Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miközben írtam a postom jött az ötödik. Elképesztõ egyszerûen. Remélem nem veszitek offensenek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De ez a legnagyobb szvsz, Josétól többet vártam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
am arbeloa is szépen ellökte messit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Idén most játszunk a legszarabbul, egyszerûen hihetetlen, amit mûvel a csapat. Elõl semmi mozgás, semmi játék. Hátul meg hol van az eddig - úgy-ahogy - jól mûködõ Mourinho-fal???
Szégyen ez a meccs
Pepsifocin is Barca seggnyalás megy, ha fordítva lenne akkor oda nyalnának?
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
inter-barcanal is a barca együtt volt míg az inter tudjuk...
Na a kommentárból nekem is kezd elegem lenni, azért ilyet nem szabadna megengedni.