Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ha bekakiltál, akkor biza kaki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jolvan találtam neten akkor nézem ott
:S

Különc
Hát én bekakilok, ez most mi?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
komoly vagyok mint Ernest Bilko fõtörzsõrmester.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lee86
sztrím (vigyázzatok, kurvahangos és kásás)

¡Hala Madrid!

msort akkor késöbb adják egészbe vagy felét látom csak?

Lcapitant
nem tudom, ha fordítva lenne, elnyomták volna e a Real meccset 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ProGabe
töketlenkedett a két csapat (barca, osa), meg persze a spanyol "mlsz" is, ezért kezdõdött késõbb a katalánok meccse. persze, hogy mi szívjuk meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kis komolyságot 😄

LasDen
kiment a retyóra....addig beugrott a barca....

barcaa meccs megy :S

hol van a meccs?

LasDen
igyá egy kisfröccsött...

SLICK
most megint nagyot csalódtam Joséban. Benzemának itt lehetne a nagy lehetõség erre kihagyja... Bezzeg Khedira ott van, Lass-t helyette kellett volna berakni...

áhh ez is csak felhúzta mégjobban az amúgyse nyugis állapotomat :@

LasDen
majd hókuszpók megoldja....

Lcapitant
hogy lesz a mai meccs 10tõl, amikor most a Barca-t nyomják, mert késõbb kezdõdött?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Tudom,elõbb néztem is mondom itt valami nagyon furcsa de nem esett le idáig,vagy is nem vettem észre😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
más nem lehet...😄

kazai21
És ahogy nézem CR csatár😄

LasDen
kimarad Benzema....nah ez érdekes....

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezd csapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María és Cristiano Ronaldo.

Voyager5
ja jólvan, most esett le, h mit mondasz 😄

Szünetig mennyi meccs van még?
Voyager5
Najó, de Higuain nem a teljes szezonra dõlt ki. Január közepén remélhetõleg már játszani fog. Addig bizonyíthatna benzin, meg Morata, ha beválna a fiatal srác akkor meglehetne úszni pár millió eurót.
LasDen
én nyárig nem várnék....addig kaphatna lehetõséget Morata és ha bizonyítja, hogy nem kell senki, akkor nem vennék...😄 akár ma is ha Benõnek nem megy....Morataval se lennénk hátrább...😄

Voyager5
Dzeko 40 millió .. anyám borogass.

Bedobnám Moratát a mélyvízbe oszt csókolom. Ha bizonyít akkor nyáron nem kell csatárt igazolni, ha meg nem akkor meg kell 😄
Giuseppe Rossi esetleg? 😊

LasDen
mivel csatárra van szükségünk, így játszadozhatnak velünk...nemtom ki lesz, de addig én adnék egy lehetõséget Moratanak.....hátha....😄

Casillas
én is 25-re gondoltam érte (tényleg sok viszont, nem hiszem hogy érne annyit, de ha már veszünk, akkor inkább vegyük õt, mint valami adebayor-féle viccet), az meglep hogy ilyen gyorsan nemet mondtak rá, de azért nem bánnám, ha megvennénk

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REALista
Nah a mai meccs nagyon kemény lesz.Ha ma nem nyerünk mindenki hullámvölgyrõl fog beszélni és nagyon nehéz lesz ledolgozni a hátrányunkat.
Viszont egy esetleges gyõzelemmel tapadhatunk a Barcara mert ez a 2 pont nem elõny még, de az 5 az már sok lenne.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Én még itt vok, csak nem voltam netközelben (440 új üzenet😄). De direkt átmentem hétfõn másik hotelbe, mert a miénkben nem volt Sport1, csak 2. Ott tele volt barca sálas sráccal, hát öröm volt beülni közéjük, végig kurjantgattak. 😄DD

A meccs elég no komment, valami hihetetlen holtpont. De gyakorlatilag minden játékos részérõl.

Ilyet legutóbb nemtom melyik VB döntõben láttam, amikor asszem Francia-Brazil volt. brazilok végig szarrávertek mindenkit, aztán a döntõben mindenki mintha Direkt mindent elrontott volna, nem is hasonlított a játék. De nyilván lehet ilyen, de akkor is kemény ez a hihetetlen formakülönbség a 2 csapat között (Barca egybként hihetetlen módon full forma volt, Madrid meg a legrosszabb forma.) 😊

Remélem nem lesz teljes megtörés a továbbiakban, a köv meccs 3 védõ nélkül szép lesz.

Nagyon szivesen megnézném h a Real Madridban mit alkotna! Mind 2 lábal jó lõ, jól fejel! Érdemes jutubolni kicsit 😄 40 milla nem kicsit sok érte!!!

LasDen
A Real Madrid megtette elsõ hivatalos ajánlatát Edin Dzekoért! A játékosért 25 millió eurót ajánlottak, ám ezt jelenlegi klubja, a Wolfsburg azonnal visszautasította. A Wolfsburg legalább 40 millió eurót szeretne kapni a játékosért cserébe.

tudják hogy csatárra van szükségünk...másrészrõl még a 25 is sok érte nemhogy a 40....

Különc
Úgy tudom, hogy neki a létezõ összes iskolája, certifikációja és anyám kínja meg van, szóval tudhat valamit csak nem így kellene (+ eredmények híján is inkább csak diplomatikusan fogalmazni)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hu a Faterom h gyülöli ezt az embert! Azt mondja el kéne takaritani a futbal szines világából! Ezért van ott a magyar foci ahol mert ilyenek pofáznak! Na jó ez az õ vélemenyé 😄

péntek, 15:25 - Hivatalos közlemény: Sergio Canales a tegnapi edzésen megsérült! A játékosnak a bal oldali bokájánál az ínszalag rándult meg, a mai vizsgálatok szerint 3-4 hét pihenõ vár a játékosra.

Valencia elleni keret: Casillas, Adán, Dudek; Arbeloa, Pepe, Albiol, Garay, Mateos, Marcelo; Lass, Diarra, Khedira, Granero, Xabi Alonso, Özil, Di María, Pedro León; Ronaldo, Benzema és Morata.
Kimaradt: Ramos, Carvalho (eltiltás); Kaká, Gago, Higuaín, Canales (sérülés miatt).

bakkerman
nem szégyelli magát ez a vénember,Mourinho helyében Valencia ellen egy pólóval mennék ki,1986 0-6 good tactic ASD:ASD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

miilann04
ronaldo helyett carvalho

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

WuFraZselic
Higuain, Pepe, Ramos, Ronaldo asszem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Van valami biztos hír,hogy hétvégén kik nem játszanak ?<#rolleyes>

Glory, Glory Man. United!

zaki
kannákat, ez qrva nagy 😄

ha nem tudod hogy hogy játszik akkor minek írod le hogy jó lenne ide? <#confused>

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

LasDen
mer nincs neki....

szabii98
idén nem néztem a játékát 😄

I met God. She's black

LasDen
Forlán aztán tök jó....vb-n esetleg küldte neki....és idén??? öreg csont...nem kell az ide....

szabii98
Almeida és Forlán kell ! 😄
Forlán szépen játszott a vb-n, eltudnám képzelni, Almeida is jó lenne.Többi az tényleg felesleges 😄

I met God. She's black

miilann04
ez te vagy?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

limperatore
"A fõ akadály az ára, ami nem kevesebb, mint 25 millió euró"

jó vicc 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Banano007
- moderálva -

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

LasDen
A Marca információi szerint, az elsõ számú jelölt csatár posztra, Edin Dzeko! A bosnyák játékos mellett szól az is, hogy játszhatna a Bajnokok Ligájában. A fõ akadály az ára, ami nem kevesebb, mint 25 millió euró! A csapat további lehetséges célpontjai: Lukaku, Adebayor, Almeida, Nilmar és Diego Forlán.

Dzeko so-so....Nilmar, Almeida esetleg...a többi kuka.....