Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Testvérek egymás közt:

Különc
Egy értelmes, normális kérdést tettem fel, amire nem sikerült normálisan reagálni. Én belátom, hogy te biztos jobban értesz hozzá és kényed-kedved szerint nézegeted élõben a meccseket + te itt az atyaúristen vagy, de próbálj már meg leereszkedni a plebs(=én) szintjére legalább csak erre a pár postra, amíg ide spawnolok.
Nem küldtem a levesbe, de szerintem nem kell zseninek lenni hogy belássuk egy gyenge VB szereplés és fél éves sérülés után nehéz lesz a kezdõbe kerülni (egy ilyen Oezil mellett) ráadásul nem csak bekerülni, de ott is maradni...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Rockynhooo
aki Kakát ilyen simán a levesbe küldi az sem 100as 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Nem történt katasztrófa.
Meccshiányos emberek küzdöttek egy olyan csapat ellen akik 10 emberrel védekeztek + számukra ez volt kb. a szezon meccse.
ProGabe
ahogy az "A" csapatnak sem ment az év legelején 11 emberrel védekezõ csapat ellen, úgy most a "kicsik" is elbuktak

fõleg Benzemat és Canalest sajnálom. mindkettõ írtó nagy tehetség. lehet ezt már csak úgy tudják bebizonyítani, ha eligazolnak innen <#shakehead>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
giksdhlsd

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezek a csere emberek erre képesek...

Különc
Benzema is megsínyli a padozást Higuain miatt, Kakával se lesz ez másképp és látjuk mi az eredménye, szóval ez a válasz invalid

Rockynhooo
és ez valószínûleg így is lesz éveken át minden meccs minden 90 percében.

SLICK
Nézzük a dolgok pozitív oldalát: nem kaptunk egy 5-öst <#idiota>

siralmas meccs volt részemrõl, remélem többet nem kell ilyen meccset látnom

felkészülési meccseken elég egyértelmû volt hogy pedró leónékkal nem lehet (legalábbis alig) lehet meccset nyerni, kár erõltetni a dolgokat.

SLICK
ehez a langyos meccshez egy még lehúzóbb kommentátor jár... -.-
Amúgy a mostanában megszokott játékhoz képest dúrva visszaesés van. Remélem hétvégén nem ezt kell látni :|

pedró leónnal 😄

LasDen
õ majd otthon fifán játszik majd....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Különc
Oezil jól játszik és bombaformában van, Kaká kinek a helyére fog bejönni?

Rockynhooo
Benzemát nem értem. Pedig a Lyonban akkora húzó ember volt. Viszont remélem ha Kaka visszatér õ már nem fog csalódást okozni.

pedró león menjen inkább másodosztályba focizni

LasDen
hát benzin fiam....a tesco üzemanyag nem elég....

SLICK
meccshiány, egyértelmû...

Benzemát sajnálom leginkább, mert azért a Lyonban olyanokat csinált, hogy lestem. Neki több lehetõséget kellett volna adni, pláne azért mert mégis csak 2 csatárunk van. Így valamelyest formába lehetett volna hozni. És azokon a meccseken hamarabb is be lehetett volna hozni, ahol sok gólt szereztünk. Jóval több van benne, bíztam benne azért hogy Mourinho tényleg kihozza ezt belõle, de kicsit benézhetett vmit. Vagy ahogy Te is mondtad, túl nagy terhet tett rájuk.

Na mindegy valahogy nyerjük meg ezt a meccset.

Voyager5
Ez a meccs is meglesz 😉
hát ha a visszavágón is ez a felállás fog játszani akkor nem lesz meg a meccs 😄

LasDen
nem kell ennyire aggódni....ha nem ma, akkor a visszavágón meglesz a meccs 😄

ja csak a góllövéshez nem védekezõ játékosok kellenek sajnos

LasDen
viszont Diarra és Albiol jól kenik...😄

P.León ezt is elbaszarintotta

bár ha kölcsön adjuk õket, attól még nem lesz meg köztük a kellõ csapatjáték... bonyolult dolog ez 😄

az ilyeneket kölcsön kell adni azt játszanak valami gyengébb csapatban... és szerintem meg jó, hogy Mourinho szigorú volt és megmondta ezt.

miilann04
miért, inkább a blt?

amugy egyértelmûen látszik a támadó szekció összeszokottságának teljes hiánya. nem a játékosokkal van baj, hanem hogy kurvára de meccs hiányba szenved mindenki akinek támadni kéne (kivétel cr). ráadásul sztem extra butaság volt mourinhotol ekkora terhet a vállukra tenni hogyha nem játszanak jól (nem is az h kikapnak, csak ha nem játszanak jól), akkor benne se lesznek a hétvégi keretben, fõleg benzemanak szar szerintem, mert neki van leginkább reális esélye hogy a kezdõbe férkõzzön, bár egyelõre mourinho nagyon only higuaín módra van kapcsolva.

cr ma már kétszer is túl önzetlen volt, többet kéne lõni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ja de túl sokat tököl a labdával néha

kazai21
Canales kezd "éledezni" ahogy látom😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Benzema, Canales egy labdát nem tud levenni. Benzema nem figyel... Nem értem miért a kupameccseket kell az ilyen profi futballra éretlen emberekre bízni...

kazai21
Úhh,Granero jól tolja de Benzama.......:S

hogy mekkora szar ez a csapat... Canales egy 3 méteres passzt nem tud véghez vinni, P.León összevissza fejelget, Benzema nem figyel... remélem eltûnnek egy ideig és nem kell az õ játékukat néznem.

morvaigaben
<#eljen>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Szerintem ha nem nyerünk akkor P.León, S.Canales illetve Benzema halott lesz ma késõ estére 😄

Csabesz6
"Gépek":😄DDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

miilann04
dejó ramost megint a pályán látni

Voyager5
Mourinho is rászokott az NFL-ben szokásos szájtakargatásra 😄
kazai21
Hala Madrid😄D

szabii98
Jó összeállítás 😄

I met God. She's black

LasDen
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Diarra, Granero; León, Canales, Ronaldo; és Benzema.

Cserepad: Adán, Mateos, Khedira, Di Maria és Higuaín.

A keretbõl így Jesus és Juanfran maradtak ki.

LasDen
Gépek!!!

Csak a Real Madrid....

Emberek!!!

Csak a Real Madrid!

robotnyk
meg egyébként is:

Voyager5
Hát Asamoah oké, hogy Ghánával viszonylag sokáig mentek a VBn + Afrika nemzetek kupája ezüst. De hát Uruguay ellen a kihagyott 11-es..
Klubsiker meg semmi kb.

Fabregas meg Arsenallal 3. hely, VB-n alig játszott, végig csere volt.
Alves szintén alig játszott VB-n, Barcelonával Liga gyõzelem és kész.

Mindegy végülis bele lehet kötni egy csomó névbe.
LasDen
Asamoah gondolom a vb miatt jelölt...de szerintem még õ se gondolja, hogy megkaphatja 😄
Fabregas...szezon...
Alves...vb??

Voyager5
Dani Alves, Fabregas, Asamoah ->ezek nemtudom, hogyan kerülhettek rá.
miilann04
sneijder kapja.

horpeti
Legyen így! 😊
Jövõre meg C. Roni. Bár másodikra már nem szívesen adnak.