Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Nagyon jó kis harcos, robotoló játékos, kell egy ilyen. Persze nekem Lass Diarra is szimpi volt. Mondjuk a legjobb, ha mindkettõ a pályán van, Mourinho taktikájába simán beleférhet egy iszonyat robot középpálya, amellett még lesz jó néhány kreatív játékos, aki jó lesz támadásban, csak hát akkor hol vannak a többiek a pályán... 😄DD Kiváncsian várom. De sosem baj, ha hosszú a kispad, hosszú a szezon, és nem titkolt cél a triplázás, oda meg kell ember. Remélhetõleg jól is fog rotálni. Így van kit.

?
DONGUBA
Csak azt nem ertem ki fogja alkotni jatekos kozul a kozeppalyat?
A ket diarrat sajnalom nagyon.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lcapitant
péntek, 19:33 - A Marca szerint Khedira holnap délelõtt átesik a kötelezõ orvosi vizsgálatokon, s déli 12 órakor bemutatják. A német játékos ezután egybõl Amerikába repül, ahol a vébé-döntõsökkel együtt megkezdi az elõszezont. Argentin hírek szerint a City 20 millió eurót ajánlott Gagóért, de Mourinho ezt visszautasította.

Maicon egyre vszínûbb h jön...
20milliót ajánlottak Gagóért, én adnám de izibe 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
:L

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lcapitant
lool 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Eurosorton a kommentator:

"Canalest sok nagycsapat szeretné megszerezni, pl. a Manchester United is szeretné leigazolni. Egyébként a Real Madrid játékosa aki tavaly a Real Sociedad csapatát erõsítette, és 6 gólt lõtt a másodosztályban."

Ezen besírtam 😄D

REAL MADRID

kazai21
sztem is😄

Lcapitant
hát pedig, sztem készülj fel 😄

LasDen
én örülök Khediranak 😄 nemtom...szerintem fasza lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
merem remélni, hogy nem

REAL MADRID

kazai21
😊

hedonist
amúgy meg ki a f*szom szabná ki, ha nem az edzõ, jézusom...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Hát pedig nem az lesz, mert már Casillas a csk, és Ramos a helyettes.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
<#idiota>

😄DDDDD

REAL MADRID

tényleg, nehogymár a világbajnok válogatott csapatkapitánya legyen 😄 k hallott már ilyen hülyeséget...
CSK dologhoz annyit füznék, h remélem az edzõ fogja kiszabni! A másik remélem mezönyjátékos lesz!

kazai21
😄

Különc
<#szomoru1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lcapitant
akkor a 2-es Maicon-é lesz? 😄

jó poénból írtam,vágom h pont 1szerre firkantottátok be
hedonist
jaj, miért nem vesszük inkább meg mi, és maradjon csak a Realban VdV 😊

Azt hittem a 17-es di Maríáé lesz, akkor lehet megkapja a 7-est? <#ravasz1>

Jólvan hát egyszerre küldtük el, én meg nem olvastam alább 😄

REAL MADRID

Arbeloatól elvették a 2-es számú mezt, jövõre a 17-esben szerepel.

REAL MADRID

kazai21
Van der Vaart nem került be a holland válogatott Ukrajna elleni keretébe. Kaká, Di Maria és Higuaín ma érkeznek meg a Real Madrid edzõtáborába. Mourinho Los Angelesben nem ad a játékosainak pihenõt: minden nap lesz edzés vagy mérkõzés. Hivatalos: Arbeloa a jövõ idényben a 17-es mezt viseli majd (Twitter).

Még egy:

A Marca szerint a Real Madrid nem szeretne 15 millió eurónál többet fizetni Özilért, mivel a szerzõdése jövõre lejár. A játékos ügyét a klub szeretné még a jövõ hét vége elõtt lezárni. A német játékos érkezése egyben Van der Vaart távozását jelentené, akiért a Chelsea, a Liverpool és a Milan is bejelentkezett.

Vdv:S

<#eljen>

REAL MADRID

DONGUBA
Hosszú tárgyalássorozat után megegyezett a VfB Stuttgart és a Real Madrid, így a friss világbajnoki bronzérmes Sami Khedira a spanyol csapatban folytatja pályafutását. Ezt pénteken délben jelentette be a német klub saját hivatalos honlapján.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
a Stuttgart már télen is megvette volna,csak nem volt pénzük,Bobic,az új sportigazgató mondta,ha sikerül eladni Khedirát,a pénzbõl Dzsudzsákot akarják megvenni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lcapitant
Õ azt mondta h marad a PSV-ben

DONGUBA
Ezzel allitolag megnyilik az ut Dzsudzsak elott stuttgartba.

Lcapitant
a CSK is majdnem mindegy, mert a mai fociban már nem igazán van jelentõsége sztem.

Lcapitant
nem rossz játékos. van hová fejlõdnie, de Lass szinten biztos van sztem.

Rockynhooo
Khedirát nem is ismerem csak a VB óta. Jó játékos ? vagy valamit mondjatok már róla plz.

Ellenben Özil hatalmas pléja szerintem 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Igen volt pár meccs ahol kihúzta a Realt a szarból😄DD

Más:

A Marca szerint Khedira tegnap már elköszönt a Stuttgart dolgozóitól, így minden jel arra mutat, hogy órákon belül a Real Madrid játékosa lesz. Szintén a Marca szerint a jövõ héten Özil is a Real Madridé lehet, miután José Mourinho összeférhetõnek tartja a német játékost és Kakát.

:/

horpeti
Jah, de azért tud a Madrid motorja lenni, mert esés ide vagy oda, hajt, mint az állat. Legalábbis ez volt rá jellemzõ az elmúlt szezonban. 😊
Persze ettõl még nem kell CSKnak lennie, inkább legyen egy CSK, aki kordában tudja tartani a dinamitot, hogy akkor robbanjon, amikor kell. 😄

bakkerman
<#hehe>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
Ezt még megérteném ha akkor írod mikor még 0 meccset játszott itt. de a szezon után...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Casillas
...Benzemát

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kazai21
Ide se kellett volna hozni,ezt azért te se gondoltad komolyan ugye?<#szomoru1>

hedonist
Na 😄

Amúgy van valami hír de la Redrõl? úgy hallottam lehet esély a visszatérésére.

SLICK
eleve ide se kellett volna hozni... <#rolleyes>

szerintem ne legyen CSK mert minek

LasDen
legyen Michael a csk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
Még nem, de, ha felnõ lehetne talán 3-4 év múltán, mert, ha ezeket a dolgait levetkõzi akkor lássátok be igazi egyéniség lehetne.

kazai21
😄DDD

Máás:

Ernesto Paolillo (Internazionale): "Úgy tûnik, hogy Maicon útja egyenesen Madridba vezet, méghozzá a Realhoz."

............😄

Voyager5
Szerintem meg legyen Maicon a csk <#idiota><#idiota><#idiota>