Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az is lehet, de Iniestát esélyesebbnek tartom, mégiscsak egy vb-döntõt nyert meg 😄
volt már aranylabdás kapus, a szovjet Lev Jasin kapta meg, és szerintem most megint jó esély van rá, hogy kapus kapja
ProGabe
szerintem Xavi. neki szeretnek díjakat osztogatni 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Kapusok nem szoktak aranylabdát kapni. Mondjuk most van lehetõség megkoronázni Casillas egész eddigi sportteljesítményét egy aranylabdával. 😊

Villa, Casillas vagy Iniesta szerintem
morleone
az én tippem, hogy Casillas fogja kapni

4 évente mindig vbgyõztes kapja
morleone
Szerintem Özilt is be fogja rakni, nagyon megbízhatóan focizik. 😊

LasDen
aranylabda lista:

Xabi Alonso
(Spain)
Dani Alves
(Brazil)
Iker Casillas
(Spain)
Cristiano Ronaldo
(Portugal)
Didier Drogba
(Ivory Coast)
Samuel Eto'o
(Cameroon)
Cesc Fabregas
(Spain)
Asamoah Gyan
(Ghana)
Julio Cesar
(Brazil)
Miroslav Klose
(Germany)
Philipp Lahm
(Germany)
Maicon
(Brazil)
Thomas Mueller
(Germany)
Arjen Robben
(Netherlands)
Bastian Schweinsteiger
(Germany)
David Villa
(Spain)
Xavi
(Spain)
Carles Puyol
(Spain)
Andres Iniesta
(Spain)
Diego Forlan
(Uruguay)
Lionel Messi
(Argentina)
Mesut Oezil
(Germany)
Wesley Sneijder
(Netherlands)

Özil, Alonso jelölése meglepett....nem gondoltam volna...😄 de szerintem Villa vagy valamelyik vb gyõztes fogja nyerni...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Hát jah, meccshiánnyal nem könnyû rögtön topon pörögni. Mondjuk így is elméletben sokkal jobbak az ellenfélnél, szóval bizonyítani van mit. 😊 Pörögniük kell, akarat, stb. Mellesleg nem sokat hibázni. 😄

SLICK
ja közben a kis hírekben megtaláltam

SLICK
csak mert madridistán nem közöltek infót, azért néztem nagyot

LasDen
aszongyák sérült....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Lass???? :o

REALista
Hirtelen úgy olvastam hogy Cannavaro...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
hmm...fel se tûnt...😄 akkor viszont valamelyik canterano.....

Voyager5
Én is ilyesmire gondolok, de Marcelo nem lesz, nem kerettag.
Bal oldalon, lehet, hogy Di Maria lesz <#idiota>
LasDen
szerintem valami ilyesmi lesz....
Casillas, Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo, Khedira, Granero, Canales, Ronaldo, León, Benzema....

Voyager5
A Real Madrid Murcia elleni kerete: Casillas, Adán, Jesús; Arbeloa, Ramos, Pepe, Albiol, Mateos; Khedira, Granero, Diarra, Di Maria, León, Canales, Juanfran; Benzema, Higuaín és Ronaldo.

Ezek közül Casillas, Albiol, Ronaldo és Benzema tuti kezdeni fognak, legalábbis ezt nyilatkozta JM.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a kezdõ.
akkor benzema kézenfogva repül canalessel és pedró leónnal együtt a tartalék csapatba 😄

a legdurvább ilyenkor látni a csapattársak reakcióit... 😞

Jobbulást neki!

LasDen
azé az durva lenne, ha Benzema a lelátóról nézné a meccset, míg Morata a padról beálva gólt lõ 😄
de tetszik ez a hozzáállás....így már csak beleadnak mindent...de ha ezek után is lesz egy 3-0 a murcianak, akkkor lesz ám nézés 😄

kazai21
Na ezt szigorúságot mert szeretem😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
<#szomoru1>

robotnyk
kielégítõ, hamarosan elhagyhatja az intenzívet, de az orovosok már közölték vele, hogy nem játszhat többet.
LasDen
ha jól értettem, akkor jól van???

Tegnap láttam én is a videót, durva képsorok. Szerencsére már jobban van, valószínû hogy õt sem látjuk többet focizni. 😞

REAL MADRID

robotnyk
LasDen
Cristiano Ronaldo eddig 43 gólt szerzett 46 mérkõzésen (0,93), 12-vel többet, mint brazil elõdje. A Fenomén 31 gólnál járt ilyenkor (0,67). A portugált ezen a téren egyedül Gaspar Rubio elõzi meg a maga 75 meccsen szerzett 73 góljával (0,97).

a papám mindig mondja, hogy rossz ez a ronaldo...alig rúgja a gólokat....de még ezzel se tudnám meggyõzni....😄

kazai21
😄DDD

<#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
a Free Agent FC-t...nagy múltú klub tele jobbnál jobb játékosokkal....😄

kazai21
Hogyne😄DD Mondjuk nem lett volna baj a számunkra😄

Amúgy most melyik csapatot edzi?

LasDen
Pellegrini: "Nehéz volt Raúlt kihagyni a csapatból, mert ezzel a döntéssel néhányan a vezetõségben nem értettek egyet. De a játékos mindig megértette. Szerettem volna az angol ligába igazolni, beszéltem a Liverpoollal, de végül mással egyeztek meg. Volt némi esély arra is, hogy a Barcelonát eddzem."

Barcelonát....😄 na ne vicceljünk....😄

horpeti
Nekem be van téve néhány klub, aztán annyi. Azok mind színesek. 😛

kazai21
😄

horpeti
Nem csak ez van. Hirtelen a Barca topik is színes lett, stb. 😄

edios
miért van topiklistában kiszínezve ez? not fair<#ejnye1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

LasDen
cr-nek sem kell a bótba menni ha errõl van szó....õ is eltudja önzõzni a dolgokat....de az is igaz, hogy mária sok látványosabban teszi ezt...több helyzete volt, ami ennek köszönhetõen ment kárba....idõvel rájön, hogy õk is ott vannak...😄

Inkább di mariska szokott önzõzni mostanában :S

miilann04
Cristiano Ronaldo:
„Ez az elsõ eset, hogy profi játékosként négy gólt szereztem egy meccsen. A csapattársaim kiszolgáltak a labdákkal, nekem csak be kellett õket lõni a kapuba. Nekik kellene gratulálni, mivel mindannyian nagyszerûen játszottak ma este.”

pfúj de önzõ, undorító.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

kazai21
jaja😄

Lcapitant
hát mondjuk a második félidõben kiegyenlítettebb volt a labdabirtoklás, de az elsõben nagy volt a fölényünk. mind1 végülis, jól játszottunk 😊
a szurkolók: "José Mourinho" 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Csak azt nem értem,hogy egész meccsen miért 50-50 százalékban birtokolták a labdát.Mert szerintem Realnal többet volt a labda,na de mindegy gyõzelem a lényeg és,hogy jól játszott a csapat😊

Lcapitant
Hihetetlen 😄 Nagyon jól játszottunk. Megérdemelt a sok gólos gyõzelmünk. S kapott gól magáért beszél 😊, de sebaj, kezd egyben lenni a csapat, ez látszott a gólörömöknél is.
A kupában is hasonlót várok 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Mekkora szar gólt kaptunk 😄
Gyûlnek a kapott gólok... 😊

4 C. Roni gól, nem rossz. Az összefoglaló alapján végre passzoltak egymásnak a fiúk (Higu C . Roninak). Ez mindenképpen jó.

horpeti
Bazzeg és nem látam a meccset. No nembaj, megnézem az összefoglalót. 😊

LasDen
- José Mourinho: "Benzema játszani fog kedden, és ha nem tetszik a hozzáállása, akkor meg fognak változni a dolgok." A meccsel kapcsolatban elmondta: "Ha a fiúk eljátsszák velem ugyanazt, ami az Alcorcón ellen történt, akkor keresztet vetek rájuk, és velem együtt halottak".

😄DD