Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Tegnapi Di Maria gól:

REALista
Egyetértek.Minden meccsen megvoltak a helyzeteink még ha a mutatott játék nem is mindig volt tökéletes.Ráadásul idén eddig összesen 1 gólt kaptunk ami szintén kiemelkedõ eredmény fõleg egy ennyire megújult csapatnál.Jönni fognak majd az eredmények.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

remélem énis h minél hamarabb formába lendülnek majd,tegnapi meccs sem volt igazán megygözö,bár az auxerre-eseket nagyon nem értem,mind a milan mint itt szerezhettek volna pontot,ha....?!ez nem erröl szol,szerezzenek pontot ha tudnak,de nem tudtak,ennyi,h a kapufárol ki vagy bepattan,az csak egy pillanat a meccsbökl,viszont sokkal több momentumuk nem volt😊)croni valoban majd egyre jobb lesz,ezévben is sztem ö lesz a legjobb..hala madrid hala croni
ennek a topicnak is lesüllyedt a színvonala :/ sok normális emberke eltûnt, és jöttek ilyen pistikék akik már most temetik a csapatot

Eddig minden meccset nyerhettek volna 2-3 góllal. A helyzetkihasználás a rossz, de majd ráéreznek a srácok.
Ha croni, pipita és a többiek is formába lendülnek akkor minden rendben lesz itt.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Voyager5
RM Twitteren jött egy jó kis link.
Aki követni akarja a csapat elkövetkezendõ meccseit, annak: link
LasDen
pedig már indultam a lapátért...😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
szerintem 6+8=52345325324

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant
azért ne temessük a csapatot 😉

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
víííííj....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Gratu Di Mariának, szép gólt lõtt! 😊
Eléggé szenvedtünk. Pepe kapufa kellett! 😄

Voyager5
Ki lesz majd találva de kevés meccs volt még.

Lényeg, hogy NYERTÜNK!!!!
Pepe balfaszkodott már megint. pff

Én is ilyen mûködõ, alkalmazkodó taktikát szeretnék a Madridtól. Ki kell egyet találni, ami bunkerfoci ellen is jó

Voyager5
Nem szerencse volt, hanem taktika.

A VKP-ink támadáskor az ellen térfelének kb közepén voltak, õk meg kontrára játszottak, persze, hogy könnyû fellazult védelemnél helyzetbe kerülni..

Majd most megnézzük hány "tiszta" támadást vezetnek, mert ugye mostmár nemmindegy nekik az eredmény.
Nincs veszve a Madrid, így belegondolok utólag. Ajax ellen pörögtünk, bár félek, hogy az kivételes eset volt. Remélem ezek a rossz teljesítmények a kivételek és nem az, amikor pörgünk 😊

Keroz1n
Még ennek sincs vége...bármi lehet..tudnak támadni

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

jóisten mi lesz itt az AC Milan ellen

Keroz1n
Na!Most mi falazzuk be magunkat xD

már csak az kell hogy az Ajax-Milan meccs maradjon ennyi

Azt ne mondd már, hogy Auxerre összes helyzete szerencse volt...

Keroz1n
Na!húzzuk az idõt mint a szart.

Keroz1n
És az a helyzet h ezek azé tudnak támadni ha akarnak:o

Di María lesz az új CRünk 😄

Voyager5
Jó, én nemfogok vitatkozni, ha szerencsénk lenne akkor már 0-3 lenne. Akkor senki sem beszélne mélyrepülésrõl stb.
Keroz1n
0-1 MARADJON VAGY 0-2..ne legyen innen X plssss😊))

Lcapitant
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól DiMaria

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

MARI

Keroz1n
DI MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MARADJON ÍGY KÉREM SZÉPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Di María<#taps><#worship><#worship><#worship>

Voyager5
Di Maria! Gól
Pepe sincs formában...

Keroz1n
Higany B.*.Z.D.MEG.

De ahogy az Auxerre, Ajax, Levante meg ezek, mi is össze tudnánk egy hasonlóan fegyelmezett, gördülékeny, összehangolt csapatot rakni... nem 5-0ás eredményeket szeretnék, csak már az elég lenne, ha legalább a gyengébb ellenfeleket megvernénk 2-1re vagy 1-0ra...

Voyager5
Ja jólvan már, de ne hasonlítsd a mostani Madridot ehhez.
Hol vannak most olyan játékosok mint Zidane, Figo, RC, Ronaldo, Raul?

Ekkora klasszisok most egyszerûen nincsenek pont. Talán Messi aztán csókolom, õ meg nem nálunk játszik.
a fél csapat bambul. egyik elhagyja a labdát, másik eladja a labdát...

Keroz1n
Na jön marika.

Lass sokat balfaszkodik, marci nem figyel... hozzuk le õket

ehhez képest hol van a mostani Real?
bár kezdünk javulni

Keroz1n
beindultak úgy érzem most xD

Keroz1n
Kár h. középre.

Keroz1n
Most gól..pepe-rõl bepattan.

miilann04
nem kötelezõ nézni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Persze, mindenki ezt hozza fel mentségnek, hogy "ellenünk mindenki bunkerfocizik". a nagy lófaszt. ha bunkerfociznának, akkor nem lenne ennyi gólhelyzetük... Mourinho meg nem tud szarból várat építeni

Voyager5
Jólvan azért nemkell temetni a csapatot.
Beállnak 10 emberrel védekezni, rohadt nehéz ilyen ellennek gólt rúgni.
Mourinhoval meg van eddig kb 6 tétmeccsünk.
Mourinho berohan a pályára és megöli a csapatot, szerintem. Najó, lehet megvárja a meccs végét meg az öltözõt 😄

ki az a piroska aki a kapunál áll? videóbíróra nem telik és ez a tesco gazdaságos megoldás?<#help>

Keroz1n
Én azért mondjuk örülnék már ha a 60. perc környékén látnék egy normális támadást a második félidõben.

más csapatokhoz jó volt ez a Mourinho féle stílus, de a Madridhoz "nem illik"... áááá rossz látni ahogy szenvedünk

SLICK
Itt ma mindenki görcsös... Mou érkezéséevel csak mégnagyobb teher lett a játékosokon az elvárások miatt.

már 2 éve lassan ezt érzem.

A Madridból kihalt az a keménymag amit Zidane, Raúl, Roberto Carlos meg hasonló emberkék raktak össze. Teljesen más stílusban játszunk mint régen, pedig régen is tudtunk BL-t meg bajnokságot nyerni. Persze, Zidane, Raúl, RC nagy nevek, igazi õstehetségek, de egy olyan szintet mint a Barcelona, szerintem lehetne hozni. Úgy tûnik, mintha a játékosok nem akarnának. Bár Mourinho irányítása alatt ez csak megváltozik