Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Én ettõl a mai meccstõl többet vártam. Abban az értelemben, hogy rá sem ismerek Joséra. Enervált, mintha beletörõdött volna abba amit a pályán lát. Az egyértelmû, hogy ez a Barcelona ezen az estén egész egyszerûen nem e földi focit játszik. Azt is mondhatjuk, hogy lehetetlen lett volna ma õket megfogni. Ettõl függetlenül a Real ilyen szintû súlytalanságát nem igazán értem. Tulajdonképpen értelmes támadásuk, kapura lövésük nem is volt.

Miközben írtam a postom jött az ötödik. Elképesztõ egyszerûen. Remélem nem veszitek offensenek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

és még tõle is gólt kapunk... istenem

DeerHunter01
5-0

\"Erről van szó!\"

én is simán vertem a mellem hogy egy X-re jók vagyunk, hisz eddig veretlenek vagyunk. Erre 4-0 zakó?? na ne... kicsit sok a lelki világomnak

SLICK
egy el classicót nem lehet leszarni. Engem ez idegesít, hogy 5 vereség és nagy pofonok mind...
De ez a legnagyobb szvsz, Josétól többet vártam.

ProGabe
szerintem mindent magára fog vállalni, na meg jön a szokásos, hogy majd javítunk a köv. meccsen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ronaldo-t minek erõltetjük ennyire??? Di María elindulhatott volna befele, legfeljebb elveszíti ugyanúgy mint Ronaldo...

ProGabe
annyira még sosem értettem veled semmiben, mint ezen a fostalicska estén 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
És teljesen igaza lesz.
Különc
Tavaly is e két meccs miatt nem lettünk bajnokok,(kis túlzással persze) szvsz a leszarás nem túl jó hozzáállás

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

szerintem azt mondta a játékosoknak, hogy szarják le, ez csak 1 vereség még van rengeteg meccs hátra amit meg kell nyerniük...

sõt elõre megmondom, hogy meccs után lenyilatkozza, hogy még nincs kész a csapat, és ennyire voltunk képesek...
ez nem nyalás Casillast szerettem mindig is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Különc
Gondolhatod hogy valami biztos van Higuainnal hogy nem játszatja

mondtam, tuti másnapos, met itt fejben van a baj...
Neked se tetszik ha az igazat írják a kedvenc csapatunkról? Ez van, elismerem hogy most szarul játszunk és elég undorító egy-két belépés a védelmünk részérõl. Nulla támadójáték, védelmet nem is mondom, a Real Madrid legjobb játékosa most szerintem Casillas lesz...

Egyébként kicsit úgy érzem, hogy Mourinho komolytalanul veszi ezt a meccset... Higu helyett Benzema játszik (szerintem 1 félidõt simán játszhatott volna Higu), csak ül és néz, nem jegyzetel, nem ordibál, nem izgul mint a többi meccsnél.

Csabesz6
<#wow3>Divatõrültek, aktuális szimpatizánsok, rossz helyre nyalók, kérem távozzanak.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

simán megérdemelné, sokszor kihúzta a szarból a Madridot is és a válogatottat is.

én idén eskü neki adnám az Aranylabdát megérdemelné kapusként Lev Jasin után...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja ennyit a Barcás aljasságokról😄

DeerHunter01
kedvenc kapusom, nem ezt érdemelné ezen a meccsen...

\"Erről van szó!\"

ezért nem vagy igazi Madridista 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

ja, nekem ezért a kedvencem Casillas. Régóta játszik, jól is játszik...

azért Casillast sajnálom ilyenkor picit, õ mindig megteszi a magáét és nem kis teljesítmény, hogy cirka 10 éve a Madrid kapujából kirobbanthatatlan

ez a bojan gyerek is ver 1et :S
undorítóan és rosszul játszik most a Madrid, szezonban ez a legszarabb teljesítmény a Levante és Murcia után

arbeloa ketchupot evett ? vagy miért olyan piros a polója :S
am arbeloa is szépen ellökte messit
Ramost kapuba, Casillas meg menjen fel csatárnak

Igen. Mint ahogy volt az a galaktikus korszakban is.

LasDen
jól tettem, hogy nem nézem a 2. félidõt már....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
Na, már megint itt tartunk. Elárulom: senkit! Idõt kell adni, nem pénzt.

Idén most játszunk a legszarabbul, egyszerûen hihetetlen, amit mûvel a csapat. Elõl semmi mozgás, semmi játék. Hátul meg hol van az eddig - úgy-ahogy - jól mûködõ Mourinho-fal???

Szégyen ez a meccs

Különc
Mágikus Barcelona labdatartás, egyértelmûen a közönségnek játszanak már Messiék, és erre a mai Real Madrid tökéletes áldozati báránynak bizonyul...

Pepsifocin is Barca seggnyalás megy, ha fordítva lenne akkor oda nyalnának?

morvaigaben
Biztos hogy a Real van a pályán? :S

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

na ez már az alázás tetõ foka :S
el ne élvezzen ez a gyökér kommentátor egy sarkalástól

miért van az, hogy tavaly csak 1-0ra szoptunk ki a Camp Nou-ban? Mourinhotól mást vártam azért...

LoSA
Én nem vagyok nagy focidrukker, a Real szimpatikus csapat (volt...). De nekem már elegem van, hogy csak szurkolok nekik, de semmi... No comment inkább!!

Pérez bácsi neked nagy haverod lenne 😄
Csabesz6
Unalmas ezeket olvasni már.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

senkit nem kéne, inkább kéne egy csapat aki együtt tud maradni 2-3 évig, és nem cserélik le a kezdõ 11et évente illetve félévente

ne nézzük 😄
inter-barcanal is a barca együtt volt míg az inter tudjuk...
SLICK
Mourinho nem sokat tesz hozzá látszólag a meccshez...
Na a kommentárból nekem is kezd elegem lenni, azért ilyet nem szabadna megengedni.

LoSA
Szégyen.... Kit kéne még Realba hozni, hogy valamit letegyenek az asztalra?!?!?!

mst is :S nem bírja a real kihozni -> inkább elõrerugja a bacásnak 😄
bár ha úgy nézzük, a Barca játékosai a válogatottban is együtt játszanak, meg ez a csapat már együtt van pár éve... a Madrid meg pár hónapja ha együtt van

Voyager5
Baszki akkor ez volt a baj 😄. Ne frissíts többet 😄
szerintem Mourinho másnapos...
Különc
Ahányszor nyomok egy F5öt pepsifocin, nõ a barcánál a gólok száma, már nem merem frissíteni

erre mondják h tanult a hibájából 😄