Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Apropo, a tavalyi classico elõtti kipontozódásról mi a véleményed? (Igen, mindkét csapat csinálta), vagy akár errõl?
Voyager5
Bezzeg ha a csodacsapatodra szabták volna ezt ki akkor minden oké lenne mi? 😄DD

#62396 - Neked lehet, hogy elég. Én meg megvárom majd a hivatalos infot.
Jakuza001
Igen szanalmas az UEFA mert nem tiltotta el oket rendesen.
2 merkozes eltiltas Murinhonak amibol csak az elsot kell letolteni, mikozben a masodikat 3 evre felfuggesztik ? Csak 1 merkozeses eltiltas a piros laposoknak es penzbuntetes ? Vicc es szanalmas, valoban.

Azt miért nem említed meg, hogy a Lyon pár éve ugyanezt megjátszotta. Ja õk csak pénzbüntetést kaptak.

REAL MADRID

cesc fábregas

Voyager5
Te, valami forrást linkelhetnél, mert érdekel a dolog.
bosco05
Nem tartom meg, mert ez egy fórum. Egyébként meg nem írtam semmi sértõt... Viszont ha nem vagy se az apám se a fõnököm akkor ne parancsolgass nekem 😊 Köszi! /Ellenkezõ esetben ne haragudj apu illetve elnézést fõnök, természetesen fõnök, értettem fõnök/

@Különc: Én aztán nem vagyok felháborodva 😄 Annyira hidegen hagy, csak érdekelt, hogy mi van a klubbal, mert ez nem az a Reál amit én ismertem 😊
Különc
Viccnek is rossz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
A Marca információi szerint, Higuaín sérülése súlyosabbnak tûnik a vártnál, és a játékos esetében a mûtét sem kizárt. Továbbá a vezetõség fontolóra veszi egy csatár leigazolását még a télen. Lehetséges célpontok: Hugo Almeida és Adebayor.

Fasza----Adebayor...anyám borogass.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Különc
Akkor nem értem miért vagy felháborodva? Nézd tovább az amerikai sportokat és gondold tovább, hogy azokban nincs semmi humbug

Akkor meg az ezzel kapcsolatos véleményedet tertsd meg!

miilann04
mivel nem használtad a válasz erre gombot így nem tudhattam, viszont akkor nem tudom honnét vetted hogy csak egyet kapott. egyet alapból von maga után a piros, biztos lesz még további eltiltás

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bosco05
Csak nem mindenki bukik le 😉 no én itt be is fejeztem, mert jönnek a csõlátású csakamadridisták és leharapják a kis kívülálló fejemet <#vigyor3>
ugye tudod, hogy nem a #62374-ben leírtakra reagáltam?

cesc fábregas

bosco05
Én vagyok a naív? Én nem is nézek jóformán semmilyen sportot éppen ezért. 😊 Amiket követek: IndyCar, Nascar, Rally, NFL, V8 Supercars 😉 Ajánlom ezeket neked is ha tiszta sportot szeretnél látni.
miilann04
tudsz angolul?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Mindenki ezt csinálja te ... ! A büntetést meg csak ki kapja ???

Atyaúristen :o Ramos egy meccses eltiltást kapott???? ezt mégis hogy gondolják? tisztán lábra menõ szerelés + Puyol és Xavi lepofozása. hasonló szitu, mint anno Pepénél, a spanyol ámokfutó is ugyanúgy megérdemelné a 10 meccses eltiltást.
hihetetlen, hogy ennyivel megúszta, röhejes.

cesc fábregas

UEFA bebizonyitotta!!! Hogy két durvább szabálytalanság mennyivel olcsobb lett volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRAT!

Különc
Végén nem maradna mit nézni, sakkban csalnak,(WC, füles stb) pókerben most volt botrány csalásról (súgtak), focibundák, kenõpénzek bíróknak és még lehetne sorolni, te nagyon naív vagy, elmondásod alapján szerintem nem maradna sport amit nézhetnénk ha mindenért (és még mennyirõl nem tudunk) eltiltás járna

Én még mindig azt mondom, hogy ez nem sportszerûtlen volt hanem (bár túlzottan feltûnõ) kreatív megkerülése a sárgalapokkal járó büntetésnek

bosco05
A kérdés jogos, a választ nem tudom, de az unfair dolgokért ez jár és ezt el kell fogadni. Attól se jobb se rosszabb nem lesz ha másokat nézel... Ilyen a világ.
lee86
Tény, hogy van benne aljasság, ezt elismerem (habár a szabályzat nem rögzíti, hogy az ilyesmi tiltott) , de akkor ezeket az aljasságokat miért a Madridnál szúrják ki - és torolják meg ilyen vastagon?

&#161;Hala Madrid!

Különc
Biztos csak Madridban van szar a szõnyeg alá söpörve...

Voyager5
Mekkora kibaszott nagy szánalom ez az UEFA te atyaúristen.
bosco05
Szerintem ez meg aljas taktikázás és a sportág semmibe vétele. Attól, hogy mások is megcsinálták, attól nem lesz kisebb a Real szégyene, sõt azokat is eltiltanám. Ez nem az a sport...
rohadék UEFA, rakás sz*r az egész

lee86
A BL-tõl való eltiltás szerintem elég szigorú lenne. Ha jól emlékszem, tavalyelõtt Puyol épp ugyanilyen módszerrel biztosította be magát a BL-döntõbe még az elõdöntõ elsõ meccsén, de Piqué is így gyûjtötte be az 5. sárgáját, 1-3-as vezetésnél még a Getafe ellen 2 héttel ezelõtt, hogy ezáltal biztos legyen a szerepe a tegnapi meccshez. (Mellesleg idõközben az UEFA nyilvánosságra hozta a szankciókat)

&#161;Hala Madrid!

ProGabe
hosszú-hosszú éve óta ugyanazok az emberek keverik a szart a csapat közül. én már vagy 3-4 éve leírtam itt, hogy az elnöki karban ott ugyanaz megy, mint nálunk a parlamentben: mindenkinek van valami személyes ügye a másikkal, ill. megvannak a csókosok is. ez mindenre kihat, nagyon nincs ez rendben

olyan mélyre ásta magát a genny a Bernabeu alatt, hogy azt tényleg csak valami tisztítótûz tudná kiírtani. már amennyiben a gyors utat választjuk, hiszen az idõ mindent megold

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bosco05
Életemben nem írtam ide, de meg kell mondjam, amit tegnap a Real játékosok mûveltek, azért fél éves eltiltásokat osztogattam volna, továbbá a BL-bõl is kizáratnám a csapatot a kis taktika miatt. Szerintem erkölcsi mélyponton a Real Madrid. Nem vagyok Barca szurkoló sõt egyáltalán nem szimpatizálok azzal a csapattal sem, csak érdekel a véleményetek, hogy mitõl lehet ez a gusztustalan a sportághoz teljesen méltatlan hozzáállás egy ilyen klubnál? Ezt Jose Mourinho vitte magával? Valamilyen szinten pedig sajnálom a csapatot, mert a vezetõség évek óta idióta ahhoz, hogy rájöjjön csapatot kell építeni, nem pedig sztárokat egymás mellé állítani... Azért reméljük eljön a megváltás és látjuk még a dicsõ Madridot a BL-ben. Öröm volt korábban meccseket nézni, de mára csak árnyéka a klub önmagának...
Azért nem kell úgy beállítani mintha mindenki aki a Barcának szurkol az csak most lett Barca drukker, tény az elmúlt években megszaporodtak, de ez természetes, ugyan ez volt a 2000-es évek elején hirtelen mindenki Real és Man Utd. fan lett, lefogadom, hogy az ide írogatók többsége is akkoriban lett az, én mondjuk pont akkor kezdtem el szimpatizálni a Barcával, szóval hülyeség ezen csámcsogni.

ProGabe
vissza lehet olvasni a topikban, voltak itt is pont ilyen divatdrukkerek. BL-serleg szagára jönnek, na meg arra, amikor már a nõi magazinok és a ker. tv-k híradói is a csapattal foglalkoznak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

barca a legnépszerübb klub. Fele ilyenekbõl áll!

robotnyk
én meg tegnap óta szõke vagyok.
rosszul írta 😄 bayern szurkoló soha a büdös életben sem volt ,hiszen nem tartott a csapattal jóban-rosszban!
ha úgy írja,hogy bayern-nek drukkoltam mert divatdrukker vagyok akkor ok , de így...
mind1 😄 a divatszurkolók örüljenek maguknak azt kalap ,de az ilyeneket nem kell komolyan venni egyálltalán
az igazi drukker mindig a csapattal van! és nem csak akkor mikor sikereket ér el hanem akkor is mikor jön a hullámvölgy
Voyager5
Nem lepõdök meg rajta abszolút.
Sok ilyen van.. aztán ha majd szopóágra kerül a szeretett csapatuk akkor majd jön az AC Milan, Juventus, Manchester United.. tömindegy ki, aki éppen akkor nyeregben lesz.

Könnyû most Barcelona drukkernek lenni, mert van egy szerethetõ, eredményes csapatuk, belehet szólni az összes csapatnak akiket elpáholnak, de ez nem fog örökké tartani..
Akkor majd kiderül, hogy ki az aki kitart a csapata mellett és ki az aki csak a pofáját járatta, és kiélvezte a fórumokon való trollkodás minden örömét.
LasDen
azon én is csak néztem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
cikk utolsó sora

...a legviccesebb beírást a Gura nevû felhasználó követte el, aki azt írta, "Bayern-szurkoló voltam 11 évig, ideje továbblépni, elég volt! EZ A CSAPAT! BARCA".

<#wow3><#wow3><#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kazai21
Te meg a legtahóbb Sg fórumozó.

Mi equipo favorito: Real Madrid

robotnyk
It wasn’t one of those defeats that leave a bad taste in your mouth because we didn’t deserve to lose or because the referee performed badly or because the ball hit the post. One team played as well as it could and the other played badly. It is a deserving win and a deserving defeat, which makes it easy to swallow.

lol, ezt most akartam beírni éppen.
LasDen
elõször nõjön fel ahhoz a szinthez, hogy pályára léphet....aztán jöhet majd a többi...😄

LasDen
ugrott a perec....hát....csak óvatosan híreszteld, mert ha a játékosok fülébe jut, akkor bizony itt bajok lesznek...teljesen szét fog esni a csapat....Casillas is mikor szedegeti ki a labdákat a hálóból csak annyit mormog..."A perec....oda a perec....a csokis perec...a csokis....."

Rockynhooo
Nálunk nincsenek meg a Cambiassok Zanettik akik ha beszopatják õket akkor is addig rohannak a labda után amíg meg nem szerzik. Illetve még egy zidane féle irányító aki a támadásokat szervezné. Kakában bízok hogy fel fog nõni az Õ szintjére.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bency
Faszom a Madridba,fogadtam rájuk egy csokis tekercsbe már egy hónapja,gondoltam lesz egy csokis perecem +ba,erre meg elveszitik,nem jók ezek semmire...

:) Semmi okosság :P

thx, persze értem én de akkor ne tette volna hozzá h nem aláztak meg 😄 mind1 , ja túl kell lépni egy vereségtõl nem dõl össze a világ...
lee86
Ez a cikk egész jól összefoglalja magyarul a lentieket.

&#161;Hala Madrid!

lee86
Mourinho-nak fel kell támasztania ezt a csapatot a Valencia elleni meccsig. Ha most lenyilatkozta volna, hogy "totálisan megsemmisültünk, megaláztak minket, stb", akkor már régen rossz.

Meg ez néhány sor nyilatkozat szerintem elég félrevezetõ, a teljes nyilatkozat jobban rávilágít Mourinho benyomásaira a meccsrõl:

"I am not humiliated at all. This is the biggest defeat I have ever suffered in league play. It is hard to swallow because we never had a chance of winning. It wasn’t one of those defeats that leave a bad taste in your mouth because we didn’t deserve to lose or because the referee performed badly or because the ball hit the post. One team played as well as it could and the other played badly. It is a deserving win and a deserving defeat, which makes it easy to swallow."

"The difference between the two teams is a championship that will be even until the end. Barcelona is a finished piece of work after many years together. Real Madrid isn’t a finished product and needs a lot of time to be one. Today’s score is not the difference between the two teams. The outcome is a reward for the team that played well and a punishment for the team that played poorly. It is an easy score to explain and swallow. I am obviously saddened because no one likes to lose, especially by such a large margin."

"I hope this does not affect the players psychologically. I told them exactly that. That the championship didn’t end today. Who knows if we will return to this stadium again this season? Last year I lost here with Inter and a few months later we returned, qualified for the Champions League final and they got stuck at home watching it on television. We must have character. I always tell players that they have reason to cry with joy after winning important matches. You cannot cry when you concede four or five goals. You must be anxious to return to work and win the next match. I wish the Valencia match was tomorrow and not Saturday. After such a bad match you must go right back to work, play and win."

"We gave up two goals close to the net. The ease with which we gave up possession resulted in two goals that were our fault. Down 2-0 against a team that is deadly on the counterattack you have two options. You can settle for the 2-0 or you can try to pressure more. Barcelona played a fantastic match. I am only concerned about my team, which has played phenomenal football until now. Today we played bad and on Saturday we must prove that today’s score was a fluke by returning to our winning ways."

"This wasn’t a tense match. I didn’t feel I could really help. I tried to during halftime, but the game was over once Barcelona scored the third goal. I didn’t want my team to lose its balance and dignity until the end of the match. I knew early on that we had no chance and I felt a little helpless not being able to help accomplish what we wanted."

"I am disappointed because I expected much better, but so did the players. We expected much more. We all feel the same, but the match is over. There is nothing left for us to do. As of tomorrow, there is a lot. We must wait until the next match and continue two points off the lead."

Ha megtalálom a magyar megfelelõjét a nyilatkozatának, linkelem.

&#161;Hala Madrid!

Lcapitant
el se hiszem, olyan is eljön "hozzánk" aki nem divatból szurkol a Barcának
el kell ismerni, jobb volt az ellenfél, de még így is csak 2 pont a hátrány, amit be lehet hozni. mert még nagyon sok van a szezonból...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Csabesz6
"önérzet is van a világon, elõbb nem adtál, most már nem kell"
😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

"Ez egy vereség volt, de nem aláztak meg minket. "

jajjjj na ne már 😄 akkor mit nevezünk megalázásnak? ez pont az volt! a barca azt csinált amit akar és akkor amikor akarta...
Csabesz6
Végre egy normális😊.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"