Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morvaigaben
Komolyan a szerelmed, ha még most is ezen lovagolsz...(hiszen még becézed is)

BTW: Szépen játszanak, remélem lesz még gól (persze nekünk)
Meg az a két kapufa is bemehetett volna 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

kazai21
namégegy😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Rondon jó kis playa
adjuk el higut, nem kell õ ide...
Voyager5
Whops 0-1 Higuain
kazai21
na góól😄

LasDen
bazz mária megin mit látott...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Marcelonak lassan már be kéne szúrni egy fésût a hajába 😄
hajrá fiúk😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

LasDen
hmm...Casillas mennyivel fiatalabbnak tûnik szakáll nélkül......lehet nekem is megkéne válnom tõle....??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

suit up!
LasDen
Nah, együtt a banda...irány a tõzsde...most kettõt kap egyért akció van a mol részvényekre....

LasDen
mindenki nézi...majd...ha elkezdõdik...😄

Remek!

Amugy ma senki nem nézi a meccset? 😊

kazai21
José Mourinho a mai sajtótájékoztatón bejelentette a Malaga elleni kezdõcsapatot: Casillas; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi, Khedira; Ronaldo, Özil, Di María; és Higuaín.

kazai21
Tetszett csak fekete hátérrel meg ugye valami bannert is ki kéne találni😄

Jaaa csak itt probalgattam aztan ott maradtak 😄 Ha kesz beteszem aztan eldontitek kell-e.

REAL MADRID

LasDen
mono itt titokban építgeti a topikot...😄

robotnyk
wut? ez a monoton lesz, nem én 😄
kazai21
Robonyk: fekete hátérrel nézd meg😄 Szerintem úgy faszább lenne😄

péntek, 12:50 - A Real Madrid Malaga elleni kerete: Casillas, Dudek, Adán; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Albiol, Marcelo; Granero, Lass, Diarra, Alonso, Di María, Canales, Özil, León, Khedira; Higuaín, Ronaldo és Benzema. Kimaradt: Kaká, Gago, Ramos és Garay sérülés miatt, míg Mateos technikai döntés okán.

kazai21
Szerintem nagyon jó játékos múltkor mozdulatát nem figyelembe véve.Mindegyik focistának vannak hibái kicsi és egyben nagy😊

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

REAL MADRID

Ahhoz képest, h szinte a legtöbbet játszott mezönyjátékos! Szerintem jól teszi a dolgát, vannak hibái, és erényei! Elõl beletesz hátul kicsit gyengébb, minden oké vele!

Minden játékosba lehet hibákat találni(keresni kell)!

LasDen
jó persze...

Marcelo ritka gyenge játékos vélyeményem szerint a védelemben,középpálya szélén sokkal jobban él,az a neki valo,viszont a reálmadridhoz kevés a játéktudása ott is...simán el kéne adni,nem valo ebbe a csapatba!
Voyager5
Várható volt, hogy elõbb-utóbb bedobják a nevek közé a góllövõlista elsõ helyezettjét 😄
Taki 122
A Marca szerint a Real Madrid következõ célpontja Nilmar. A brazil támadó jelenleg a Villarreal csapatát erõsíti, kivásárlási ára 60 millió euró, azonban a lap szerint egy 20 millió eurós ajánlatot már megfontolna a "Sárga tengeralattjáró". A blancók már a téli átigazolási idõszakban próbálnák megszerezni a játékost. (madridista)

#60310: Suárez jó lenne...😛

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Csabesz6
Imádom a fickót, kár hogy elment😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
úgy néz ki idén a Castilla se egy rakás szemét....

közeledik a tél és megint jönnek a jó kis találgatások... lol

LasDen
Az AS szerint Llorente mellett a másik opció a csatárposzta Luis Suárez, akit a sportvezetés egyik tagja, Ramón Martínez ajánlott Valdanónak. A Real Madrid két éve figyeli, s elérkezettnek látják az idõt a szerzõdtetésére. Komoly akadály lehet, hogy a hírek szerint a Barca is bejelentkezik érte.

nekem mindkettõ megfelelne....jöjjön, amelyik olcsóbb...😄

horpeti
Kapus erényeit már megcsillantotta, jó úton halad! 😊 😄

bazz, vegyük vissza, aztán adjuk el sokkal drágábban...
Az AS szerint a vezetõség Szalai visszavásárlását tervezi. A magyar csatárt nyáron 500 ezer euróért engedték el a Mainzhoz, ahol már 3 gólt szerzett, akárcsak a válogatottban. A klub terve, hogy 1,5 millióért megveszik, és utána szabadon választanak az ajánlatok közül.
/madridista/

Megörültem amikor elkezdtem olvasni, aztán a végére elundorodtam az egésztõl.

REAL MADRID

miilann04
Mourinho: "Marcelo segíti a támadásokat, védekezésben pedig egyre jobb. Amikor megérkeztem egyáltalán nem kedveltem, mert azt hittem, mindent tud, csak védekezni nem, de most már teljesen másképp látom."

lol 😄
mondjuk arról hogy tud védekezni engem még mindig nem gyõzött meg, az meg mindig is egyértelmû volt h tudja segíteni a támadásokat.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Suárez ajaxal 1üt blben játszik? Nos miért igazolnánk olyan játékosta aki..............

okés, ezért hagyjuk: )
Casillas
ja, és Marcelo szerzõdését is azonnali hatállyal felbontanám a hétvégi kezezése miatt, mit képzel magáról, undorító
Pepét meg egy életre is elkéne tiltani a játéktól, fúj

( <#wow3> )

Vivimos por ti, vence por nosotros.

én sem, nem akarom újrakezdeni a régi flémt, de egy csaló
SLICK
én nem
Elég felgmának tartom.

WuFraZselic
szerintem neki bármelyik csapat szurkolója 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
Suáreznek nagyon örülnék.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
2 héttel ezelõtt mondtam Kistakinak,hogy Realnak suárez kéne😄

Canales lehet megy vissza kölcsönbe a Racinghoz tavaszi szezonra. Végülis én támogatom mert itt nem játszik, és így fejlõdni nem fog.

REAL MADRID

Voyager5
Ha lett volna ész vol2 akkor Huntit utánna meg nem kellett volna elpasszolni.
Milanban alig játszott ugyan, de Schalkeben, válogatottban fossa azóta a gólokat, hogy játszik (azthiszem tegnap is rúgott).
ha lett volna ész, Huntival egyszerre kellett volna hozni... õk ketten nagyon össze voltak szokva
Lcapitant
Suareztõl tartanék, mert nehogy Benzema 2 legyen.... az 1 dolog hogy az Ajaxban lövi a gólokat...de hogy itt mit csinálna az a necces

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
érdekes és szar a hír.....Benzema itt is elmegy...kétlem....Csaba melett csak Lass és Khedira??? és Diarra??? õ is itt van még...Sissoko?? kétlem....szélen csak Özil és Mária? Pederaszta León és Canales????

lényeg, hogy Suarezt nem bánnám...bár 30 milla kicsit sok lenne érte....Showcross is jöhet...elfér a sok sérült mellé....
Sissokot viszont nem kell...😄