió eurót fizet a játékosért, ami fölött még konkrétan meg nem nevezett jutalékokra is számíthat az olasz klub.

ojigó
miilann04
te mit nem értesz

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

<#eljen><#worship>
16szezon 0 piroslap???? azért egy csatártól ez szép teljesítmény...
de ugytudom sárgát se vmi sokat kapott
hedonist
öcsém ezt jelenti a szieszta, hogy nem dolgoznak abban a pár órában, mit nem értesz??

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

REAL MADRID

Bár maradna 😊 Csak akkor kapjon lehetõséget is.

REAL MADRID

miilann04
Royston Drenthe környezete tagadta, hogy a tegnap nagy port kavart facebook-oldalt a játékos üzemeltetné. Elmondásuk szerint a labdarúgó már töröltette a regisztrációt, melyen egyébként egy honfitársa hozott létre. A hírek kapcsán elmondták, hogy az angol klub érdeklõdése valós, ám Drenthe Madridban maradna.

<#eljen><#gonosz1>

[/ceter]
kazai21
Az olasz Tuttosport is megerõsíti, hogy 28 millió eurós vételárban megállapodtak a felek, ám állításuk szerint még néhány kérdést tisztázni kell mind az Inter vezetõségével, mind pedig Maicon ügynökével, így ma folytatódnak a tárgyalások. Az ügy miatt az Inter elhalasztotta a Manchester Cityvel megbeszélt találkozót is.

Remélem igaz máá😄DDD

#57923: Hát apuval sokat járok spanyolba már lassan 9 éve és ott sikerült kifogni olyan rakodást amikor szieszta van és szól valami kis csengõ vagy mi és 1 percen belül senki sincs ott😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

miilann04
de ez azért van mert ilyenkor mindenki otthon sziesztázik, tudom én is, hogy ilyenkor nem találsz senkit, de nem azért, mert fogják magukat és beülnek kavézni vagy bármi, egyrészt nem is tudnának, mert a kávézók is bezárnak 😄 másrészt meg a sziesztának a pihenés a lényege.

Különc
Mintha a másik két hollandé jobb idény lett volna 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lcapitant
VdV-nek elég jó szezonja volt. a tavasza jól sikeredett, jó h maradni akar 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Oncsi
Van der Vaart: "Maradni akarok Madridban. Itt szeretném folytatni, itt szeretnék sikeres lenni. Szégyenletes, hogy az angol sajtó tévesen idézett. Olyan dolgokat írtak, amelyek egyszerûen nem igazak."

<#eljen>Tavasszal nekem nagyon szimpatikus vot a játéka,egyik kedvencem lett..idén is remélem jó formában lesz<#hawaii>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REAL MADRID

REAL MADRID

Voyager5
Euronewson mutatták, ahogy Guti megérkezett Törökországba.
Hát nem kevesen várták õt 😄
Voyager5
<#worship>
bakkerman
egy Legendát vesztett el a spanyol foci,remélem Németországban(???) megint formába jön,kezdõként! Én sok sikert kívánok neki! <#worship>

Rockynhooo
Hát nem tudom , én nem rég jöttem haza , de dél körül nem találtam embert az utcán hogy megkérdezzem merre van ez meg ez 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
bazmeg ezen kacagok,komolyan <#nevetes1><#nevetes2> benzi,vandi,csabi,kaki,mami hát ez kurvanagy 😄DDD

Én csak kérdeztem valamit...

fotográfik kolomp edisön :D

hedonist
Azért, ha megengeded, elmondanám,h 2 hónapot voltam Barcelonában, és voltam pár napot Madridban is valamint tavaly elõtt nyáron dolgoztam délen Los Belonesben, ez 3 teljesen különbözõ térség Spanyolországban és vannak tapasztalataim a sziesztákról😊

Barcelona a legpörgõsebb város Spanyolországba és még ott is van szieszta, igaz csak másfél 2 óra, és nem mindenhol, de sok irodai helyen van, vannak kávézók éttermek amik bezárnak akkor, de vannak helyek amik nem tartják be.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Guti tegnap még nemtudta..
Ma meg már Besiktas mezben feszít 😄

el kell ismerni, nagy dolgokat tett a Real Madridban, de egy ilyen csapatban ennyi idõsen sajnos már nem sokat ér... eljárt felette az idõ, de szerintem Higuaín méltó utódja lehet

LasDen
az Secret Facepalm....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5.képen bele ment valami a szemébe...
Marcelo olyan napbarnítottnak néz ki. Amúgy Diarra meg Drenthe eszembe se jutott <#idiota>

LasDen
neked Marcelo, Diarra 1 und 2, Drenthe nem elég fekete??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kéne valami feka is a csapatba... Sissoko vagy valaki 😄

<#wow2> mindenkinek "i"-re végzõdik a neve<#idiota>
LasDen
sok sikert Raúlnak....a mostani keret akkor..
Casi, Dudi, Adi, Rami, Pepi, Albi, Arbi, Marci, Gari, Cani, Mari, Pedri, Gagi, Mami, Kaki, Lassi, Csabi, Vandi, Grani, Roni, Higi és Benzi?

azé az az 1-2 ember elférne még ide....

miilann04
összekevered õket az olaszokkal 😄 õk olyan lusták h a nap közepén simán képesek 2-3 órát át 'sziesztázni'..
spanyolországban is van ez a szieszta dolog, de nagyon nem ugyanaz a kettõ.

Különc
Egyébként te jobban tudod mi a jó neki <#idiota>

hedonist
lehet, de amúgy Spanyolországban nincs idõeltolódás hozzánk képest, valamint akkor szieszta van. (nem dolgoznak)

Fabio Capello
mert 33 évesen tán csak nem kéne visszavonulni, viszont ha nincs játéklehetõség, tovább kell állni...

hedonist
33 éves.

Különc
Lehet hogy hétfõ 1 órakor (nem tudom mennyi az eltolódás) nem értek rá annyian?

Most Raul ezt miért tette? Nem lett volna jobb visszavonulni? <#rolleyes>

fotográfik kolomp edisön :D

kazai21
😊😊

LasDen
Almeida ügynöke pedig Jorge Mendes...

persze hogy õ...ki más lehetne....van még olyan játékos a csapatban akinek nem õ az ügynöke??? 😄

kazai21
Jaja😊

az lehet, de így is annyit dedikált, hogy szerintem majd leszakad a karja 😄
kazai21
Azért jól esett volna neki ha legalább a fél stadion az õ nevét kiabálja😊

persze, Raúlnak nincs akkora hype-ja, most csak az igazi szurkolók voltak kint
hát roni még fiatal elég fasza, raul meg öreg és nem annyira fasza 😄
na miatta tuti megnézem a hsv-schalke meccset!
jó lenne ha a t-home cup-n is játszana