Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xabi Alonso
(Spain)
Dani Alves
(Brazil)
Iker Casillas
(Spain)
Cristiano Ronaldo
(Portugal)
Didier Drogba
(Ivory Coast)
Samuel Eto'o
(Cameroon)
Cesc Fabregas
(Spain)
Asamoah Gyan
(Ghana)
Julio Cesar
(Brazil)
Miroslav Klose
(Germany)
Philipp Lahm
(Germany)
Maicon
(Brazil)
Thomas Mueller
(Germany)
Arjen Robben
(Netherlands)
Bastian Schweinsteiger
(Germany)
David Villa
(Spain)
Xavi
(Spain)
Carles Puyol
(Spain)
Andres Iniesta
(Spain)
Diego Forlan
(Uruguay)
Lionel Messi
(Argentina)
Mesut Oezil
(Germany)
Wesley Sneijder
(Netherlands)
Özil, Alonso jelölése meglepett....nem gondoltam volna...😄 de szerintem Villa vagy valamelyik vb gyõztes fogja nyerni...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Bal oldalon, lehet, hogy Di Maria lesz <#idiota>#idiota>
Casillas, Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo, Khedira, Granero, Canales, Ronaldo, León, Benzema....
Ezek közül Casillas, Albiol, Ronaldo és Benzema tuti kezdeni fognak, legalábbis ezt nyilatkozta JM.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a kezdõ.
Jobbulást neki!
de tetszik ez a hozzáállás....így már csak beleadnak mindent...de ha ezek után is lesz egy 3-0 a murcianak, akkkor lesz ám nézés 😄
REAL MADRID
a papám mindig mondja, hogy rossz ez a ronaldo...alig rúgja a gólokat....de még ezzel se tudnám meggyõzni....😄
REAL MADRID
Amúgy most melyik csapatot edzi?
Mi equipo favorito: Real Madrid
Barcelonát....😄 na ne vicceljünk....😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
„Ez az elsõ eset, hogy profi játékosként négy gólt szereztem egy meccsen. A csapattársaim kiszolgáltak a labdákkal, nekem csak be kellett õket lõni a kapuba. Nekik kellene gratulálni, mivel mindannyian nagyszerûen játszottak ma este.”
pfúj de önzõ, undorító.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
a szurkolók: "José Mourinho" 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Mi equipo favorito: Real Madrid
A kupában is hasonlót várok 😊
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Gyûlnek a kapott gólok... 😊
4 C. Roni gól, nem rossz. Az összefoglaló alapján végre passzoltak egymásnak a fiúk (Higu C . Roninak). Ez mindenképpen jó.
😄DD