Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem küldtem a levesbe, de szerintem nem kell zseninek lenni hogy belássuk egy gyenge VB szereplés és fél éves sérülés után nehéz lesz a kezdõbe kerülni (egy ilyen Oezil mellett) ráadásul nem csak bekerülni, de ott is maradni...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Meccshiányos emberek küzdöttek egy olyan csapat ellen akik 10 emberrel védekeztek + számukra ez volt kb. a szezon meccse.
fõleg Benzemat és Canalest sajnálom. mindkettõ írtó nagy tehetség. lehet ezt már csak úgy tudják bebizonyítani, ha eligazolnak innen <#shakehead>#shakehead>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy a mostanában megszokott játékhoz képest dúrva visszaesés van. Remélem hétvégén nem ezt kell látni :|
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Benzemát sajnálom leginkább, mert azért a Lyonban olyanokat csinált, hogy lestem. Neki több lehetõséget kellett volna adni, pláne azért mert mégis csak 2 csatárunk van. Így valamelyest formába lehetett volna hozni. És azokon a meccseken hamarabb is be lehetett volna hozni, ahol sok gólt szereztünk. Jóval több van benne, bíztam benne azért hogy Mourinho tényleg kihozza ezt belõle, de kicsit benézhetett vmit. Vagy ahogy Te is mondtad, túl nagy terhet tett rájuk.
Na mindegy valahogy nyerjük meg ezt a meccset.
amugy egyértelmûen látszik a támadó szekció összeszokottságának teljes hiánya. nem a játékosokkal van baj, hanem hogy kurvára de meccs hiányba szenved mindenki akinek támadni kéne (kivétel cr). ráadásul sztem extra butaság volt mourinhotol ekkora terhet a vállukra tenni hogyha nem játszanak jól (nem is az h kikapnak, csak ha nem játszanak jól), akkor benne se lesznek a hétvégi keretben, fõleg benzemanak szar szerintem, mert neki van leginkább reális esélye hogy a kezdõbe férkõzzön, bár egyelõre mourinho nagyon only higuaín módra van kapcsolva.
cr ma már kétszer is túl önzetlen volt, többet kéne lõni.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Cserepad: Adán, Mateos, Khedira, Di Maria és Higuaín.
A keretbõl így Jesus és Juanfran maradtak ki.
Csak a Real Madrid....
Csak a Real Madrid!
Klubsiker meg semmi kb.
Fabregas meg Arsenallal 3. hely, VB-n alig játszott, végig csere volt.
Alves szintén alig játszott VB-n, Barcelonával Liga gyõzelem és kész.
Mindegy végülis bele lehet kötni egy csomó névbe.
Fabregas...szezon...
Alves...vb??