Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ez nem Jimmy Jump volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
DZSIMMI DZSÁMP!!!! 😄_:SAD?_AS?D_:AS?D_S
Hogy elfikált már 😄DDD

LasDen
hogy alárúgott a biztonsági õr 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
Ilyen voltmár?XD

I met God. She's black

ezt valahogy éreztem 😄DDD

Lcapitant
Hala Madrid!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

szabii98
Na nyerni kell

I met God. She's black

kazai21
Szerintem egy Di María góllal nyerünk😄D

Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Gyönyörû ez a stadion! egyszer élõben is látnom kell!

szabii98
Gyõzni kell, nincs választás!
Viva España, Hala Madrid!

I met God. She's black

Szorítok a srácoknak és bízok bennük. Hajrá srácok, Hala Madrid!

LasDen
gyõzni kell!gyõzni kell!gyõzni kell!gyõzni kell!gyõzni kell!gyõzni kell!gyõzni kell!

szabii98
Nálunk még a madridosok is azt mondták hogy a Milán nyer...de én bízom a csapatban 😊
Ha nem nyerünk kiesünk vagymi?:S

I met God. She's black

Nálunk is a legtöbben de a mi sulink eléggé Barcás vagy legalábbis nálunk szinte mindenki Real ellenes. A legtöbb tanár is a Milannak szurkol ma. Remélem mi nyerünk.
Hala Madrid!
kazai21
Hát szerintem bármi megtörténhet ezen a meccsen😊

I3andy
Valaki jó minõségû streamet tud? Sajna nincs tv-m

hát Mourinho képes annyira "feltüzelni" a srácokat, hogy 200%ot hozzanak ki magukból és 4-1re nyerjünk. persze a 2-0 vagy 2-1 is jó eredmény lenne egy ilyen "új" csapattól

Voyager5
Szerintem 1 vagy max 2 gollal nyerunk. (2-0, 2-1)
A 4-1 azert szep lenne 😊
4-1et tippelek😄D Real MAdridnak persze 😛p

szabii98
Ma remélem nyerünk, osztálytársaim arra fogadtak hogy a Milán nyer, hát remélem nem így lesz 😄

I met God. She's black

kazai21
<#idiota>

Voyager5
WAYNE ROONEY’S SPANISH FOR BEGINNERS

1. Prostituta – Prostitute (duh!)

2. Abuela – Grandmother

3. Una vez un azul, siempre un azul – Once a blue, always a blue

4. Lo siento, Coleen – I’m sorry, Coleen

5. Pasar, Cristiano – Pass, Cristiano

6. Guiñarle el ojo – To give a wink

7. ¡Vete a la mierda, árbitro! ¡Vete a la mierda! ¡Vete a la mierda! ¡Vete a la mierda! ¡Vete a la mierda! ¡Vete a la mierda! ¡Vete a la mierda! – F**k off, ref! F**k off! F**k off! F**k off! F**k off! F**k off! F**k off!

8. Mi tobillo está bien – My ankle is fine

9. ¿Dónde está el burdel más cercano, por favor? – Where is the nearest brothel, please?

10. Es bonito ver cómo tu afición te abuchea – It’s nice to hear your own fans booing you

😊
a hármas kurtajó 😄
LasDen
Top 10

10) Jose Mourinho has no idea who Massimiliano Allegri is at the beginning of the game, and tells the Milan coach to come back later for his autograph.

9) Alessandro Nesta touches his hair more times than Karim Benzema touches the ball.

8) Cristiano Ronaldo plays the first pass in a 300-pass sequence that ends in a goal for Mesut Oezil. CR7 immediately turns to the fans and points to his own chest, taking the credit for starting the move.

7) Oezil performs like a world-beater until the hour mark when, as usual, he becomes exhausted and is outsprinted by the ghost of Emerson.

6) Andrea Pirlo curls home a stunning 30-yard free kick, to which a premfaced commentator remarks: “He’s been watching Frank Lampard”.

5) Iker Casillas’ house is burgled during the game after the wall he erected to keep out intruders is easily penetrated. It is later revealed that Casillas’ French ancestors built the Maginot Line prior to World War II.

4) Christian Abbiati refuses to catch a single cross that comes into his area. At the end of the game when Casillas’ journalist-girlfriend Sara Carbonero throws Abbiati the microphone, the Italian punches it away.

3) Marcelo re-reads the book lent to him by Paolo Maldini titled: ‘Playing Left Back For Dummies’.

2) Rino Gattuso gets mistaken for one of the recently rescued Chilean miners after taking to the field having not shaven for 69 days.

1) Adriano Galliani and Florentino Perez engage in a brutal fist fight in the stands over who are the real Galacticos. Perez tries to buy the honour after taking out a €400 million bank loan at half time, but 'Uncle Fester' claims victory after electrocuting the Real Madrid president.

9, 8, 3...😄DD

LasDen
hát én sokat és bizakodva várom az esti meccset....mondjuk annyira biztos nem vagyok az eredményben mint a papám, de legyen igaza....kapásból rávágta, hogy fix egyes....úgy legyen 😄

Inkább ott játszon jól mint itt szarul!

miilann04
ennyit számít ha az ember végre a saját posztján játszhat.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

jól tolja nálunk, ha formába jön akkor félõ megy vissza Madridba 😞<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Drenthe már a második gólpasszt osztja ma
morvaigaben
Ramos még sérült? :S
Pedig úgy volt hogy már játszhat

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

kazai21
Milan elleni kezdõcsapat:

Casillas; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo és Higuaín.

<#eljen><#eljen>

Voyager5
Nembiztos, hogy a Madrid meccsét adja!

Nem találtam még infot arról, hogy melyiket adják, de gondolom vagy Barcelona vagy Real Madrid (csatornát ismerve Barcelona..)

A Barcelona a Ceuta ellen játszik majd.
Örülj hogy adja valami meccset.

REAL MADRID

LasDen
de legalább csak a kupa van náluk...😄

SLICK
nyomi sport klub már megint a kupával -.-

ezvalami istenkirály 😄

szabii98
huhh dejó köszi 😊

I met God. She's black

Voyager5
Októberi menetrend:

Október 19 - 20:45: Bajnokok Ligája - Real Madrid - AC Milan - TV2 élõ
Október 24 - 21:00: Liga BBVA - Real Madrid - Racing Santander - Sport1 élõ
Október 27 - 21:00: Copa Del Rey - Real Murcia - Real Madrid - ???Sportklub élõ???
Október 31 - ??:??: Liga BBVA - Hercules - Real Madrid - Sport1 élõ
LasDen
„Az elnök elmagyarázta nekem, hogy az Iker Casillasnak odaítélt Asztúria Hercege cím mit is jelent a spanyoloknak és a Madridistáknak. Mind a Real Madrid, mind pedig én rendkívüli módon tiszteljük Õfelségét. Remélem, hogy Iker és a spanyolok is kiélvezik a pillanatot. Ami jó a Madridistáknak, az nekem is jó. Casillas reggel edzeni fog, este nyolckor pedig a hotelben lesz a csapattal. Ezt az elnök ígérte meg nekem, Iker pedig privát gépen fog repülni. Örülök, hogy megváltoztattam a döntésemet, mert egy Real Madrid ikon megkapja ezt a kitüntetést.”

elõször ausztriát olvastam...nem is értettem....azé grat a hercegnek...😄

miilann04
ha már témánál vagyunk, tavaly volt egy kép cr-rõl (ha jól emlékszem vmi kurvanagy gól utáni kép, esetleg kurvanagy szabadrúgás gól volt, nem biztos) amikor csinált vmi grimaszolást és közbe ilyesmit <#nemtudom> csinált a kezeivel, szal ilyen true haters gonna hate mozdulatsor, na azt keresem, hogy rálehessen írni. jobb híján addig ezt használtam fel, de még érzem hogy nem tökéletes <#szomoru2> :

Voyager5
robotnyk
miilann04
A Real Madrid jelen pillanatban minden fontos mutatóban vezeti a bajnokságot. 17 ponttal, egyetlen veretlenként az 1. helyen áll az együttes, Ronaldo vezeti a góllövõlistát (6), Casillas kapta a legkevesebb gólt (3), a Real Madrid csapatként is a legtöbb gólt lõtte (16) és a legkevesebbet kapta (3).

btw a kurvageciönzõ céronáldó vezeti az assist listetet is 4 gólpasszal.

haters gonna hate.

horpeti
Ronaldo 2 gól 2 gólpassz nem rossz😄

Voyager5
Ronaldo mindkét gólját megköszönheti Özilnek
Higuain mindkét gólját megköszönheti Ronaldonak 😄
LasDen
húúú...hogy ment oda pedró leónhoz....lehet összefostam volna magam 😄

ezt Khedira nézte be
SLICK
Na hogy szopja ki Március! -.-

jajj ne félj, fogok is még egy darabig, ha már beírtad az év faszságát...
LasDen
mikor senki nem hall én úgy szoktam nevezni, hogy Üngyön-büngyöm....