Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5e Huf-om van rajta hogy az elsõ félidõben vezetni fogunk

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Keroz1n
Nyerni fogtok az aux. ellen?Megtegyelek benneteket? XD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

DaniX14
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Alonso, Özil; Ronaldo, Benzema és Higuaín (4-3-3). A portugál mester Di Mariát technikai okokból hagyhatja ki a kezdõbõl, míg Carvalho bokája kificamodott, így a játéka erõsen kérdéses.

Carvalho kicsit hiányozni fog, mert az eddigi meccseken elég jól teljesített.

Mourinho: "Pedro León nincs a keretben, mert én nem akartam. Majd ha Florentino Pérez kérdezi, miért nincs nevezve, válaszolni fogok, de õ nem kérdezte. Úgy beszélnek róla, mint Zidane-ról, Di Stéfanóról vagy Maradonáról, pedig csak egy jó játékos, aki pár napja még a Getafében játszott."

Pedro León játéka nekem nagyon tetszett, olyan igazi küzdõ tipus 😄.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Oziris666
Nagyon sovány ez a keret a 3fronthoz...

horpeti
Én is. Kell egy kis pihenõ neki. Egyértelmû, hogy kevésbé tud összpontosítani, akkor meg kis pihi. Bár nem tudom, hogy egész heti dupla edzések (még mindig?) után 1 meccs kihagyás az számít-e, vagy már az edzéseken úgyis hulla lesz. 😄

remélem Higuain helyett kezd. itt az ideje kicsit visszavennie az arcából,és elgondolkodni,mit is mûvelt az eddigi meccseken.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

miilann04
Mourinho: "Csak 11 ember játszhat, Benzema és tíz másik."

úgy <#gonosz1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ja nem ártana

DaniX14
Hát szerintem már meglehetne azt a lépést tenni hogy az Auxerre elleni kezdõcsapatban Higuain helyett Benzema kezdjen...

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

szabii98

😄
Hala Madrid

I met God. She's black

horpeti
Biztos ebbe a topikba akartál írni? Vagy mondjuk Real Santander? 😊
Atyaég...

Különc
Mi a baj a kerettel?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nem tudom eldönteni hogy a mondandód elején írtál e nagyobb hülyeséget, vagy a végén.

te most tényleg hülye vagy, vagy csak játszod?
Szoktál te Real meccseket nézni egyáltalán? Özil jól játszik, de ha egyszerûen mindenki szar a csapatból, akkor Õ nem tudja megváltani egyedül a világot. Khediraval semmi baj nincsen, cserének jó lenne. Remélem Lass kezdõ lesz és Khedira lesz a csere.

nagybek
ez a 2 német srác egy nulla,szerény véleményem szerint,de még bevállhat murinnyo számára....sajnos ezévben sem lesznek elsök,ilyen kerettel nemlehet...kaká felépül ugy más lesz minden,de kitudja h lesz e kedve még a reálban folytatni,az inter sztem el fogja happolni elölünk...

Voyager5
Auxerre elleni keret:

Casillas, Adam, Dudek
Ramos, Marcelo, Arbeloa, Pepe, Carvalho,Mateos
Granero, Lass, Diarra, Xabi Alonso, Juan Carlos, Di Maria, Özil, Khedira
Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema

Érdekes, h Pedro Leon kimaradt, helyette Juan Carlos került be.
SLICK
sztem félreértesz.
Természetesen nem azt írtam, hogy jó lenne ha mondjuk egy Racing lenne az elsõ helyen és ellen kellene versengenünk.
Csupán nem akarom hogy ilyen nagy pontkülönbségek legyenek és ez abban is megnyílvánul, hogy tényleg küzdenek a kiscsapatok és nem szarnak bele az egészbe. Vagy akár téged is idézhetnélek a kommented 2. felével...

ProGabe
az nagyon jó lenne! a La liga tavaly sajnos a bék segge alatt tanáyzott. az Atleti EL-serlege csak valamiféle baki volt <#idiota>

lényeg a lényeg, hogy egy liga nem attól erõs, hogy van 1-2 nagycsapat, hanem attól, hogy a kis-, és középcsapatok felveszik a versenyt a nagyokkal, ill. a többi bajnokság "kicsijeivel"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Én azért örülök, hogy a Valenciának jól megy.
Amúgy bízom benne, hogy most tényleg kiegyenlítettebb lesz a liga és nem Madrid-Barca egyeduralom lesz.

LasDen
az Auxerre ellen Benzinnek kéne kezdeni...de nem õ fog...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Nem csodálom. Talán ilyenkor kell a fiatalabbakat játszatni, aki már attól motivált, ha játszhat.
Ha nagyon kiélezett lesz a küzdelem (de az majd csak tavasszal), akkor valszeg motiváltabbak lesznek a "nagyobb" játékosok is.

Voyager5
Igen.
És 5 forduló után csak a Valencia, meg a Real Madrid veretlen.

Hmmm.. még a végén izgalmas lesz a Liga?
azért az se semmi, hogy a valencia vezeti a tabellát 😄
Oncsi
CAsillasnak idén nm nagyon volt dolga a védelem nekem tetszik föleg RC(nem Carlos😄) hozzáállása,de középpályásaink és csatáraink nm igazán pörögnek fel kisebb csapatok ellen és ez döntõ lehet:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Lcapitant
de legalább CR végighajtja a meccset....sztem vele nincs akkora baj, majd belejön....
Higu játéka mostanában elég tutyi-mutyi.....
majd alakul, a védelem jónak tûnik, de IDÕ kell....

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

jjeeeeeeeee<#taps><#taps><#taps>

Jut eszembe ha valaki még nem tudná!

Auxerre - Real Madrid meccset a Digisport élõben közveti!

Ideje volt hogy Raúl betaláljon <#wink>

REAL MADRID

Hat ahogy nezem ez nem csak rajtunk ment el.

REAL MADRID

Voyager5
kis off:
2 ex-Madridos mentett ma pontot a Schalkenak:
Huntelaar és Raul talált be a Mönchengladbach ellen.
Taki 122
Már ezt is tudom...Bocs 😄

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Voyager5
<#ejnye1>
Taki 122
- moderálva -

Ebben a topikban nem szokás a rivális csapat játékosát lecsicskázni.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

értelek, de ez most akkor is siralmas 😊
gabi89
Azért volt tavaly és tavalyelõtt is jó pár meccs amikor Higu mentette meg a csapatot és sokat fejlõdött meg qurva jól tolta. Most nem megy neki meg önzõbb és nagyképûbb is lett. Picit visszavenne és egyszerûbb megoldást keresné nem a látványosabbat nem lenen itt baj.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
Higuval elszaladhatott a ló kicsit, ez lehet a baja, kicsit le kell ültetni a padra, hogy tudja hol a határ... Azt hiszi bérelt helye van, aztán alig van köze a labdához, ha meg van azt elbarmolja.

Khedira az pihenhet is, Lass nyugodtan kezdhet a helyén.
Di María akart is, ne mvolt rossz, pozitívan csalódtam benne.
CR-el is mi lett fingom nincs, de hogy vérszar az biztos. Szabadrúgása nincs egy normális meccsek óta.
Alonso is most annyi szar labdát adott, neki is kijár a pihenés szvsz. Amióta itt van neki is bérelt helye van.
A védõkkel úgy kifejezetten nincs gond, sok a sérült + Pepe eltiltás... Ramos mondjuk mostanában nem hozza az elvártat, meg kicsit visszament vadállatba.
Marcelo meg kezd végre fejlõdni, de ma neki se úgy jöttek össze a dolgok.

Sebaj, majd Mourinho kitalál valamit.

Voyager5
Jahm, meg tavaly az egész szezonban is. 27 üreskapus gól volt.
robotnyk
iszonyat idegesítõ, ha ilyen istentelen szar játékkal vesztünk pontot, de továbbra is tartom, hogy a fontosabb az, hogy a bl kieséses szakaszra összerakja JM a csapatot.
TÉK? =) a vbn is cask azt rugta be amikor üres volt a kapu ..
Voyager5
Butaság.

Kéne neki 1-2 meccs, amit a padon kezd, aztán újra formába lendülne 😄
micsoda TÉK...

amúgy +1

Lcapitant
nemtudom eldönteni...vannak nagyon jó megmozdulásai, de rengeteg tutyi-mutyi megmozdulása van...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Nagyon nem szimpatikus Higuain, abszolut nem tartom tehetseges csatarnak, borzalmas a helyzetkihasznalasa, mar mult heten is szerettem volna irni a teljesitmenye miatt, hogy miket hagy ki meg szerencsetlenkedik el.. elmehetne a picsbe.. Velemeny ?
Voyager5
Ezt a meccset el kell felejteni.
Auxerre-t kedden megcsapjuk az tuti.
kb. mi focizunk így a suliba amúgy. elõrerúgjuk azt lesz valami. néha valaki bemákol egy gólt vagy egy kapuralövést azt csá 😄

olyan kib...tt ideges vagyok... Ilyen játékra büszkék lehetünk! Hány lövés találta el a kaput? Zsebretehetjük! Meg ez a hülye ivelgetés! Meg ez a beadni nem tudás <#falbav>

higu helyére jöhetne valaki...

SLICK
húúú nem mondod 😮OOO

Lcapitant
na elfér egy csatár...remélem jön valaki télen