Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meglesz a 6:0 ? 😄 de bazz megmondtam h megint 6:2lesz 😄 alázás a javából
báár hátha hozzák 4-4re 😮
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
és én még X-et akartam tenni a tippmixen, jó, hogy nem játszottam meg.
\"Erről van szó!\"
Casillast sajnálom csak
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
meglesz az 5:0 megint? :S kurva szar a real, baszki mintha valami elsõ osztályú cspat játszana egy megye1essel :S
ááááááááááááááááááááááááááá
Mária jobb labdaszerzõ mint özil, ezért hozta le utóbbit Mou
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mrt elismerik az ellenfél játékostudását? 😮
érdekes 2005ben talán mikor Dinho gólt lõtt akkor a real közönség meg is tapsolta 😊
a másik kettõ meg a realitás, és ebben sztem nincs semmi szánalomra méltó 😄
btw CR-t és Messit ilyen téren ne hasonlítsd össze!
cesc fábregas
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Messi kár hogy Barca játékos 😄"
"ott fogja JM elveszteni a hazai veretlenséget :S "
kibaszott szánalmasak vagytok mind, kommentátorral együtt
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Itt nem az edzõ személye dönt, vagy egyes játékosok, hanem az, hogy melyik 11 az igazi CSAPAT. ezzel pedig jelenleg mé nem tudunk versenyezni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Barca topikból. nem akarom beírni, hogy és Messi??? 😄
Remélem a szünetben Mou felrázza a csapatot, láthatóan teljesen szétestek 😞
Banano hol van? Már csak õ hiányzik
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de mostmeg "megdícsérte" a barcát, hogy sárgalapokban is jobbak 😄