Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez szépvót
SLICK
nyugi már! Még csak 5. perc 😄

kazai21
Nehogymááár. Kb a negyedik vagy az ötödik edzõ mérkõzésen megverjük õket és most nem nem tudjuk majd?Hát remélem,hogy felébred a csapat!

Mi equipo favorito: Real Madrid

nehogy az elsõ jóslatom váljon valóra... 3-1

casillas mi a jó istent csinált??

gabi89
Hoppá Trezeguet 😄 :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
lol erre azért mégse számítottam :o

Voyager5
na bumm. Casillas mit nézett? 😄
Lcapitant
na Trezeguet megjött....

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ez mi volt?

kazai21
WTF????????????????????????????????????????

kazai21
Hala Madrid!

Voyager5
CALATAYUD; CORTÉS, PAMAROT, RODRÍGUEZ, PACO PEÑA; FRITZLER, ABEL AGUILAR: TIAGO, VALDEZ, THOMERT; TREZEGUET

Kezdõben nincs, csereként meg nemhiszem, hogy játszik 😛
miilann04
2millát, de azt mondta, hogy akár õ maga is kifizeti 😊 nagyon bizonyítani akar 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

asszem ha játszik, akkor valami milliós összeget kell kicsengetniük, de nem biztos
ha Drenthe fog játszani akkor õ lesz az aki gólt rúg nekünk 😊

SLICK
nehéz meccsre számítok, 2-1 a javunkra a tippem

õõõ úgy értem hogy a Madrid 😄

Voyager5
Aztmondod 3-1-re nyer a Hercules? 😊
nemsokára kezdõdik a meccs 😊

tipp?

az én tippem: 3-1

kazai21
Na végre,Ramos meggyógyult😊

balintka
Sajnos a sérüléstõl. Nekem bokaszalagom ment tönkre, 1 hónapig alig használtam azt a lábamat és durván meg is látszott a combizmomon.

horpeti
Csak a reklám miatt csinálta, hogy élethûbb legyen. 😛

LasDen
kakanak mindig ilyen vékony combjai voltak, vagy a sérülés miatt ilyenek már??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
😛

horpeti
Jah, de nem is a kinézete a lényeg, hanem hogy jó legyen a felépítése. Az meg valszeg nagyon profi. 😄 Egyébként tényleg hányinger kivülrõl, de a meccsen kit érdekel. 😄

Voyager5
A Real Madrid sztárjaival reklámozza magát az AS nevû madridi sportnapilap. A filmen Kaká, Benzema és Arbeloa keményen dolgozik, hogy visszanyerje formáját, a pályán remeklõ Özil viszont kényelmes helyzetben van a konditeremben.

forras
valaki nagyon unatkozhatott 😄
LasDen
undorító....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
CR új csukája

nemsemmi, kiv leszek rá 😄

LasDen
Kapusok: Casillas, Dudek és Adán;

Védõk: Arbeloa, Ramos, Pepe, Carvalho, Albiol és Marcelo;

Középpályások: Diarra, Alonso, Khedira, Granero, Özil, León, Canales és Di Maria.

Csatárok: Ronaldo, Benzema és Higuaín.

Köszönöm a válaszokat, már találtam oldalakat és könyveket pdf fileként, egyelõre nincs cashem szóval magamat tanítgatom 😊 nyár fele még egy magántanár is szóba jöhet 😛

kazai21
Tanár,gyorsan megtanulod mert ez "igénytelen" nyelv én összesen kb. 3 hónapot voltam spanyolba és ragadt rám sok minden.Apu 3 évet dolgozott kint és úgy beszél,hogy csak úgy nézek😄DD

horpeti
Torrenten fent van? 😛PDD

LasDen
2. lépés: fizess neki, hogy taníccson....további instrukciók kellenek??? 😄

Csabesz6
Nem bonyolult:
keress egy tanárt😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kicsit off:

Valami linket vagy tanácsot tudnátok adni spanyol nyelvtanuláshoz? Nagyon tetszik a nyelv és szeretném megtanulni.

LasDen
nem degradáld már szegényt ennyire 😄

Taki 122
Jaja 😄 Jó lesz az csak játszatni kell 😉

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

5 méterrõl belelõni a kapusba elég amatõr dolog 😊 ilyet max. én csinálok suliba tesiórán 😄

LasDen
León is jó volt...csak kurvára nincs játékban és ami menne az nem megy....tudom milyen érzés....😄

Granero nagyon jól játszott, Canales elfogadható volt, P.Leónról meg inkább nem mondok semmit...

Taki 122
Pontosan! Granero, Canales és Pedro León is jól tolta, de azért voltak nagy helyzetek amiket illet volna értékesíteni.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
Addig jó, amíg csak azon parázunk, hogy hogyan fog beférni Albiol, Kaka, Benzema... 😊)

Rockynhooo
szerintem is. mondjuk jó is ez így nagyon. Albiol meg Arbeloa jó kis védõk amúgy ha variálni kéne.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Nem nagyon hiszem.
Szerintem a szezon nagy részében: Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo védõsor lesz.
Megbolygatva csak kupameccseken, sérülésekkor vagy eltiltáskor lesz.

Mondjuk ez saját vélemény.
Rockynhooo
ugyan azt már csak viccbõl írtam nem kell komolyan venni 😊

De amúgy igazad van a mostani helyzetben én sem tudnám elképzelni hogy Özil nem kezd. Csak azt hogy Kakát becserélgetik a helyére. De idõvel szükség lesz mindenkire.

Különc
Na ez pl egy korrekt válasz volt, csak a "rendben megpróbálom" részt kihagyhattad volna, akkor nem küldtelek volna el a jó... ba mielõtt végigolvastam a szöveget.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Rockynhooo
Amúgy kíváncsi vagyok Albiol képes lehet e kiszorítani Pepét vagy Carvalhot.

Rockynhooo
rendben megpróbálom:
Vannak bizonyos esetek mikor bizonyos játékosok nem tudnak pályára lépni. Például egy sérülés miatt. Van olyan is ,hogy egy-egy játékos nincs jó formában így az edzõ nem szívesen küldi pályára. Illetve nem baj ha egy csapaton belül egy posztra két jó játékos is van így még nagyobb a versenyhelyzet. Nem hinném hogy az egész szezont így végig tudná tolni a támadó szekció hogy: CR , Özil , Mária, Higany.

Tételezzük fel hogy Mária kidõl és Özilt kitolják a szélre pár meccsre, így szükség lehet egy másik irányítóra is.

Nem mellesleg sokan szokták azt írni hogy Mourinho mindenkibõl kihozza a maximumot, na most ha Kakából kihozná az aranylabdás formát , nem hiszem hogy ezzel a kérdéssel posztolnál rám hogy NA de ki helyére?!

A lényeg a lényeg hogy szerintem kellenek az alternatívák és különbözõ variációk.