Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Casillas csaja új kannákat kapott az évfordulóra
Céronaldo csaja hazudott meztelen képeirõl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nálam az akkor volt, amikor felesben mentek a meccsek a sport2 és a sportklub között. nekem sport2-m nem volt, havernak meg klubja. sms-ben közvetítettünk egymásnak, clasico-kat, húzós meccseknél meg fel is hívtuk egymást, ha gól esett
a második évben már mindkettõnknek volt mindkét csatornája, de a rend kedvéért megint leírom: szarszutyok sportklub, buzi léderer, köcsög világi! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kinek nem õ az ügynöke???? 😄 fogadok, hogy még Dombi Tibinek is õ az ügynöke....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy visszaolvasva a topikot érdekes dolgokat találni 😄
REAL MADRID
"A specific field work regiment that should see the player rejoin the team by the initial deadline has been prescribed."
tehát jövõre játszhat ahogy várták....fasza...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és ez e lényeg 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
ismerõs,ismerõs <#eljen>#eljen> nekem akkor kisebb koromban nagyon Beckham volt az ász,kb akkor robbant be(??) a MU-ba,nagyon sokat fociztam lent,mindig én voltam Beckham 😄 aztán jött 2003 nyár,és a csalódás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az õsidõkben szigorúan hétfõként kikunyeráltam szüleimtõl a Nemzeti Sportot, aztán a leírás alapján elképzeltem a gól(oka)t 😄DD
Aztán volt egy idõszak amikor a Eurosporton néztem az összefoglalót (Eurogoals volt a neve), akkor még mutathattak gólokat.
Néha ellehetett kapni egy-egy meccset a eurosporton, volt pl, hogy felkészülési meccset közvetítettek a nyáron.
Sõt olyan is volt, hogy a teletext 887. oldalán izgultam végig egy-egy meccset 😄DDDDDDD
Röhej de így volt.. Ma meg már mozi meg 3d meg hádé meg minden.. hát változik a világ.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Higany ha off akkor feltétlen kell valaki csatár , vagy át kell alakítani a szerkezetet.
több oka is van, hogy manapság már nem tanyázok itt annyit: értelemszerûen az, hogy már nincs rá idõm, itt ez az élet nevû dolog 😄
a másik meg a csapat körüli f*szverés. nem ég már annyira a tûz, mint mondjuk 3-4 éve kb. 2000 óta vagyok igazi szurkoló, tul. képpen azóta, mióta van sport1 és rendesen tudom követni a spanyol focit*
*: megjegyzem, nem is értem, hogy azelõtt hogy lehetett valaki igazi drukker. látta a csapatot szökõévente egyszer a magyar egyen a BL-ben? :S merthogy nálam is ez volt, nagyfater is mindig mondta, hogy a Real Madrid a legjobb csapat a világon (tehát ez jó alap volt), de bazz, net sem vót, semmi!
Röviden úgynézki, hogy mûteni fogják Pipitát, és kb 2 hónapot ki kell hagynia. 😞
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és az is érdekes szerintem amikor a Barca topikban alig van napokig megjegyzés, és még õk jönnek ide szarozni....ennyit errõl
persze tisztelet a kivételnek
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
REAL MADRID
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Csak azt kéne már megérteni, hogy szurkolók vagyunk. Mi nem tudunk felelõsséget vállalni olyan dolgok után amihez tulajdonképpen nincsen közünk.
Viszont a csapat mellett kiállunk, történjék bármi. Láthattad, hogy jópáran leírták, hogy mennyire nemértenek egyet a meccsen történtekkel - tudunk egyebet csinálni? Legyünk holnaptól esetleg Barca drukkerek? Vagy menjünk Madridba és akasszuk fel Ramost a Cibelesre?
Az élcelõdõ megjegyzésekrõl meg kb. annyit, hogy volt aki normálisan is letudta írni a véleményét, de jópáran idetévedtek (gondolom a konzol topikból <#eplus2>#eplus2> ) akiktõl csak ilyen 1-1 szavas fikázás jutott, és teljesen nyilvánvaló, hogy csak azért írtak be, hogy "jólmegmondják a magukét a köcsög RM drukkereknek".
Nemtudom mit szólnál hozzá, ha pl most teleszórnák ilyen owned-ekkel a MU topikot, az alkalmi West Ham szurkolók. Önbizalomhiány Manchesterben sincs...
A másik vicc meg az, hogy idejönnek ilyen "gyökerek" beírásokkal, utána meg papolnak a fair playrõl. Fogalomzavar van biztos vagy én nemtudom..
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Amúgy ha jobban belegondolok, az UEFA-nak sikerült ezt az egész büntetõsdit elbalfaszkodnia.
(1) Fenntartja a piros lapok által kiszabott egy meccses eltiltásokat: hát le a kalappal, nem is tudtam, hogy egy piros lap egy meccs kihagyással ezzel jár.
(2) Mourinho-nak ki kell hagynia a következõ meccset: tehát azt a meccset, amely annyira jelentéktelen a csapat és JM számára, hogy két játékosát is szándékosan nélkülözi majd? Ez aztán a nagy kicseszés, UEFA!
(3) Sok ezer eurós büntetések? Szerintem egy fél nap fizetésbõl összedobják azt is, és még benzinre is marad... borravaló.
Ez így szerintem nem büntetés, viszont hisztériakeltésre teljesen jó volt. Nem lepõdnék meg, ha még a fellebbezés jogával sem élne a klub.
¡Hala Madrid!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A Barca és a Real õsriválisok, ti nektek pedig azért az utóbbi idõben nem volt kicsi az arcotok, ráadásul JM-t sem kell félteni, sõt az egész csapatot sem.
Miután a Barca elver titeket 5-0-ra, ráadásul úgy, hogy a végén a Madridból néhányan igen ellenszenves mozzanatot mutat fel, azt várnátok, hogy 1-2 élcelõdõ megjegyzés sem fog érkezni.
Szerintem ez az a pillanat, amikor mindenkinek meg kell tanulnia párat azért nyerni...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID
remélem fellebbezünk ellene, már csak a vicc kedvéért is.
REAL MADRID