Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW: Szépen játszanak, remélem lesz még gól (persze nekünk)
Meg az a két kapufa is bemehetett volna 😊
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amugy ma senki nem nézi a meccset? 😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
REAL MADRID
REAL MADRID
Minden játékosba lehet hibákat találni(keresni kell)!
#60310: Suárez jó lenne...😛
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem mindkettõ megfelelne....jöjjön, amelyik olcsóbb...😄
/madridista/
Megörültem amikor elkezdtem olvasni, aztán a végére elundorodtam az egésztõl.
REAL MADRID
lol 😄
mondjuk arról hogy tud védekezni engem még mindig nem gyõzött meg, az meg mindig is egyértelmû volt h tudja segíteni a támadásokat.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Pepét meg egy életre is elkéne tiltani a játéktól, fúj
( <#wow3>#wow3> )
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
Milanban alig játszott ugyan, de Schalkeben, válogatottban fossa azóta a gólokat, hogy játszik (azthiszem tegnap is rúgott).
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
lényeg, hogy Suarezt nem bánnám...bár 30 milla kicsit sok lenne érte....Showcross is jöhet...elfér a sok sérült mellé....
Sissokot viszont nem kell...😄