Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanmar, egy ilyen rinyagep aki feldobja magat allandoan meg ha felmegy a pumpa odarug nem valo CSK-nak.

REAL MADRID

Különc
Pályán való viselkedése, mûesései, hisztije és a tény h nem viseli jól a vereséget (kamera felé köpés) számomra érthetetlen lenne hogy csapatkapitány legyen valaha bárhol is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

hedonist
Marcelo a 3.ik? azért az is érdekes.

Ronaldo vezéregyéniség alapvetõen, talán, ha eltölt annyi idõt itt, mint Manchesterben akkor lehet CSK helyettes, talán.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

erre vár a nép már több mint 1 hete (mióta elõjöttél)
<#eljen>
Ja biztos, igen 😊 Kb. az utolsok kozt van nalam a sorban.

REAL MADRID

LasDen
hát Ramos meg a többiek nem sokszor lesznek csk-k Casi mellett 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
De megérdemelné ha 3.számú CSK lenne..😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

De o az elso szamu, Ramos 2. aalitolag Marci a 3. es M. Diarra a 4.

Na csak o most befurna magat.

REAL MADRID

Rockynhooo
😄 nevetséges lenne ha nem Casillasé lenne a karszalag.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A Marca egyik szerzõjének véleménye szerint Raúl távozásával Ronaldo öltözõi szerepe megnövekedett, melynek érdekében maga a játékos is komoly lépéseket tesz. Elõször is megszerezte Raúl 7-es mezét, most pedig várhatóan szeretne belépni a kapitányok közé (nyilván csak Casillas és Ramos után...)
/madridista/

Aha a stadiont ne nevezzuk at az o nevere? <#bdead>

REAL MADRID

Rockynhooo
gondolom örültél 😊 amúgy ha érdekel valakit én is dobhatok fel pár képet , illetve írhatok egy kis beszámolót.

ProGabe
haverom, aki skóciában dolgozik (ahelyett, hogy félretenne, inkább utazgat) márciusban Madridban járt, belebotlott valami batárnagy viskóba, azt volt ráírva, hogy Bernabeu, hát be is ment 😊

lényeg a lényeg, hogy hozott az ottani boltból (abból, ami bent van a stadionban, és minden 3-szor annyiba kerül, mint egy sima sportboltban 😄) nekem ojánde. semmi extra, csak egy Raul-os kulcstartó. gondoltam megosztom a látványt, úgyis uborkaszezon van:

(a kamera tulajdonképpen már lemerült, utolsó csepp energiával készült képek, azért ilyen szarok)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Ja hát ezt tudom de ez az egész egy baromság.
A ribanc bevallotta, hogy nemtudhatták az életkorát, mert hazudott.
Innentõl kezdve szerintem nincs mirõl beszélni.
Ribery akkor már jobban rácseszhet, mert õ állítólag rendelt neki repülõjegyet is, amihez azonban kellett tudnia az életkorát.
Különc
<#eljen>

pont annak örül, hogy nincs ott
LasDen
mer prostituált egy akkor 17 éves csajt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Különc

Voyager5
Miért lenne a sitten a helye?
LasDen
de nincsen és nem is lesz...és ez a lényeg 😄

Különc
Benzema elég felszabadult ahhoz képest h a sitten lenne a helye

Voyager5
Megérkezett a csapat Los Angelesbe:

Lcapitant
- Maicon ügynök: "Egyértelmû, hogy minden klub igyekszik a lehetõ legkevesebbet kiadni, de talán a Real alulbecsüli Maicon értékét. Spanyol klubok 10 és 10 milliókat költenek, és most 1 millión folyik a vita. Ez szerintem nincs rendjén. A Realban van olyan játékos , aki 12 milliót keres, Maicon árát pedig jogosan kérik."

most meg 1 millió...ha ez igaz akkor Perez kapja be 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
tehát akkor szerelmes vagy JM "Michael Jordan" Mourinhoba??? 😄

üljetek már le...
ha innen elmegy akkor én se leszek olyan aktív 😄
mi ebben a bonyolult 😄DDD
bár nem rossz arcok járnak ide 😄 igy van némi különbség az inter és real drukkerek között 😄
hedonist
lebukott a multireges k*rvaanyám😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
maradjon ott ahol van, nem hiányzik ide!

kazai21
Maicon ügynök: "Valaki piszkos játékot folytat az ügyben, de a kiléte elõbb-utóbb kiderül, s a gondok megoldódnak. Most valaki válaszát várom, hogy lezáruljon az ügy. Maicont szerzõdés köti az Interhez, csak Moratti dönthet az áráról. A Reallal kapcsolatban állok, de nem téma Maicon, az Inter igényei túlzóak."

Na dönthetnének már...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Regisztráció idõpontja: 2008. 07. 19. <#vigyor1>

REAL MADRID

hedonist
Ez nem igaz, amikor nálunk volt edzõ, nem olálkodott nálunk😄

limperatore
arra vársz mikor megy az arsenalhoz mi?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ja 😄
bocs érte :S
de elõtte is jártam ide hébe hóba sztem...
csak mivel most itt ragadt le így én is megrakadok jobban xD

limperatore
dean te mindig ott patkánykodsz ahol mourinho épp edzõsködik 😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
😄D

Még jó, hogy a Marca megírja Ronaldo vágyát... lehet inkább 7 nõvel egyszerre lenne az álma. 😄

Hát nem Ronaldoé lett

REAL MADRID

7-es mez ,ki-é legyen...

A klubvezetés és a szurkolótábor hétfõn búcsúztatta el Raúl Gonzálezt, most pedig megindult az "örökösödési harc" a legendás csatár 7-es számú mezéért. Az elsõ számú önjelölt személye nem okozhat nagy meglepetést, lévén a tavaly szerzõdtetett Cristiano Ronaldo jelentkezett be a spanyol fõváros sztárcsapatában is legendásnak számító mezszámért. A 2008-as aranylabdás legfõbb érve, hogy annak idején a Manchester Unitedben, manapság pedig a portugál nemzeti tizenegyben is 7-es "trikóban" futballozik...
Várható volt, hogy megmozgatja Cristiano Ronaldo fantáziáját a 7-es számú madridi mez. Valószínûleg, már tavaly is ez volt a dédelgetett álma, hiszen a Manchester Unitedben is éveken át ilyen „trikóban” lépett pályára. Az Old Traffordon George Best, Bryan Robson, Eric Cantona és David Beckham örökébe lépett, nem is titkolta, óriási megtiszteltetésnek tartotta ezt.

A portugál fenomén tavaly került a Real Madridhoz, de akkor esélye sem volt a 7-es mez megkaparintására. Azt ugyanis a Santiago Bernabeu-stadion modernkori ikonja, Raúl viselte. A kiváló spanyol támadó hétfõn azonban búcsút intett hõn szeretett klubjának, így eddigi száma kiadó.

A Marca címû sportnapilap csütörtökön írt Cristiano Ronaldo vágyáról. A portugál szélsõ ugyanis az elmúlt egy évben 9-es mezben lépett pályára a Realban, miközben a portugál nemzeti tizenegyben már régóta a 7-es birtokolta. Ez nem hozott szerencsét a dél-afrikai világbajnokságon, de a klasszis továbbra is bízik annak mítikus erejében.

A madridi újság hosszasan elemzi a „helyzetet”, a szerzõ pedig egyáltalán nem biztos abban, hogy a luzitán hõs más most méltó képviselõje lenne a 7-es meznek. A Marca megemlíti, hogy Raúl elõtt olyan legendák szerepeltek ebben a „trikóban”, mint Raymond Kopa, Amancio Amaro, Juanito vagy Emilio Butragueno.
hoztam egy kis hírmorzsát megint 😄DD
A Milan a Real Madrid sztárját nézte ki magának! A 28 éves Mahamadou Diarra eladó, így nagy esély van arra, hogy csapatot, s egyben országot váltson. Az 57-szeres Mali válogatott labdarúgó 2006 óta 87 bajnoki mérkõzésen 2 gólt jegyzett a királyi klubban.

------------

Szóban megállapodott a Real Madrid a németek üdvöskéjével! A hírek szerint a VfB Stuttgart sztárja, így Sami Khedira egyre közelebb kerül a királyi gárdához. A gárda mestere, José Mourinho nagyon szeretné õt megszerezni, mert beleszeretett a játékába.
LasDen
Ez a B csapat....más kluboknak is van....😄

szerda, 23:42 - A Real Madrid Castilla ma este a szintén a harmadosztályban szereplõ CF Palanca otthonában kezdte az elõszezont, s Menendez csapata 5-3-ra nyert! A gólszerzõk Joselu, Raul Ruiz, Fran Rico, Cristian és Denis voltak.

Ez a Castilla ilyen al-csapat vagy mi? Még mindig nem értem pedig már tudom egy ideje hogy létezik...

én továbbra is örülök neki, a sok tehetséges ifi mellett istenkirály lesz õ ott
Nah akkor itt az idõ hogy kezdjek egy karriert az FM-ben a Schalkéval 😄 természetesen már Raulostól 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

ott a pont
azért a ? - mert nem látok semmit :S
Rockynhooo
nem én megértem simán 😄 sok barátom van akiknek nincs ilyen hatalmas favorituk , meg van pár olyan is akinek van... így van ez rendjén 😄

LasDen
megyek is bocsánatot kérek Raúltól.....

nemtom....sose volt....én mindig az egész csapatot szeretem....ha az egész madrid andorrába igazolna....akkor se lenne semmi....érzéketlen vagyok bázzeg 😄

Rockynhooo
nem 😄 csak annyi hogy neked nincs személyes kurva nagy kedvenc játékosod gondolom, legalábbis nem olyan szinten mint nekem Raul, vagy egyik spanomnak Pauli vagy Giggs 😊

<#eljen> <#vigyor1> <#idiota>

REAL MADRID

LasDen
szóval akkor télleg velem van a baj....köcsög vagyok én, tuttam....

jójó tudjuk ahogy a mezszámozás sem <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
nemtom....engem nem rázott meg egyáltalán.....

Rockynhooo
úristen mennyire felfoghatatlan. más mezben látni jézusom... kb mintha Giggsre húznának egy Villareal mezt :\