Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ronaldo vezéregyéniség alapvetõen, talán, ha eltölt annyi idõt itt, mint Manchesterben akkor lehet CSK helyettes, talán.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na csak o most befurna magat.
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
/madridista/
Aha a stadiont ne nevezzuk at az o nevere? <#bdead>#bdead>
REAL MADRID
lényeg a lényeg, hogy hozott az ottani boltból (abból, ami bent van a stadionban, és minden 3-szor annyiba kerül, mint egy sima sportboltban 😄) nekem ojánde. semmi extra, csak egy Raul-os kulcstartó. gondoltam megosztom a látványt, úgyis uborkaszezon van:
(a kamera tulajdonképpen már lemerült, utolsó csepp energiával készült képek, azért ilyen szarok)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A ribanc bevallotta, hogy nemtudhatták az életkorát, mert hazudott.
Innentõl kezdve szerintem nincs mirõl beszélni.
Ribery akkor már jobban rácseszhet, mert õ állítólag rendelt neki repülõjegyet is, amihez azonban kellett tudnia az életkorát.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most meg 1 millió...ha ez igaz akkor Perez kapja be 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
ha innen elmegy akkor én se leszek olyan aktív 😄
mi ebben a bonyolult 😄DDD
bár nem rossz arcok járnak ide 😄 igy van némi különbség az inter és real drukkerek között 😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Na dönthetnének már...
Mi equipo favorito: Real Madrid
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
bocs érte :S
de elõtte is jártam ide hébe hóba sztem...
csak mivel most itt ragadt le így én is megrakadok jobban xD
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Még jó, hogy a Marca megírja Ronaldo vágyát... lehet inkább 7 nõvel egyszerre lenne az álma. 😄
REAL MADRID
A klubvezetés és a szurkolótábor hétfõn búcsúztatta el Raúl Gonzálezt, most pedig megindult az "örökösödési harc" a legendás csatár 7-es számú mezéért. Az elsõ számú önjelölt személye nem okozhat nagy meglepetést, lévén a tavaly szerzõdtetett Cristiano Ronaldo jelentkezett be a spanyol fõváros sztárcsapatában is legendásnak számító mezszámért. A 2008-as aranylabdás legfõbb érve, hogy annak idején a Manchester Unitedben, manapság pedig a portugál nemzeti tizenegyben is 7-es "trikóban" futballozik...
Várható volt, hogy megmozgatja Cristiano Ronaldo fantáziáját a 7-es számú madridi mez. Valószínûleg, már tavaly is ez volt a dédelgetett álma, hiszen a Manchester Unitedben is éveken át ilyen „trikóban” lépett pályára. Az Old Traffordon George Best, Bryan Robson, Eric Cantona és David Beckham örökébe lépett, nem is titkolta, óriási megtiszteltetésnek tartotta ezt.
A portugál fenomén tavaly került a Real Madridhoz, de akkor esélye sem volt a 7-es mez megkaparintására. Azt ugyanis a Santiago Bernabeu-stadion modernkori ikonja, Raúl viselte. A kiváló spanyol támadó hétfõn azonban búcsút intett hõn szeretett klubjának, így eddigi száma kiadó.
A Marca címû sportnapilap csütörtökön írt Cristiano Ronaldo vágyáról. A portugál szélsõ ugyanis az elmúlt egy évben 9-es mezben lépett pályára a Realban, miközben a portugál nemzeti tizenegyben már régóta a 7-es birtokolta. Ez nem hozott szerencsét a dél-afrikai világbajnokságon, de a klasszis továbbra is bízik annak mítikus erejében.
A madridi újság hosszasan elemzi a „helyzetet”, a szerzõ pedig egyáltalán nem biztos abban, hogy a luzitán hõs más most méltó képviselõje lenne a 7-es meznek. A Marca megemlíti, hogy Raúl elõtt olyan legendák szerepeltek ebben a „trikóban”, mint Raymond Kopa, Amancio Amaro, Juanito vagy Emilio Butragueno.
A Milan a Real Madrid sztárját nézte ki magának! A 28 éves Mahamadou Diarra eladó, így nagy esély van arra, hogy csapatot, s egyben országot váltson. Az 57-szeres Mali válogatott labdarúgó 2006 óta 87 bajnoki mérkõzésen 2 gólt jegyzett a királyi klubban.
------------
Szóban megállapodott a Real Madrid a németek üdvöskéjével! A hírek szerint a VfB Stuttgart sztárja, így Sami Khedira egyre közelebb kerül a királyi gárdához. A gárda mestere, José Mourinho nagyon szeretné õt megszerezni, mert beleszeretett a játékába.
Ez a Castilla ilyen al-csapat vagy mi? Még mindig nem értem pedig már tudom egy ideje hogy létezik...
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
azért a ? - mert nem látok semmit :S
nemtom....sose volt....én mindig az egész csapatot szeretem....ha az egész madrid andorrába igazolna....akkor se lenne semmi....érzéketlen vagyok bázzeg 😄
REAL MADRID
REAL MADRID