Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ha már Go Gunners...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Most a legfontosabb, hogy a szombati meccsre összekanalazza a csapatot Jose, és ez a meccs ne hagyjon maradandó nyomokat a srácokban.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szarjátok má le...😄 messi nem legalább nem lõtt gólt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kivi leszek arra a meccsre de sztem verhetõ a valenia
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
és nem a real madridból indulok ki, hanem az eddigi munkájából a többi csapatnál
jah és ugye ott van a régi Pepe eset, na arra hány meccset kapott? simán egész szezonra el kéne tiltani az ilyen vadbarom állatokat, nem pedig három mérkõzésre
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Inkább a legalja..
Hanem ezekrõl:
'gyokerek'
"OWNED"
"Én nem vagyok nagy focidrukker, a Real szimpatikus csapat (volt...). De nekem már elegem van, hogy csak szurkolok nekik, de semmi... No comment inkább!"
Tudom, ez mindig igy megy egy nagy blama után, de már rohadt bicska nyitogató akkor is. Rém rosszak voltunk, nem kell tetézni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez most tényleg mindennek a teteje volt. megint egy el clasico, megint sunnyoghatog pár napig barátok, munkatársak, ismerõsök elõtt :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
8:0 nem lett de remélem ronaldo 5 góllal is elégedett lesz😄
Ramos egy idióta állat, remélem elmeszelik vagy 10 meccsre.
cesc fábregas

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sokat kell még fejlõdni csapat szinten.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
na de így? hát még helyzetünk sem volt! ha nálunk volt a labda, mindenki állt, mint egy f*sz
magyarázatot követelek! ez csak valami hülye álom, ugye? hol van dicaprio? <#idiota>#idiota>
\"Erről van szó!\"
Mourinho nem azt mondta, hogy neki ez ugyanolyan meccs mint a többi? Na ha így volt, akkor a különbség annyi, hogy a Barcának ez fontos volt...
na még1 azt belenne állítva a rekord :S