Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Özil pfuhh amikor nem lõtte rá azt hittem hogy elrontja de góóóóóóóóóóóóóóóól!

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Mesut! 😄
imádom, mez megrendelve 😊

Pepe hogy belenyúlt a deporos szájába 😄

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Koszi a tudositast de olvasom az espn live csatornajat nem maradok le "semmirol". 😄

REAL MADRID

Di Maria szúrta rá 16-ról laposan a hosszúba, de a kapus pont rávetõdött
Lcapitant
szerintem 1 év alatt nem írok suliban annyit mint JM pár meccs alatt 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kezezés a Depor 16osa elõtt (én nem fújtam volna be)
CRoni belelõtte a sorfalba -> szögletrepattant -> CRoni fejesgól

morvaigaben
Az engem nem érdekel hogy tavaly 25 gól szerzet ha duplaanyit ki is hagyott, és nics ez másképp itt sem, de mondom megyek mert itt csak Leguánimádók vannak úgylátom <#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Nah most leszek kíváncsi a játékra. Megvan korán a vezetés. Nem bunkerfocizhat az ellenfél, a srácok is megnyugodhatnak. Hajrá!

Gól. Én is megyek nézni.
Hala Madrid!
Na közvetítsetek koleszból nem tudok streamet nezni <#falbav>

REAL MADRID

gabi89
1:0 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
GÓL!
Bazz pont nem láttam, be akartam írni, hogy mi ez az új Ronaldo pofavágás a szabadnál 😄

LOL és szögletbõl! 😄

morvaigaben
Meglehet 😄
Na de megyek nézni a meccset, jóéjt!

éspersze
HALA Madrid!! <#nyes>

REALista
Nah akkor gól..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
bo ho ho...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Higuaín topik is kéne, ahogy látom...

te mióta nézel Real meccseket? 2 vagy 3 hete?
LasDen
csak az van lehurrogva aki nem normális 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
mindenkit lehurrognak, akinek más véleménye van mint a jelenlévõk 80%-nak 😊

LasDen
tádé...

morvaigaben
Mondom hogy ez csak az én véleményem, viszont meglep az, hogy lehurrogtok..
Azt ne mondd, hogy jó játékos. Ha nem a hibázásokért, mi másért van a csapatban?

barcáról a barca topikban tessék értekezni...
horpeti
Én még sose írtam ide. De ha ezen múlik... 😄

Nagy szakértö vagy te az biztos!

horpeti
Na, hajrá, gyõzni kell! 😄

Szép is lett volna, ha nem szórakozzák el Weboék ott a végén, és elmegy 1-2 passz. 😄

REALista
Nah a kitûnõ formában lévõ Barca döntetlent játszott úgyhogy muszáj lesz gyõzni ma...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
szerintem állíccsuk csatasorba a Szõke nyilat...

Én rád szavazok

REAL MADRID

morvaigaben
Hiába nézel ez így van. <#smile>
Nagyon nem tetszik a játéka, de ez csak az én véleményem.

<#wilting>
morvaigaben
Épp ez az hogy vársz, de nem fogsz kapni. Higuaín egy nagy kalap gyûlölöm...BL-ben is sima 3-0 lett volna legalább, ha nem cseszi el a helyzeteket. Komolyan õt azért fizetik hogy hibázzon!
Mourinhot sem értem hogy miért játszatja. Egy jó befejezõ ember kéne és az nem õ!

Ne beszéljünk a bohoc ruhába öltözöttekrõl!

gabi89
*baj van

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Na abból mindig baj ha ide valaki beírja a Barca meccs történéseit. Mindig nyernek olyankor 😞

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Cristiano, Özil, Di María; és Higuaín.

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
300 mellé ment lövés és 2 gólt várok....ebbõl 150-t és 1 gólt Higuaíntól várok.....

horpeti
Na, megjöttem, kezdtem drukkolni a Mallorcának, és egyenlítettek is. Hajrá! 😄

Taki 122
Amúgy, nem tudom már ki volt, de nagyon kételkedett benne, hogy hamarosan tölthetõ lesz az új mez betûtípusa 😛 Link: Letöltés

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

szombat, 11:23 - A ma esti edzés után dõl el, hogy a Canales, Pedro León, Gago hármasból ki lesz ismét a keret tagja. Canales rekord idõ alatt gyógyult fel sérülésébõl, és tegnap már edzett is a többiekkel. A mai nap folyamán még egy vizsgálat vár Canalesre, ettõl is függ, hogy Mourinho nevezi-e a Depor ellen.

Canales igyekszik a felépüléssel 😊

LasDen

Találtam valami hasonlót, ha valakinek kell: katt

REAL MADRID

A csapat idei mezérõl voltak a bemutató után nagyméretû közeli képek, minden egyes részletrõl (lfp logo, adidas logo ...)

Meg vannak valakinek, vagy egy hivatkozas is jo lenne.

Lehet lesznek még ilyen hasonló kéréseim 😄

Köszi

REAL MADRID

robotnyk
akkor neszójjábe' 😄
egyébként jogos.
nem akarok beleszólni, de az nga lenne, mert NIG már Nigeré
😄DDDDD

hedonist
😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

robotnyk
még mindig jobb, mint a nigéria-németországnál az eredményjelzõ... :p
Voyager5
Én is néztem elõször, hogy elcseszték.. aztán kapcsoltam, hogy AJ Auxerre. 😄
Valahol amúgy AUX-ként volt kiírva.
hedonist
kiraly,h az eredmenyjelzon "AJA"-ként tûntetik fel az AJ Auxerret, mert kurvara azt lehet hinni,h AJAX és fogalmam sem volt mi a fasz van😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!