Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az Bilbao...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gondolom nem lett volna egyszerûbb átpöccinteni a kapus felett. inkább elvisszük mellette mert az: látványosabb :c

kazai21
bazmeeeeeg-.-

Mi equipo favorito: Real Madrid

Áááááá eeez :SS

REAL MADRID

ISTENEM BAZMEG LOL

SLICK
Hát Higuaínnak ezt most miért kellett, Benzemának lepasszolhatta volna...
Kezdhetünk szurkolni a Balbokának is -.-

Lcapitant
hát leikszeltünk.... nem játszottunk jól de illett volna megverni a Levantet...
ez a mai nap eddig nem a nagy csapatok napja

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Higuaín sokat fifázott szerintem<#nemtudom>

Higuain <#szomoru2>

REAL MADRID

ezért nem fogadok a Madridra <#hehe>

LasDen
látta hogy valaki túrja az orrát...és muszáj volt kilõni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
+1
és -30k lesz ebbõl úgy néz ki 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

CR egész meccsen belelõtte a sorfalba a labdát...

amúgy csak nekem tûnt fel hogy alig van fehér mezes az ellenfél 16osában? volt Mariskának is egy passza amire senki nem érkezett..

Sorfalba ez is 😮

REAL MADRID

CR lõjön már be egy szabadot

Ez miez? 😄DD Sport2 grat 😄

REAL MADRID

ProGabe
már az 5-ik percben elkezdték húzni az idõt

olyan érzésem van, mintha a VB egyik meccsét nézném. HÁNYADÉK egy meccs ez, köze nincs a focihoz

85 percbõl 18-ban volt játék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Az a baj, hogy sok volt most a meccs.
Láthatóan elvannak fáradva fejben is, meg fizikálisan is.
REALista
Nagyon hullámzó a csapat teljesítménye simán verhetjük õket de kicsit aggaszt pár játékos formája...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

<#awink>

tudunk szépen is játszani de van amikor hihetetlenül szarul játszunk. mint pl. most... Khedira szart se csinál (lehetne Lass helyette), CR balfaszkodik egész meccsen, Mariskát kár volt lehozni, Benzema jó döntés volt. én csak remélem, hogy tétmeccseken jobban játszunk.

LasDen
90 percnyi játékot ne húzz rá másik 4000-re....

Te vagy a JÓS <#eljen>

REAL MADRID

ugyan már? egy ilyen szar csapatnak nem tudunk gólt rúgni 80 percig, akkor majd az AC Milan-nak meg a Barca-nak fogunk? na ugyanmár...

REALista
Ugyan már...

LasDen
gyere, ülj az ölembe...majd én megnyugtatlak...😄

AC Milan ellen nagy szarban leszünk szerintem... meg a nagyobb csapatok ellen 😞 én már most félek

Voyager5
Nemhiszem el, hogy ennek a Levantének nemtudunk már gólt rúgni...

Közben szépen elkezdték húzni az idõt.
Levante tele van sok õstehetséggel (színésszel)... viszont a Madrid is szarul játszik

SLICK
Hát Khedira helyett nyugodtan kezdhetett volna Lass, Mondju kAlonso is elég ratyi labdákat bír adni...
Higuaín is alig ér labdához, CR-nek se megy.
1 geci gólt bekotorhatnánk már

LasDen
madridnak se sok....szerencsétlenkednek...

REALista
Nem tudom nézni a meccset sajnos ,de a statisztika alapján nem sok köze van a meccshez a Levanténak.Kapura nem rúgtak még a 70 perc alatt...

LasDen
nah...Benzema rúg gólt...én érez....

<#eljen> koszi

REAL MADRID

Voyager5
Rúgjunk már egy gólt!!!
ProGabe
angol blogról, gondolom goolge translate fordította spanyolról:

"there is a pattern from the plate, rays from a central source, which is really a reflection of where the Real Madrid themselves as the brightest light that the Spanish football"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miilann04
a nap sugarait jelképezi

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tudja valaki mit jelképez a mezen, a logóból kifelé áramló sugarak? Volt egy leírás valahol az idei mezrõl (azt hiszem madridista) de nem találom.

REAL MADRID

SLICK
pörgõs meccs, de nem eredményes, kapkodnak néha a srácok...

Kommentatornak kesik a kep? 😄 2 mp-el kesobb mondja kihez kerul a labda.

REAL MADRID

Voyager5
1-4
LasDen
0-22

én 3-1et jósolok 😊

SLICK
akkor ugye a tendenciának megfelelõen 4-0-ra nyerünk? 😊)

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo; Alonso, Khedira; Özil, Di Maria, Ronaldo; és Higuaín.

Voyager5
Lass múltkor nagyon jól tolta emlékeim szerint.
LasDen
meg is érdemelnék....Benzema fõleg...

José Mourinho: "Benzema jó úton halad, hatalmas motivációról tesz tanúbizonyságot. Sokkal jobban bízok benne most, mint két hónappal ezelõtt. Ez okot ad arra, hogy több lehetõséget biztosítsak neki, hogy boldog legyen. Megérdemli." A lap szerint Khedira és Higuaín helyén ma este Lass és Benzema kezdhet.

kazai21
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo; Lass, Alonso; Di Maria, Özil, Ronaldo; és Higuaín.

LasDen
nah...talán 2 meccsen ilyen sok gólt fog rúgni...?? 😄

horpeti
Majd Benzema lesz a kupa gólkirálya. 😄