Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Vieira amikor lekaratézta Van Nistelrojt, az ugye semmiség volt? Õt is eltiltattad volna egész szezonra? Ja, lehet nem is tudsz ilyenrõl😄DD
Csak ha már Go Gunners...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Voyager5
No ez van kinyaltunk elég szépen.
Most a legfontosabb, hogy a szombati meccsre összekanalazza a csapatot Jose, és ez a meccs ne hagyjon maradandó nyomokat a srácokban.
most tényleg nem szidásból de évek óta ezt csinálja ezért rühellem...tisztára Van Bommel 2 <#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
én vagyok az egyetlen aki már a valencia meccsel foglalkozik??? 😄
szarjátok má le...😄 messi nem legalább nem lõtt gólt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

omg :S akkor hazai veretlensége JM-nak már most megszakad? :S
kivi leszek arra a meccsre de sztem verhetõ a valenia
mono, nem zárod be reggelig?
nyílván hazai pályán, ha ez idegenbe volt talán. mindenesetre valóban lesz visszavágó majd, ami nem ugrik be hirtelen mikor lesz. viszlát legközelebb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de õ volt, csak hogy eddig még nem volt nagy mérkõzése
és nem a real madridból indulok ki, hanem az eddigi munkájából a többi csapatnál

jah és ugye ott van a régi Pepe eset, na arra hány meccset kapott? simán egész szezonra el kéne tiltani az ilyen vadbarom állatokat, nem pedig három mérkõzésre
Cabell
Lehet, hogy ez az a rész, hogy a Barca ellen 1szerüen nincs ellenszer. Mindenesetre Ramos az utóbbi idõkben nem lehet büszke a piros lap körüli ügyeire...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Csabesz6
Persze, egész szezonban ne játsszon már, szvsz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Bernabeuban lesz a meccs, de ilyen védõsorral vicces lesz

Csabesz6
El lehet húzni, senki nem kíváncsi az észosztásra.

"ez most tényleg mindennek a teteje volt"

Inkább a legalja..

idegenben valencia vagy hazai pályán?
Csabesz6
Kinek nem inge...nem rólad beszéltem.
Hanem ezekrõl:
'gyokerek'
"OWNED"
"Én nem vagyok nagy focidrukker, a Real szimpatikus csapat (volt...). De nekem már elegem van, hogy csak szurkolok nekik, de semmi... No comment inkább!"

Tudom, ez mindig igy megy egy nagy blama után, de már rohadt bicska nyitogató akkor is. Rém rosszak voltunk, nem kell tetézni.

LasDen
mi fasza lesz jövõhéten az Arbeloa-Albiol-Mateos-Marcelo védelem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

áá csak az Inter elleni vereség benne maradt a Barca bögyében😄 Mourinhot nem láttam hogy olyan ideges lett volna, de majd a góré megoldja😄

SLICK
ezt vártam tõled fikagolyó. Már vártam mikor mondasz valami nagyot... Örülj inkább, nem kell a flémkeltés

ProGabe
amit ma láttunk, az nem az igazi Madrid! ha mégis (taáht ilyen meccsek jönnek), akkor én pár hónapig nem foglalkozom a csapattal

ez most tényleg mindennek a teteje volt. megint egy el clasico, megint sunnyoghatog pár napig barátok, munkatársak, ismerõsök elõtt :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gratulálunk srácok<#worship>
8:0 nem lett de remélem ronaldo 5 góllal is elégedett lesz😄

Ezen a meccsen tényleg szánalmasok voltak, de a többit is meg lehet nézni. grat a gyõzelmetekhez mindenesetre, de még lesz 1 visszavágó, ne felejtsétek 😊

az a probléma, hogy nehezen hiszem el azt a nyilatkozatát, ha mondjuk kimondja esetleg, hogy direkt így akarta volna, hogy aztán 3 védõje ne játszon a Valencia ellen...

<#nevetes2>
Már ne is haragudjatok, de ez a Real Madrid egy szánalmas, undorító banda!
Ramos egy idióta állat, remélem elmeszelik vagy 10 meccsre.

cesc fábregas

Na msot jönnek a Barca drukkerek (azokból is a 8 éves divatszurkolók) és itt fogják rázni a kis kukijukat nekünk!

LasDen
azok kint vannak a fûdbe...😄

ProGabe
szégyelljük is!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

és az eddigi meccseken nem Mourinho volt? legalább ekkora baromságot ne írjál

Jakuza001
gyokerek

OWNED😄

szégyeljük is :\

Ezt a végén nem kellett volna. Ramos... -.-'
Sokat kell még fejlõdni csapat szinten.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

úgy hívják, hogy Mourinho
chalezlopez
Mekkora egy patkány ez a Ramos! Szégyellhetitek.

Vamos Argentina!

Minden féle modon! UNDORITÓÓÓÓ AMIT A CSAPATOM MA MÜVELT!!!! RAMOST TÖBB MECSSRE TILTANI!!!!

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez a meccs egyáltalán nem jellemzõ a Madridra :S ez a sportszerûtlenség, ez az agresszió, ez a szervezetlen játék :S ááh..

ProGabe
egyszerûen képtelen vagyok felfogni, hogy mi történt. én tartottam a meccstõl, nem akartam beírni, hogy szopunk 2-0-ra

na de így? hát még helyzetünk sem volt! ha nálunk volt a labda, mindenki állt, mint egy f*sz

magyarázatot követelek! ez csak valami hülye álom, ugye? hol van dicaprio? <#idiota>

DeerHunter01
miért kell parasztnak lenni ezt nem értem, legalább tûrje el a vereséget, ne a másikat rúgja fel, sportszerûség....

\"Erről van szó!\"

LasDen
mi fasza védelem lesz jövõhéten 😄

SLICK
szégyen ez a meccs, egyebet nem tudok elmondani.

én is éreztem ahogy fellépett a pályára 😄

Mourinho nem azt mondta, hogy neki ez ugyanolyan meccs mint a többi? Na ha így volt, akkor a különbség annyi, hogy a Barcának ez fontos volt...

ramos mi a faszt pattog?
már bocs de a gyökér Ramos minek csinálta ezt?

mingyá elõkerül a niggerkés is
bunyó!!!!!!!!!!!!!!

azért Jeffren pörgetése ügyes volt...

kegyelemdöfés 😄
na még1 azt belenne állítva a rekord :S
SLICK
de ezt mennyire éreztem, hogy Jeffren gólt rúg