Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
LasDen
visszatér Albiol úgyhogy mehet a padra...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Gago újra +1 hónap pihenõ...
Carvalho a meccsen öngólt lõtt 😄 remélem Madrid meccsen nem ezt a formát hozzá 😊

Rockynhooo
Hallihóóó!

Szokás szerint le vagyok maradva. Depor meccsrõl egy bõ összefoglalót valaki tud mutatni ? 😊 Annyira nem frankó hogy idén még csak két meccset láttam , pont a Levantét meg a Mallorcat :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Ronaldo: gól+gólpassz
Carvalho: öngól <#idiota>
Özil: gól

a mai válogatott-Madridosok mérlege.

Higuainék kikaptak Japántól 1-0-ra (Higuain és Di Maria is játszott)
A Spanyoloknál meg Casillas, Ramos, Arbeloa játszott. (Nyertek 3-1-re)
horpeti
Talán az már nekik is égõ. 😄 Bár lehet csak napok kérdése.

Voyager5
Olasz sajtó unatkozik.

Amúgy semmi logikát nemlátok az ügyben.
Védõnk van egy rakat, támadónk meg kb 2.

Nem is értem, hogy Rooney ügyet miért nem szedték elõ újra a firkászok 😄
A La Gazzetta dello Sport szerint az Inter vezetõsége megkereste Karim Benzemát, aki továbbra sem tudott beilleszkedni a Real Madridba, s adott esetben szívesen igazolna Milánóba. Az olaszok a hasonló piaci értéket képviselõ Maicont adnák a francia csatárért.

el lehetne már felejteni Maicont -.- védelmünk hibátlan...
robotnyk
ebben a statisztikában nem. ez. számít.
értelmezd, lépj túl rajta, következõ posztot a témában amúgy is törlöm.
hedonist
hát ezt szerencsére nem te döntöd el az analizációdnak vélt valamid alapján, hogy ki mit miért tesz.

azért adtak egykét pontot érte kissé erõsebb mezõnyben😄 :

1 Chelsea 18
2 Man City 14
3 Man Utd 13
4 Arsenal 11
5 Tottenham

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
nem kell mentegetni a csapatodat, továbbá nem kell úgy tenni mintha BÁRMIT is számítana ez a lista 😊
amugy ha tényleg nem számítana neked egyáltalán akkor már az elsõ hszt se írod meg, ilyen egyszerû. a 21-2es gólkülönbség is nagyon szép, csak arra nem adnak pontokat 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hedonist
tévedsz, ha azt gondolod, hogy bepörögtem. nem érdekel, csak érdekes..különbség.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

robotnyk
ahhoz képest hogy nem érdekel, eléggé bepörögtél a témára, másrészt ezt nem mérlegelik egy _statisztikai_ alapú listánál.
hedonist
na igen, csakhogy a Madridnak nem volt még erõs ellenfele, a Newcastle meg ligakupa meccs volt és, ha megnézed a kezdõt 17-18 évesek játszottak.

miilann04
bizonyára másodikok, talán nem kellett volna kikapni a citytõl meg a newcastletõl 😉

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hedonist
az érdekes, chelsea 21-2 es gk-val hanyadik lett a listájukon, nem mintha bármit is számítana a véleményük

Voyager5
csütörtök, 14:53 - A Real Madrid a mai edzésen barátságos meccset játszott a Castilla ellen. A nagyok összeállítása: Dudek; Velayos, Albiol, Mateos, Marcelo; Pedro León, Gago, Granero, Denis; Merchán és Cristian. Az eredmény 1-1 lett, a gólszerzõk Granero és Javi Hernandez voltak (mindkét találatot büntetõbõl szerezték).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne maradjak már ki a sorból 😄
szerda, 12:10 - Az olasz sajtó szerint Mourinho már jóváhagyta, hogy Kaká télen az Interben folytassa, ahol már az elnök és az edzõ is beleegyezett a transzferbe. A lap szerint Mourinho bízik Özil játékában, így Kakának kevesebb lehetõsége lenne a felépülését követõen. Kaká az ügynökének már elmondta: nyitott az üzletre.

Lcapitant
Lass: "Nem vagyok hajlandó szurkoló lenni, játszani akarok! Egy világbajnokkal és egy elõdöntõssel kell küzdenem a helyért úgy, hogy a nyáron beteg voltam. Ha nem vagyok elégedett, akkor más megoldás után fogok nézni. Középpályás vagyok és nem védõ. Ezt az edzõ is tudja."

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Én is csíptem a srácot. Nem volt világsztár, meg nem volt körülötte hype mégis jól tolta. Csendes hasznos tagja volt a csapatnak.
Savio volt még hasonló spíler.
lassan itt a többség már azt sem tudja, hogy kirõl van szó 😄
kazai21
Az IFFHS szerint 2010 szeptemberének legjobb együttese a Real Madrid volt! A csapat hat mérkõzésen ötször gyõzött, egyszer játszott döntetlent, s 9-1-es gólkülönbséget tudhat magáénak.

😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
Solari

én nagyon bírtam....kedvencem volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
Hát hozzánk biztos nemjön, hova jönne.

ProGabe
persze hogy ad neki, mert azzal a másik játékos testi épségét veszélyeztette. benn vót, gól vót, nemvót kéz <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Én lehet, hogy el is adnám 😛
ennél nagyobb kamu nem nagyon van így sajtóban

Olasz lapértesülések szerint a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetõedzõje, José Mourinho már az áldását adta Kaká kölcsönadására. A brazil aranylabdás után az olasz Internazionale érdeklõdik intenzíven, de hallani az angol Chelsea-rõl is.
kazai21
A szövetség ma nyilvánosságra hozta, hogy a Malaga - Real Madrid mérkõzést október 16-án, szombaton 22 órától rendezik. A fõvárosiak vendégszereplése elõtt azonban sor kerül a forduló rangadójára: a jelenlegi listavezetõ Valencia találkozik a címvédõ Barcelonával.

de a szándékosságot is díjaznám a spori helyében...
ez olyan minthogy valaki lesre fut de a védõbecsuszik mégis kap sárgát pedig tök mind1 mert les...
horpeti
Vicces, de lehet le lett szúrva késõbb, amiért így védekezett, nem ez volt az elsõ hibája (1.t Casillas fogta). 😊

Voyager5
Szegény Marcelo <#bohoc> agyában biztosan gyorsan végigfutott, hogy JM keményen lefogja szídni a védelmet, ha a 8. tétmeccsen bekapják a 2. gólt <#idiota>
LasDen
teljesen mindegy, mert már bent volt mikor hozzáért 😄

hogy lehet ennyi esze egy játékosnak h 5-0nál képes a kezét nyújtani a labda felé? :S
miután beleért 😄

horpeti
Ja, azt nem értettem, 5-0nál... Bár ez jelenti azt, hogy Murinho mennyire tüzelte fel õket.. Egyszerûen nem lehet 5-0nál sem félvállról venni, és beengedi a gólt (a támadás intenzitásból lehet visszavenni, az ok, de a védekezés intenzitásból nem).

LasDen
már benn volt a labda....olyan kézis volt 😄

Marcelo piros lapos megmozdulás azért ott van xD Cassilas nem véd akkor majd õ!

Voyager5
Tegnapi gólok:

bemákoltak 1et

horpeti
De bezzeg a szánalom Reálnak képesek voltak gólt lõni! 😄

robotnyk
3at lõttek már.
Különc
Utolsó kép az mégis hogy? <#nyes>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

hedonist
Özilgyerek nagymester...:I

jó kis játékos

kazai21
Igen,akik még azt hiszem nem is lõttek gólt eddig...

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

robotnyk
nem kell elfelejteni, hogy a tökutolsót szórtuk meg.
Na akkor Higuan hogy is volt? 2 gólpassz, és 1 gól! Ténylegaggyukmááááel!